Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
ІМХО це не рації, а звичайні мобілки, СБУ думаю все там моінторить.

Ну а я про що кажу. В старших рації може і є, але і мобільні ніхто не відміняв.

Як можна було збити літак на такій висоті без підвердження від начальства? Дуже наврядчи дибілу, який міг так зробити, дали в руки ракету "земля-повітря" і навчили нею користуватись.

Ти не зможеш слухати мільйони трубок . Тери не дурні , сімки і мобіли міняють часто , командири точно .

А коли є прив"язка до конкретного часу якоїсь події -- тоді вичислити легше . А коли вичислив одну трубу , далі елементарно : вхідні\вихідні , іхні вхідні\вихідні і т.д.

Ти прикинь , який штат треба , щоб трубки прослуховувати

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Всім авіакомпаніям заборонено переліт через зону АТО. Але деякі авіакомпанії минають всю Україну. Стосовно аерофлоту - звони на гарячу лінію Аерофлота.

0800503555 (бесплатно для звонков из Украины)

(380-44) 3695555

(380-44) 2454881

Дякую. Дзвонив тільки що. З завтрашнього дня всі рейси за розкладом.

Опубліковано
Ти не зможеш слухати мільйони трубок . Тери не дурні , сімки і мобіли міняють часто , командири точно .

Так чому ж після "голосних" подій раптово знаходились потрібні номери потрібних людей? Чи терори після зміни сім-карти надсилають в СБУ смс з текстом "я змінив номер"?

Чому номери тих, чиї переговори виклали в мережу, не слухали постійно?

Чи начальство колорадів не в курсі, чим займається розрахунок ракетного комплексу?

Опубліковано

Як можна було збити літак на такій висоті без підвердження від начальства? Дуже наврядчи дибілу, який міг так зробити, дали в руки ракету "земля-повітря" і навчили нею користуватись.

А коли є прив"язка до конкретного часу якоїсь події -- тоді вичислити легше . А коли вичислив одну трубу , далі елементарно : вхідні\вихідні , іхні вхідні\вихідні і т.д.

Ти прикинь , який штат треба , щоб трубки прослуховувати

як на мене слухати в прямому сенсі слова точно ніхто не слухає, а ось записувати всі цілком можливо, навіт ьпо тому ж фільтру за розмовою з росією чи по тривалості чи по ключових словах?

пс. чи то я передивився фантаститки?)

Опубліковано

Так чому ж після "голосних" подій прослуховувались тільки потрібні телефони? Чи начальство не в курсі, чим займається розрахунок ракетного комплексу?

Я думаю , вони пишуть всі розмови , а потім шукають потрібні . Але це тільки моя здогадка .

Треба перевірити на рахунок наявності того студента на борту літака , про якого вони говорили -- якщо це так , то це 100% доказ достовірності розмови для будь-якого суду .

Тут почали надходити чутки , що наші штурмують Лисичанськ

Опубліковано

підтвердження не треба і так всім ясно що це правий сектор літає
Опубліковано

не виключаю варіант,що пуйло може використати збитий ватою літак для "списання" гіркіна-стрілка.Тіпа ми не контролюємо цих людей,вони діють самостійно,а якщо санкції світу посиляться,то й взагалі признає гіркіна терористом №1.

Опубліковано

Для таких обговорень є інша тема - "Так слухають чи не слухають?"

Як на мене, то це ще одне підтвердження того, що пишуть всі розмови, а потім в разі потреби виконують "розбір польотів".

Пройшли ті часи, коли телефоністи в реальному часі слухали про що говорять абоненти. Основний трафік пишеться автоматично. Частина розмов відслідковується більш ретельно, якщо відпрацював фільтр по ключовим словам. Незначна частина слухається он-лайн.

Якось так.

Upd. Mykola81 випередив.

Опубліковано

не виключаю варіант,що пуйло може використати збитий ватою літак для "списання" гіркіна-стрілка.Тіпа ми не контролюємо цих людей,вони діють самостійно,а якщо санкції світу посиляться,то й взагалі признає гіркіна терористом №1.

