Перейти до змісту

Бойлер. Який придбати?

lilechka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

BeON, нам комплектуючі і встановлення обійшлося у 1100 грн, бо в нас трохи геморно було і ставили якісь додаткові штучки. Можу дати контакти. Зробили все акуратно - виглядає все дуже естетично.

Та якщо чесно я не обзванювала по рекламам. Мені дали контакти перевіреної людини і ми одразу звернулись. Можливо десь було і дешевше...але 2 місяця без води - ми не витримали вже. Бо в нас води з початку червня немає

Це з бойлером?

ПО логіці речей там 2 тройника, 1 кран при умові встановленння в області кранів ... ні то ще 2 крана. ...

• Відповідей 112
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

нам комплектуючі і встановлення обійшлося у 1100 грн

Фігассє. Встановлення 250 грн, а "штучок" ну на 100-150 грн там назбирається, ну 200.

Опубліковано

Фігассє. Встановлення 250 грн, а "штучок" ну на 100-150 грн там назбирається, ну 200.

ставили бойлер в червні,крім бойлера "штучок" купили на 400 грн

і всі використали

Опубліковано

ставили бойлер в червні,крім бойлера "штучок" купили на 400 грн

Так вот, перш, ніж ставити бойлер, варто подумати який (горизонтальний чи вертикальний) він буде. І де буде висіти (ванна, туалет, кухня, коридор). І тоді вже купувати "штучки". Зазвичай, майстри ще на тих "Штучках" заробляють. Або відправляють в "потрібний" магазин за тими "Штучками".

Хоча, "штучки" подорожчали, долар виріс, доставка. І та фігня що коштувала 30 грн, зараз вартує усі 50. так що мейбі.

Опубліковано

А як на рахунок того, щоб поставити газовий проточний водонагрівач? Розкажіть "+" та "-", бо я не тямлю в тому

Опубліковано

А як на рахунок того, щоб поставити газовий проточний водонагрівач? Розкажіть "+" та "-", бо я не тямлю в тому

Самий простий газовий - мідна трубка з холодного крану и до газової горілки, там спіраль і назад до умивальника, на спіраль можна щось поставити, вода буде гарячою. Регулюється напором води та газом. Для миття посуду підходить.

Опубліковано

Для миття посуду підходить.

А душ швиденько прийняти? Для квартири він підійде?

Приваблює його розмір та ціни, відносно, не кусаються

Опубліковано

Для миття посуду підходить.

А душ швиденько прийняти? Для квартири він підійде?

Приваблює його розмір та ціни, відносно, не кусаються

Спіраль намотати так - спочатку в двоє скласти, а потім горизонтально намотати спіраль, чім плотніше, тим краще. На верх поставити миску з окропом. Все залежить від інтенсивності напору, газу та діаметру трубки. Посуд мили, бачив, душ приняти, не бачив, треба пробувати, мідної труби треба на 30-40 см. більше від плити, а далі можна і шлангом, наприклад кисневим з базару за 6-8 грн. м.п.

post-3019-0-51607200-1407397797_thumb.jp

Опубліковано

А як на рахунок того, щоб поставити газовий проточний водонагрівач?

Це зветься - газова колонка. І вона використовується у старих будинках "хрущовках", "брєжнєвках". Ставити їх не дозволяють, бо потрібно ставити лічильника на газ. А це "ВолиньГазу" не вигідно. Бо тоді стане ясно, що людли використовують газу значно меньше, аніж вони деруть за нього плату :)

Електричний проточний - вихід електроенергії такий в місяць, що дешевше щодня в сауну ходити :)

Спіраль намотати так - спочатку в двоє скласти, а потім горизонтально намотати спіраль, чім плотніше, тим краще.

А потім пожежники констатують причини пожежі - "кулібін".

Опубліковано

Спіраль намотати так - спочатку в двоє скласти, а потім горизонтально намотати спіраль, чім плотніше, тим краще.

А потім пожежники констатують причини пожежі - "кулібін".

Від чого пожежа, плита в штатному режимі працює, зверху миска.

Опубліковано

Це з бойлером?

ПО логіці речей там 2 тройника, 1 кран при умові встановленння в області кранів ... ні то ще 2 крана. ...

Бойлер звісно коштує окремо.

Ну незнаю скільки там штучок має бути, але на початку нам взагалі казали що з нашою "супер" планіровкою в ванні треба врізатися через стіну до труби. Потім знайшли вихід. Там під умивальником тих штучок ціла купа, явно не 2-3.

