Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

Росія у Криму передислоковує винищувачі та бомбардувальники

У Криму спостерігається перекидання російських військових літаків ймовірно з аеродрому в пос.Гвардійське Сімферопольського району в бік західного узбережжя півострова.

Про це повідомляє Укрінформ.

Зокрема, за кілька годин вдень 3 травня було помічено більше десяти винищувачів Міг-29 і Су-27, а також кілька стратегічних бомбардувальників типу Ту-22 м.

"Місцеві спостерігачі не виключають, що перекидання авіації пов'язана із ситуацією на південному сході України", - зазначає видання.

http://youtu.be/hs1kBqXjFg0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 14,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Анатолій Гриценко

Захід боїться Третьої світової? Так Путін її вже розпочав!

Путіну не Крим потрібен і не Схід України. Йому потрібна вся Україна, разом з Києвом-столицею. І набагато більше! Путін своєю агресією вирішив довести цивілізованому світу, що в Третьому тисячолітті ніяке міжнародне право не діє і нічого не значить - діють і мають значення лише дві речі: гроші і право сили!

Путін уже висловив стурбованість порушенням прав російськомовного населення Естонії та Латвії - і НАТО терміново розгортає для захисту країн Балтії авіаційне і морське угруповання.

Путін уже висловив занепокоєння блокадою Придністров'я з боку України і Молдови - і Румунія терміново пересуває артилерійські й ракетні частини до своїх західних кордонів.

Путін уже направляє свої стратегічні ракетоносці Ту-95МС (з можливостями пуску ядерних крилатих ракет) до берегіів Шотландії, Данії, Нідердандів - перевіряє готовність їхніх радарів ППО, засобів РЕБ і терміни підйому літаків-винищувачів.

Путін уже передислоковує до Криму винищувальну й стратегічну дальну авіацію - російські Су-27, Міг-29 і Ту-22М3 уже на півострові.

Путін під прикриттям підготовки до Сочинської олімпіади оснастив, озброїв, підготував, здійснив передислокацію, перевірив розгортання і частково бойове застосування своїх мобільних бригад, в тч механізованих, аеромобільних, десантно-штурмових, спецназу ГУР МО, насамперед бойових диверсійних груп і вертольотів армійської авіації; спланував і задіяв транспортні коридори для швидкого нарощування сил і засобів навколо України - темпами, які ні нашій армії, ні військам НАТО зараз недосяжні.

Путін розгорнув на території України (думаю, не тільки України) приховану широку мережу агентури й диверсантів, яких він може активувати в будь-який момент. Скільки їх і в яких саме регіонах України (в тч у Києві), скільки і якої саме в них приховано зброї (ПЗРК, ПТКР, гранатомети, кулемети, снайперські гвинтівки, вибухівка) - крім Путіна, напевно не знає ніхто, адже два останніх голови СБУ і два останніх міністри оборони України в період Януковича мали російські паспорти і захищали інтереси Росії, не України.

Путін своїх планів не приховує - він уже діє, нахабно і цинічно, без жодних обмежень.

Висновки і пропозиції:

1. Україна стала першою жертвою агресії Путіна, але воєнна загроза з боку Путіна - набагато масштабніша, з руйнівним потенціалом для всієї Європи і світу. Без перебільшення.

2. Цивілізований світ має усвідомити цю загрозу і її масштаби - і діяти відповідно, скоординовано і рішуче, в тч уже і воєнними засобами протидії.

3. Стримана реакція Заходу на агресію Путіна, намагання умиротворити його шляхом переговорів, засобами дипломатичного й економічного впливу - не дають і не дадуть бажаного результату. Це вже ясно.

4. Захід має відкрито визнати Путіна фашистом-агресором і негайно розпочати створення анти-путінської коаліції, задіяти для локалізації загрози Путіна усі доступні способи, сили і засоби, в тч військові.

5. Одними з перших кроків мають стати передислокація і розгортання навколо території України (Польща, Словаччина, Угорщина, Румунія, Болгарія, північ Туреччини) потужного авіаційного угруповання країн-членів НАТО (80-100 літаків типу F-16, F-15), авіаносної ударної групи в Середземному морі (70+ літаків палубної авіації) плюс 7-8 бойових кораблів у Чорному морі (есмінців і крейсерів з потужними засобами ППО) і кількох аеромобільних бригад - з метою встановлення надійного контролю над повітряним і морським простором України, аби стримати Росію від нарощування додаткових сил і не допустити вторгнення російської армії на територію нашої держави.

