Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Але якби накласти жорсткі санкції на ПЗ для РФ, було б весело.

Стає веселіше. :_02:

Microsoft теж підключається - http://microsoftport...tiv-rossii.html

Я чекаю , коли підключаться Інтел , Нвідія і АМД =)

Опубліковано

я вже десь писав-чекаю, поки підключаться самсунг, елджі і епл. Наприклад, епл айді залочить усі девайси в рашці-айфони, айпеди і решту. Зробити-елементарно. Такий батхьорт в Рашці був би-мама не горюй.

Опубліковано

Але якби накласти жорсткі санкції на ПЗ для РФ, було б весело.

Стає веселіше. :_02:

Microsoft теж підключається - http://microsoftport...tiv-rossii.html

Росію не *нє сломать* -*Россия уже думает над сменной программного обеспечения и возможно даже на отечественное... ну когда создадут.**
Опубліковано

так уже цю тему ще в 2008 обмусолили в росії. і прийшли до висновку, що візьмуть котрусь з версій Лінукса.

Називалась вона, здається Лінукс Алт. І заглохло.

"А віз і нині там..."

Опубліковано

хуйлостан вводить санкції у відповідь, як коротко можна характеризувати: давайтє бамбіть варонєж))

я все менше й менше знаходжу логіку й приходжу до висновку, що главнохуйло хворе на голову. нажаль, це для нас не гут, враховуючи що його заганяють в куток й він поруч.

Опубліковано

хуйлостан вводить санкції у відповідь, як коротко можна характеризувати: давайтє бамбіть варонєж))

я все менше й менше знаходжу логіку й приходжу до висновку, що главнохуйло хворе на голову. нажаль, це для нас не гут, враховуючи що його заганяють в куток й він поруч.

Ось почитайте те що пишуть та думають на ворожому сайті. Ось як вони бачать санкції та відповідь на них

Опубліковано
#Стрелков Игорь Иванович.

Красный Луч захвачен противником. Казаки традиционно бежали - в городе держится только маленький их отряд. Случилось то, о чем я неоднократно предупреждал. Донецко-Горловская группировка войск Новороссии полностью окружена.

http://www.twitlonger.com/show/n_1s38c5c

Ось почитайте те що пишуть та думають на ворожому сайті. Ось як вони бачать санкції та відповідь на них

досить вже їм демократії, пора повертатись в свій природній скотський стан.
Опубліковано

Люди я про

boMHNJoFX0E.jpg

Читайте все і не виривайте з контексту.

Про відбиття на Шустері заявила не остання людина. А от про кацапський літак, на момент моєї публікації, ціла лавина вбросів в соціалці. Без пруфів. Отже гавно вброс.

Опубліковано

Люди я про

boMHNJoFX0E.jpg

Про відбиття на Шустері заявила не остання людина. А от про кацапський літак, на момент моєї публікації, ціла лавина вбросів в соціалці. Без пруфів. Отже гавно вброс.

Опубліковано

Я чекаю , коли підключаться Інтел , Нвідія і АМД =)

405381_10151073284183076_1718783761_n.jpg

«Сейчас православие – это основа модернизации. Лично я считаю, что русские компьютеры должны создаваться при русских монастырях: умные молитвы, умное делание, умное монашество», - сказал К. Фролов.

Неправильно, ящетаю. Компьютеры должны создаваться в уединенных скитах, расположенных в чащах и урочищах. В крайнем случае на скалистых островах Русского Севера среди птичьих гнездовий. Компьютеры должны быть еловые, березовые, осиновые, грибные. Размер желателен такой, чтобы на компьютере можно было спать, поджавши ноги, т.е. с небольшой сундук. Сбоку - выдвижной туесок для клюквы там, али морошки. С другого боку - ящик для сена, случись промочить лапти, так чтобы набить сухой травой да и сушить. Работать Русский Компьютер должен без спешки, обстоятельно. "Станешь торопить, так толку не быть", говорит пословица. Кроме того, нам нужны програмисты-столпники. И обетов побольше: молчать, не мыться, пить воду носом.

