Перейти до змісту

Проблеми із флешкою

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Флешка фірми Verbatime 16 Gb usb 3.0 на контролері Phison ps2251-03-q.

Флешка перестала відкриватись, Windows не може відформатувати (пробував різними способами) вибиває "Диск защищен от записи".

Погуглив і перечитав багато інфи, та пробував сам відформатувати програмами для низькорівневого форматування. Переводив в тестовий режим і багато всілякого такого.

Можливо хтось вже стикався із даною проблемою. На сервісі ХХХ сказали що чіп новий та шанс відновити флеш дуже малий, та самі навіть відмовились братись за це діло.

Якщо є люди які можуть поділитись досвідом, підказати софтину чи спосіб відновлення, можливо навіть хтось захоче сам спробувати допомогти, буду дуже вдячний, звісно подяка не словесна. Чекаю на відповіді.

Опубліковано

Звернись до Kompolom, він щось кумекає

Дуже вдячний за пораду. Вже відписав йому.

http://flashboot.ru/iflash/ Шукаєш по PID VID (в диспечері пристроів) назву утіліти, гуглиш, запускаєш, радуєшся)

Це старий спосіб. VID i PID - це марка і модель флешки, так як зараз їх кліпають то флешки із різними контролерами отримують однакові індитифікатори.

P.S. софт під свій контролер вже знаходив, та всеодно нічого не вийшло.

Опубліковано

pasha1207, якщо дійсно робили низькорівневе форматування, то шансів відновити флешку практично немає. Спробуйте знайти відповідь тут.

Опубліковано

Незнаю-незнаю.

Всі флехи котрі були фізично живі і бачилися компом вдавалося підняти і досих пір користуюсь.

В тому числі кЕтайські фейкові.

Опубліковано

теж проблема. microSD запаролив на телефоні. тепер не можу ні розблокувати,ні форматнути

встав флешку в обичну стару смартфон нокію і відформатуй спокійно і пароль пропаде

Опубліковано

теж проблема. microSD запаролив на телефоні. тепер не можу ні розблокувати,ні форматнути

встав флешку в обичну стару смартфон нокію і відформатуй спокійно і пароль пропаде

ППЦ, як можна USB3 втикнути в Нокію?

Опубліковано

Ну, все правильно - microSD

Опубліковано

я тобі щось писав про USB? читай уважно

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...