igrok Опубліковано 9 Травня, 2014 в 06:34 #2601 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 06:34 moZok,Ну, про Китай я пошуткував ,звичайно-я зрозумів *шуткуюмора*.А Дніпропетровськ там однозначно,про Запоріжжя не буду сперечатися,не готовий надати факти.Едине що може зломати Дніпропетровськ,це армія РФ.Все.Там шансів у вати не має,
Dieselsmart Опубліковано 9 Травня, 2014 в 06:40 #2602 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 06:40 Громадське Сьогодні о 3:30 невідомий кинув коктейль Молотова у колодязь, в якому проходять оптоволоконні лінії, на Дорогожичах у КиєвіРезультат: немає ефірного мовлення телеканалів Інтер, УТ-1, НТН, ТРК Киев, а також радіостанцій 98фм, Гала Радіо, 100,5, Просто Радіо,105,5 Це ж не дилетант кидав, оскільки потрібно знати куди і що кидати.У Києві палають кабелі у тунелі телевежі, вона оточенаУ Києві о 4:37 ранку сталося загорання кабелів у тунелях між Київською телевежою та приміщенням Національної телерадіокомпанії України.Про це повідомили ТСН.ua у Державній службі з надзвичайних ситуацій.У ДСНС заявили, що загорілася не сама телевежа, а кабелі в тунелях між телецентром та телевежею.Наразі техніка ДСНС прибула на місце події, однак приступити до гасіння пожежі рятувальники не можуть, оскільки кабелі знаходяться під високою напругою.За словами представника відомства, у разі відключення кабелів може бути відключене мовлення телеканалів.Є інфармація, що колодязь біля телевежі підірвали.Як повідомлялося раніше, 8 травня бійці Нацгвардії взяли під охорону столичну телевежу, оскільки побоювалися провокацій. У Луганську відключили "1+1", Перший Національний та "5 канал".Також у Сєвєродонецьку після захоплення терористами сєвродонецького ТВ lannet, відключено від мережі кабельного телебачення більшість каналів, що ведуть мовлення на українській мові, зокрема "1+1", "Інтер", "Україна", "ІСТV", "Новий канал" та інші. Ввечері 8 травня на частотах цих каналів була заставка, що мовлення вимкнено на вимогу армії "юго востока".А ЮВТ збирає по всій країні бля...Ь народне ополчення, партизанський отряд, а вцей час 70тис армія просиджує ресурси на полігонах.
Dieselsmart Опубліковано 9 Травня, 2014 в 06:49 #2603 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 06:49 Донецкие террористы вешая триколор оставляют гранаты,которые рванут при снятии флага, а если дети? Это танк-памятник це вже повний піпец.
CompService Опубліковано 9 Травня, 2014 в 07:00 #2604 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 07:00 ATO.Побільше шуму? А для чого? Щоб написати в пресі,що пройшов важкий бій? А народ скидається баблом на армію.Хто не лiнивий (з тих, хто мiнусiв налiпив zaHARE) може ознайомитись i з iншим вiдеоматерiалом оператора (на тому ж ютьюб).
moZok Опубліковано 9 Травня, 2014 в 07:04 #2605 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 07:04 moZok,Ну, про Китай я пошуткував ,звичайно-я зрозумів *шуткуюмора*.А Дніпропетровськ там однозначно,про Запоріжжя не буду сперечатися,не готовий надати факти.Едине що може зломати Дніпропетровськ,це армія РФ.Все.Там шансів у вати не має,от Вам і докази... (добре,що хоч там не всі мєнти продались)...В Запорожье милиция задержала 11 человек с оружием
kellax Опубліковано 9 Травня, 2014 в 07:33 #2606 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 07:33 Донецкие террористы вешая триколор оставляют гранаты,которые рванут при снятии флага, а если дети? Это танк-памятник це вже повний піпец. Да це муляж. ІМХО
jack74 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 07:34 #2607 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 07:34 ATO.Побільше шуму? А для чого? Щоб написати в пресі,що пройшов важкий бій? А народ скидається баблом на армію.Хто не лiнивий (з тих, хто мiнусiв налiпив zaHARE) може ознайомитись i з iншим вiдеоматерiалом оператора (на тому ж ютьюб).я не мінусував, але подивився... і що? я не зрозумів, ЩО ти хотів сказати цим?
