Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В нас же ш АТО

В СНБО подтвердили вторжение российской армии на территорию Украины под видом донбасских боевиков

Це не агресія? -------------

Я розумію, що війна з РФ - це просто жах, але вже зараз що?

Пане президенте?

Що завтра президенту РФ скажете?

Щось я не чув про зустрічі з Гітлером та (Сталіним,Черчелем,Рузвельтом)

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

трішки хороших новин

Поршенко слово стримав

Техника Нацгвардии, принимавшая участие в военном параде, доставлена в зону АТО. ФОТО

Парк военной техники военнослужащих Национальной гвардии, которые принимают участие в боевых действиях с террористическими группировками на Востоке Украины уже сегодня пополнен новой отечественной военной техникой.

Об этом Цензор.НЕТ сообщили в пресс-службе Национальной гвардии Украины.

В течение суток, в зону проведения АТО отправлена часть бронированной техники, которая принимала участие в военном параде на День Независимости Украины. Среди которой бронированные автомобили "Кугуар", которые предназначены для ведения боя в городе и модернизированы на базе научно-производственного объединения "Практика", бронированные автомобили "КрАЗ" для перевозки личного состава.

Оставшаяся новая бронетехника Национальной гвардии будет отправлена в зону проведения антитеррористической операции в ближайшие дни.

Сейчас на вооружение Национальной гвардии также передается танковая техника.Источник:http://censor.net.ua/p299534

http://censor.net.ua...v_zonu_ato_foto

Тримаємо кулаки за наших військових,

Бережи Їх Господь

Прорывавшаяся в Украину под Новоазовском колонна бронетехники остановлена, ее остатки сейчас отслеживаются – СНБО

Колонна бронетехники, прорвавшаяся в Украину со стороны границы с РФ под Новоазовском (Донецкая обл.), остановлена силами украинских силовиков на рубеже н.п. Щербак-Маркино, сообщают в СНБО Украины.

"Сегодня утром была зафиксирована попытка российских военных под видом донбасских боевиков организовать новый район вооруженного противостояния на юге Донецкой области. В 5.20 утра в районе населенных пунктов Щербак и Новоазовск смешанная колонна бронетехники в составе 10 танков, 2 БМП и двух "УРАЛов" нарушила государственную границу Украины. Пограничники вступили в бой и вызвали подкрепление", - рассказал спикер Информационно-аналитического центра СНБО Андрей Лысенко на брифинге в понедельник в Киеве.

Он отметил, что продвижение основной части техники противника остановлено огнем на рубеже Щербак-Маркино.

А.Лысенко подчеркнул, что "остатки этой колонны сейчас отслеживаются и они будут обязательно обезврежены".

По его словам, в настоящее время трасса-Новоазовск-Мариуполь и г.Новоазовск находится под контролем украинских силовиков.

А.Лысенко также заявил, что с территории России ведется обстрел в направлении Новоазовска.

http://interfax.com.ua/news/general/219791.html

Опубліковано

Цікаво як їм стати на захист міста проти танків, звичайним мешканцям без зброї та підготовки?

то хай здаются чи по домам сидять ? Сімью чи на машині за місто в село чи на автобусі подалі від міста, а самим до військоматів, хто вміє буде стріляти, хто ні, буде рити траншеї та підносити набої. Ніхто не хоче воювати, але саме то нажаль не розсосется :(

На фоні того що, раніше місто не могло вигнати декілька п'яних сепаратистів - закликати населення захищати місто від танків нерозумно. Треба армії самій мовчки робити свою роботу.

Опубліковано

Цікаво як їм стати на захист міста проти танків, звичайним мешканцям без зброї та підготовки?

так як вони ставали проти своєї армії до початку військового конфлікту.

Різниця між нашою армією, яка не нюхала пороху і нікого не вбивала (на той час коли її спиняли) і окупаційною, яка власне приїхала, щоб вбивати українців колосальна.

Опубліковано

І люди, не тратьте нерви, якщо тяжко не відповідати на москальські закидони, йдіть на ескалацію форумного конфлікту з взаємними образами, вас точно забанять й ваша душа заспокоїтся без напливу москальського цинізму та брехні

Це значить здатися, признати свою неспроможність більш, ніж на образи.

На ворожих форумах треба вести себе витриманіше та розумніше.Звичайно легше, коли тебе кругом лайкають та хвалять, але навіть один пробуджений мозок вже заслуговує на самоповагу.

Досить задати питання і ведучий уже втратить частину своєї впевненності.Крім того питання неможливо заперечити.

Половне щоб воно було вчасно і правильно поставлене.

