Murad Gadzhiev Опубліковано 11 Березня, 2014 в 20:11 #1 Опубліковано 11 Березня, 2014 в 20:11 стан нового вела ......нова резина,все функціонує і працює, їде мягко ,нічого не скрипить ...... телефон 0997910776 ціна 1000 грн
Адміністратори kmd Опубліковано 11 Березня, 2014 в 20:36 Адміністратори #2 Опубліковано 11 Березня, 2014 в 20:36 Коли перестанете возити в Україну те що нормальні люди викинули у смітник?
Ukrainec Опубліковано 12 Березня, 2014 в 10:27 #3 Опубліковано 12 Березня, 2014 в 10:27 Шкода що не мій розмір, бо за хлібом їздити цілком адекватна річ та як на мене ціна трішки "не того", хоча?
Boromir Опубліковано 12 Березня, 2014 в 10:37 #4 Опубліковано 12 Березня, 2014 в 10:37 Це нормальна ціна за такий вел? бо окрім модних наклейок я там нічого більше не бачу. Хоча з вигляду вел у нормальному стані!я зараз не орієнтуюсь у цінах на ашани! просвітіть дуже треба. Татові щось таке купити для поїздок в магазин.
IgorOkCJ Опубліковано 12 Березня, 2014 в 10:47 #5 Опубліковано 12 Березня, 2014 в 10:47 Ціна на даний агрегат є трішки завишеною!За умови відмінного стану даного вела, максимум це 700 грн.
Miro Опубліковано 12 Березня, 2014 в 15:28 #6 Опубліковано 12 Березня, 2014 в 15:28 Вага, напевно, не менш як кілограм з двадцять? В гірку вкручувати на такій байді буде ой як нелегко...
IgorOkCJ Опубліковано 12 Березня, 2014 в 17:02 #7 Опубліковано 12 Березня, 2014 в 17:02 Вага, напевно, не менш як кілограм з двадцять? В гірку вкручувати на такій байді буде ой як нелегко...так і є! сам на подібному проїздив 4 роки! минулого року продав за майже 700 грн. Це при тому, що стан був доволі таки непоганий!Але й за таку суму покупця було знайти не легко!
timurlan Опубліковано 12 Березня, 2014 в 18:18 #8 Опубліковано 12 Березня, 2014 в 18:18 Коли перестанете возити в Україну те що нормальні люди викинули у смітник?тоді, коли перестанете купувати.
Murad Gadzhiev Опубліковано 12 Березня, 2014 в 19:14 Автор #9 Опубліковано 12 Березня, 2014 в 19:14 Шкода що не мій розмір, бо за хлібом їздити цілком адекватна річ та як на мене ціна трішки "не того", хоча? За "хлібом їздити" краще купити простенького рігіда чи взагалі синглспіда. Ашана не можна брати ні в якому випадку. тоді, коли перестанете купувати. Люди, які хоч трохи розбираються в велах, таке не купують. ну так тебе і ніхто не заставляє купувати .....но навіщо обсирати ?? Вага, напевно, не менш як кілограм з двадцять? В гірку вкручувати на такій байді буде ой як нелегко... так і є! сам на подібному проїздив 4 роки! минулого року продав за майже 700 грн. Це при тому, що стан був доволі таки непоганий! Але й за таку суму покупця було знайти не легко! ну і добре удачі ..... Вага, напевно, не менш як кілограм з двадцять? В гірку вкручувати на такій байді буде ой як нелегко... в цьому житті все нелегко) Ціна на даний агрегат є трішки завишеною! За умови відмінного стану даного вела, максимум це 700 грн. буш мати свого такого то і хоть даром віддавай мні всерівно..... Коли перестанете возити в Україну те що нормальні люди викинули у смітник? коли ви сопітимите в дві дирки і не писатимете подібних коментів.....