CompService Опубліковано 9 Травня, 2014 в 08:35 #2608 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 08:35 Ну, якшо це правильно - вистріляти боєзапас в небо....
Barugan Опубліковано 9 Травня, 2014 в 08:37 #2609 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 08:37 випробовування нового бомбардувальника США ......ефект вражає
alexvvv Опубліковано 9 Травня, 2014 в 09:14 #2610 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 09:14 Террористы штурмуют отделение МВД в Мариуполе: есть убитые Об этом пишет в своем аккаунте в социальной сети «Фейсбук» депутат Верховной Рады Украины Олег Ляшко.«У бандитов нет ничего святого. Сейчас - в День Победы над фашизмом - вооруженные террористы штурмуют УВД Мариуполя. У нас - несколько раненых, некоторые тяжело. Со стороны нападавших - трое убитых. Атаку пытаемся отбить. Против наших профессионально действуют российские спецназовцы ГРУ», - сообщил он.Через полчаса депутат сообщил, что боевики захватили первый и второй этажи здания.«Террористы, ориентировочно 30 человек, захватили два этажа помещения УВД, наши отбиваются на третьем, - сообщил он. - Террористы стреляют из автоматического оружия, используют гранаты. Снаружи на помощь нашим прибыли три БТРа и войска. Стреляют на поражение, ватники начали разбегаться. Из здания напротив поликлиники против нас работают российские снайперы. Среди террористов - восемь убитых, наши все живы, но много раненых. Операция нападения была хорошо спланирована, среди местных ментов есть предатели, которые помогали врагу. Часть Нацгвардии тоже заблаговременно блокировали местные сепаратисты, чтобы солдаты не смогли прийти на помощь. Несмотря на все - держимся и отобьемся».http://www.charter97.org/ru/news/2014/5/9/97989/
moZok Опубліковано 9 Травня, 2014 в 09:16 #2611 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 09:16 Террористы штурмуют отделение МВД в Мариуполе: есть убитые Об этом пишет в своем аккаунте в социальной сети «Фейсбук» депутат Верховной Рады Украины Олег Ляшко.«У бандитов нет ничего святого. Сейчас - в День Победы над фашизмом - вооруженные террористы штурмуют УВД Мариуполя. У нас - несколько раненых, некоторые тяжело. Со стороны нападавших - трое убитых. Атаку пытаемся отбить. Против наших профессионально действуют российские спецназовцы ГРУ», - сообщил он.Через полчаса депутат сообщил, что боевики захватили первый и второй этажи здания.«Террористы, ориентировочно 30 человек, захватили два этажа помещения УВД, наши отбиваются на третьем, - сообщил он. - Террористы стреляют из автоматического оружия, используют гранаты. Снаружи на помощь нашим прибыли три БТРа и войска. Стреляют на поражение, ватники начали разбегаться. Из здания напротив поликлиники против нас работают российские снайперы. Среди террористов - восемь убитых, наши все живы, но много раненых. Операция нападения была хорошо спланирована, среди местных ментов есть предатели, которые помогали врагу. Часть Нацгвардии тоже заблаговременно блокировали местные сепаратисты, чтобы солдаты не смогли прийти на помощь. Несмотря на все - держимся и отобьемся».http://www.charter97.org/ru/news/2014/5/9/97989/Ляшко - чєл!!!! Хай бере АТО в свої руки - народ підтримає...