Опубліковано

Юрий Бирюков

28 хв · Kyiv ·

Всем надо сейчас срочно узнать о тотальном вторжении в Мариуполь. Особено умилило (из лички, пишет мужчина): "Феникс, скажите честно - война будет? У меня жена и ребенок, мне надо понимать сколько есть времени до отъезда.Нас тут тупо слили и надо уезжать". Вот же мразь-то, а...

Я уже 4 месяца слушаю про "слили", я сам регулярно ловил себя на мысли о том, что "сливают". И явно когда-то кто-то сливал и да, сливает. Но никакого тотального "слива" нет. И мы боремся. Все. И будем бороться.

А Мариуполь - хренушки. Там будет тяжело и жарко, но город неплохо обеспечен, там достаточное количество бойцов. И бойцы эти - не молодежные студотряды, не новые и необкатанные ТрО. Там нормальные бойцы.

Хуйлу срочно нужны аргументы для торга завтра, все его предыдущие планы уже не срабатывают. На провокацию с ГумКонвоем мы не купились, Иловайск удерживаем. Парад даже провели.

Просто нужно работать и помогать. Всем. От 5 гривен, до записи в батальоны, от сортировки вещей на складе и до ухаживания за раненными - сейчас было бы желание помочь. Гон, чес, паника, истерика в ФБ - это не помощь. Идиотские звонки и сообщения в личку "Передайте в штаб АТО что бойцов N-ского батальона забыли под мостом" - это вообще кретинизм.

Нужно помогать и работать. Воевать за Родину. Было бы желание.

И тогда мы будем вспоминать фразу "...этот день мы приближали как могли" совсем с другими эмоциями.

Опубліковано

Старший сержант Коротеєв Валерій Анатолійович - головний сержант протитанкового взводу. Під час заходу під прикриттям вогня артилерії з території Росії колони бронетехніки в районі населеного пункту Дібровка старший сержант Коротєєв зі своєї установки Птур особисто знищив 4 БТРи і один танк.

Для мене велика честь вручити йому цю високу державну нагороду - Орден "За мужність".

Опубліковано

На фоні того що, раніше місто не могло вигнати декілька п'яних сепаратистів - закликати населення захищати місто від танків нерозумно. Треба армії самій мовчки робити свою роботу.

що значить не розумно ? Ну от копаєш ти картоплю, вийшов на вулицю й гукнув, щоб допомогли, навіть якщо й ніхто не зголосився, кількість картоплі, яку потрібно копати не збільшится, а хоч один згодится допомогти й вже набагато меньше роботи.

На данний момент то не внітрішній агрессор, який знає де ти живеш й може капостей наробити, це зовнішній ворог й думаю знайдутся добровольці з самосвідомістю. Принаймні гірше від таких закликів точно не буде, то чому це не розумно ?

Опубліковано

І люди, не тратьте нерви, якщо тяжко не відповідати на москальські закидони, йдіть на ескалацію форумного конфлікту з взаємними образами, вас точно забанять й ваша душа заспокоїтся без напливу москальського цинізму та брехні

На ворожих форумах треба вести себе витриманіше та розумніше.Звичайно легше, коли тебе кругом лайкають та хвалять, але навіть один пробуджений мозок вже заслуговує на самоповагу.

Досить задати питання і ведучий уже втратить частину своєї впевненності.Крім того питання неможливо заперечити.

ну добре, або давай ссилки на москальські теми, форуми, де ОСОБИСТО ТИ когось переконав (чи хоча б більш меньш вдало намагався переконати), або не пи*ди. В рідному серидовищі добре словоблудієм займатись, розказувати що, як й кому робити та казати, покажи свою роботу ТАМ, ссилками, фактами

Опубліковано

ну добре, або давай ссилки на москальські теми, форуми, де ОСОБИСТО ТИ когось переконав (чи хоча б більш меньш вдало намагався переконати), або не пи*ди. В рідному серидовищі добре словоблудієм займатись, розказувати що, як й кому робити та казати, покажи свою роботу ТАМ, ссилками, фактами

я постійно тролю вату, коли іграю в WOT:)

Опубліковано

я постійно тролю вату, коли іграю в WOT:)

я теж тролю, особливо коли випивший, але цінність цього як і смислова нагрузка прирівнюєтся до фрази * я як йду по часному сектору то зачіпаю всіх дворових собак, щоб вони гавкали*, так і тут

Опубліковано

що значить не розумно ? Ну от копаєш ти картоплю, вийшов на вулицю й гукнув, щоб допомогли, навіть якщо й ніхто не зголосився, кількість картоплі, яку потрібно копати не збільшится, а хоч один згодится допомогти й вже набагато меньше роботи.