Ukrainec Опубліковано 12 Березня, 2014 в 19:14 #10 Опубліковано 12 Березня, 2014 в 19:14 Cherman не верзи дурниць. за хлібом їхати на м"якому "дивані" куди зручніше ніж на тупому ригіді Для прикладу: мій знайомий минуго року за моєю рекомендацією придбав в даного продавця аналогічний не новий ашанчик, з того часу він що дня в теплу пору їздить на ньому на роботу. Хоча я є власником не такого вже і "безпородистого" вела, але в силу обснавин - після вечірніх чоловічих посиденьок мені неодноразово доводилося сідлати ашана для пізньої евакуації до дому і зранку повертати його власнику, через поле по грунтовій дорозі. Можу сказати, що вел однозначно відпрацює свої гроші, хоча і має ряд недоліків, таких як вага (кіль 20), розкачка, малий накат і т.д. Я б його взяв другим велом собі в "родну", але нажаль не та ростовка і навряд чи ашани її мають Ціна 1000грн навряд чи адекватна за нього, але на будь який товар є свій купець, так і тут. Навряд чи продавець відмовиться скинути ціну, коли ви його приїдете оглянути, так це було в випадку з моїм знайомим
Murad Gadzhiev Опубліковано 12 Березня, 2014 в 19:17 Автор #11 Опубліковано 12 Березня, 2014 в 19:17 Cherman не верзи дурниць. Для прикладу: мій знайомий минуго року за моєю рекомендацією придбав в даного продавця аналогічний не новий ашанчик, з того часу він що дня в теплу пору їздить на ньому на роботу. Хоча я є власником не такого вже і "безпородистого" вела, але в силу обснавин - після вечірніх чоловічих посиденьок мені неодноразово доводилося сідлати ашана для пізньої евакуації до дому і зранку повертати його власнику, через поле по грунтовій дорозі, то можу сказати, що вел однозначно відпрацює свої гроші, хоча і має ряд недоліків, таких як вага, розкачка, накат і т.д. Я б його взяв другим велом собі в "родну", але нажаль не та ростовка і навряд чи ашани її мають Ціна 1000грн навряд чи адекватна за нього, але на будь який товар є свій купець, так і тут. Навряд чи продавець відмовиться скинути ціну, коли ви його приїдете оглянути, так це було в випадку з моїм знайомим відразу видно адекватна й нормальна людина ......удачі тому покупцю......
Murad Gadzhiev Опубліковано 12 Березня, 2014 в 19:54 Автор #12 Опубліковано 12 Березня, 2014 в 19:54 Cherman не верзи дурниць. за хлібом їхати на м"якому "дивані" куди зручніше ніж на тупому ригіді Я не верзу дурниць. Нащо купувати ашан з непрацюючим амортизатором і вилкою. Ці ж компоненти тільки будуть мішати. Простенький рігід і їде краще(особливо в гірку), і легший, і менше буде ламатись. Толку з того "дивана", якщо на ньому будеш приїзжати весь мокрий і "взмилений". Murad Gadzhiev, я до вас і до вашого вела ніякого діла не маю. Тут просто іде загальна дискусія. так я радий за вашу дискусію так в іншому місці..... Cherman не верзи дурниць. за хлібом їхати на м"якому "дивані" куди зручніше ніж на тупому ригіді Я не верзу дурниць. Нащо купувати ашан з непрацюючим амортизатором і вилкою. Ці ж компоненти тільки будуть мішати. Простенький рігід і їде краще(особливо в гірку), і легший, і менше буде ламатись. Толку з того "дивана", якщо на ньому будеш приїзжати весь мокрий і "взмилений". Murad Gadzhiev, я до вас і до вашого вела ніякого діла не маю. Тут просто іде загальна дискусія. так я радий за вашу дискусію тікі в іншому місці.....
