Navigator Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 17:27 Автор #51 Опубліковано 12 Вересня, 2014 в 17:27 Я раніше час від часу туди пішки гуляти ходив. До Кульчина на автобусі На початку дев"яностих дороги як такої з Вишкова на Жидичин не було - так шось середнє: бруківка+грунтовка. Транспорт тудою не ходив. Автобуси на Жидичин певно їздили через Маяки. Я спочату ходив з другом і сам пішки, а потім став їздити велосипедом. Там же проходив науку фотографування, купивши весною 1992 року на першу стипендію в купонах новенький "Елікон", потім "Вілію" і нарешті осінню "Зенит 122". Цей фотоаппарат став головною моєю камерою на 14 наступних років, поки не перейшов на цифру. Зимова Валер"янівка 2007 рік.
Navigator Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 11:29 Автор #52 Опубліковано 19 Вересня, 2014 в 11:29 Район Дерно-Мощаниця-Карпилівка. Ніколи не був північніше Дерно. Недавно вперше там побував. Проїхав через сала Мощаниця, Дубище, Путилівка і Башлики. З Карпилівки побудували нову дорогу на Сильне, а то там в лісах було не пройти, не проїхати. Декілька фотографій з подорожі. Ріка Путилівка (притока Горині) Міст через неї в одноіменному селі. Дорога в правобережній Путилівці Пейзаж в Дубищі. Путилівка в Башликах Лісові дороги на схід від Карпилівки Лісова дорога з Мощаниці на Карпилівку Закинутий хутір в лісі Лісовий ставок Узлісся біля Мощаниці Осінь добра пора... Став під забором, наївся сливок, чи яблук. Якщо повезе і груші можна найти в добрих людей.
Navigator Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 08:32 Автор #53 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 08:32 Гарні місця для велоподорожі на один день знаходяться над Стиром в районі сіл Четвертня, Боровичі, Годомичі, Криничне. Найкраще туди їхати через Словатичі (до них з Луцька 30 км), або через Тростянець з виходом на Криничне. Цей район я добре знаю, так як в цих "степях" живуть родичі дружини. В Луцьку купив і завіз туди велосипед за 300 гр, який простояв в людей 10 років на відкритому балконі. Покришки "маде СССР" прийшлось замінити, поставив нову м"якеньку сідушку. На раму - сідло для одної дитини, на багажнік прив"язав якийсь кожух для другої. Можна робити велоекскурсії! Декілька пейзажних фотографій, зроблених в період з 2008 по 2014 роки. Прирічна вулиця в Боровичах. Притока Стира - ріка Любка. Пейзажі в Криничному Стир в Годомичах. Луга між Четвертньою і Боровичами в високу воду. Ріка Рудка. В полях між Криничним і Годомичами. Пейзажі в Четвертні. Луг біля Навозу. Дорога з Криничного в Четвертню. На околиці Четвертні в дощовий вечір.
Дмитро Волиняк Опубліковано 4 Жовтня, 2014 в 22:24 #54 Опубліковано 4 Жовтня, 2014 в 22:24 Дуже дякую Навігаторові за такі цікаві, класні, суперові, чудові, найкращі пости, розповіді, світлини і т.п.!!! Багато нової інформації для себе взнав!!! Повага Вам!!!
Navigator Опубліковано 10 Жовтня, 2014 в 19:36 Автор #55 Опубліковано 10 Жовтня, 2014 в 19:36 Якщо пристально подивитись на карту околиць Луцька в пошуках найгарнішої місцевості, то погляд, особисто в мене, автоматично веде на південь від міста. І тут найпреріотетніший маршрут - це дороги і стежки вздовж лівого берега Стира до річки Ікви. Це велопрогулянка на цілий день з кілометражом більше 60 кілометрів. Попробую донести до читачів Борди красоту цих місць з допомогою пейзажних фотографій і невеликої розповіді про одну з моїх велопрогулянок на Ікву, здійснену 30 вересня 2014 року. Ось схема маршрута, позначена фіолетовим пунктиром: Похмурий осінній ранок, тихо і безвітряно. З Луцька напряму через заплаву Стира доїзжаю до Крупи і Ярославич. З Ярославич веде польова дорога на село Мальоване. Тут високі пагорби чергуються з глибокими долинами. А ще тут в суху погоду сільська техніка позбиває дорогу в пилюку, глибина якої інколи досягає 10 сантиметрів!! Але зараз дорога в гарному стані, її ще й підрівняв грейдер. По бокам дороги закинуті господарства. В селі Мальоване бруківчата важка дорога. Далі на південь іде польова з виходом на Ікву в районі Остріїва. Але на цей раз я вперше поїхав на Долину, змістившись трохи східніше. Село Долина практично нежиле. На десяток пусток лише 2-3 хати з людьми. Тут можна підкріпитися в осінню пору виноградом і горіхами. Село виправдує свою назву - розташоване воно однією вулицею по довгій звивистій долині. З Долини на Новини-Добрятинські веде польова дорога. Далі вже кам"яна дорога на самий Добряти, де протікає Іква. З пагорба видно Дубнівські висоти. В Добрятині виїзжаю на Ікву. З цього села є містки на Перевередів і Війницю. Для машин вони непрохідні. Міст на Перевередів, за яким в одному кілометрі Смордва а далі високі пагорби Повчанської висоти. Човни на Ікві. Вид на Війницю. Далеко за рікою Повчанські пагорби, де розміщенні найвищі вершини Волинської височини. Осінні кольори.