6. Ключову роль у допомозі України задля стримування вже актуальної агресії Путіна проти України серед країн-членів НАТО мають відігравати Велика Британія і США - саме ці дві держави взялися гарантувати Україні територіальну цілісність і безпеку після ядерного роззброєння України у 1994 році.

7. Після довгих вагань, після цілої низки хибних рішень, саботажу і навіть зради, українська влада нарешті розпочала збройну протидію російським диверсантам задля захисту цілісності країни (материкової частини, Крим Путін уже окупував). Україна спроможна власними силами і засобами очистити свою територію від ворога. Але - за умови, якщо Захід, насамперед Велика Британія і США, швидко перекриють Путіну з повітря і моря можливості вторгнення на нашу територію новими силами.

8. Захід дотепер протидіяв Путіну досить обережно і стримано, пояснюючи це небажанням спровокувати Третю світову війну. Настав час визнати хибність і неефективність такої стратегії стримування Путіна. Усвідомити, що Третю світову Путін уже розпочав! Час діяти швидко і рішуче!

Наостанок, усе це я пояснював українським керівникам і нашим західним партнерам, намагався переконати і спонукати їх до ефективних і рішучих дій на випередження Путіна, малював схеми і плани розгортання (стримування) ще ДВА МІСЯЦІ ТОМУ. Не почули. Може, почують тепер, коли прогнози справдилися, коли ситуація загострюється на очах і може стати некерованою, точніше - керованою лише Путіним.

Повністю підтримую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кожен серцем надієтся, але розумом не вірить, що путлєр може викидати такі великі гроші на передислокацію постійну військ, лише для того, щоб лякати українську владу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сподіваюсь, що неправда, але:

В ближайшее время Кремль начнет массированное военное наступление на Украину, — Боровой

Активная фаза антитеррористической операции, провал диверсионных групп и санкции Запада не оставляют Путину шансов: он пойдет на открытый конфликт с Украиной, убежден российский оппозиционер, экс-депутат Госдумы, глава партии «Западный выбор» Константин Боровой.

«Последние события в Славянске, Краматорске и Одессе стали очень звонкой пощечиной для Путина. Выстроенная им система диверсий на юго-востоке Украины оказалась карточным домиком, рассыпавшимся, как только украинские власти начали серьезно сопротивляться. Подчеркну: серьезно, но при этом спокойно и цивилизованно. По сути, Путин сейчас проигрывает, а это для него недопустимо, ведь тогда его сожрут внутри России. Причем, сожрет воспитанный им же самим народ-патриот», – убежден Боровой, информирует news.еizvestia.com.

По словам политика, проигрыш Путина состоит в том, что российские диверсионные группы и нанятые боевики так и не смогли поднять народное восстание ни на востоке, ни на юге Украины, а официальная киевская власть уже приобрела инструментарий для борьбы с сепаратистами и террористами.

«Попытка действовать российскими диверсионными группами внутри Украины оказалась неэффективной. Наоборот: украинские власти получили иммунитет от подобных действий, научились противостоять. Уже никому в вашей стране не придется долго объяснять, что в захваченных административных зданиях не возмущенный народ, а боевики, которых выдворят с территории страны в ближайшие дни. То есть для Путина исчезает плацдарм для агрессии. Если неделю назад можно было планировать российский десант в Славянск, Донецк или Краматорск, то теперь это невозможно, потому что боевикам так и не удалось захватить аэропорты. Так что Россия сейчас пересматривает планы», – считает Боровой.

По мнению экс-депутата, на Путина давит и временной фактор.

Читайте: Der Spiegel: Путин - наследник фашистского режима

«Путин находится в жестких временных рамках. Через некоторое время, безусловно, внутриукраинский кризис будет преодолен. И тогда у Путина исчезнут даже формальные поводы для прямой военной агрессии. Путин хорошо понимает: в условиях, когда формируется настоящая, а не шуточная, украинская государственность, с настоящей армией и спецслужбами, дестабилизировать ситуацию изнутри будет сложнее», – подчеркивает Боровой.