В батьків встановлення зайняло так само - там була інша схожа проблема. Стверджувати дорого то чи дешево не можу.

Так вот, перш, ніж ставити бойлер, варто подумати який (горизонтальний чи вертикальний) він буде. І де буде висіти (ванна, туалет, кухня, коридор). І тоді вже купувати "штучки". Зазвичай, майстри ще на тих "Штучках" заробляють. Або відправляють в "потрібний" магазин за тими "Штучками".

Хоча, "штучки" подорожчали, долар виріс, доставка. І та фігня що коштувала 30 грн, зараз вартує усі 50. так що мейбі.

Нажаль інколи планіровака квартири не залежить від нас і доводитсья мучитись :)

Опубліковано

Нажаль інколи планіровака квартири не залежить від нас і доводитсья мучитись :)

У нас також не фонтан. Але вибирали оптимальний варіант розміщення із "поглядом" у майбутнє.

У нас взагалі 2 ввода. Окремо кухня і окремо туалет+ванна. Але бойлер обслуговує і одне і друге. І кухню і ванну.

Опубліковано

У нас також не фонтан. Але вибирали оптимальний варіант розміщення із "поглядом" у майбутнє.

У нас взагалі 2 ввода. Окремо кухня і окремо туалет+ванна. Але бойлер обслуговує і одне і друге. І кухню і ванну.

В нас аналогічно. Але вішали у ванні.

А зважаючт що квартира зйомна з поглядом на майбутнє трохи важко

Опубліковано

якщо це Вам не надто тяжко і у Вас немає заперечень чи не могли б розмістити фото роботи. Саме цікавить вузол зєднання\врізки в основну систему. Можливо там дійсно робота варта тих грошей, а ми тут "вспливаємо" що дорого

Опубліковано

LSD, ось

Але хочу попросити всіх не писати про те що я дурна що стільки заплатила, чи мені лінь було шукати інших майстрів чи щось у такому дусі. Мене якість наданих послуг і ціна влаштували.

post-3519-0-40141400-1407680603_thumb.jp

post-3519-0-54444300-1407680610_thumb.jp

post-3519-0-15556000-1407680619_thumb.jp

Опубліковано

LSD, ось

Але хочу попросити всіх не писати про те що я дурна

Небудемо. Вам допомогли і зразу значить воно того вартувало :)

Цікавив саме механізм монтажу. У Вашому випадку це метало-пластик на скрутках. Щей фільтр поставили на вхід :)

Хто підкаже який тепер у Луцьку напор води(тиск в атм)?, ідеально в районі пр.Перемоги. Можливо щось подібне тре буде батькам.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

цікавить відгуки про арістон gs 50, простенький 50-ти літровий, ціна від 1350 грн.

8 років працює, 1 раз чистив повністю сам після 6-ти років використання

влаштовує повністю

Опубліковано

цікавить відгуки про арістон gs 50, простенький 50-ти літровий, ціна від 1350 грн.

сусід в цьому році тени міняв, після 10 років експлуатації

Опубліковано

Ми купили Атлантік на 30 літрів. Задоволені. Нагрівається швидко, довго тримає тепло. Сім'я з чотирьох чоловік. Вмикаю тільки на половину потужності, вода гарячуща, навіть не представляю якщо на максимум ставити, весь під'їзд тоді покупається. Вимикаю в 9 годин вечора, о 8 ранку вода ще тепла, можна митися.

Опубліковано

сусід в цьому році тени міняв, після 10 років експлуатації

думаю також міняти, яка його ціна не підкажеш?

Опубліковано

а Ariston'и зараз трапляються не парашкінського виробництва ?

бо доведеться напевно все ж Atlantic купувати

На ринку проодаються, з Польщі возять. Я не думаю, що в Європі парашкінську техніку продають.

Опубліковано

а Ariston'и зараз трапляються не парашкінського виробництва ?

бо доведеться напевно все ж Atlantic купувати

На ринку проодаються, з Польщі возять. Я не думаю, що в Європі парашкінську техніку продають.

хтось моніторив ринки луцька? Цікавлять Арістони 50-ка та 80-ка. Інетмагазини вивчені).

ПС. Може хтось має/знає знайомих на ринку?!?!? Дайте їм наводку! Бачу, три клієнта уже накльовується)))) Я би Арістона хоч завтра купив, тільки ціну в студію, кінцеву, до віддачі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...