Перейти до змісту

Продам велосипед привезений з Швеції

Murad  Gadzhiev

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

стан нового вела ......нова резина,все функціонує і працює, їде мягко ,нічого не скрипить ......

телефон 0997910776

ціна 1000 грн

post-23776-0-00188800-1394568408_thumb.j

post-23776-0-19079700-1394568437_thumb.j

post-23776-0-93867400-1394568466_thumb.j

post-23776-0-81281500-1394568498_thumb.j

post-23776-0-92432400-1394568528_thumb.j

post-23776-0-47590400-1394568557_thumb.j

post-23776-0-24287400-1394568586_thumb.j

post-23776-0-88892400-1394568615_thumb.j

post-23776-0-82836600-1394568645_thumb.j

post-23776-0-06450100-1394568673_thumb.j

• Адміністратори
Опубліковано

Коли перестанете возити в Україну те що нормальні люди викинули у смітник?

Опубліковано

Це нормальна ціна за такий вел? бо окрім модних наклейок я там нічого більше не бачу. Хоча з вигляду вел у нормальному стані!

я зараз не орієнтуюсь у цінах на ашани! просвітіть дуже треба. Татові щось таке купити для поїздок в магазин.

Опубліковано

Вага, напевно, не менш як кілограм з двадцять? В гірку вкручувати на такій байді буде ой як нелегко...

Опубліковано

Вага, напевно, не менш як кілограм з двадцять? В гірку вкручувати на такій байді буде ой як нелегко...

так і є! сам на подібному проїздив 4 роки! минулого року продав за майже 700 грн. Це при тому, що стан був доволі таки непоганий!

Але й за таку суму покупця було знайти не легко!

Опубліковано

тоді, коли перестанете купувати.

Опубліковано

Шкода що не мій розмір, бо за хлібом їздити цілком адекватна річ ;)

та як на мене ціна трішки "не того", хоча?

За "хлібом їздити" краще купити простенького рігіда чи взагалі синглспіда. Ашана не можна брати ні в якому випадку.

тоді, коли перестанете купувати.

Люди, які хоч трохи розбираються в велах, таке не купують.

ну так тебе і ніхто не заставляє купувати .....но навіщо обсирати ??

так і є! сам на подібному проїздив 4 роки! минулого року продав за майже 700 грн. Це при тому, що стан був доволі таки непоганий!

Але й за таку суму покупця було знайти не легко!

ну і добре удачі .....

в цьому житті все нелегко)

Ціна на даний агрегат є трішки завишеною!

За умови відмінного стану даного вела, максимум це 700 грн.

буш мати свого такого то і хоть даром віддавай мні всерівно.....

коли ви сопітимите в дві дирки і не писатимете подібних коментів.....

Опубліковано

Cherman не верзи дурниць. за хлібом їхати на м"якому "дивані" куди зручніше ніж на тупому ригіді

Для прикладу: мій знайомий минуго року за моєю рекомендацією придбав в даного продавця аналогічний не новий ашанчик, з того часу він що дня в теплу пору їздить на ньому на роботу. Хоча я є власником не такого вже і "безпородистого" вела, але в силу обснавин - після вечірніх чоловічих посиденьок мені неодноразово доводилося сідлати ашана для пізньої евакуації до дому і зранку повертати його власнику, через поле по грунтовій дорозі. Можу сказати, що вел однозначно відпрацює свої гроші, хоча і має ряд недоліків, таких як вага (кіль 20), розкачка, малий накат і т.д.

Я б його взяв другим велом собі в "родну", але нажаль не та ростовка і навряд чи ашани її мають :(

Ціна 1000грн навряд чи адекватна за нього, але на будь який товар є свій купець, так і тут. Навряд чи продавець відмовиться скинути ціну, коли ви його приїдете оглянути, так це було в випадку з моїм знайомим ;)

Опубліковано

Cherman не верзи дурниць.

Для прикладу: мій знайомий минуго року за моєю рекомендацією придбав в даного продавця аналогічний не новий ашанчик, з того часу він що дня в теплу пору їздить на ньому на роботу. Хоча я є власником не такого вже і "безпородистого" вела, але в силу обснавин - після вечірніх чоловічих посиденьок мені неодноразово доводилося сідлати ашана для пізньої евакуації до дому і зранку повертати його власнику, через поле по грунтовій дорозі, то можу сказати, що вел однозначно відпрацює свої гроші, хоча і має ряд недоліків, таких як вага, розкачка, накат і т.д.