Ukrainec Опубліковано 12 Березня, 2014 в 19:54 #13 Опубліковано 12 Березня, 2014 в 19:54 Ти на ньому їздив щоб стверджувати? Я так і тому заявлю, як би його тут і нехаяли: не таке воно вже і неробоче, розбовтане мо трішки так, але не все так погано, не таку вже суму за нього просять, два рази-три рази на пиво нормально не піти
Miro Опубліковано 12 Березня, 2014 в 22:21 #14 Опубліковано 12 Березня, 2014 в 22:21 ТС, хотілось би отримати хоч якісь докази, що на подібному їздять у Швеції. У вас якісь документи на раму (велосипед) є? За кордоном з цим строго. У випадку викрадення саме документи засвідчать, що це ваша річ.Якщо нема документів, цілком можливо, що велосипед крадений. Чекаємо на відповідь.
Xeon Опубліковано 13 Березня, 2014 в 06:52 #15 Опубліковано 13 Березня, 2014 в 06:52 .....но навіщо обсирати ??...коли ви сопітимите в дві дирки і не писатимете подібних коментів.....тогда когда будут писать нормальное описание к продаваемому велосипеду а не искать лохов которым втулить какой нибудь подкрашенный металлолом!стан нового вела ......зайди в магазин и посмотри как выглядит новый велосипед!
Boromir Опубліковано 13 Березня, 2014 в 07:48 #16 Опубліковано 13 Березня, 2014 в 07:48 Та що ви всі вчепились до того продавця. Вам не все рівно, звідки він привезений.На кожен товар є свій покупець.Для мене є три причини чому я не можу чи не хочу купувати саме цей вел. І це не те що він ашан і там зі швеції чи ще звідкись привезений.1 . Мені він наразі не доречний, бо є більш вагомі матеріальні витрати. (через 2-3 місяці буду шукати щось подібне)2. я не з Луцька і треба буде думати як його мені доставити (і таки мабуть простіше купити такий у Польщі ніж у Луцьку по транспортних заморочкам)3. Щось мене смущає ціна, тому в попередньому пості і задав конкретне питання.
Xeon Опубліковано 13 Березня, 2014 в 08:15 #17 Опубліковано 13 Березня, 2014 в 08:15 1. Ничего личного против продавца не имею!2. Уверен что на каждый товар есть свой покупатель, и на этот тоже!но! для этого и цена должна быть соответствующая товару!
Miro Опубліковано 13 Березня, 2014 в 09:12 #18 Опубліковано 13 Березня, 2014 в 09:12 Ашан, який привезений зі Швеції. Оце так реклама, щоб купили , чому не із Америки? 20-ти кілограмовий макет вела везти з-за тридев"ять земель, щоб продати тут за копійки Бізнес, однако
TreNeR Опубліковано 13 Березня, 2014 в 09:25 #19 Опубліковано 13 Березня, 2014 в 09:25 А вам не пофіг. Чи нема про що поговорити? Не хочешь купляти - не купляй. Хочешь купити - торгуйся аргументовано. Навіщо ср@ти в темі??
Ko3bMa Опубліковано 13 Березня, 2014 в 09:30 #20 Опубліковано 13 Березня, 2014 в 09:30 Навіщо ср@ти в темі??
Murad Gadzhiev Опубліковано 13 Березня, 2014 в 12:26 Автор #21 Опубліковано 13 Березня, 2014 в 12:26 мені кажеться чи ви всі очікуєте що це оголошення перейде в відділ віддам даром .......???? і кстаті він проданий..... так шо папустіться...... і кстаті він проданий прошу модерів удалити..... так шо папустіться...... і кстаті він проданий прошу модерів удалити..... так шо папустіться......
odna Опубліковано 16 Березня, 2014 в 10:10 #22 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 10:10 А никто же не сомневался, что лоха найдете. Просто, на этом подфоруме такие, вряд ли, шарятся. Большинство тут знают толк в велосипедах. Знают, как нужно подавать товар, сколько что стоит. Вы тут со своим дилетантским подходом и убогим товаром резко выделяетесь. Вот, и имеете срач в теме.Лучше прислушивайтесь к критике и учитесь продавать велосипеды. Посмотрите, как это делается тут и на других форумах. Вам же больше будет пользы, как продавцу.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.