Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

Дуже переживаю за одеських активістів.

Колорадські суки оголосили на них війну. В мережі поширюються фотографії активістів з адресами, номерами телефонів, інформацією про родичів та ін.

http://www.unian.net/politics/914341-v-odesse-antimaydanovtsyi-namerenyi-otomstit-proukrainskim-aktivistam-za-pogibshih-soratnikov.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 14,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

У місті Луганську під час штурму військової частини поранили луцького нацгвардійця. Повідомляє ТРК «Аверс».

Вчора ввечері після 19-ї години під час штурму військової частини на Луганщині, луцький нацгвардієць отримав вогнепальне поранення в праву руку. Бієць тримав оборону на передовій - поранили незадовго після початку нападу. За словами військових, стріляв снайпер. Також вони кажуть, що сепаратисти були значно краще озброєні за нацгвардійців і переважали останніх у кількості. Прізвище постраждалого у військових діях бійця, не повідомляємо задля його ж безпеки. Окрім того, як щойно стало відомо, ще кілька солдат потрапили під кулі. ТРК «Аверс» згодом опублікує подробиці.

Олег Ляшко

Мені повідомили подробиці подій в Маріуполі. Вчора терористи захопили на нашому блок посту в селі Рибацьке під Маріуполем п'ятьох військовослужбовців-срочників 72 бригади Міноборони. Хлопців перед цим "сердобольні" місцеві жителі нагодували отруєною їжею, очевидно, з клофеліном. Солдат разом із викраденою у них зброєю - кулемет, 5 автоматів, гранатомети - терористи привезли до захопленого приміщення міськради. Ще двох солдат захопити на посту не вдалося: їх організм виявився сильнішим, тому на них отрута не так сильно подіяла. Молоді хлопці - герої, відбивалися, один з них висмикнув чеку з гранати і пообіцяв підірвати себе разом із терористами. Ті боягузи зразу розбіглися за памперсами.

У результаті кількагодинних переговорів командира бригади і нового керівництва місцевої міліції, а також погроз застосувати зброю, злочинці звільнили заручників, але їх зброю не віддали.

Зараз у Маріупільській міськраді перебуває близько 60 осіб із великим арсеналом різної вогнепальної зброї. Поки ця терористична зараза не розповзлась далі, спецслужби мають її невідкладно і рішуче ліквідувати. Інакше знову матимемо повен підвал бранців, як у Слов'янську і Луганську

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Москві влаштували одиночні пікети на підтримку України

x595043cb0505a95d3ffd882bd466c09e_L.jpg.pagespeed.ic.lHrZd3t_zk.jpg

http://www.5.ua/component/k2/item/382936-v-moskvi-vlashtuvali-odinochni-piketi-na-pidtrimku-ukrajini

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закарпатская десантура тролит колорадов ведя переговоры на угорском))) У федерастов паника орут про блеквотер ...

:_07: :_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В неті нарив:

Это не вражеские голоса, это официальная цифра Росстата. Вдумайтесь в нее! Итак, в нашей с вами великой стране 34,9 миллиона человек, наших с вами соотечественников, живут без канализации. То есть, ходят по нужде на улицу. И вот я представляю эту картину: 35 миллионов человек (а это каждый четвертый!) сидят по утрам имперскими орлами в нужниках, отмахиваясь в жару от мух, отмораживая в мороз гениталии, и, уверен, клянут последними словами треклятую власть. Потом приходят в свой зачастую неотапливаемый дом (так живут 22.2 миллиона человек), в котором нет водоснабжения (29,2 миллиона человек), включают телевизор (не у всех есть такая возможность: у 27, 5 процентов семей систематические проблемы с подачей электроэнергии), затем слушают какого-нибудь высокооплачиваемого проходимца типа Дмитрия Киселева – и… начинают испытывать небывалый прилив патриотической гордости!

10 заповедей новой российской государственности.

1. Мы снова живем в самой лучшей стране. Ее полное название расшифровывается как Славная Свободная Стабильная Россия.

2. Россия самая большая по размеру, населению, развитости, культуре, уму, скромности, честности и справедливости. Нам принадлежат все открытия и достижения, Великая Отечественная Победа и Иисус Православный.

3. Нам принадлежит Арктика, Антарктика и Небеса, потому что космос открыт нами. Не принадлежат лишь некоторые территории нашей планеты, занятые пока иностранными государствами. Там живут наши бывшие или будущие граждане, страдая под властью своих фашистов.

4. Наша высшая сила — Иисус Православный, он помогает бороться с фашизмом снаружи и терроризмом внутри. Иисус прощает всех, даже остальные религии. Потому что это тоже наши будущие православные, страдающие под властью ереси.

5. Наше высшее достижение — Великая Отечественная Победа 1941-1945, когда мы, самодержец Николай Второй и полководец Великий Сталин, победили Гитлера, фашизм, бендеровцев, геев и пиндосов. Ничего более великого в нашей истории не было и не будет. Пытающийся принизить Победу — хуже Гитлера, этого даже он не пытался.

6. Нас окружили враги со всех сторон — Пиндоссия, Гейропа и остальные страны, их подстилки. Поездки туда опасны. Если смотреть на Землю из космоса, Россия белая, остальные — голубые. У нас есть и друзья: Зимбабве, Нигерия, Боливия, Венесуэла, КНДР, Сирия, Куба, Никарагуа, Сомали и Судан. Но ездить следует в Сочи, у кого зарплату и пенсии ещё не повысили в Крым. Повысят обязательно, но не сейчас. Сейчас вся для фронта.

