Pavelix Опубліковано 17 Квітня, 2014 в 19:06 Поділитися #151 Опубліковано 17 Квітня, 2014 в 19:06 гггг сорі якшо було...http://youtu.be/mBcGMKSaTM4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BodyLife Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 12:52 Автор Поділитися #152 Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 12:52 УВАГА!!! УВАГА!!! УВАГА!!! Українцю, доки ти, сидячи на дивані, спостерігаєш за метушнею політиків в телевізорі, в східних та південних областях російські "гості" щодня ґвалтують твою Батьківщину. Вони готують грунт для розколу твоєї країни, яка лише нещодавно позбулася Хама і його прислужників. Росія зараз намагається розхитати нашу державу, щоб і далі мати під боком колонію з маріонетковим урядом. Останні події показують, що наші силовики не готові до повноцінної боротьби з сепаратистами та їхніми хазяями. Правий сектор - організація, яка була рушійною силою Майдану, допомагатиме українським солдатам протистояти окупантам. Для цього Правий сектор оголосив мобілізацію прихильників організації та людей, яким не байдужа доля нашої держави. Незалежно від віку, статі, соціального статусу, вмінь чи навичок приходь в Палац культури Луцька (колишня "Просвіта") або телефонуй на номер +38(068) 7901132. Твоя Батьківщина в небезпеці! Приєднуйся до нас! http://vk.com/psvolyn Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snouden Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 13:23 Поділитися #153 Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 13:23 Нашо там стільки дівчат ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 13:31 Поділитися #154 Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 13:31 Нашо там стільки дівчат ? Можливо, що б в разі необхідності, надати медичну допомогу.ПС заснований, на мою скромну думку, не тільки для підтримки на мітенгах, але й для дій, як що виникне така потреба. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 13:31 Поділитися #155 Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 13:31 для красиp.s. щоб москалям не так страшно було Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 13:39 Поділитися #156 Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 13:39 Нашо там стільки дівчат ?шніп-шнап-шнапі)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 13:50 Поділитися #157 Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 13:50 Нашо там стільки дівчат ? Як було колись в мультику про динозаврів, "..и было кому убирать у них в лагере" Або замануха для хлопак Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 16:04 Поділитися #158 Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 16:04 А якщо серйозно, то по собі знаю, що незалежно від статі у людей існує непереборне бажання бути там, де бути небезпечно, але необхідно. Їх, незалежно від статі - меньшість. Більшість - сцять, або клали на все, крім свого брюха. Дівчата там тому, чому і хлопці. І можете далі собі з цієї причини глузувати і принижувати роль і мотиви жінок-воїнів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 16:15 Поділитися #159 Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 16:15 І можете далі собі з цієї причини глузувати і принижувати роль і мотиви жінок-воїнів.не нервуй, просто жартую))а про те, що у багатьох жінок такі яйця, що чоловікам й не снилось ти права. й останні події це яскраво продемонстрували. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
odna Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 16:20 Поділитися #160 Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 16:20 І можете далі собі з цієї причини глузувати і принижувати роль і мотиви жінок-воїнів.не нервуй, просто жартую))а про те, що у багатьох жінок такі яйця, що чоловікам й не снилось ти права. й останні події це яскраво продемонстрували.Что-то мне часто отвечают в коментах, что я нервничаю. А я пописываю, чаек попивая. И монитор чист и не забрызган... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 16:22 Поділитися #161 Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 16:22 Что-то мне часто отвечают в коментах, что я нервничаю. та просто тут часто єрунду пишуть, не варто на все реагувати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 16:23 Поділитися #162 Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 16:23 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snouden Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 17:47 Поділитися #163 Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 17:47 просто вони менше п'ють Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
woodwork Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 18:17 Поділитися #164 Опубліковано 18 Квітня, 2014 в 18:17 коли проблема виникає, як нині, вона стосується кожного, і дівчат, і хлопців, ті хто виявляє бажання - зачот їм і хвала, не кожен знайде сили в собі протистояти активно, а не на дивані бурчучи собі під носа "я проти, я би їх всіх постріляв...". Рівнятись на таких треба, а не сюсі-пусі розводити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BodyLife Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 15:34 Автор Поділитися #165 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 15:34 Українські чоловіки! Українська нація потребує новітніх героїв. Наша Українська земля знаходиться під загрозою окупації кремлівською ордою. Не стій осторонь - вливайся у лави "Правого сектора" для захисту батьківської землі. Спочатку ти пройдеш вишкіл, потім вирушиш з нашими загонами визволяти Схід України. Також треба мати з собою: 1. Однострій/спортвиний костюм або подібні речі, які не шкода зіпсувати 2. Берци / міцні кросівки 3. Головний убір 4. Плащ-намет / звичайний дощовик 5. Рюкзак 6. Спальник 7. Карімат 8. Запасна білизна, шкарпетки 9. Гігієнічні засоби 10. Індивідуальна аптечка Стань героєм своєї нації! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BodyLife Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 15:44 Автор Поділитися #166 Опубліковано 29 Квітня, 2014 в 15:44 BodyLife, а чому ти ще не на сході? тому що я воїн на дивані!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій Віталійович Опубліковано 3 Травня, 2014 в 21:25 Поділитися #167 Опубліковано 3 Травня, 2014 в 21:25 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lovetstiney Опубліковано 4 Травня, 2014 в 05:52 Поділитися #168 Опубліковано 4 Травня, 2014 в 05:52 А міліція та ж сама ...хоча й правий сектор недопустив попередників . Годуються з тих же ж кормушок. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 6 Травня, 2014 в 14:59 Поділитися #169 Опубліковано 6 Травня, 2014 в 14:59 "Если эти результаты кому-то кажутся недостоверными, предлагаю набрать названия партий в поисковике гугла и посмотреть количество результатов. Единая Россия - 1, 4 млн, Правый сектор - 22 млн." © Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laser Опубліковано 7 Травня, 2014 в 13:18 Поділитися #170 Опубліковано 7 Травня, 2014 в 13:18 А міліція та ж сама ...хоча й правий сектор недопустив попередників . Годуються з тих же ж кормушок. http://board.lutsk.u...entry1053048327 довелось мені в міськвідділі недавно посидіти в приймальні (нічого такого не подумайте ), перерозказувати всю історію не буду, але черговий сказав таку фразу одній пані, яка мала їхати додому в іншу область: — Все буде добре, якшо не зловлять майдануті… Звертаю вашу увагу на останнє слово. І все таки вони нас(вас) не люблять. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 7 Травня, 2014 в 16:26 Поділитися #171 Опубліковано 7 Травня, 2014 в 16:26 А міліція та ж сама ...хоча й правий сектор недопустив попередників . Годуються з тих же ж кормушок. http://board.lutsk.u...entry1053048327 довелось мені в міськвідділі недавно посидіти в приймальні (нічого такого не подумайте ), перерозказувати всю історію не буду, але черговий сказав таку фразу одній пані, яка мала їхати додому в іншу область: — Все буде добре, якшо не зловлять майдануті… Звертаю вашу увагу на останнє слово. І все таки вони нас(вас) не люблять. Вони нас, laser, ніколи і не любили . В патруль по місту не випадало ходити , а ось по чергуванні в екіпажі авто-майдану на постах з дайцями, добре пам'ятаю їхні "дружні" погляди. Одного разу навіть спитали:"А нащо вам те чергування?" Відповів з тим самим сарказмом:" а щоб вам не сумно було". До поки не відбудеться ПОВНОЇ зміни особового складу, доти люди і прозорість буде їм як кістка в горлі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 7 Травня, 2014 в 18:04 Поділитися #172 Опубліковано 7 Травня, 2014 в 18:04 В патруль по місту не випадало ходитиМені випадало. Ситуація та ж сама. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rulon Опубліковано 12 Травня, 2014 в 18:45 Поділитися #173 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 18:45 Доброго дня шановні форумчани,я є солдатом 51 мех.бригади,яка дислокується в рівненському навчальному центрі,так основна частина вже відбула на схід,але зараз на полігоні перебуває 1,5 тимячі солдат.я служу в ремонтному батальоні,бойова задача-ремонт техніки та озброєння,наразі біля 70 одиниць поломаної техніки,скоро прибудуть запчпстини,проблема й прохання ось у чому НЕМАЄ РОБИ,РОБОЧОЇ ОДЕЖІ так би мовити,все обіцяють знайти військову але це вже тягнеться місяць,солдати ходять брудні,затерті,тай бажання немає в них ремонтуватм у формі,тому від імені рембата прошу допомогти з робами,в кого що є різні розміри.пишіть дзвоніть Костянтину з першого Повідомлення з гілки,або мені 0954249022,дуже дякуєм за допомогудопомогу,доречі дух у всіх бойовий,ворога не пропустим,фотозвіт гарантуюю.!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 12 Травня, 2014 в 20:20 Поділитися #174 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 20:20 Доброго дня шановні форумчани,я є солдатом 51 мех.бригади,яка дислокується в рівненському навчальному центрі,так основна частина вже відбула на схід,але зараз на полігоні перебуває 1,5 тимячі солдат.я служу в ремонтному батальоні,бойова задача-ремонт техніки та озброєння,наразі біля 70 одиниць поломаної техніки,скоро прибудуть запчпстини,проблема й прохання ось у чому НЕМАЄ РОБИ,РОБОЧОЇ ОДЕЖІ так би мовити,все обіцяють знайти військову але це вже тягнеться місяць,солдати ходять брудні,затерті,тай бажання немає в них ремонтуватм у формі,тому від імені рембата прошу допомогти з робами,в кого що є різні розміри.пишіть дзвоніть Костянтину з першого Повідомлення з гілки,або мені 0954249022,дуже дякуєм за допомогудопомогу,доречі дух у всіх бойовий,ворога не пропустим,фотозвіт гарантуюю.!!!! Є декілька нових кофт, можу віддати безкоштовно аби тільки забрали самовивозом. Правда є один нюанс: напис на спині "Партія регіонів", але думаю це не стане на заваді українській армії. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 12 Травня, 2014 в 20:28 Поділитися #175 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 20:28 nickel, аби свої часом помилково не стрільнули в людину з таким написом. Кофту можна носити навиворіт, якщо нижче спини жим-жим Зате як гарно можна тролити сепаратистів, якщо наробити правильних фоток де ціла бригада з членів партії регіонів готує техніку для бандерівців Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.