Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

Мда, переговори були про припинення вогню і обмін заручниками (думаю для цього і тьотка з ОБСЄ сиділа). Про одне і друге домовились. То в чому проблема? Не ті домовлялись? Не з тими? А з ким мали домовлятись. Ці псевдоцарьки там рулять наразі, з ними і домовлялись. А оскільки в Донецьку зустріч то і прапор домбабве нацепили. Іноді краще зтерпіти в чомусь малому (прапор, дятел-царьов ітд), щоб отримати дивіденди в більшому. А вразі "зливу" - керівник Айдару правильно писав - трофейної зброї багато ;)

Проблема в тому, що такі переговори - це пастка. Кремль вимагатиме "продолжения банкета", затягуватиме. Якщо ідєю припинення вогню Порошенко перехопив ініціативу, то такими переговорами з ТЕРОРИСТАМИ (у світі з ними як-правило ніхто переговори не веде) путлєр повернув ініціативу собі. Далі, після закінчення гумових переговорів лавров буде блеяти про продовження переговорів, і не обіжати ополченців.

Такі переговори - пастка. Те, наскільки швидко вони були організовані свідчить про те, що вони рашці на руку і вона їх одобряє. Якби рашка не бачила очевидної вигоди - вона б їх гальмувала. А так з її клоунами (Лугандою) почали рахуватися дипломатично - отже, вони введені у дипломатичну гру.

Розслабився ПОП після вдалого кроку з припиненням вогню. Дуже швидко путлєр зробив контрхід. І дуже серйозний. Нажаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Україну здають назад Путіну і тоді повномаштабної війни не буде. Порошенко поховає себе як президент і політик після таких сходок і мирних планів.

а ти все ще тут і без автомата?

думаю реальні домовленості вже є і на вищому рівні

доволі твереза думка

я вже озвучував раніше цю думку - нема однозначного плану, є загальний напрямок і ключові точки. Паралельно кожен з учасників пробує увірвати щось собі і наколоти всіх інших. А в загальному це наша з вами політика.

Я не сумніваюсь, що Росія всі ці роки керувала Україною, ми карманна держава. СНД - ок, Військова база ЧФ - без проблем, знижка на транспортування газу - без проблем, космічна ціна на газ - без проблем, безвізовий віїзд по звичайним паспортам - без проблем, фактично ніякого кордону - без проблем. І так само я не сумніваюсь, що польського президента і все керівництво польської армії було знищено під Смоленськом через плани встановити ПРО НАТО в Польщі. Путін зробить все, щоб не втратити контроль над Україною. А зрадників тут вистачить.

В нас була ядерна зброя і мільйонна армія - потрібно було видворяти ЧФ РФ звідси, ніхто не забрав би Крим і не поліз би сюди, в нас ГТС - нам ніхто не встановить завищену ціну на газ, якщо ми перекриємо трубу. Але зрадники зробили своє діло в обмін на гроші і продовжують робити його сьогодні.

Хоча говорять, що бувших радників президента не буває, проте Іларіонов говорить речі, з якими важко поспорити і повністю підтверджують мої домисли - http://news.eizvesti...shhij-torfyanik

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Master77707, да особливо почитати підпис про відео і відпаде бажання його переглядати

За национализацию рубля! Осталось всего-то 7000 подписей из 100.000 !!! Мы побеждаем!

Подписать здесь: http://национальныйзакон.рф/petit1.php

КАК ОСВОБОДИТЬ УКРАИНУ И РОССИЮ (ТЕХНОЛОГИЯ):

PDF: http://vk.com/doc137525512_306311737

JPG: http://vk.com/doc137525512_306311570

ОТ РЕФЕРЕНДУМА В КРЫМУ К РЕФЕРЕНДУМУ В РОССИИ!

Поддержи Путина - выйди на улицу, как это делали жители Крыма!

Не упусти окно возможностей!

