Перейти до змісту

Bініли

yucore

Рекомендовані повідомлення

Де можна придбати в Луцьку вінілові (нові!) платівки?

Якшо не в ту тему написав перемістіть, але замітьте, це теж музика

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для чого тобі цей анахронізм?

Аби - який ДВД ББК взує який-хоч вініл, та й комп"ютерні колонки з 55 грн це продемонструють...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для чого тобі цей анахронізм?

Аби - який ДВД ББК взує який-хоч вініл, та й комп"ютерні колонки з 55 грн це продемонструють...

ага, щазз!! і ББК взує і колонки за 55 грн :D

ти слухав ліцензійний вініл на справжньому програвачі з алмазною головкою, пущеним через ламповий підсилювач (ну навіть і транзисторний)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то я так жартую, просто ти тут перший з такими побажаннями. А які саме твори на вінілі ти шукаєш?

Просто нульові платівки коштують віз 30 зелених, а асортимент досить обмежений...

ЗІ. В мене вєртак - Dual 510 з головкою Shure M-95 G-LM, та ще одною GoldRing Elan.

Правда, колонки простенькі, Castle Eden, але те, що для класики старий вініл в сотні раз цікавіший ніж нові CD в мене каже кожен другий поцінювач музики, інші сходяться на десятикратній перевазі вінілу :)

ЗЗІ. А слухаю це все мудоття на транзисторному підсилювачі для навушників у класі А на навушниках Sennheizer HD-580 та HD-515

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є колекція платівок в 10 школі і вчителя музики, якшо хочеш - мож прийти на урок і договоритись. Тільки вони вже в пилі, то при проігруванні шиплять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то я так жартую, просто ти тут перший з такими побажаннями. А які саме твори на вінілі ти шукаєш?

Просто нульові платівки коштують віз 30 зелених, а асортимент досить обмежений...

ЗІ. В мене вєртак - Dual 510 з головкою Shure M-95 G-LM, та ще одною GoldRing Elan.

Правда, колонки простенькі, Castle Eden, але те, що для класики старий вініл в сотні раз цікавіший ніж нові CD в мене каже кожен другий поцінювач музики, інші сходяться на десятикратній перевазі вінілу :)

ЗЗІ. А слухаю це все мудоття на транзисторному підсилювачі для навушників у класі А на навушниках Sennheizer HD-580 та HD-515

:lol: ти чувак крутий ;) а в тебе є классика, шоб закинути на фтп?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справа в тому, що фізично платівка в СіДі/ДіВіДі привод не влізає, по перше...

І в мене лише класика, це по друге :)

А після оцифровки звук стане схожий на переспівування Рабіновічем Паваротті по телефону з Вєни...По МОБІЛЬНОМУ телехвону W-800...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ше таке питання, є може в когось псевдо вертушка до компа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо за псевдо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну мікшер до компа де можна придбати? За скільки? Мое хтось цим цікавиться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лично я не отказался бы от вот такой штуки. в принципе на наебеее можно заказать, вроде был замечен такой девайс. или непосредственно с thinkgeek

ionttusb05_turntable.jpg

картинко девайса в действии

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закиньте хтось сцилко з ціною на девайс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а дивайс для dj-я початківця (тільки хоче вчитись)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...