Перейти до змісту

Де в Луцьку знаходиться хороший тямущий карбюраторщик?

D.GryWeB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

на Яровиці є. 0503783871 Валік. мені зробили добре! 280грн. поміняли всі нутрощі і все відрегуліровали

Опубліковано

Дякую!!Чув колись був де таксопарк !!!!Там ніхто не знає???Власне мені потрібно перевірити його ( Карб знятий з авто , і якби настроїти його на стенді) там на Волі чи на Яровиці це можливо?

Опубліковано

На Волі я стенда в них не бачив. Приїхав на авто - карбюратор зняли і зробили "капіталку", потім поставили на авто і відрегулювали. Це було якщо не помиляюсь в 2012 році і коштувало тоді 400грн. Карб експлуатується до цієї пори (лише час від часу прочищаю канали власними силами разом із заміною фільтра). Одного разу пропав холостий хід і машина глохла. Заїхав до нього він мені показав що і де прочистити, мовляв "якщо можеш - роби сам, чого будеш в чергах стояти". Коли виникне потреба - буду знову звертатись до нього.

Опубліковано

В політехнічному, в гаражах - Міша.

знаю знаю....в мене кеня там робить!

В політехнічному, в гаражах - Міша.

Федирич норм робить

Опубліковано

Напроти "6 Отдела" в гаражах є настройщик. Налаштовує карб по вихлопу. 80 грн віддав за рег.

Опубліковано

із-за фокстроту вони вже переїхали, була десь в мене візитка, як знайду, то намер скину. В ЛНТУ Міша теж толковий.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Був в Сергія на гаражах Луцьктепло, біля авторинку. швидко, якісно - роботою задоволений!

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Біля друкарні на пр.Волі - Валентин. Результатом роботи задоволений.

із-за фокстроту вони вже переїхали, була десь в мене візитка, як знайду, то намер скину.

Напроти "6 Отдела" в гаражах є настройщик. Налаштовує карб по вихлопу. 80 грн віддав за рег.

Був в Сергія на гаражах Луцьктепло, біля авторинку. швидко, якісно - роботою задоволений!

якісь контактні телефони не полишались?

Колега шукає, Гольф2 з солексом в нього випендрюється...

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Цікавлять контакти толкових карбюраторщиків(Pierburg 2E)?Або придбаю такий настроєний карбюратор...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...