Перейти до змісту

Прошу допомоги!

sheat

Рекомендовані повідомлення

В ваз 2103 тече заду блока цилындрів вода! питання в тому як це виправити! присадкою чи знімати коробку і клеїти?

Тема не у тому розділі, перенесено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочаб стрілкою на малюнку тикніть звідки тече, опишіть "пробоїну": чи це тріщина чи з-під прокладки?

Якшо тріщина. то краще заварити як на мене. Клей то діло тимчасове. Присадками можна заклеїти не те що треба (радіатор наприклад).

Знову ж таки треба розібратися чого охолоджуюча рідина тече? На мою думку можуть бути і серйозні причини — проблема з гільзою циліндра, роздовбані корінні вкладиші внаслідок чого велике навантаження на блок і він лопнув, пошкоджена прокладка, недотягнуті болти кришки ГБЦ. Масло чисте чи біле?

Якшо великий пробіг, то краще подумати про капремонт.

ruk2-1-2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо двигун їздив багато на воді, то 99%, що прогнила якась пробка. Ззаду теж є така, на фото показана червоною стрілкою. Скоріше всього вона прогнила. Щоб її замінити потрібно демонтувати КПП, пробка запресовується (можна молотком рівненько забити, бажано на герметик садити).

Рідше, але теж буває, що прогниває алюмінієва різьбова пробка ззаду на головці, її можна аргоном варити, так як викрутити прорблематично, як правило закисає і не йде.

wjqOG.jpgr90.jpg

До речі, якщо прогнила одна пробка, то цілком ймовірно, що скоро і інші прогниють. По-доброму, бажано всі замінити, їх на блоці десь штук 5-6 разом з цією задньою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо двигун їздив багато на воді, то 99%, що прогнила якась пробка. Ззаду теж є така, на фото показана червоною стрілкою. Скоріше всього вона прогнила. Щоб її замінити потрібно демонтувати КПП, пробка запресовується (можна молотком рівненько забити, бажано на герметик садити).

Рідше, але теж буває, що прогниває алюмінієва різьбова пробка ззаду на головці, її можна аргоном варити, так як викрутити прорблематично, як правило закисає і не йде.

До речі, якщо прогнила одна пробка, то цілком ймовірно, що скоро і інші прогниють. По-доброму, бажано всі замінити, їх на блоці десь штук 5-6 разом з цією задньою.

Доречі щодо пробок — слушна думка. Якщо зимою воду повністю не злити — буває їх випирає лід…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більщше всього що тече саме ця пробка! я так зрозумів що присадка не поможе! така пробка продається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пробка знаходиться на головці.В мене теж з неї колись потекло)Продається,звичайно,але дивіться,щоб не підсунули таку,як на злив масла.На масло вона менша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більщше всього що тече саме ця пробка! я так зрозумів що присадка не поможе! така пробка продається?

10грн. комплект заглушок 6шт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тече знизу блока циліндрів не з головки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та толку так гадати? Потрібно спочатку добре візуально роздивитися, чи ніде не підтікає. Якщо нічого не знайдеться то - знімати коробку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дуже дякую! закрийте!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То як вийшли з проблеми?, а то у мене теж заглушки течуть, тільки бокові, ні герметик, ні холодна сварка не допомагають, пару місяців, і потьоки тосолу знову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...