Navigator Опубліковано 10 Жовтня, 2014 в 20:49 Автор #56 Опубліковано 10 Жовтня, 2014 в 20:49 В Добрятині вздовж річки завжди йде стежка. Береги тут переважно високі і з неї відкриваються гарні види на ріку, на зарічні села. Тут приблизно середина маршрута. Так як я не брав ніякої з собої їжі - обідаю горіхами з яблуками, на додачу сливки і кизил. Трохи починає проглядати сонце. Сидіти в траві над рікою не холодно. Іква на західній окраїні Добрятина. Польова дорога веде до недалекого Остріїва. Меандри ріки. Сухе дерево. Панорама Остріїва. Вид з Остріїва на Баболоки. Пустельно-степовий пейзаж західніше Остріїва по дорозі на Торговицю. Дев"ять кілометрів бруківки! ))
kayot Опубліковано 11 Жовтня, 2014 в 09:20 #57 Опубліковано 11 Жовтня, 2014 в 09:20 Підскажіть, будь-ласка, а який саме це став ?
sanbOK Опубліковано 11 Жовтня, 2014 в 09:33 #58 Опубліковано 11 Жовтня, 2014 в 09:33 Підскажіть, будь-ласка, а який саме це став http://board.lutsk.u...entry1053124596 ?Воротнів. Ну дуууже гарне місцеhttps://www.google.r...=!3m1!1e3?hl=ru
kayot Опубліковано 11 Жовтня, 2014 в 09:37 #59 Опубліковано 11 Жовтня, 2014 в 09:37 Підскажіть, будь-ласка, а який саме це став http://board.lutsk.u...entry1053124596 ?Воротнів. Ну дуууже гарне місцеhttps://www.google.r...=!3m1!1e3?hl=ruСамий великий став біля лісу? Він приватний чи дозволяють там відпочивати?
sanbOK Опубліковано 11 Жовтня, 2014 в 10:00 #60 Опубліковано 11 Жовтня, 2014 в 10:00 Підскажіть, будь-ласка, а який саме це став http://board.lutsk.u...entry1053124596 ?Воротнів. Ну дуууже гарне місцеhttps://www.google.r...=!3m1!1e3?hl=ruСамий великий став біля лісу? Він приватний чи дозволяють там відпочивати?На цьому був два рази і там можна відпочивати.зараз якраз виїжаю в ту сторону покататись.
kayot Опубліковано 11 Жовтня, 2014 в 10:04 #61 Опубліковано 11 Жовтня, 2014 в 10:04 Так ці фото з цього ставу чи ні?
sanbOK Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 07:34 #62 Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 07:34 Так ці фото з цього ставу чи ні? Ось ще пару фото з цього сатавка За якість фото вибачайте в мене з собою був тільки телефон. Заба!!! Також зараз дуже гарно в лісі (фото зразу біля ставка взину дамби). Ліс зараз засипаний перегноєм жовтим листям Також в Воротнівському лісі є криниця аля колодязь. Води набрати не насмілився але жабок поганяв ))) Одне з гарних місць недалеко від Луцька це ліс біля Баєва. Багато підйомів та спусків. В лісі також є місце де можна забухати посидіти і перепочити. Фото з моїм ашarkus'ом
Дмитро Волиняк Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 20:22 #63 Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 20:22 Дуже гарно!!!Дуже гарно!!!Привіт всім веломанам! Незнаю чи пишу по даній темі!!! Частенько читаю теми, пости та т.п. Дуже цікаво, пізнавально, гарні фото! Дякую!!! Я теж люблю інколи покатать велом (напевне не так багато як Ви). Ось вирішив написати сюди і я! Загалом цього року (як на мене) покатав не мало. Але хочу поділитися з Вами сьогоднішньою (13 жов2014) покатушкою. Проїхав не багато, десь бл.60 км (вечором 16:00 по 19:00). Маршрут в основному був асфальтовий: вишків-Жидичин-Маяки-Рокині-далі полем до с.Підліски-Копачівка-Тростянка-Іванчиці-Озденіж-знову Іванчиці-Буків-Сирники-Луцьк! Ось де кілька фото! Вибачайте за якість, фоткав моб. Дякую за увагу! П.С. вибачайте шо роблю "переПост". Просто незнаю як можна по іншому загрузити фотки!