Пока самый главный нас прикрывает - нужно действовать!

На Украине Янукович предал страну.

Россияне счастливые люди, у нас есть Путин - оторви свой зад от дивана, пока не поздно - поддержи его!

Смотри свой город: http://rusnod.ru/regnod.php


Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... що не кажіть, але в дечому він правий ...

АЛЕ ПРИ ЛЮБОМУ РАСКЛАДІ НУ НЕ ХОЧУ Я ЖИТИ В РЕСПУБЛІКАНСЬКІЙ УКРАЇНІ В СКЛАДІ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ, бо там таке ж мракобєсіє й ужас, нафіг нам з одного ужаса пхатись в інший ужас ? а так да, в дечому правий, але знов ж таки, по всій Європі багато чиїх дідів поховано, то чи є це приводом вважати ці землі своїми й намагатись їх приєднати до москальского мордору ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Озлоблений проти олігархів, а воює проти України. Де логіка ? Прикро що мінусувати не маю можливості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Озлоблений проти олігархів, а воює проти України. Де логіка ?

Ну як де? Куди направили - туди й воює <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новодворская:

Обама не поможет Украине, он самый бездарный американский президент в истории США

Украине нужно закрывать границы с Россией и целенаправленно уничтожать главарей банд, орудующих на Донбассе, считает российский оппозиционный политик Валерия Новодворская.

Первое, что нужно сделать Украине для стабилизации обстановки на востоке страны – закрыть границы с Россией. Об этом в комментарии для Gordonua.com

заявила российская правозащитница и диссидент, оппозиционный политик, основательница либеральной партии "Демократический союз" Валерия Новодворская.

"Украине надо закрыть границу и временно разорвать дипломатические отношения с Россией, иначе в следующий раз Андрей Дещица не успеет спасти от возмущенной толпы российское посольство в Киеве. Но самое главное – Украине срочно нужны настоящие военные специалисты", – уверена Новодворская.

По ее мнению, Россия имеет большое преимущество в военном опыте, поскольку за 20 лет после распада СССР успела принять участие в нескольких войнах, в то время как в Украине жизнь была мирной.

"Вы больше 20 лет не воевали, а в это время Россия набивала руку в горячих точках. Путин перебрасывает на восток Украины профессиональных убийц, их уже больше тысячи. Эта так называемая "Русская православная армия" прошла Приднестровье и Чечню. Этих псов удачи мобилизуют через военкоматы: платят деньги и отправляют в Славянск, Донецк и так далее. Все видели, во что Кремль превратил Чечню во время второй кампании. В России это называлось "бомбить в каменный век". Но Украина не может, по чеченскому примеру, превратить Донбасс в безжизненные руины", – считает Новодворская.

Украинской армии сегодня не хватает профессиональных, обученных для войны в особых условиях кадров. И, по словам политика, не стоит уповать на большую поддержку США.

"Украине нужны профессионалы, вроде американского спецподразделения "Морские котики", которые обучены обезвреживать террористов в условиях города. Вряд ли вам поможет Барак Обама, он самый бездарный американский президент за все время существования США, но обратитесь за помощью к Конгрессу. Чтобы успокоить Донбасс, совсем немного надо, а именно – обезвредить главарей банд, всех этих стрелковых, пушилиных и бородаев. Как только их ликвидируют, жители востока, обманутые российской пропагандой, мгновенно разойдутся, они не умеют воевать без предводителей, потому что так же плохо обучены, как и украинские военные", – сказала Новодворская.

Как Украине выиграть войну на Донбассе?

Важную роль правозащитница отводит политике президента Украины Петра Порошенко, который, по ее мнению, должен сделать все возможное, чтобы убедить жителей Донбасса в том, что в Украине нет фашистов, о которых постоянно сообщают российские СМИ.

