Перейти до змісту

Правий сектор

BodyLife

Рекомендовані повідомлення

гггг сорі якшо було...

http://youtu.be/mBcGMKSaTM4

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 206
  • Створено
  • Остання відповідь

УВАГА!!! УВАГА!!! УВАГА!!!

Українцю, доки ти, сидячи на дивані, спостерігаєш за метушнею політиків в телевізорі, в східних та південних областях російські "гості" щодня ґвалтують твою Батьківщину.

Вони готують грунт для розколу твоєї країни, яка лише нещодавно позбулася Хама і його прислужників. Росія зараз намагається розхитати нашу державу, щоб і далі мати під боком колонію з маріонетковим урядом.

Останні події показують, що наші силовики не готові до повноцінної боротьби з сепаратистами та їхніми хазяями. Правий сектор - організація, яка була рушійною силою Майдану, допомагатиме українським солдатам протистояти окупантам.

Для цього Правий сектор оголосив мобілізацію прихильників організації та людей, яким не байдужа доля нашої держави. Незалежно від віку, статі, соціального статусу, вмінь чи навичок приходь в Палац культури Луцька (колишня "Просвіта") або телефонуй на номер +38(068) 7901132.

Твоя Батьківщина в небезпеці! Приєднуйся до нас!

http://vk.com/psvolyn

WTpPrwmFWrk.jpg

ucIBxjqH-ks.jpg

id1TMeP8n38.jpg

BAKDQEqssLw.jpg

dKblWKJco3E.jpg

kuNLGfH_YGE.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нашо там стільки дівчат ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо, що б в разі необхідності, надати медичну допомогу.ПС заснований, на мою скромну думку, не тільки для підтримки на мітенгах, але й для дій, як що виникне така потреба.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для краси

p.s. щоб москалям не так страшно було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шніп-шнап-шнапі))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як було колись в мультику про динозаврів,

"..и было кому убирать у них в лагере"

Або замануха для хлопак ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо серйозно, то по собі знаю, що незалежно від статі у людей існує непереборне бажання бути там, де бути небезпечно, але необхідно. Їх, незалежно від статі - меньшість. Більшість - сцять, або клали на все, крім свого брюха. Дівчата там тому, чому і хлопці. І можете далі собі з цієї причини глузувати і принижувати роль і мотиви жінок-воїнів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І можете далі собі з цієї причини глузувати і принижувати роль і мотиви жінок-воїнів.

не нервуй, просто жартую))

а про те, що у багатьох жінок такі яйця, що чоловікам й не снилось ти права. й останні події це яскраво продемонстрували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І можете далі собі з цієї причини глузувати і принижувати роль і мотиви жінок-воїнів.

не нервуй, просто жартую))

а про те, що у багатьох жінок такі яйця, що чоловікам й не снилось ти права. й останні події це яскраво продемонстрували.

Что-то мне часто отвечают в коментах, что я нервничаю. А я пописываю, чаек попивая. И монитор чист и не забрызган...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что-то мне часто отвечают в коментах, что я нервничаю.

та просто тут часто єрунду пишуть, не варто на все реагувати :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просто вони менше п'ють

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли проблема виникає, як нині, вона стосується кожного, і дівчат, і хлопців, ті хто виявляє бажання - зачот їм і хвала, не кожен знайде сили в собі протистояти активно, а не на дивані бурчучи собі під носа "я проти, я би їх всіх постріляв...". Рівнятись на таких треба, а не сюсі-пусі розводити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Українські чоловіки! Українська нація потребує новітніх героїв.

Наша Українська земля знаходиться під загрозою окупації кремлівською ордою. Не стій осторонь - вливайся у лави "Правого сектора" для захисту батьківської землі. Спочатку ти пройдеш вишкіл, потім вирушиш з нашими загонами визволяти Схід України.

Також треба мати з собою:

1. Однострій/спортвиний костюм або подібні речі, які не шкода зіпсувати

2. Берци / міцні кросівки

3. Головний убір

4. Плащ-намет / звичайний дощовик

5. Рюкзак

6. Спальник

7. Карімат

8. Запасна білизна, шкарпетки

9. Гігієнічні засоби

10. Індивідуальна аптечка

Стань героєм своєї нації!

THHlFkxf234.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BodyLife, а чому ти ще не на сході?

