Перейти до змісту

Не існуючі послуги "ВОЛИНЬГАЗ"?

QUARD

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня. Виникла така проблема з Волиньгаз. Котел та колонка в будинку були встановлені самовільно у 2013р. Була написана заява про внесення змін в проект газифікації, зауважень не виявлено. Проект був погоджений. В п'ятницю прийшов "мудак" з Волиньгаз і запломбував скотчем і пломбою газовий кран на основі "непогодженості". Поїхали на Львівську, там нам нашкрябали акт виконаних робіт на 949 грн. де зазначені встановлення котла, колонки, лічильника і іншої єрунди, яку вони не робили плюс порахували ще карбід, кисень, дріт та ін. Крім того ще дали цілий список документів які необхідно зібрати і позаключати договора.

Хотів би дізнатись чи законно це все і яким чином пришвидшити процес відновлення газу в будинок?

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня. Виникла така проблема з Волиньгаз. Котел та колонка в будинку були встановлені самовільно у 2013р. Була написана заява про внесення змін в проект газифікації, зауважень не виявлено. Проект був погоджений. В п'ятницю прийшов "мудак" з Волиньгаз і запломбував скотчем і пломбою газовий кран на основі "непогодженості". Поїхали на Львівську, там нам нашкрябали акт виконаних робіт на 949 грн. де зазначені встановлення котла, колонки, лічильника і іншої єрунди, яку вони не робили плюс порахували ще карбід, кисень, дріт та ін. Крім того ще дали цілий список документів які необхідно зібрати і позаключати договора.

Хотів би дізнатись чи законно це все і яким чином пришвидшити процес відновлення газу в будинок?

Дякую.

Бери юриста, роби заяву, копіі документів всіх і в прокуратуру та антимонопольний.

Якщо в тебе все гаразд з доками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

QUARD,Теж маю проблеми з цією "канторою"(і це ще мягко сказано). затягують з пуском газу уже 4 місяці хоча все впорядку. нервів не вистачає уже з ними воювати(хабарів принципово не даю і затягується все саме через таку мою позицію) зараз якби мав можливість сам би власноруч коктейлями молотова спалив би цю кантору вщент й дорогу заблокував би щоб пожежники не доїхали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви кажете що треба розформовувати "Правий сектор". От і зверніться до них, або в люстраційний комітет, нехай нанесуть "візит ввічливості" до чиновників "Волиньгазу", бо з прокуратурою ви ще довго грітимете воду електрочайником.

Якщо не хочете напівлегальними чи наппівсиловими методами - зверніться у МінЖКГ зі скаргою, зрештою влаштуйте скандал, є ще відповідні управління в облдержадміністрації і міськраді. Зараз саме час розворушити їхнє осине гніздо. Удачі вам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви кажете що треба розформовувати "Правий сектор". От і зверніться до них, або в люстраційний комітет, нехай нанесуть "візит ввічливості" до чиновників "Волиньгазу", бо з прокуратурою ви ще довго грітимете воду електрочайником.

Якщо не хочете напівлегальними чи наппівсиловими методами - зверніться у МінЖКГ зі скаргою, зрештою влаштуйте скандал, є ще відповідні управління в облдержадміністрації і міськраді. Зараз саме час розворушити їхнє осине гніздо. Удачі вам.

Минулого року узаконював заміну газової колонки - по часу зайняло 5 чи 6 місяців. Гидотна була бюрократична тяганина, але хабарів не давав. Платив саме за узаконення - спочатку за проект (з фактичним виїздом спеціаліста), потім - за їх "роботи й послуги" без виїзду.

Але вони не чиновники - власником є Фірташ (перед тим контроль був у Континіума), це комерційна структура вже давно, але мають можливість зловживати своїм монопольним становищем.

Щодо відключення від газу - це непросте питання в принципі. З одного боку, якщо я плачу за газ і не маю боргу - то ніби маю право мати можливість користуватись газом завжди.

Але коли були здійснені самовільно роботи по заміні або встановленню нового газового обладнання - то це становить небезпеку для всіх жильців, які поряд із таким обладнанням, якщо такі роботи були проведені без документів.

В мене заміну нової виконував спеціаліст з іншої організації, яка має відповідну ліцензію, і дала мені документи. Не знаю, як з цим в топікстартера. Якщо в нього документів на виконані роботи не було - то Волиньгаз ще й пішов йому назустріч...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені проект переробляють вже років 5... І щороку починається все по-новому і з початку: приходить хрєн з комплексом вахтера і починає мені пломбувати газ і лякати штрафом. Після довгих пояснень, що вже не один раз писав заяву на зміну в проект розмова закінчується тим, що радить мені знову піти до них і написати заяву. Йду і пишу :) Ще через якийсь час приходить хтось з проектантів, звіряє, замальовує собі, і... минає ще рік :)

і так вже років 5...

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про мене не забудьте. ;) Прошу в ПП.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"не забудьте"?! :_09: Я і не знав! :)

а що за контора твоя, якщо не секрет?

а розгортку димоходів, часом, не робите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цих газовщиків, які намагаються щось запломбувати, треба вчасно відправляти накуй, а якщо чинить супротив - спочатку попереджати що може бути стаття КК, а потім бити і викликати мусорів за порушення прав приватної власності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була написана заява про внесення змін в проект газифікації, зауважень не виявлено. Проект був погоджений.

Дякую.

Одне "дурне" питання -хто робив проект?

Якщо Волиньгаз - терміново в суд , якщо хтось інший , а тільки волиньгазом погоджено - теж можна до юриста , але будуть великі проблеми.Будуть шукати крайнього , а вам все одно прийдеться платити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В п'ятницю прийшов "мудак" з Волиньгаз і запломбував скотчем і пломбою газовий кран на основі "непогодженості".

таке враження що йому "погоджений проект" не показали.

А може проект не погоджений? Або є різниця між проектом і фактом?

а що за контора твоя, якщо не секрет?

ФОП :)

а розгортку димоходів, часом, не робите?

часом робимо. :)

QUARD, мало інформації, щоб дати вичерпну пораду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...