"Российские наемники-убийцы без массовки в виде пророссийски настроенных жителей Донбасса долго не продержатся. Так что с ними разговор короткий – с помощью оружия. Но еще очень важно, чтобы Петр Порошенко приехал на восток Украины и лично пообщался с простыми жителями. Президент должен объяснить молодым ополченцам на каждом блокпосту, что никаких фашистов в Киеве нет, что российское ТВ их обманывает, что в новой Украине они сами смогут выбирать мэров, губернаторов, что появятся рабочие места. Еще надо к родителям молодых ополченцев обратиться, к этим женщинам, которые носят борщ на блокпосты сепаратистов. Объяснить им: таким борщом вы хороните собственных детей, убиваете их будущее. Надо не подкармливать детей-ополченцев, а домой их уводить", – уверена Новодворская.

Оппозиционный политик считает, что Донбасс не сможет быть действительно независимым, и в случае отделения от Украины, этот регион ожидает "сладкая" жизнь.

"Необходимо донести до жителей востока, что Украина – их единственный шанс, иначе они вновь попадут под власть Кремля и начнется такая же "сладкая" жизнь, как в Приднестровье, Абхазии, Южной Осетии, где люди живут на подножном корме. Только в Луганской и Донецкой "народных республиках" даже подножного корма не будет – климат не тот", – подытожила Новодворская.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... що не кажіть, але в дечому він правий ...

Продивився половину. Він не сказав, що його предки-москалі знищили мільйони українців за допомогою розстрілів, голодоморів і ще мільйони вислали в сибір, а на їх місце заселили ще більше москалів сюди. Проводили маштабну русифікацію і переслідували патріотів. А тепер їхній вожак дав зброю і команду знову вбивати. Щось я не вірю, щоб його хтось заставляв говорити українською, Звичайний безмозглий зомбований дебілоїд. Скажу одне українці занадто лояльно і толерантно ставились до цих уродів-зрадників. Їхній дотаціний уголь нікому непотрібний, але вони і цього зрозуміти не можуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ліричний відступ...

Пам'ятаєте далекобійника в США з його неперевершеним "

"?

Звичайно, дуже круто і талановито, але все ж набагато крутіше і талановитіше, коли над просторами США лине чудова українська пісня!

Слухаємо і насолоджуємося!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Озлоблений проти олігархів, а воює проти України. Де логіка ? Прикро що мінусувати не маю можливості.

і гроші також отримує від олігархів. Іншими словами олігархи - це Україна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ремарка

розкіпішувалися тут... прям кобло змій зробили.... ааа.. паніка... ЗДАЮТЬ... Расєя наступає.... Гриценка в президенти! Ляшка в головокомандуючого! наф нада той шоколадний заЯцЪ!

заспокійтеся нити! все буде гуд!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте не будемо нагнітати і забувати деталі. Припинення вогню до 27-го, до 27-го терористам запропоновано скласти зброю і здатись, забратись, покинути територію України. 27-го ми підписуємо асоціацію, що стає кроком неповернення зовнішньої політики. ЄС буде моніторити і впливати на реформи. Україні нічого не залишиться як їх виконувати. Лавірування векторів зовнішньої політики вже немає. Кількість рухів влади обмежена. Після 27-го почнеться зачистка. Keppo правильно написав, що поставлені задачі виконано. Переговори вели ліві одіозні люди, які (крім Кучми) відкрито захищали терористів. Жодного офіційного представника АП на переговорах не було, тільки Кацапія свого посла втикнула. З одного боку - еліта днр:), посло Кацапії, з іншого - незрозуміла жіночка з ОБСЄ (яких повикрадали нехіло на території Лугандону), і мутні типи, які з владою немають нічого спільного. Я не думаю, що ПеПе так просто розвести, він не Юля звичайно, але багато чого навчився, асоціація з ЄС дуже сильно зв'язує рухи, поле для маневру, політика ставатиме все чіткіша, зрозуміліша і від того - прозоріша, дякуючи Небесній Сотні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, ну вот.