це вбе добре, але вже пізно, бо питання де гіркін взяв бук тай ще зі зміненою системою розпізнавання свій-чужий (це на той випадок якщо у нас віджали) А про гради з рос територія я вже мовчу.
Опубліковано

Mykola81,зараз все набагато простіше, слухає компьютер та по ключових фразах, місці перебування локації все відсортовується, а особливо міжнародні виклики, свіжі сімки ну і так далі.

гадаю що й подібні арешти можливі саме завдяки схожим прослушкам

Оперативники УБОП УМВД в Днепропетровской области совместно с сотрудниками УСБУ и с участием бойцов спецподразделения «Сокол» и «Альфа» задержали двух членов террористической группы, которые занимались подготовкой к серии террористических актов. Об этом сообщает пресс-центр МВД Украины.

Согласно оперативной информации, в перечень объектов террористического нападения входили: здание Днепропетровской облгосадминистрации, Мерефо-Херсонский железнодорожный мост и городские трубопроводы в Днепропетровске.

В ходе обыска по месту временного проживания задержанных было изъято 6 гранатометов РПГ-18 («Муха»), топографические карты Днепропетровска, маски-балаклавы и другое снаряжение для террористической деятельности.

Задержанными оказались граждане Украины, жители Луганской области Роман Оганесян (позывной «Борода») и Эдуард Ключкин (позывной «Стафф»). Они прибыли в Днепропетровск накануне по приказу руководителя одной из террористических групп, основанный на Донбассе. Ее руководителем является гражданин Российской Федерации.

По факту задержания открыто уголовное производство по признакам 1 ч. с. 263 (Ношение, хранение, приобретение, изготовление огнестрельного оружия, боевых припасов, взрывчатых веществ или взрывных устройств) и ст. 258 (Террористический акт) Уголовного кодекса Украины.

Сейчас решается вопрос об избрании меры пресечения, и продолжаются следственно-оперативные действия, направленные на выявление других участников террористической группы.

Опубліковано

Яке списання і ніякого вдношення. Запис є де Бєс чи який урод говорить з ГРУшником по телефону і докладає що збили цивільний літак. так що тут вже всі факти на ліцо.

Про слухання. колись дивився програму про прослушку в США. Так там комп моніторить і є слова тибу вибух, бомба і так далі. Іколи проскакує так слово йде перевірка.

Опубліковано

Яке списання і ніякого вдношення. Запис є де Бєс чи який урод говорить з ГРУшником по телефону і докладає що збили цивільний літак. так що тут вже всі факти на ліцо.

Про слухання. колись дивився програму про прослушку в США. Так там комп моніторить і є слова тибу вибух, бомба і так далі. Іколи проскакує так слово йде перевірка.

в рашці мабуть пріоритетне слово хуйло
Опубліковано

Яценюк на Уряді сказав про фактичний стан війни в Україні і готовність до повної мобілізації. Думаю, це результат вчорашнього РНБО і готовності США разом з Україною дати справжній відпор Путіну” – зауважив він.

Опубліковано

доречі, щоб провести розслідування катастрофи потрібно створити безпечну 30-ти кілометрову зону, а безпеку там могли б гарантувати війська нато бо Голландія є її членом.

Опубліковано

Mikheil Saakashvili

Позавчера Европеиский Совет, опять не смог договориться о серьезных, то есть - секторальных санкциях. Вчера самолет с живыми людьми упал с неба. Но эта трагедия далеко не свалилась с неба, она готовилась уже давно. На глазах Европы Российская бронетехника и средства ПВО пересекают границу суверенной Украины, самой большой по територии Европеийскоий державы, а Европа предпочитает бесстыдно смотреть в другую сторону. Пару месяцев тому назад, во время моего критического выступления на форуме в Брюсселе, Министр иностарнных дел одной большой Европейской страны, представителя которую, кстати, пророчат в Верховные Комисары Европы по иностранным делам, агрессивно возразила мне:- «Так что, Вы нам предлагаете бомбить Россию?», на что я ей ответил – «Нет, подождите пока они разбомбят Вас». Конечно многие в зале посчитали мою реплику недипломатической.