Skorpio76 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 09:19 #2612 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 09:19 Бійцям АТО на Сході потрібні електроніка і безпілотники, – спецпризначенець
Андрій Віталійович Опубліковано 9 Травня, 2014 в 09:23 #2614 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 09:23 Правий сектор чи хто вони ?в основному мєнти, сбушники та вояки, які пішли зі служби.Джохара Дудаєва вбили випущеною з літака ракетою, котра йшла на сигнал його супутникового телефона.різницю між супутниковим та стільниковим зв'язком, думаю, ти знаєш...
jack74 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 09:32 #2615 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 09:32 якийсь борзий стрімер он-лайн з Маріуполяпоки що більше мови, ніж відео, але може що й покаже... Бо поки здалеку біг на постріли, то кричав, що не злякається, і підійде прямо до "фашистів", щоб глянути кожному в очі, але, бачу, коли троха наблизився і почув запах пороху, то хоробрість кудись ділась...
Onil Опубліковано 9 Травня, 2014 в 09:40 #2616 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 09:40 це якийсь проплачений придурок. Те про що він розповідає, воно все для рашинських каналів.
yuraa Опубліковано 9 Травня, 2014 в 09:45 #2617 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 09:45 На Луганщині біля прикордонного пункту сталося подвійне вбивствоСьогодні, вночі біля прикордонного пункту "Должанський" сталося вбивство.Про це повідомила прес-служба Луганської міліції, повідомляє Українська правда."Вночі о 2:15 до чергової частини обласної міліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі М-03 сполученням Київ – Харків – Должанський сталося вбивство", - йдеться у повідомленні.У ході проведення оперативних заходів працівниками міліції було знайдено два автомобіля – "Тайота Крузер" чорного кольору, біля якого був труп мешканця міста Антраціт, та "Тайота Крузер" червоного кольору, в якому знаходився труп його дружини.Автомобілі були у районі селища Новоборовиці на відстані 10-15 км від прикордонного пункту "Должанський", - розповіли у міліції.При огляді автомобілів виявлені численні відтвори від куль. До Свердловської міської лікарні госпіталізовано доньку потерпілих, - відзначили у прес-службі.Ліквідовують не послушних ?
jack74 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 09:50 #2618 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 09:50 це якийсь проплачений придурок. Те про що він розповідає, воно все для рашинських каналів. це ж "Анна-ньюз"! звичайно для рашинських!І зрозуміло, що придурок, але ти ж очі маєш - дивись, а те що він верзе - просто смішно Так драпав, що аж мобільний згубив, карреспандєнт "Я думаю, ви мнє паможетє дєньгамі і я куплю сєбє новає срєдства связі" "вот маї штани, сматрітє - всьо чіста!" умора
Anatoliy313 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 10:04 #2619 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 10:04 якийсь борзий стрімер он-лайн з Маріуполяпоки що більше мови, ніж відео, але може що й покаже... Бо поки здалеку біг на постріли, то кричав, що не злякається, і підійде прямо до "фашистів", щоб глянути кожному в очі, але, бачу, коли троха наблизився і почув запах пороху, то хоробрість кудись ділась...Срімер з сім'ї колорадів спеціально для зомбоящика госія24
jack74 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 10:05 #2620 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 10:05 та він більше фантазує і драпає, ніж знімає Догнав якогось мєнта і до нього "Таваріщь капітан, куда можна сбєжать?" я ледве не впав зо сміху
igrok Опубліковано 9 Травня, 2014 в 10:06 #2621 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 10:06 Це той *в очі мав заглядувати*?Так він так тікає ...І до мента-*Тов.капітан,куда можна сбежать?* Ото воїн,мені здається,він всрався...
Mykola81 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 10:38 #2623 Опубліковано 9 Травня, 2014 в 10:38 Була-б розвідка з повітря , не треба було-б підставляти вертольоти . Суперкрутого не треба , звичайні міні-безпілотники .Я подібним навчився керувати за 30 хв. =)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.