а на рахунок Самооборони, ПС та автомайдану я всіх підтримую,але ж і ЄС їх боїться, тому робиться крок, щоб меньше про них говорили,та показати ЄС, що ВЛАДА контролює справу. думайте люди тою штукою,що тримає вуха! ПП свідомий і великий маркетолог, поки він не поставить всіх своїх людей при владі, які будуть робити так,як він скаже, поки він не почне контрулювати усіх та все - змін не буде. Він знищує крис (можливо про них і не знаємо)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки він не поставить всіх своїх людей при владі, які будуть робити так,як він скаже, поки він не почне контрулювати усіх та все - змін не буде.

Мені одному це Януковича нагадує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема в тому, що ми не приділяємо уваги висловлюванням політиків. А потім, коли вони діють не так як нам подобається ми розчаровуємось.

Стосовно ПОП потрібно було звернути увагу на це висловлювання:

16.04.2014

Порошенко об’їхав південь та Донбас і не побачив сепаратистської загрози

«Я об’їхав Херсонську, Донецьку та Луганську області. Ніякої загрози на півдні та сході не існує. Станом на сьогодні в цих регіонах панує проукраїнський настрій, жодних загроз антидержавної діяльності не існує», - наголосив Порошенко.

І це замість того щоб укріпляти кордон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, була можливість підписати економічну частину разом з політичною - Україна відмовилась. АТО зупиняли на вихідні, на свята, оголошували перемир'я, затягували як могли, то щоб вибори провести в один тур, то тепер, щоб асоціацію підписати, а реально щоб противник міг наростити сили - результат збиті декілька вертольотів і військовий літак, захоплені пункти пропуску. Крим швиденько здали, здають і схід, просто таким самим чином вони вже це зробити не могли. Як пояснити звільнення Губарева, Фучеджі, Болотова, чому не арештовують Царьова, Єфремова, Медведчука, по яким законам здійснювався обмін полонених сбушників на терористів? Влада діє неадекватно. Арештуйте ватажків, перекрийте фінансування терористам, перекрийте кордони і заваліть їх. Третій місяць Славянськ не можуть звільнити - це ж смішно уже, якби хотіли зробили б це в перші ж дні після захоплення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, була можливість підписати економічну частину разом з політичною - Україна відмовилась. АТО зупиняли на вихідні, на свята, затягували як могли, щоб противник міг наростити сили. Крим швиденько здали, здають і схід, просто таким самим чином вони вже це зробити не могли. Як пояснити звільнення Губарева, Фучеджі, Болотова, чому не арештовують Царьова, Єфремова, Медведчука, по яким законам здійснювався обмін полонених сбушників на терористів? Влада діє неадекватно. Арештуйте ватажків, перекрийте фінансування терористам, перекрийте кордони і заваліть їх. Третій місяць Славянськ не можуть звільнити - це ж смішно уже, якби хотіли зробили б це в перші ж дні після захоплення.

Я вже писав про те, чому все зараз саме так відбувається. У Євросоюзі немає одностайної думки по питанню України. Звільнити Схід армія може за 1 день. Але чи після цього звільнення нас підтримає Євросоюз, якщо будуть вбиті серед мирних жителів, і якщо через це Росія піде на Україну регулярними військами? Тому, скоріше-всього, чекають дипломатичних розмов і вияснень в середині самого Євросоюзу, для того, щоб позиція була одностайною і після цього можна говорити про звільнення сходу, а згодом, можливо, і Криму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Объявляя перемирие, Путин усилит бандитов для нанесения решающего удара - Саакашвили

Объявляя перемирия, президент России Владимир Путин совершает план по дальнейшему расчленению и подрыва Украины. Об этом на своей странице в Фейсбуке написал бывший президент Грузии Михаил Саакашвили, передает УНН.

По его словам, конфликт в Донецке и Луганске похож как две капли воды на войну в Абхазии 1992-1993 годов.

