Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ну що тут скажеш? Коломойский молодець. тільки не розумію, чому цього не крутять по тв?

А тепер трошки реалій: в суботу на 9-00 ранку від головного корпусу СНУ відбуватиметься "святкова хода". Думаю людей буде багато, бо бюджетників зганяють на масовку "добровольно-примусово".

це що за ідіот організовує?

але виходити дійсно потрібно

звичайно потрібно, полегшить роботу ворогу...

Опубліковано

це що за ідіот організовує?

Нам в універі оголосили, що з кафедри потрібно 2 людини на ходу на суботу. Нажаль це все, що відомо на даний момент
Опубліковано
Росія в односторонньому порядку розірвала з Литвою угоду щодо зміцнення довіри та безпеки, і через це відмовилася надавати інформацію про свої війська, розташовані у Калінінграді.

Про таке заявив міністр оборони Литви Юозас Олекас. У Калінінграді знаходиться штаб Балтійського флоту Росії. Власне, дані щодо своїх військ Росія припинила надавати ще 7 років тому, однак увесь цей час Литва мала можливість інспектувати їх самостійно.

Опубліковано

А що в суботу? 9 це ж пятниця

щось тут не те...
Росія в односторонньому порядку розірвала з Литвою угоду щодо зміцнення довіри та безпеки, і через це відмовилася надавати інформацію про свої війська, розташовані у Калінінграді.

Про таке заявив міністр оборони Литви Юозас Олекас. У Калінінграді знаходиться штаб Балтійського флоту Росії. Власне, дані щодо своїх військ Росія припинила надавати ще 7 років тому, однак увесь цей час Литва мала можливість інспектувати їх самостійно.

Це я так розумію санкції від путіна. робить що може, вирішив нато полякати.
Опубліковано
ВПС США заявили про те, що біля берегів американського штату Каліфорнія і острова Гуам в Тихому океані були помічені російські літаки.

Як повідомив голова ВПС США Герберт Карлайл, інцидент стався напередодні, 5 травня, передає Reuters.

"Дії Росії в Україну і в Криму мають прямий вплив на Азіатсько-Тихоокеанський регіон. Російські ВПС підійшли за допомогою дальньої авіації до берегів Каліфорнії, облетіли Гуам", - заявив Карлайл.

За його словами, російська авіація спробувала таким чином зібрати розвіддані.

Для перехоплення російського Ту-95 під час його польоту на Гуамом в небо піднімалися американські винищувачі F-15.

Карлайл також відмітив різке зростання активності російських ВПС біля берегів Кореї і Японії.

Опубліковано

я так вважаю, що його шизофренія вводить свій план в дію...

тільки от не розумію головокомандуючих військ... невже вони не бачать до чого це приведе? вони ж знають досить добре нас і чого ми прагнемо.

Опубліковано

я так вважаю, що його шизофренія вводить свій план в дію...

тільки от не розумію головокомандуючих військ... невже вони не бачать до чого це приведе? вони ж знають досить добре нас і чого ми прагнемо.

бачать - росте рейтинг путлєра в середині країни. як пишуть руSSкіє - вони згодні жити в лайні.

Опубліковано

alexvvv, вони і так живуть. Більшість з них то точно. Невже вони забули, як страшно і важко було простолюдинам і бійцям на війні?

Хай береже Господь Україну...

Опубліковано
Невже вони забули, як страшно і важко було простолюдинам і бійцям на війні?

Вони й не знали, що це таке.

Хай береже Господь Україну

Точно так само каже росіянин про Росію або американець про США. Не чіпайте його, сам роздасть хто що заслужив.

Опубліковано

Невже вони забули, як страшно і важко було простолюдинам і бійцям на війні? Вони й не знали, що це таке.

звідки ж звичайні люди могли про це знати? воювали ж не менеджери чи продавці, якщо росТВ говорили, що кулі не пробивали броню,обшивку і видавали печеньки?! вони і досі живуть в шизофренії путлєра. 18 травня наступної неділі - більшість відкриє собі очі.

Опубліковано

Невже вони забули, як страшно і важко було простолюдинам і бійцям на війні? Вони й не знали, що це таке.

звідки ж звичайні люди могли про це знати? воювали ж не менеджери чи продавці, якщо росТВ говорили, що кулі не пробивали броню,обшивку і видавали печеньки?! вони і досі живуть в шизофренії путлєра. 18 травня наступної неділі - більшість відкриє собі очі.

а що буде 18 травня?

Опубліковано

ще гірше...

Справа в тому, що хода всеодно відбудеться, питання лише в тому хто буде брати в ній участь: адекватні люди чи наберуть жіночок зі шкіл та лікарень і організують провокації. Тому я точно піду і буду дуже уважно відноситись до подій.
Опубліковано

Тому я точно піду

можливо давайте зберемося "форумські" із прапорами для участі в ході? або ж якось із самообороною організуємо периметр безпеки? тут прагнучих допомогти людей буде з пів сотні.

п.с. скажи в пм за що хоть ти падлюко мінусуєш?

Опубліковано

Про призначення А.Пушнякова командувачем Сухопутних військ Збройних Сил України

Відповідно до пункту 17 частини першої статті 106 та статті 112 Конституції України постановляю:

Призначити генерал-лейтенанта ПУШНЯКОВА Анатолія Савватійовича командувачем Сухопутних військ Збройних Сил України.

Виконуючий обов'язки Президента України,

Голова Верховної Ради України Олександр ТУРЧИНОВ 6 травня 2014 року

невеличка біографія

Опубліковано

Щоб організувати периметр безпеки, треба знати що планують диверсанти, щось я сумніваюсь що вони будуть організовувати просту бійку. А від кинутого саморобного вибухового пристрою самооборона не спасе.

Тому ІМХО самим кращим варіантом була б заборона всяких масових ходінь по місту на 9 травня.

Опубліковано

самим кращим варіантом була б заборона всяких масових ходінь по місту на 9 травня.

як це вбити в голови керівництва області? я готовий з молотком прийти - тільки скажіть кому і як вправляти мізки? Чомусь керівництво вирішило, що на ситуацію в країна міжна незважати і постановило: організувати ходу.... :_14:
Опубліковано

ну можна ввести обмеження, наприклад:

1. в ході мусять бути лише люди із національною символікою (ті рихіти вжитті ненадінуть на себе щось таке).

2. стрічками обвести вздовж весь маршрут, щоб "жуки" не змогли просто так,не замітно влитися у товпу.

3. через кожні 15м праціник міліції та самооборони

4. щоб автомайдан був готовий перекрити всі виїзди з міста

5. ну і звісно заборона продажу алкоголя (будь-якого)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...