Chyvak Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 20:00 #64 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 20:00 Привіт всім ! Їздив на захід від Луцька. І є там цікава пустельно-степова місцина. Не очікував такаго побачити наче побував у пустелі. Перетнувши Усичівські будки мене чекали переорані глиняно-пустлелні краєвиди.
Дмитро Волиняк Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 20:13 #65 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 20:13 Chyvak справді ніби у пустелі!!! Дуже гарно!!! Дякую за класні, гарні фото!!! Молодець шо катнув так класно!!! +
Ukrainec Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 21:13 #66 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 21:13 Привіт всім ! Їздив на захід від Луцька... Минулої неділі тудою коло робив, гарні "американські гірки" там є До 58км макс. по грунту вдалося вижати на одній з них, руки так стискали кермо, що аж думав що проведу йому повторний батінг
Navigator Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 10:57 Автор #67 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 10:57 Місячна ніч в рибацькому таборі Боратинської заплави. Надзвичайно тепло і світло! Загальний вид на важкопрохідний правий берег з високого Боратинського обриву.
St@S_ Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 11:19 #68 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 11:19 перша фотка клас - фантоми Андрія і Міро
Miro Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 13:58 #69 Опубліковано 7 Листопада, 2014 в 13:58 перша фотка клас - фантоми Андрія і Міро Зате я тепер точно знаю, що означає "заблукав у трьох соснах у двох деревах" пир на весь мир банкет на весь світ
Navigator Опубліковано 26 Листопада, 2014 в 11:51 Автор #70 Опубліковано 26 Листопада, 2014 в 11:51 Погані в мене спогади про Торговицю а саме про дорогу з бруківки на якій "душу витрясає з тіла". Розширений фоторепортаж про Боремецький ліс, Завалля, Боремець, Нове і річку Стир між ними. Вид на весняний Стир з Топілля. За рікою Боремець з лісом. Щоб уникнути бруківчастої дороги між Новим і Боремцьом, потрібно попасти на західний край лісу, там іде накатана лісова дорога. З неї постійно видно західне узлісся. Я сам на неї попав осінню цього року. В Боремці деякі лінії вулиці повністю обезлюднили. Навколо села розкидано багато хуторів. Село Нове витягнулось вздовж Стира. Нове і боремецький ліс за ним. Цієї осені Стир обмілів, вода в ньому висвітлилась. З обриву дно проглядалось від одного берега до другого. Вид з лугу Стира на боремецький ліс. Цей же луг з іншого боку в іншу пору року. Пасха 1999 року в лісі біля хутора Завалля На крутому березі поблизу Боремця. Біля Нового Безсніжною зимою Осінь на Стиру навпроти Боремця. Літній вечір на околиці Нового
Navigator Опубліковано 8 Січня, 2015 в 17:44 Автор #71 Опубліковано 8 Січня, 2015 в 17:44 РІЗДВЯНА ВЕЛОПРОГУЛЯНКА В БОРАТИНСЬКУ ЗАПЛАВУ СТИРА
Navigator Опубліковано 5 Лютого, 2015 в 19:57 Автор #72 Опубліковано 5 Лютого, 2015 в 19:57 Між Зміїнцем і Кічкарівкою з одної сторони і Вишковом з іншої, розкинулась величезна заплава Стира. В високу воду весною вона затоплюється, так як на цих фотографіях розливу в 1999 році. В інші пори року тут царство високих трав і очеретів. Далі буде невеликий фоторепортаж з цих місць. Дорога в заплаву від "Нової лінії" Польова дорога прижимається до річки. Зправа трав"яне море. Серед очеретів хтось побудував собі землянку, заготовив дров, посадив фруктові і горіхові дерева. Навпроти Вишкова дорога пропадає, по травах йде стежина, по якій легше йти ніж їхати. Вишків за рікою Далі появляються непогані польові дороги. Трави частково скошені, частково спасені худобою. Біля Стира тягнеться полоса дерев, де можна палити вогнище. Дров тут багато. Вид на заплаву з Милушів, на дальньому плані Луцьк.
Navigator Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 17:03 Автор #73 Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 17:03 ЗИМОВИЙ ДЕНЬ В ПОЛЯХ НАВКОЛО САПОГОВО Борохівський хутір В дальньому закутку, аж за Сапогово, майже під Ківерцями піднімався стовп диму. Під"їхавши туди, побачив масштабні пали. На ставку в Прилуцькому
Navigator Опубліковано 13 Травня, 2015 в 09:49 Автор #74 Опубліковано 13 Травня, 2015 в 09:49 Декілька фотографій з вчорашньої поїздки в кульчинську заплаву Стира і дубраву навпроти Рокинь.
Miro Опубліковано 13 Травня, 2015 в 21:46 #75 Опубліковано 13 Травня, 2015 в 21:46 Приєднався значно пізніше, доїзджав із Тростянця. Компанія зібралась файна, душевна.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.