"Тогда Шеварднадзе подписал 3 соглашения о перемирии, и каждый раз Россия использовала это для перегруппировки сил и захвата новых территорий. Объявляя о перемирии сегодня, Путин, скорее всего, ставит перед собой три задачи: первоочередная задача - избежать секторальных санкций со стороны Запада, которые были бы неизбежны, если бы сейчас не было достигнуто согласия. Вторая - Путину удалось создать новые субъекты в виде бандитов с ДНР, что позволит в будущем ссылаться на конфликт между Украиной и ДНР, а не Украины и Россией, и третья - попытаться снизить бдительность украинского правительства, тайно усилить бандитов для нанесения решающего удара и выдворение украинских войск из Донецка и Луганска ", - написал Саакашвили.

Он также выразил убеждение, что власть Украины сможет разумно выйти из этой ситуации.

"Уверен, что руководство Украины имеет достаточно опыта, чтобы проанализировать все возможные риски и не дать Путину осуществить план по дальнейшему расчленению и подрыва государства", - подчеркнул он.

Джерело

MRLx6.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Влада діє неадекватно.
влада завжди діяла неадекватно, вона ж не помінялась зовсім. Для чого ахмєтка, єфрємов і інші з регіонів втягнулись в ту грайку. У нас же "пріємтсвєнність влади", як у Кацапії, хуйло-мєдвєдєв, у нас ригіони-тіпа батьківщина. Спочатку одні грають Україну (народ), потім інші. Майдан спутав карти, бо одні не дограли, а інші вже трохи бояться продовжувати цю гру, некомфортно стало, ось і засада. От і амєтка і іже почали той двіж на Сході, мол або продовження гри, або ми відділяємось. Наш порятунок - асоціація з ЄС і внутрішнє сильне активне громадянське суспільство. Ми не повинні знову вернутись в мєнтовську державу. Що ви робите для цього кожен день? Я от наприклад 26-27 йду на семінар по "антикорупції". Потім викладу інфу.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

seolutsk, бо реально так і є - Україна це платформа для протистояння Заходу і Росії і наша влада нічого не вирішує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Командир батальона "Айдар" Мельничук: В руководстве АТО есть предатели

Командир батальона территориальной обороны "Айдар" Сергей Мельничук заявил, что происходит полный слив информации и "противник знает все".

В руководстве антитеррористической операции (АТО) есть предатели, заявил командир батальона территориальной обороны "Айдар" Сергей Мельничук в эфире ICTV.

Мельничук уверен, что происходит полный слив информации и "противник знает все"

"Я уверен в том, что в руководстве АТО есть предательство. Потому что пленные, которых мы захватываем, смеются над нами и рассказывают, что "мы знаем каждый вылет вашего самолета, каждый вылет вашего вертолета, мы знаем все ваши указания", "когда происходят бомбардировки или иные события, мы просто уходим с позиций, а затем возвращаемся", – процитировал слова захваченных террористов командир батальона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Батальйон "Айдар" не будуть розформовувати - Міноборони

Заступник міністра оборони Ігор Кабаненко повідомив, що батальйон "Айдар" розформовувати не будуть

Про це він заявив у ефірі програми "Свобода слова".

"Такі пропозиції або такі наміри, які стосувалися можливості розформування батальйону, скасовані. Сьогодні прийнято рішення міністром оборони... І батальйон буде існувати і продовжувати виконання своїх завдань саме в тих рамках і в тих параметрах, які визначені законодавством: є стаття 18 закону про оборону, там розписані всі завдання територіальної оборони", - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, командир батальйону "Айдар" Сергій Мельничук заявив про спроби розформування батальйону.

Секретар РНБО Андрій Парубій назвав інформацію про розформування батальйону непорозумінням і повідомив, що Президент Петро Порошенко взяв під контроль ситуацію зі спробою розформувати батальйон "Айдар".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...