Перейти до змісту

Український патріотичний флешмоб в Луцьку


romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Було спочатку страшно, пару хвилин коли Замкова площа майже пуста. Нас чоловік 15. А потім все просто мега круто. Привезли барабани, підтягнулись фанати, ПС, Самооборона, Автомайдан, Веломайдан і багато небайдужих людей. Почався такий двіж, що ніхто і не очікував. Фанати скерували бумбезно, їм допомагали барабани. Це було класно. Кожен отримав свій кусочок щастя. Флеш-моб відбувся. Всім дякую. Луцьк - мегакруте місто.

Рома, не то слово-мегакруто, було СУПЕР МЕГА КРУТО! Ще досі співаю :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 105
  • Створено
  • Остання відповідь

Андрій Віталійович, Стирайте букву s http:// і буде програвач відображатись. Це так про всяк випадок, може не знаєте...

Перепрошую за :offtopic:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, там купа людей підірвалось. Ми з хлопцями з самооборони Мартенсом, RomaL, сотником Андрієм, напрягли купу людей і абсолютна більшість пішла на зустріч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо хтось не зрозумів, що відбулось на вулицях Луцька:)

Ми підтримали Харків і запустили далі потужний інтернет мем. Жодних дитячих іграшок і акцію проводили не діти. Все дуже серйозно. Росіяни - печерні люди, вони мислять підсвідомістю, живуть у вигаданому світі. У них життя понятійне і верховенство сили. Росіяни бояться Путіна, вірять в нього, я підозрюю що більше ніж в інших богів. Те що зробили харків'яни - це удар по духовних скрєпах кацапів. Путін крутий, мегкрутий, Путін всіх переможе, Путін - абсолют. А тут вся Україна співає що Путін не зовсім крутий, взагалі не крутий. І починається конфлікт в середині мозгів: ліва півкуля на праву. Як так? Путін Бог, а вони його останніми словами. Україна мала б присісти на сраку, а тут з усіх куточків лине "Путін х*ло."

Це посил не для інтелігенції, а в сундучок духовних скрєп вигаданого Рускаго міра.

Думаю великим бонусом буде, що Кіріл всіярусні вже точно після таких акцій не попреться в Україну і в Луцьк в особливості. Скрєпи Рускаго міра прохуділіся і разваліліся.

Рускі вірять в міфи, Путін один з них, Акція - ламання міфів, повернення до реальності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тут подумав - а чи не сколотити якусь цікаву статєйку для Луркмор (сайт присвячений мемам) по поводу того шо Путін хуйло?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://ukraina-razom.org.ua/ Ланцюг зєднання. У нас по яких вулицях буде проходити? хтось знає?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yurgen, це трохи монтаж, там все було розбавлене і в міру збалансоване. Це ж кричати про Путіна від Замкової до Театрального трохи заважко:) Були і інші гарні і приємні моменти. Все ж треба було брати участь. Всі отримали задоволення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yurgen, це трохи монтаж

Це не монтаж, а чорнове відео для сюжету на тв. Вобщєм - специфіка репортажної зйомки. Тут не можна "поливати" все підряд, як це роблять телефонами і планшетами суто для інтернету. Треба різні плани та ракурси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

класна акція))) але, як на мене, краще б таке організувати у вихідний день... багато бажаючих просто не змогли бути присутні((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рома як канхветка для сюжету на російських ТВ: такий затятий та характерний бЕндерівець. ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во время встречи с журналистами и читателями, которая состоялась на «Книжном арсенале», украинский писатель Лесь Подервянский высказался о ситуации в УкраинеИсточник:http://censor.net.ua/n280301

По словам писателя, одним словом ситуацию описать нельзя, зато можно двумя: "Кацапы за...бали". Украинцы, по мнению Подервянского, обязаны двум людям - Виктору Януковичу

и Владимиру Путину, им нужно поставить памятник за сплочение нации.

"Если бы не они, неизвестно, что было бы. На моих глазах рождается нация. Учтите, что и на ваших тоже. Мы 20 лет жили в г…не, я жил еще раньше в еще большем г…не. И вот вдруг это г…но кончилось. Благодаря этим двум м…кам, Путину и Яныку, это все кончилось. Сейчас я вижу НЕ быдло, а народ. Все эти годы я жил без страны. Сейчас у меня ощущение, что у меня есть страна, за которую можно умереть", - сказал писатель.

Лесь Подервянский написал либретто к опере "Звери" - как медведь, белочка, зайчик и котик спасли мир от фашистской чумы. По замыслу автора, Сталин велел зверям арестовать Гитлера и привезти в Москву. "На самом деле Сталин хотел бухнуть со своим старым приятелем Гитлером", - рассказал Подервянский.

О Майдане Лесь Подервянский обещал написать, "когда все осядет".

С 8 по 12 апреля в Киеве в "Мистецьком арсенале" проходит крупнейшая книжная ярмарка столицы - четвертый Международный фестиваль "Книжный арсенал".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так як ми явно не є прихильниками путлєра, а скоро літо,свято Івана Купала, можна організувати репетицію і спалити чучело (прогнати чорта з нашої землі) у вигляді путлєра.

Красиві дівчата,віночки, вогнище, гімн - може вийти доволі "по-панятиям"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоро! На всіх городах країни! ІВАНА КОПАЛА! ^_^

ага, ГОРОДАХ =)

та буває, тут же ж правильно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Флеш-моб відразу задумувався трохи авантюрним. Кожному кому говорилось про таку штуку в Луцьку починав хитро усміхатись і трясти головою. Питання в іншому, ті хто прийшли чи хотіли прийти, мають своє бачення, ті хто проти - своє. Але це не повід для взаємних звинувачень. Ми тепер нація і нам її берегти і плекати, а там відповідальності повні штани:) Тепер потрібно чітко зрозуміти, що політики за нас не зроблять нашу роботу, тільки ми, тільки разом. Не сваріться на виборах, не ображайте один одного, нема серед політиків святих. Цінуємо наші думки і бажання. Все одно нам потім разом розхльобувати за ними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...