Перейти до змісту

Относительно "кармы" на этом сайте.

Rodomsky

Рекомендовані повідомлення

я теж по вашому неадекват коли висловлюю свою точку зору... а ви навіть не розібравшись в ній і не зрозуміши відразу на три букви)))

З чого ти взяв, що тебе послали не розібравшись? Я, наприклад, прочитав все що ти постив в тій темі, подумав-помислив... і замінусував усі твої пости, як ти і просив. Магу і послать.

Прочитав усе й статтю?...сумніваюсь на рах статті..але якшо і її прочитали то це респект великий..ну не важн.. Мінус вліпили ну й файно... ліпше було б звісно якби висловили свою точку зору, аргуметували... ну ні та ні... а послать то норм да?))

згадується знову ж таки 2004-2005 "МИ не бидло ми не козли ми України доньки й сини" дружньо покричали і пішли далі...смітити собі під ноги, чи то бумажками з під цукерки чи то окурками... плювати насіння на зупинках собі під ноги... посилать людей які не так мислять.... норм чьо...

Добре друзі... втомився сперечатись та й навіщо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь

До речі, ТС все пише мені приватні повідомлення(не знаю, чому) і нагло заявляє, що неможливо довести наявність у нього клонів. :)

Пошли його ... до адмінів :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Cherman, Тільки точно до адмінів. :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, ТС все пише мені приватні повідомлення(не знаю, чому) і нагло заявляє, що неможливо довести наявність у нього клонів. :)

а ти не пробував його спочатку запитати?

і ви не такі уж святі, більшість вас іноді веде себе просто аморально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

більшість вас іноді веде себе просто аморально

Відкрию страшну правду: ми всі тут збоченці з безліччю девіацій і взагалі асоціальні особистості.

Ну "сказанув" так "сказанув" :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ви не такі уж святі, більшість вас іноді веде себе просто аморально

Ну так аватар Holy вже зайнято, а просто назватися Святим, якось не дозволяє чи то скромність, чи то совість Від того і аморальність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо чесно, нічого іншого в голову не прийшло, коли реєстрував новий там ~5-й акаунт,

так я люблю поспорити з адміністрацією, навіть коли я не правий ;

люблю вказувати іншим на їх недоліки, незважаючи на свої;

я ще той троллюк. холерик, соціопат ітд. ще й з хріновим правописом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так понял на этом сайте люди делятся на цвета (или баллы). Если у тебя хоть один минус, на тебя уже не обращают внимания или воспринимают не всерьёз. Тоесть не хотят иметь с тобой дело. ...

Обьясню свои случаи вознаграждения "минусами".... Обьясню вкраце

об этих скульптурах. Они нагреваются благодаря моей технологии, которая приблизительно в 2,5 - 3 раза экономит энергию. Специальными приборами я не измерял, это ощущалось сразу, и без них. Экологично-чисто. Даже есть Диплом Киевского конкурса Технологий по Энергозбережению (2007г.) (мой прект-обогреватели ТЕЕЧ). Я подал обьявление на этот форум, нашёлся один умник, которы начал задавать провокационные вопросы, которыми хотел меня унизить, не так его волновали скульптуры. Можете прочитать. Если модераторы не удалили после этой статьи. Хотя продублирую:

,,Уникальные скульптуры обогреют и украсят Ваш дом. Авторский дизайн вызовет восхищение у Ваших дорогих гостей, и приятно удивит Вас. При желании тёплые скульптуры наполнят Ваш дом натуральным ароматом цветов или деревьев, что в свою очередь благотворно повлияет на Ваше здоровье. От 500 грн."

Тут була ссилка.

Приглашаю к сотрудничеству организации и заинтересованных лиц.

xxxxxxxxxxxxxx, Игорь

Прикрепленные изображения

·

Отправлено 02 серпня 2013 - 13:01

Я не вірю,, що це хтось купить за гроші.

·

А я верил и купили...

·

Ну певно бабусі продали..

А є якісь техпараметри енергозатрат та тепловідачі, хотілось би переконатись в його економічності.

Rodomsky (02 серпня 2013 - 02:01) писал:

При желании тёплые скульптуры наполнят Ваш дом натуральным ароматом цветов или деревьев, что в свою очередь благотворно повлияет на Ваше здоровье.

це який-такий корисний для здоров’я ароматизатор?

·

·
0

·

Отправлено 30 серпня 2013 - 00:33

Подробнее на сайте. А будешь острить. я тебе покажу свою личную теплоотдачу.

Отправлено 30 серпня 2013 - 08:14

Rodomsky (30 серпня 2013 - 00:33) писал:

Подробнее на сайте. А будешь острить. я тебе покажу свою личную теплоотдачу.