тому що я воїн на дивані!!!

flag-divan-500x500.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10320434_784815454877025_3962516490596294670_n.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А міліція та ж сама ...хоча й правий сектор недопустив попередників . Годуються з тих же ж кормушок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Если эти результаты кому-то кажутся недостоверными, предлагаю набрать названия партий в поисковике гугла и посмотреть количество результатов. Единая Россия - 1, 4 млн, Правый сектор - 22 млн." ©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А міліція та ж сама ...хоча й правий сектор недопустив попередників . Годуються з тих же ж кормушок.

http://board.lutsk.u...entry1053048327

довелось мені в міськвідділі недавно посидіти в приймальні (нічого такого не подумайте :) ), перерозказувати всю історію не буду, але черговий сказав таку фразу одній пані, яка мала їхати додому в іншу область:

— Все буде добре, якшо не зловлять майдануті

Звертаю вашу увагу на останнє слово. І все таки вони нас(вас) не люблять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.u...entry1053048327

довелось мені в міськвідділі недавно посидіти в приймальні (нічого такого не подумайте :) ), перерозказувати всю історію не буду, але черговий сказав таку фразу одній пані, яка мала їхати додому в іншу область:

— Все буде добре, якшо не зловлять майдануті

Звертаю вашу увагу на останнє слово. І все таки вони нас(вас) не люблять.

Вони нас, laser, ніколи і не любили :_02: . В патруль по місту не випадало ходити , а ось по чергуванні в екіпажі авто-майдану на постах з дайцями, добре пам'ятаю їхні "дружні" погляди. Одного разу навіть спитали:"А нащо вам те чергування?" Відповів з тим самим сарказмом:" а щоб вам не сумно було". До поки не відбудеться ПОВНОЇ зміни особового складу, доти люди і прозорість буде їм як кістка в горлі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В патруль по місту не випадало ходити

Мені випадало. Ситуація та ж сама.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня шановні форумчани,я є солдатом 51 мех.бригади,яка дислокується в рівненському навчальному центрі,так основна частина вже відбула на схід,але зараз на полігоні перебуває 1,5 тимячі солдат.я служу в ремонтному батальоні,бойова задача-ремонт техніки та озброєння,наразі біля 70 одиниць поломаної техніки,скоро прибудуть запчпстини,проблема й прохання ось у чому НЕМАЄ РОБИ,РОБОЧОЇ ОДЕЖІ так би мовити,все обіцяють знайти військову але це вже тягнеться місяць,солдати ходять брудні,затерті,тай бажання немає в них ремонтуватм у формі,тому від імені рембата прошу допомогти з робами,в кого що є різні розміри.пишіть дзвоніть Костянтину з першого Повідомлення з гілки,або мені 0954249022,дуже дякуєм за допомогудопомогу,доречі дух у всіх бойовий,ворога не пропустим,фотозвіт гарантуюю.!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня шановні форумчани,я є солдатом 51 мех.бригади,яка дислокується в рівненському навчальному центрі,так основна частина вже відбула на схід,але зараз на полігоні перебуває 1,5 тимячі солдат.я служу в ремонтному батальоні,бойова задача-ремонт техніки та озброєння,наразі біля 70 одиниць поломаної техніки,скоро прибудуть запчпстини,проблема й прохання ось у чому НЕМАЄ РОБИ,РОБОЧОЇ ОДЕЖІ так би мовити,все обіцяють знайти військову але це вже тягнеться місяць,солдати ходять брудні,затерті,тай бажання немає в них ремонтуватм у формі,тому від імені рембата прошу допомогти з робами,в кого що є різні розміри.пишіть дзвоніть Костянтину з першого Повідомлення з гілки,або мені 0954249022,дуже дякуєм за допомогудопомогу,доречі дух у всіх бойовий,ворога не пропустим,фотозвіт гарантуюю.!!!!

Є декілька нових кофт, можу віддати безкоштовно аби тільки забрали самовивозом. Правда є один нюанс: напис на спині "Партія регіонів", але думаю це не стане на заваді українській армії. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, аби свої часом помилково не стрільнули в людину з таким написом. :)

Кофту можна носити навиворіт, якщо нижче спини жим-жим ;)

Зате як гарно можна тролити сепаратистів, якщо наробити правильних фоток де ціла бригада з членів партії регіонів готує техніку для бандерівців :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...