Перейти до змісту

підкажіть що потрібно для діагностикі авто

fanatik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрго дня.

хочу навчитися робити діагнстику авто. Що для цього потрібно які кабеля і яка програма

Тема не для барахолки, перенесено!

Опубліковано

Якщо чисто своє авто продіагнустувати - то гугли який там ЕБУ, а тоді купуй до ньго кабель, програму, кури мануали.

Якщо хочеш працювати в цій сфері - то для початку на пару років в учні до якогось майстра, а тоді вже все остальне... :)

Опубліковано

Не все так просто. Якщо ви ас в автоелектриці, то можете взяти як для початку хоча б якийсь "ланч" за 20 000 грн, з нього напевно можна починати.... Попрацювавши не один рік з цим прибором, можна перейти на щось конкретніше, по конкретній марці авто, бо універсальні пристрої не є всемогутніми. Потрібно мати як мінімум одну програму з адаптером на кожну марку авто, і тоді буде щастя. Успіхів!

Опубліковано

Для початку порібно знання в ПК, електриці, електроніці, будові двигуна, систем запалювання (ну дуже багато). Принципу роботи двигуна, системи подачі палива, створення робочої суміші, відводу вихлопних газів, будови датчиків і т.д. і т.д. і т.д.

Закупити кучу приборів, створити кучу допоміжних приборів і пристроїв. І вчитись, вчитись, вчитись.

Опубліковано

тема "дуже розмита": хочу продіагнозити своє авто..... разово, чи хочу почати бізнес у ремонті електообладнання авто, чи хочу нове хоббі ))))) ????

Опубліковано

паяльник, каніфоль, припой, плоскогубці, кусачки, ніж, набір викруток, набір головок\тріщалок, набір ключів рожкових\накидних, набір зірочок, набір шестигранників, ключі свічні, подовжувачі і воротки, молотки, щупи, тестер\мультиметр, осцилограф, ноут+програмне забезпечення(для кожної моделі своє), адаптери (для кожної марки\моделі своє, наприклад, OBD\OBD2), компресометр, манометр\вакуумомір, шланги для паливних систем з перехідниками (для кожної марки свої), стробоскоп, стенд з перевірки свічок, стенд для очистки свічок, стенд для промивки форсунок, компрессор, дроти, запобіжники, болтики\гвинтики\гайочки, інтернет, технічна література, електросхеми і ...

З ПРАВИЛЬНОГО МІСЦЯ РОСТУЧІ РУКИ та МОООООООООООООЗГИ!!!

Опубліковано

Добрго дня.

хочу навчитися робити діагнстику авто.

Що для цього потрібно які кабеля і яка програма

1) Що робити для того щоб навчитись Вам уже відписали, якщо конкретно то:

або на роботу в сервіс АБО ВМИКАЄМО ІНТЕРНЕТ І ЧИТАЄМО КОНКРЕТНО ПРО ВАШУ МОДЕЛЬ АВТО І СПЕЦИФІКУ

2) Програма називається GDS ось наприклад одна із них

3) кабелі і фішки бувають різні тому потрібно вчитись паяти і шукати в інтернеті

Що потрібно ще як більш досвідтченішому спеціалісту добре підмітив vaz75

Опубліковано

GDS це програма яка діагностує суто або Кіа, або Хюндай, також підтримує ОБД 2. Коштує зі всім комплектом в районі 36 000 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...