Перейти до змісту

А які у тебе цінності?

BodyLife

Рекомендовані повідомлення

шановний я не закликаю вас поважати якісь окремі субєкти суспільства. я намагаюсь пояснити що ми повинні поважати будь якого пенсіонера !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановні уявіть собі таку картину з області фантастики з напів реальністю:

уявіть кожен з вас що стоїте перед судомв якому за кожну крадіжку маленьку чи велику відрізають сантиметр вашого тіла. скільки в вас залишиться живого тіла????

кожен з нас в певній мірі є злочинцем ( навіть перейшов дорогу не там це вже злочин) а скільки злочинців на даний момент прикриваються самообороною автомайданом???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PPArhangel, тобі треба було б в свій час з'їздити на майдан. Там були і старші люди, і середнього віку, і молодь. Побачив би, що проблема поваги висмоктана з пальця. А процент придурків, він стабільно однаковий за всіх часів.

Те що я не використовую розділові знаки я визнаю ( бо не серйозно ставився до уроків Української мови) і я ніде не знайшов що цим я не поважаю решту людей. До речі в після військовий час було дуже багато не грамотних людей і всі виходили з ситуації як могли

Та в тебе не тільки розділові знаки відсутні, а й помилка на помилці. Ти, схоже, взагалі не знаєш української мови. Значить, або в лісі виріс, або кацап.

я був на нашому майдані і встиг зробити висновки для себе, там крім патріотів, крім людей які вірили в зміни ще стояла молодь яка приходила (потусуватись) а деякі кадри навіть випити і бачив тих розумний які знали тільки власну правду і інша думка це обов'язково провокатор

П,С, я з луцька і Українець

стосовно ваших мінусів мене це аж ніяк не лякає але пізніше почне випливати багато кримінальних справ з майданів і організацій томущо люди не мовчать а передають через радіо "ББС" і ті люди які вступають в організації за для прикриття власних дій пізніше будуть відповідати за власні дії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

використаю тренд цієї теми :) моя особиста думка така...

Кожен має право вибору: бути бидлом чи бути вихованою людиною.

Хоча нє - деякі індивіди просто не мають вибору бо виросли бидлом і їм так зручно жити. Звідси власне і роздуми на тему "навіщо поступатися місцем старшим людям чи жінкам".

P.S.: звичайно не хотів нікого образити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожен має право вибору: бути бидлом чи бути вихованою людиною.

Оце, доречі, дуже класна іллюстрація тупості суспільства при його повній аберації. Спеціально для тупої більшості одне поняття -, наприклад, "розум" замінюється на інше - "вихованість", повязується з певними маячками(ознаками-діями) і тупе починає шукати оці маячки навкруги. Уступив місце - вихована людина, не уступив - бидло. Ввічливо говориш - вихована людина, матюкаєшся - бидло. Ти можеш бути еталонним дебілом, але якщо ти зняв шапку при вході у будівлю - ти приклад для наслідування. Під оці маячки підводиться мораль, всі навкруги радіють, що вони все знають і, головне, все роблять правильно. Норми поведінки плавно переходять у мораль, мораль визнається суспільною і виникає парадоксальна ситуація: свідомого суспільства нема, а усвідомлена суспільна мораль є. І потім оце все дивується - як то так, шо все не так, як у нормальних людей?

Всі базові поняттня - історія, економіка, політика, освіта, релігія, еліта - перекручено нереально і намертво вбито в пусті голови у вигляди маячків. І найцікавіше те, що саме ці люди говорять про "право вибору". Інколи відчуваєш себе як у цирку, пагано тільки що в ролі клоунів твої співгромадяни.

P.S.: звичайно не хотів нікого образити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я щиро вірю що можна бути дуже начитаною та освітченою людиною і при цьому матюкатися на вулиці, смаркатися і харкати в приміщені, зневажати незнайомих просто за те що вони тобі нічого не дали... Всі інтелектуали саме так себе і поводять.

Ну а ми, прості люди, маємо куди рости :)

Дето файний вислів був, доречно дюже:

"Коли ти помер - ти про це не знаєш, але всім навколо важко. Те ж саме коли ти тупий"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зневажати незнайомих просто за те що вони тобі нічого не дали...

Оце - прекрасне. Тупе завжди бере речі протилежні і називає його вибором.

"Те не поважаєш мого ДІДА????? Значить ти його зневажаєш!!!!"

Тупому не може навіть на думку не спада, що між "поважаєш" і "зневажаєш" є ціла гамма відносин, які тупому недоступні. І оця гамма - вона і є справжнім вибором.

Банальне "да мені взагалі пофіг на твого діда" зразу викличе купу негативу з боку тупого. Бо тупого привчили, що завжди треба вибирати крайню сторону і боронити її.

Капіталізм - комунізм, бидло - вихованість, захід - схід. І тупе боронить свою сторону незважаючи ні на що.

А найпрекрасніше в тупого - це спрощування.

Ми "прості люди" - нашо нам розібратись в психології(політиці, економіці, історії, будь-чому взагалі)? Ми ходимо на роботу, а розбирається хай хтось інший.

Ми "прості люди" - нам є куди рости, ми потрохи ростемо. І неважно, що решта народів вже колонії на Місяці планують - нам головне, щоби в нас пенсіонерів поважали.

Ми "прості люди" - навіщо нам вимагати щось від своїх дітей, навчимо їх читати/писати, не будемо курити і матюкатися в хаті і діти виростуть розумними і освіченими.

А потім, через покоління, "прості люди" дивуються, чому молодь така, як є, а не така, як вони марили.

І, головне, дивуються, чому молодь, їх, таких простих ростучих людей, не поважає?

Так що да - важко всім, коли більшість тупа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тупе боронить свою сторону незважаючи ні на що.

Ну попередні 2 сторінки доказують цю теорію однозначно :)

І варто ще дописати, що коли тупа людина не може щось осягнути - то вона перекручує чиїсь слова, щось довидумує щоб тексту побільше було і потім з тим яро бореться.

Ну та то дурне, щось я забув головне своє правило :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ko3bMa, щось мало сантиметрів.

f7e758fae3d3b9ce48572b271fb3875d.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цінності цінностями, але коли люди вже нарешті усвідомлять що найвища цінність не мільярти і земля а людське життя, і коли духовні і моральні цінності будуть вище перед усім. то рахую ось тоді світ ввійде в нову еру процвітання, без війн, смерті, брехні та підлості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...