7. Фашисты Пиндоссии и Гейропы лживо и двулично поклоняются чуждой нам духовной ценности — свободе. От которой все проблемы. На самом деле никакой свободы у них нет, вся свобода у нас. Поэтому у нас так много проблем.

8. Внутри России врагов еще больше, чем снаружи. Национал-предатели нигде не работают, разваливают Россию за пиндосские деньги: креативный класс, интеллигенты, музыканты, правозащитники, экологи, журналисты, блогеры и просто недовольные. Они составляют треть населения, но их поддерживает менее 1%.

9. Террористы готовят информационные бомбы и взрывают их среди скопления мирных людей в интернете. Поэтому Дума совершенствует антитеррористические законы, предотвращающие скопление людей в интернете.

10. Цензуры у нас не было и не будет. В России каждый имеет право выражать любое свое мнение молча.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Третього закатованого сепаратистами у Слов'янську ідентифікували

13:35

439370.jpg?May%204,%202014%201:37:54%20PM

Фото: Юрій Дяковський (gazeta.ua)

Вдалось ідентифікувати третього загиблого з ознаками катувань, якого знайшли у річці Торець біля Слов'янська. Ним виявився 25-річний Юрій Дяковський.

Брат убитого Олег Дяковський розповів, що поховати Юрія сім'я не може, оскільки в Слов'янську триває антитерористична операція, передає Gazeta.ua.

Юрій Дяковський жив в місті Стрий, Львівської області, вчився в Івано-франківському університеті нафти та газу. З грудня він залишив навчання і знаходився в Києві, винаймав з друзями квартиру. У лісі під Слов'янськом виявився разом з киянином Юрієм Поправкою та ще трьома товаришами, з якими познайомився на Майдані.

Біля Слов'янська тіло Юрія Дяковського знайшли з тими ж ознаками тортур, які були в загиблих Юрія Поправки і Володимира Рибака.

На кордоні з Донецькою областю вони були близько 23.00. 16 квітня. Їх помітили, але пропустили в коло між 2 блок-постами і почали оточувати. Юрія узяли в полон 17 квітня після 13.30. До цього моменту він був на зв'язку, – розповів брат Олег Дяковський.

Впізнати жертвувдалось за фотографією, яку надіслав начальник обласного розшуку з Донецька.

У Юрія Дяковського і його товаришів був зв'язок з "Правим сектором", але в Слов'янськ вони відправилися за своєю ініціативою.

Джерело: Телеканал новин "24"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій Віталійович, круто, 40 БТРів уже закупили, все-таки витрачають кошти на потреби (хочеться надіятися)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-=Mr.BrooX=-, мабуть зрозуміли, що проблема саме "не розсосеться". шкода, що влада постійно запізнюється з рішеннями...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слухаю на Зелло "Антимайдан Донбас и обл".

1) Беркут під ДонОДА з колорадськими повязками. Завжди, після повернення з Києва, був з ними (сепаратистами), крім коли їх забирали охороняти мітинги, на яких били проукраїнських

2) йде мова про 3 газельки трупів "правосеків", яких треба десь подіти. вивезти на кордон з Дніпропетровською обл. і закопати

3) також, дискутують чи листовки з трупами показувати солдатам в/ч Дон. обл, мовляв, так буде з кожним, хто проти народу донбасу

4) обговорюють Одеські події, заявляють про якусь інфу про 180 трупів в Будинку профспілок і сотні пропавших безвісті з того ж будинку профспілок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вони, думаєте, в армії коли служили?

А вы думаете они живут там где прописаны?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dieselsmart, забрали тільки сина Гриценка.

Отож бо й воно, організував автомайданом пікет під адміністрацією президента щодо бездіяльності влади і відразу визвали по телефону без повістки того ж дня.

А вони, думаєте, в армії коли служили?

Нічого страшного, все колись буває вперше, пройдуть курс молодого бойца і нічого з ними не станеться.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слухаю на Зелло "Антимайдан Донбас и обл".

... йде мова про 3 газельки трупів "правосеків", ...

... дискутують чи листовки з трупами показувати ...

... заявляють про якусь інфу про 180 трупів ...

про отруєну воду вони теж цілий день мусолили, мене вже аж на сміх пробирало від їхньої тупізни

... заявляють про якусь інфу про 180 трупів в Будинку профспілок і сотні пропавших безвісті з того ж будинку профспілок

може це про Одесу?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вы думаете они живут там где прописаны?

Головне всі знають де вони перебувають.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... заявляють про якусь інфу про 180 трупів в Будинку профспілок і сотні пропавших безвісті з того ж будинку профспілок

може це про Одесу?

так я так і написав

обговорюють Одеські події, ...

в них уже є інфа в СМІ, про те, що Ізраїльська армія і добровольці (снайпера) готові допомагати їхній "самообороні", тільки чекають дозволу на виїзд ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій Віталійович, круто, 40 БТРів уже закупили, все-таки витрачають кошти на потреби (хочеться надіятися)

Найголовніше, що наші, Українські, БТР і найкращі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Одесі блокують міліцію. На місці пожежі - прапор РФ

http://www.pravda.com.ua/news/2014/05/4/7024329/

Турчинов і Ко п...ли не кіревництво міліції міняти а ВР тво президента

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене хвилює одне Чому наше хрінова влада не виконую обіцянок по розширенню прав щодо місцевих органів і інших покращень?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене хвилює одне Чому наше хрінова влада не виконую обіцянок по розширенню прав щодо місцевих органів і інших покращень?

прихильник федералізації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...