«Есть еще фактор санкций, – напоминает оппозиционер. – Они наносят России колоссальный ущерб, который лишь усиливается. Последняя попытка главы МИД России Сергея Лаврова начать переговоры об Украине и санкциях Запада провалилась: госсекретарь США Джон Керри отказался обсуждать эти вопросы».

Боровой предполагает, что прямая военная агрессия России не только начнется в ближайшие дни, но будет проводится сразу в нескольких направлениях: с восточных границ (где у России сосредоточены войска), со стороны Крыма и Приднестровья.

Читайте: Кремль заговорил о том, что украинцы требуют помощи России

«После провала диверсионной операции у России лишь одно преимущество перед Украиной, а именно численность войск. Чтобы количественное превосходство превратить в тактическое, нужно массовое наступление: с моря, с восточных границ и с Приднестровья, где сосредоточены значительные российские военные силы. Кстати, если не ошибаюсь, именно в Приднестровье сейчас самый большой в Европе склад боеприпасов», – отметил Боровой.

«Именно прямой военной агрессии России Украине будет труднее всего противостоять», – подытожил политик.

По материалам «Гордон»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що він йому наговорив

Генеральний директор Першого каналу мав тривалу телефонну розмову з керівником Газпрому Олексієм Міллером і Володимиром Путіним, після чого вдома в своєму кабінеті пустив собі кулю в голову.

Про це повідомляє джерело в керівництві телекомпанії Перший канал, який побажав залишитися невідомим.

Увечері 30 квітня генеральний директор Першого каналу мав тривалу телефонну розмову з керівником Газпрому Олексієм Міллером і Володимиром Путіним, після чого прибув додому засмучений і закрився у своєму кабінеті. Незабаром його співмешканка Лариса Синельщикова почула звук пострілу.

Костянтин Львович госпіталізований в ФГБУ «Клінічна лікарня» Управління справами Президента Російської Федерації з вогнепальним пораненням щоки і язика, і знаходиться без свідомості. Прес-служба Першого каналу і лікарі відмовляються коментувати цю інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не АТО, а провокация? Беспорядки в Мариуполе были имитацией

Фото - i24.com.ua

По информации источника в силовых ведомствах, нынешней ночью никакой антитеррористической операции в Мариуполе не проводилось. А общественные беспорядки были срежиссированы.

По словам очевидцев, вчера ночью в центре Мариуполя никто на горсовет не нападал. Какие цели преследовали пророссийские активисты, зажигая шины по периметру центрального городского квартала, можно только гадать.

В соцсети массово запускалась дезинформация о БТРах и другой военной технике, которая якобы вошла в Мариуполь. По центру ездили машины с призывом к горожанам выходить на улицы и защищать город. Аналогичные призывы были заброшены и в соцсети

В настоящее время не известно, кто стрелял и что взрывали в центре. Однако эффект был достигнут - люди были в панике.

В 22.04 поступило сообщение на пульт скорой помощи о массовых беспорядках. В центральном городском квартале дежурили 12 бригад медиков. По информации сотрудников скорой помощи, пострадали 4 человека. Но никаких огнестрельных ранений. Одна женщина упала и сломала луче-запястный сустав. Мужчина попросил обработать ему ссадины на лбу. 17-летнему подростку упало стекло на голову. С ушибом теменной области головы его доставили в нейрохирургию горбольницы №5. Травма - не тяжелая. И еще одного мужчину из кризисной зоны в центре города уже утром доставили в больницу с сердечным приступом.

В настоящее время мы ожидаем официальный комментарий милиции по поводу ночных событий в Мариуполе. Следите за нашими обновлениями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з росія 24 :_36::_39: тих хто випустив це відео в ефір, мабуть вже відправляють в магадан.....
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що він йому наговорив

Генеральний директор Першого каналу мав тривалу телефонну розмову з керівником Газпрому Олексієм Міллером і Володимиром Путіним, після чого вдома в своєму кабінеті пустив собі кулю в голову.

Про це повідомляє джерело в керівництві телекомпанії Перший канал, який побажав залишитися невідомим.

Увечері 30 квітня генеральний директор Першого каналу мав тривалу телефонну розмову з керівником Газпрому Олексієм Міллером і Володимиром Путіним, після чого прибув додому засмучений і закрився у своєму кабінеті. Незабаром його співмешканка Лариса Синельщикова почула звук пострілу.

