Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

Але якби накласти жорсткі санкції на ПЗ для РФ, було б весело.

Стає веселіше. :_02:

Microsoft теж підключається - http://microsoftport...tiv-rossii.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Я чекаю , коли підключаться Інтел , Нвідія і АМД =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вже десь писав-чекаю, поки підключаться самсунг, елджі і епл. Наприклад, епл айді залочить усі девайси в рашці-айфони, айпеди і решту. Зробити-елементарно. Такий батхьорт в Рашці був би-мама не горюй.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росію не *нє сломать* -*Россия уже думает над сменной программного обеспечения и возможно даже на отечественное... ну когда создадут.**
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так уже цю тему ще в 2008 обмусолили в росії. і прийшли до висновку, що візьмуть котрусь з версій Лінукса.

Називалась вона, здається Лінукс Алт. І заглохло.

"А віз і нині там..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хуйлостан вводить санкції у відповідь, як коротко можна характеризувати: давайтє бамбіть варонєж))

я все менше й менше знаходжу логіку й приходжу до висновку, що главнохуйло хворе на голову. нажаль, це для нас не гут, враховуючи що його заганяють в куток й він поруч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На тему російської операційної системи :)

http://www.youtube.com/watch?v=Am3RILBj6DA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Николаев торжественно встретил военных, вернувшихся из зоны АТО

http://news.liga.net/news/politics/2848172-nikolaev_torzhestvenno_vstretil_voennykh_vernuvshikhsya_iz_zony_ato_.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хуйлостан вводить санкції у відповідь, як коротко можна характеризувати: давайтє бамбіть варонєж))

я все менше й менше знаходжу логіку й приходжу до висновку, що главнохуйло хворе на голову. нажаль, це для нас не гут, враховуючи що його заганяють в куток й він поруч.

Ось почитайте те що пишуть та думають на ворожому сайті. Ось як вони бачать санкції та відповідь на них

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

#Стрелков Игорь Иванович.

Красный Луч захвачен противником. Казаки традиционно бежали - в городе держится только маленький их отряд. Случилось то, о чем я неоднократно предупреждал. Донецко-Горловская группировка войск Новороссии полностью окружена.

http://www.twitlonger.com/show/n_1s38c5c

Ось почитайте те що пишуть та думають на ворожому сайті. Ось як вони бачать санкції та відповідь на них

досить вже їм демократії, пора повертатись в свій природній скотський стан.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди я про

boMHNJoFX0E.jpg

Читайте все і не виривайте з контексту.

Про відбиття на Шустері заявила не остання людина. А от про кацапський літак, на момент моєї публікації, ціла лавина вбросів в соціалці. Без пруфів. Отже гавно вброс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди я про

boMHNJoFX0E.jpg

Про відбиття на Шустері заявила не остання людина. А от про кацапський літак, на момент моєї публікації, ціла лавина вбросів в соціалці. Без пруфів. Отже гавно вброс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я чекаю , коли підключаться Інтел , Нвідія і АМД =)

405381_10151073284183076_1718783761_n.jpg

«Сейчас православие – это основа модернизации. Лично я считаю, что русские компьютеры должны создаваться при русских монастырях: умные молитвы, умное делание, умное монашество», - сказал К. Фролов.

Неправильно, ящетаю. Компьютеры должны создаваться в уединенных скитах, расположенных в чащах и урочищах. В крайнем случае на скалистых островах Русского Севера среди птичьих гнездовий. Компьютеры должны быть еловые, березовые, осиновые, грибные. Размер желателен такой, чтобы на компьютере можно было спать, поджавши ноги, т.е. с небольшой сундук. Сбоку - выдвижной туесок для клюквы там, али морошки. С другого боку - ящик для сена, случись промочить лапти, так чтобы набить сухой травой да и сушить. Работать Русский Компьютер должен без спешки, обстоятельно. "Станешь торопить, так толку не быть", говорит пословица. Кроме того, нам нужны програмисты-столпники. И обетов побольше: молчать, не мыться, пить воду носом.

Тогда будет толк.