Я б його взяв другим велом собі в "родну", але нажаль не та ростовка і навряд чи ашани її мають :(

Ціна 1000грн навряд чи адекватна за нього, але на будь який товар є свій купець, так і тут. Навряд чи продавець відмовиться скинути ціну, коли ви його приїдете оглянути, так це було в випадку з моїм знайомим ;)

відразу видно адекватна й нормальна людина ......удачі тому покупцю......

Опубліковано

Cherman не верзи дурниць. за хлібом їхати на м"якому "дивані" куди зручніше ніж на тупому ригіді

Я не верзу дурниць. Нащо купувати ашан з непрацюючим амортизатором і вилкою. Ці ж компоненти тільки будуть мішати. Простенький рігід і їде краще(особливо в гірку), і легший, і менше буде ламатись. Толку з того "дивана", якщо на ньому будеш приїзжати весь мокрий і "взмилений".

Murad Gadzhiev, я до вас і до вашого вела ніякого діла не маю. Тут просто іде загальна дискусія. :)

так я радий за вашу дискусію так в іншому місці.....

Я не верзу дурниць. Нащо купувати ашан з непрацюючим амортизатором і вилкою. Ці ж компоненти тільки будуть мішати. Простенький рігід і їде краще(особливо в гірку), і легший, і менше буде ламатись. Толку з того "дивана", якщо на ньому будеш приїзжати весь мокрий і "взмилений".

Murad Gadzhiev, я до вас і до вашого вела ніякого діла не маю. Тут просто іде загальна дискусія. :)

так я радий за вашу дискусію тікі в іншому місці.....

Опубліковано

Ти на ньому їздив щоб стверджувати? Я так і тому заявлю, як би його тут і нехаяли: не таке воно вже і неробоче, розбовтане мо трішки так, але не все так погано, не таку вже суму за нього просять, два рази-три рази на пиво нормально не піти :D

Опубліковано

ТС, хотілось би отримати хоч якісь докази, що на подібному їздять у Швеції. У вас якісь документи на раму (велосипед) є? За кордоном з цим строго. У випадку викрадення саме документи засвідчать, що це ваша річ.

Якщо нема документів, цілком можливо, що велосипед крадений. Чекаємо на відповідь.

Опубліковано

.....но навіщо обсирати ??

...коли ви сопітимите в дві дирки і не писатимете подібних коментів.....

тогда когда будут писать нормальное описание к продаваемому велосипеду а не искать лохов которым втулить какой нибудь подкрашенный металлолом!

стан нового вела ......

зайди в магазин и посмотри как выглядит новый велосипед!

Опубліковано

Та що ви всі вчепились до того продавця. Вам не все рівно, звідки він привезений.

На кожен товар є свій покупець.

Для мене є три причини чому я не можу чи не хочу купувати саме цей вел. І це не те що він ашан і там зі швеції чи ще звідкись привезений.

1 . Мені він наразі не доречний, бо є більш вагомі матеріальні витрати. (через 2-3 місяці буду шукати щось подібне)

2. я не з Луцька і треба буде думати як його мені доставити (і таки мабуть простіше купити такий у Польщі ніж у Луцьку по транспортних заморочкам)

3. Щось мене смущає ціна, тому в попередньому пості і задав конкретне питання.

Опубліковано

1. Ничего личного против продавца не имею!

2. Уверен что на каждый товар есть свой покупатель, и на этот тоже!

но! для этого и цена должна быть соответствующая товару!

Опубліковано

Ашан, який привезений зі Швеції. :_04: Оце так реклама, щоб купили :_12: , чому не із Америки? 20-ти кілограмовий макет вела везти з-за тридев"ять земель, щоб продати тут за копійки :_04: Бізнес, однако :_09::_07:

Опубліковано

А вам не пофіг. Чи нема про що поговорити? Не хочешь купляти - не купляй. Хочешь купити - торгуйся аргументовано. Навіщо ср@ти в темі??

Опубліковано

мені кажеться чи ви всі очікуєте що це оголошення перейде в відділ віддам даром .......????

і кстаті він проданий..... так шо папустіться......

і кстаті він проданий прошу модерів удалити..... так шо папустіться......

і кстаті він проданий прошу модерів удалити..... так шо папустіться......

Опубліковано

А никто же не сомневался, что лоха найдете. Просто, на этом подфоруме такие, вряд ли, шарятся. Большинство тут знают толк в велосипедах. Знают, как нужно подавать товар, сколько что стоит. Вы тут со своим дилетантским подходом и убогим товаром резко выделяетесь. Вот, и имеете срач в теме.

Лучше прислушивайтесь к критике и учитесь продавать велосипеды. Посмотрите, как это делается тут и на других форумах. Вам же больше будет пользы, как продавцу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...