На данний момент то не внітрішній агрессор, який знає де ти живеш й може капостей наробити, це зовнішній ворог й думаю знайдутся добровольці з самосвідомістю. Принаймні гірше від таких закликів точно не буде, то чому це не розумно ?

На фоні, того що наших добровольців чомусь не хочуть забезпечувати важким озброєнням (про що писав Семенченко) закликати людей захищати місто - це якийсь брєд. Люди і так в курсі, що треба захищати.

Опубліковано

Натали Аласания

Почему я не вступаю в дискуссии с ватниками? Отвечу по-еврейски, вопросом: "А шо бы шо?". О чем можно спорить с людьми, на голубом глазу называющих белое черным? Чуркин, например, вчера объяснил, что его ватная держава ощущает свою правоту, нарушая суверенитет другой страны. Точно так же его коллега Халед Машаль, руководитель ХАМАСа, вчера заявил, что трое мальчишек-израильтян, которых несколько месяцев его боевики захватили и убили, были "легитимной целью".

А теперь скажите, что именно вы надеетесь доказать последователям и единомышленникам этих уродов, вступая с ними в спор? Только моментальный бан, только посылание на хуй - вот и вся дискуссия

Опубліковано

покажи свою роботу ТАМ, ссилками, фактами

Мені ще особисто там привести всі свої особисті дані?

Пишу на майл.ру.Аудиторія величезна.Звичайно сприймають шкурні, повсякденні речі в першу чергу. Саме до них і треба апелювати спочатку.Чи ти може чекаєш, що відразу після форума росіяни порвуть свої паспорти.

Вода ,вона камінь точить.Треба тільки постійно, а не раз хлюпнути і забанитись.

Опубліковано

На фоні, того що наших добровольців чомусь не хочуть забезпечувати важким озброєнням (про що писав Семенченко) закликати людей захищати місто - це якийсь брєд. Люди і так в курсі, що треба захищати.

сам факт існування цієї війни це великий великий брєд, а ще більший брєд вважати брєдом заклики до оборони ВЛАСНОГО міста. Коли не закликають - значить все добре (відносно) й війська самі справлятся без особливих проблем, якщо ж таки закликають, значить загроза дійсно велика й таки допомога свідомого населення дійсно потрібна. Тим більше напевне в зверненні до містян містится інфа, куди прибути й що по можливості з собою мати. От ти особисто в схожій ситуації знаєш куди йти й що робити ? Для мене взагалі дивно, чому влада наших міст не розробила хоча б приблизних планів на випадок підходу ворогів до міста (та й ворожий десант покищо ніхто не відміняв) й не довела ці плани до широкого загалу

Опубліковано

Пишу на майл.ру.Аудиторія величезна.Звичайно сприймають шкурні, повсякденні речі в першу чергу. Саме до них і треба апелювати спочатку.Чи ти може чекаєш, що відразу після форума росіяни порвуть свої паспорти.

чому я наводив ссилку на тему на рос форумі, де з побратимами українцями НЕОДНОРАЗОВО пробував переконувати москалів, а ти *включаєш окуня* й не наводиш ссилку ? при тому всьому, я побувавши в цій *шкурі* ЗНАЮ, що чекає українського дописувача й тому не раджу спорити, а ти радиш. Тому я роблю висновок, ти або мазохіст, або не знаєш, які емоції переживає людина, яка питаєтся пробитись через глуху стіну цинізму, злоби, брехні й ненависті, тому й прошу від тебе ссилку

Опубліковано

а я то раніше думав звідки там адекватні пости беруться...
Опубліковано

Бойцы АТО захватили в плен группу военных из парашютно-десантного полка РФ

напевно варто показати їх (у досить нормальних умовах), нехай батькі і родичі підіймають хай у рашці.

Тоді обміняти на Савченко і Сенцова

Опубліковано

напевно варто показати їх (у досить нормальних умовах), нехай батькі і родичі підіймають хай у рашці.

от так тільки віддавати (обмінювати) їх у руки батьків у Києві під наглядом міжнародних журналістів і представників оон
Опубліковано

от так тільки віддавати (обмінювати) їх у руки батьків у Києві під наглядом міжнародних журналістів і представників оон

Це я один такий кровожерливий став, що маю бажання віддавати їх точно не "цілими і неушкодженими", а можна взагалі по по частинах віддавати... Певно правда в тому є, що війна оголює всі низменні відчуття в людини. Що ж. Не ми це затіяли, але нам з цим справлятись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...