після таких реплік пропадає бажання зв*язуватись з ТС і щось в нього купляти

·

Отправлено 30 серпня 2013 - 11:34

закрито. Автор в РО. тема в смітник.

Вот такая история, или ещё один сюжет недавний,после которого мою публикацию заблокировали, и влеполи ещё один минус (было -20): Я просил к чему пульт. Д/у

Отправлено 26 березня 2014 - 18:32

...........................................Буду благодарен.

Talking box

· Отправлено 26 березня 2014 - 18:43

Супутниковий тюнер

·

The Crow

·

· 357

Четко уважаем

Отправлено 26 березня 2014 - 18:51

неа. точно такой же у меня был к комповому тв-тюнеру. вроде филипс какой-то...

· mix_forever (26 березня 2014 - 18:51) писал:

неа. точно такой же у меня был к комповому тв-тюнеру. вроде филипс какой-то...

Вот ещё фото

1 288

Суперкарма

Отправлено 27 березня 2014 - 04:04

Rodomsky сказал:

Вот ещё фото

на, ліньтяй. Там же ж лінк на наклейці є...

Zheny@

Таки сателітарний.

#7ONLINE Rodomsky

Zheny@ (27 березня 2014 - 09:04) писал:

Таки сателітарний.

Спасибо

#8ONLINE Rodomsky

Dream (27 березня 2014 - 04:04) писал:

на, ліньтяй. Там же ж лінк на наклейці є...

Слова выбирайте

Честно, мне не приятно. Я бы мог погрубее ответить, но у меня ещё совесть есть. Я никому не желал плохого, благодаря этому сайту я продал много вещей, я встречался с пользователями этого сайта, никаких жалоб на меня вроде нет. Я такой же человек как и вы. Но не делите (уважаемые админы) людей на красных и зелёных. Если кто и в чём ошибся, напишите ему лично, чтоб никто не зал. Он сам исправится, если захочет. Если нет тогда уже как-то жёжче действуйте.

Очень жаль, но я на этом сайте, чувствую, не надолго.

хм... а плакати пробував? кажуть, допомагає...

А якщо серйозно - борись з цими шкільними комплексами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо чесно, нічого іншого в голову не прийшло, коли реєстрував новий там ~5-й акаунт,

Ну так чого ж ти чекаєш? Попросись щоб тебе добавили в групу троллі, нік зміни на холерик, над аватаркою соціопат напиши, а це з хріновим правописом, в підпис. І усе в тебе буде добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в жизні морду ліца часто б'ють? )
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на одного "достоєвського" стало більше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dream, не часто, да і тема не про мене,

суть в тому, що ви когось критикуєте заслужено, не заслужено, часом жорстко, найчастіше новачків, які ще не вкурили дух форуму, такі методи дієві, але коли деякі із вас піддаються критики, вони впадають в здивованість. Недоліки це нормально))

Ще ми в розділі флейму знаходимось, понос думки і все таке, це має про щось говорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

найчастіше новачків, які ще не вкурили дух форуму

В більшості - новачки одразу "чукча не читатель, чукча - писатель"!

Ні правил, ні форуму взагалі, головне одразу запостити якусь х*уйню.

Звичайна реакція більшості (а більшість тут одна й та ж - 3-4 сотні людей, які тут майже з початку.) - мінусити за якусь фігню.

В першій версії борди (а зараз вже, походу 3-я чи то вже 4-а) була репутація "+" і "-" із вказання за що! (Зараз таке нереально). І можна було переглянути ХТО плюанув, в якій темі і за що саме.

Зараз це майже анонімно. І було таке, що репи не було. Потім включили - і стало цікавіше. З однієї сторони, видно хто і чим дихає, і кому вірити а кому ні, з іншої це всього-то цифри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

суть в тому, що ви когось критикуєте заслужено, не заслужено, часом жорстко, найчастіше новачків, які ще не вкурили дух форуму, такі методи дієві, але коли деякі із вас піддаються критики, вони впадають в здивованість. Недоліки це нормально))

Це я один так думаю, що ти, получається, не нормальний????

Я нічого не придумував - ти сам це написав

ПС. Оприділись з думками своїми, а тоді щось доказуй.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bodia88888, недоліки це нормально, але не визнання їх це вже інше.

на рахунок своєї нормальності я не заперечую

Zheny@, да, я згідний зі всіма можливими мірами покарання

я нічого не маю проти жодного користувача, мене все влаштовує на всі 999%, ви всі в душі хороші люди, готовий допомогти любому в міру своїх можливостей, з прошедшим святом вас.

:0074:

.-.---... ... .-.. .- ...- .- .-...----... -...- .-.---... -... --- .-. -.. .. .-...----... --..-- -...-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

картинка с глубоким смыслом и подтекстом p.s просили передать

post-22806-0-47636300-1396537117_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...