Костянтин Львович госпіталізований в ФГБУ «Клінічна лікарня» Управління справами Президента Російської Федерації з вогнепальним пораненням щоки і язика, і знаходиться без свідомості. Прес-служба Першого каналу і лікарі відмовляються коментувати цю інформацію.

Думаю припомнил то нераскрытое кольцо на олимпиаде и то что в эфир проскочило птн хйло! Сказал что Эрнст тывообще бездарная тварь и 1 канал мы у тебя заберем, вместо тебя будет Киселев))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що він йому наговорив

Генеральний директор Першого каналу мав тривалу телефонну розмову з керівником Газпрому Олексієм Міллером і Володимиром Путіним, після чого вдома в своєму кабінеті пустив собі кулю в голову.

Про це повідомляє джерело в керівництві телекомпанії Перший канал, який побажав залишитися невідомим.

Увечері 30 квітня генеральний директор Першого каналу мав тривалу телефонну розмову з керівником Газпрому Олексієм Міллером і Володимиром Путіним, після чого прибув додому засмучений і закрився у своєму кабінеті. Незабаром його співмешканка Лариса Синельщикова почула звук пострілу.

Костянтин Львович госпіталізований в ФГБУ «Клінічна лікарня» Управління справами Президента Російської Федерації з вогнепальним пораненням щоки і язика, і знаходиться без свідомості. Прес-служба Першого каналу і лікарі відмовляються коментувати цю інформацію.

Це фейк, було спростування.

Насторожує бажання Путіна оточити Україну своїми військами.

Російська Федерація значно посилює своє військове угруповання на території Кримського півострова, перекидаючи сюди не тільки авіацію, але і військові підрозділи. Про це Укрінформу повідомило поінформований кримський військовий експерт на умовах анонімності. «Весь день у суботу над Кримом небо було темним від польотів авіації. Такого масованого перекидання, напевно, не було з часів окупації Криму німцями в 1941 році», - зазначив експерт. За словами співрозмовника агентства, з материкової частини Росії перекинуто кілька десятків винищувачів сімейства Міг, Су, а це приблизно авіаційний полк. Причому, вочевидь, йдеться про новітні літаки, можливо четвертого покоління. Крім того, очевидці спостерігали в небі і кілька реактивних бомбардувальників типу Ту-22 м. На аеродромі Бельбек під Севастополем спостерігалася посадка щонайменше десятка військово-транспортних Іл-76 з десантом та технікою на борту. Експерт не виключає, що посилення угруповання російських військ на додачу до існуючих у Криму сил і засобів Чорноморського флоту свідчить про створення навколо Південного сходу України «збройного кільця» напруженості. «У зв'язку з останніми подіями на Південному сході України не виключено, що, нарощуючи угруповання в Криму, Росія буде стискати збройне кільце, погрожуючи південним і східним регіонам», - зазначив експерт.

Джерело: fakty.ictv.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бойовики у Донецьку замість офісу Тарути помилково знищили офіс російської компанії (фото, відео)

Джерело: fakty.ictv.ua

Бойовики у Донецьку замість офісу Тарути помилково знищили офіс російської компанії (фото, відео)

Джерело: fakty.ictv.ua

Бойовики в Донецьку замість офісу Тарути помилково знищили офіс російської компанії. :)

fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1513881?utm_medium=twitter&utm_campaign=ICTV&utm_source=twitterfeed

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Донецкие боевики вместо офиса Таруты по ошибке уничтожили офис российской компании

http://nbnews.com.ua/ru/news/120214/

хтось не так закамандував)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

РФ створює навколо України збройне кільце напруженості

Російська Федерація значно посилює своє військове угрупування на території Кримського півострова, перекидаючи сюди не лише авіацію, але і військові підрозділи.

Про це повідомив інформований кримський військовий експерт на умовах анонімності, - передає Укрінформ.

"Весь день у суботу над Кримом небо було темним від польотів авіації. Такого масованого перекидання, напевно, не було з часів окупації Криму німцями в 1941 році", - зазначив експерт.

За словами співрозмовника агентства, з материкової частини Росії перекинуто декілька десятків винищувачів сімейства МіГ, Су, а це близько авіаційного полку.