И вот российская ракета с противовоздушной системой, переданная, без всякого сомнения, по указанию Путина террористам, действительно попала в самолет с сотнями европеийцев на борту.

Путин сразу же поспешил обвинить во всем Украину, вот мол не сопротивлялась бы Украина и не надо бы было сбивать самолеты, это цинично. Но Путин знает, для кого говорит. Когда у нас в городе Гори, который интенсивно бомбила Россия касетными снарядами, погиб Голландский журналист, его Европеиский коллега, осудив Россию, также сказал, что в гибели журналиста виновата и Грузия, которая своим сопротивлением вызвала бомбежку со стороны России. Конечно главный виновник всего этого беспредела сидит в Кремле, но без пособников в Берлине, Брюсселе, в Риме в Париже и т.д. врядли этот Кремлевскй упырь посмел бы выходить на ежедневную кровавую охоту.

Да, и еще что то медленно идет строительство мистраля с Французами, надо ускорить! Представляете во сколько раз много людей могли бы сразу убивать имея в руках такое технологическое чудо.

Опубліковано

Є технологіі ,що по голосу вичисляє абонента.*За пять секунд программа может просканировать 10 000 образцов голосов с точностью по меньшей мере 90%.*

Опубліковано

16 липня наш су25 був атакований російським міг29, РНБО володіє записами переговорів льотчика міга з командним центром в Ростові які його наводили на наш літак для пуску ракет, незабаром даний запис буде оприлюднено.

Опубліковано

Путин сразу же поспешил обвинить во всем Украину, вот мол не сопротивлялась бы Украина и не надо бы было сбивать самолеты, это цинично. Но Путин знает, для кого говорит. Когда у нас в городе Гори, который интенсивно бомбила Россия касетными снарядами, погиб Голландский журналист, его Европеиский коллега, осудив Россию, также сказал, что в гибели журналиста виновата и Грузия, которая своим сопротивлением вызвала бомбежку со стороны России.

бо там багато з них куплені рашкою щоб говорили що скажуть їм з кремля.

раша бомбить бо вони сопротівляються на своїй території бо в голові одного хуйла тільки і думки щоб вернути СеРеСеРе.

логіку расєї нормальним людять ніпанять

Опубліковано

Збіг?

Зле число 17 для Боїнг 777 Малазійських авіаліній.

Вчора виповнилось рівно 17 років з дня першого польоту Боїнг 777 Малазійських авіаліній.

Перший політ 17.07.1997 р.

Збитий 17.07.2014 р.

Номер рейсу MH17.

І літак збитий в 17 годин (з хвилинами поки не ясно) по Московському часу. Числа і ті говорят що Москва винна.

Опубліковано

просто хворі люди. в мене нема більше поянень.

https://www.facebook...653090291453978

Ага, вони зараз ще придумають що це був не літак, а "летючий голландець".

Опубліковано

просто хворі люди. в мене нема більше поянень.

https://www.facebook...653090291453978

Ага, вони зараз ще придумають що це був не літак, а "летючий голландець".

цікаво чого не знайшли візитку Яроша або карту Привата десь поблизу ... в них же модно так писати

Опубліковано

Роман Бочкала

Сводки с фронта. Петровское Луганской области. Рядом с блок-постом террористов заминированное поле - 48.302210, 38.871645. г. Снежное, 3 орудия 152 мм, каждые 12 часов меняют дислокацию. Личный состав расчетов состоит из 5 офицеров и 20 солдат. По данным местных жителей, все из РФ. Донецк, военная чапсть по ул. Щорса, 116 - на автоплатформах завезены два танка Т-72, бензовоз и Камаз с колорадами.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...