На фотографии: ведущие программисты Лавр и Савватий с деталями для русского компьютера (проект).

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бійці добровольчого батальйону «Золоті ворота» вирушили в зону АТО

Про це Еспресо.TV повідомили у прес-службі МВС.

«Працівники батальйону укомплектовані всім необхідним для виконання службових завдань. У правоохоронців високий бойовий дух та незламне бажання повернутися додому з повною перемогою над сепаратистами, зберігши цілісність України», - йдеться у повідомленні.

Напружені щоденні тренування залишилися позаду, попереду – бойові будні. Бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Золоті ворота» поїхали на Схід України. Їх забезпечили усім необхідним для виконання службових завдань: формою, взуттям, спецзасобами, зброєю, медикаментами, харчуванням, водою та речами першої необхідності.

Крім того, повністю екіпіровані та озброєні снайперською й автоматичною зброєю, кулеметами, гранатометами тощо.

Слід зазначити, що підрозділ «Золоті ворота» сформований виключно з добровольців. Усі вони з власної волі прийшли до батальйону і готові їхати на передову захищати цілісність нашої держави.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чекаємо підтверджень

BulU8BRIMAAYEp-.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чекаємо підтверджень

BulU8BRIMAAYEp-.png

вони то і брали все це без бою
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У місті Конотоп Сумської області невідомі обстріляли авіаремонтний завод "Авіакон". Як повідомляє кореспондент ТСН, близько п'ятої ранку місцеві жителі почули чотири вибуху на заводі. Очевидці повідомляють, що два снаряда попали у вертольоти-експонати, які зберігаються на території заводу, ще один - в електрощитову. В результаті обстрілу ніхто не постраждав, нічого важливого не пошкоджено. Місцеві жителі кажуть, що завод обстріляли чи то з вертольота, чи то з машини. Найбільш ймовірним є другий варіант, оскільки у місті нібито оголошено план-перехоплення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В твіттері пишуть, що Донецьк у повному оточенні. "Казачкі" і "апалчєніє" тікає..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Пілот українського винищувача Міг-29, якому вдалося відвести підбитий літак від житлових кварталів Горлівки і катапультуватися, благополучно повернувся до своєї військової частини. Йому довелося кілька діб пересуватися по території, яка тимчасово контролюється терористами і подолати відстань приблизно 40 км", - заявив Лисенко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди я про

boMHNJoFX0E.jpg

ФлайтРадар залагав, от і піднявся кіпіш.

http://www.flightradar24.com/data/flights/flights.php?flight=su1127#405a3a8

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авіація сил АТО знищила біля Горлівки 10 одиниць бронетехніки з бойовиками

Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент Еспресо.TV.

"Дії сил АТО супроводжувались нанесенням точкових ударів авіації по базах і опорних пунктах терористів. Зокрема біля Горлівки Донецької області знищено 10 одиниць броньованої техніки з екіпажами", - заявив Лисенко.

За його словами, ще одну колону військової техніки терористів українські льотчики знищили близько населеного пункту Антрацит Луганської області.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент Еспресо.TV.

"Дії сил АТО супроводжувались нанесенням точкових ударів авіації по базах і опорних пунктах терористів. Зокрема біля Горлівки Донецької області знищено 10 одиниць броньованої техніки з екіпажами", - заявив Лисенко.

За його словами, ще одну колону військової техніки терористів українські льотчики знищили близько населеного пункту Антрацит Луганської області.

а де фото??? хай показують фото.... бо коли вчора терористи виложили фото з пд. групи наших військ, то фото важать більше ніж просто слова..... :_03:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а де фото??? хай показують фото.... бо коли вчора терористи виложили фото з пд. групи наших військ, то фото важать більше ніж просто слова..... :_03:

Спитай у лайфньюз , вони там крутяться :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо фото.

Це як пропонуєш? Спочатку, ризикуючи бути підбитим, розбомбили терористів. А потім, щоб підтвердити це, ризикуєш вдруге і їдеш фотографувати.

Щодо пілота, який пройшов 40 км. - теж треба фото місцевості кожного пройденого кілометра?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...