Причому, очевидно, йдеться про новітні літаки, можливо, четвертого покоління.

Крім того, очевидці спостерігали в небі і декілька реактивних бомбардувальників типу Ту-22 м.

На аеродромі Бельбек під Севастополем спостерігалася посадка не менш як десятка військово-транспортних Іл-76 із десантом і технікою на борту.

Експерт не виключає, що посилення угрупування російських військ на додаток до існуючих в Криму сил і засобів Чорноморського флоту свідчить про створення навколо південного Сходу України "збройного кільця" напруженості.

"У зв'язку з останніми подіями на південному сході України не виключено, що, нарощуючи угрупування в Криму, Росія стискуватиме збройне кільце, погрожуючи південним і східним регіонам", - зазначив експерт.

Сьогоднішнє звернення Гриценка починає підтверджуватись додатковими джерелами й фактами і це дуже дуже погано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Донецкие боевики вместо офиса Таруты по ошибке уничтожили офис российской компании

http://nbnews.com.ua/ru/news/120214/

хтось не так закамандував)))

Цей факт доводить що там всім керували диверсанти з рашкі які не орієнтуються на місцевості й не знають назви й місця знаходження офісів.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дмитрий Тымчук

Так под чутким руководством Москвы сепаратисты "обустраивают" города востока Украины. Краматорск сегодня.
10252148_492852420843418_4312335793836851847_n.jpg
10303301_492852254176768_7769363344194294871_n.jpg

10176238_492852314176762_1587510589716046593_n.jpg

1002687_492852357510091_3490778032253050899_n.jpg

http://youtu.be/UggS7wEl9J0

П.С фашисти теж після себе випалену землю залишали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з росія 24 :_36::_39: тих хто випустив це відео в ефір, мабуть вже відправляють в магадан.....

я думаю, що то фейк.

А про Ернста ще вчора написали, та там фейком аж несло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой, дарма його тоді в Києві не грохнули:

він клоун, який там нічого не вирішує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dieselsmart, вдодаток до відео - аркуші А4 знайдені на телецентрі.

Шо тут скажеш..

b1png_2955386_11963531.png

Ще не вистачає історії втягування в тайожний союз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dmitry Atamanchuk

Десять уроков, которые Владимир Путин должен вынести для себя из истории украинских революций и попыток их подавления:

1. Украинцы в массе своей безумны - вместо того, чтобы убегать от пуль, они нападают даже безоружными. Применение против украинцев резиновых пуль - быстрое самоубийство. Боевых патронов - менее быстрое, но более жестокое самоубийство.

2. В зоны боевых действий сотнями едут журналисты, женщины и футбольные фанаты, сводя с ума не только зеленых призывников, но и опытных "контрактников". Больше жертв - больше поток приезжающих.

3. Украинский футбол - это ширма, за которой тысячами готовятся ультранационалистические боевики. Факультативом они изучают хоровое пение.

4. Доверять в Украине нельзя никому. Ни тупому Януковичу, ни хитрой Тимошенко, ни проплаченной милиции. Никто не выполняет свои обещания, при первой возможности "кидает", убегает, переходит на другую сторону, в лучшем случае просто стоит и смотрит, как все катится в тар-тарары.

5. Те, с кем договориться можно, например со своим кумом Медведчуком, - ни на что не влияют. И тоже врут, особенно о деньгах.

6. Власть в Украине вообще готова на все ради денег. Но это не играет никакой роли, так как в любой непонятной и понятной ситуации украинцы кладут на власть ̶б̶о̶л̶ь̶ш̶о̶й̶ ̶б̶о̶л̶т̶ коктейль Молотова.

7. Интернет и соцсети - адское оружие ЦРУ, похлеще ядерной бомбы.

8. Брусчатка и плитка на улицах - зло. Только асфальт. Но без автомобилей, так как в автомобилях есть съемные автомобильные покрышки.

9. Изобретение стеклянной тары, бензина и спичек - происки Запада. Вячеслав Молотов - враг народа.

10. Любой украинец, будь-то шахтер или офисный клерк, одессит или киевлянин, армянин, еврей или крымский татарин, - с рождения является бандеровцем. Это не политическая ориентация, это кусок ДНК.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...