Тогда будет толк.

На фотографии: ведущие программисты Лавр и Савватий с деталями для русского компьютера (проект).

©

Опубліковано

Бійці добровольчого батальйону «Золоті ворота» вирушили в зону АТО

Про це Еспресо.TV повідомили у прес-службі МВС.

«Працівники батальйону укомплектовані всім необхідним для виконання службових завдань. У правоохоронців високий бойовий дух та незламне бажання повернутися додому з повною перемогою над сепаратистами, зберігши цілісність України», - йдеться у повідомленні.

Напружені щоденні тренування залишилися позаду, попереду – бойові будні. Бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Золоті ворота» поїхали на Схід України. Їх забезпечили усім необхідним для виконання службових завдань: формою, взуттям, спецзасобами, зброєю, медикаментами, харчуванням, водою та речами першої необхідності.

Крім того, повністю екіпіровані та озброєні снайперською й автоматичною зброєю, кулеметами, гранатометами тощо.

Слід зазначити, що підрозділ «Золоті ворота» сформований виключно з добровольців. Усі вони з власної волі прийшли до батальйону і готові їхати на передову захищати цілісність нашої держави.

Опубліковано

У місті Конотоп Сумської області невідомі обстріляли авіаремонтний завод "Авіакон". Як повідомляє кореспондент ТСН, близько п'ятої ранку місцеві жителі почули чотири вибуху на заводі. Очевидці повідомляють, що два снаряда попали у вертольоти-експонати, які зберігаються на території заводу, ще один - в електрощитову. В результаті обстрілу ніхто не постраждав, нічого важливого не пошкоджено. Місцеві жителі кажуть, що завод обстріляли чи то з вертольота, чи то з машини. Найбільш ймовірним є другий варіант, оскільки у місті нібито оголошено план-перехоплення.

Опубліковано

"Пілот українського винищувача Міг-29, якому вдалося відвести підбитий літак від житлових кварталів Горлівки і катапультуватися, благополучно повернувся до своєї військової частини. Йому довелося кілька діб пересуватися по території, яка тимчасово контролюється терористами і подолати відстань приблизно 40 км", - заявив Лисенко.

Опубліковано

Люди я про

boMHNJoFX0E.jpg

ФлайтРадар залагав, от і піднявся кіпіш.

http://www.flightradar24.com/data/flights/flights.php?flight=su1127#405a3a8

Опубліковано

Авіація сил АТО знищила біля Горлівки 10 одиниць бронетехніки з бойовиками

Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент Еспресо.TV.

"Дії сил АТО супроводжувались нанесенням точкових ударів авіації по базах і опорних пунктах терористів. Зокрема біля Горлівки Донецької області знищено 10 одиниць броньованої техніки з екіпажами", - заявив Лисенко.

За його словами, ще одну колону військової техніки терористів українські льотчики знищили близько населеного пункту Антрацит Луганської області.

Опубліковано

Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент Еспресо.TV.

"Дії сил АТО супроводжувались нанесенням точкових ударів авіації по базах і опорних пунктах терористів. Зокрема біля Горлівки Донецької області знищено 10 одиниць броньованої техніки з екіпажами", - заявив Лисенко.

За його словами, ще одну колону військової техніки терористів українські льотчики знищили близько населеного пункту Антрацит Луганської області.

а де фото??? хай показують фото.... бо коли вчора терористи виложили фото з пд. групи наших військ, то фото важать більше ніж просто слова..... :_03:

Опубліковано

а де фото??? хай показують фото.... бо коли вчора терористи виложили фото з пд. групи наших військ, то фото важать більше ніж просто слова..... :_03:

Спитай у лайфньюз , вони там крутяться :_07:

Опубліковано

Щодо фото.

Це як пропонуєш? Спочатку, ризикуючи бути підбитим, розбомбили терористів. А потім, щоб підтвердити це, ризикуєш вдруге і їдеш фотографувати.

Щодо пілота, який пройшов 40 км. - теж треба фото місцевості кожного пройденого кілометра?!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...