Перейти до змісту

Луцьк-Москва на авто

relaxgood45

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Такой вопрос, кто ездит на авто в Москву. Каким маршрутом лучше всего? Какие нюансы на кордоне? Сколько стоять приходится? Придираются ли ко всяким мелким трещинам сколам на лобовом стекле ?

Какие ГАИшники в самой России ?

И наверное есть такие уже завсегдалые места и села на тех участках дороги на которых они чаще всего стоят ?

Опубліковано

Розказував далекий знайомий, що їздить через "Бєлорусію", як саме і через які міста не розпитував. Говорив що без проблем і дорогі кращі.

Опубліковано

Я два рази їздив через Білорусію, але давненько. Якби терба було їхати сьогодні, поїхав би так само - через Ратно в Білорусію, а там по платній автодорозі "Брест - Москва" до кордону з Росією, ну а там вже Москва.

Правила не порушуйте, вчипіть реєстратор, і все буде добре.

На кордон з Білорусією рекомендую приїхати з самого ранку - нема черги. На кордоні з білоруської сторони в банку поміняти пару грошей і заправлятись по максу в Білорусії.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

а якщо наприклад через кордон Україна-Росія? Тобто до Киева і.т.д. до самої Москви?

І ще питання до самої машини можуть причепитись? Наприклад рік авто, якась ледве замітна тріщина на склі?

Опубліковано

а якщо наприклад через кордон Україна-Росія? Тобто до Киева і.т.д. до самої Москви?

І ще питання до самої машини можуть причепитись? Наприклад рік авто, якась ледве замітна тріщина на склі?

Не варто. Краще через Білорусію. В мене дядько в Москві, щороку сюди приїзджає. Колись пробував поїхати через Київ, то виходить довше і дороги гірші. Через Білорусію краще.

Опубліковано

Я на калькуляторі порахував вартість проїзду по платним дорогам (М1) и видало 304400 зайчиків, що по курсу приблизно 341 грн. - 550 км

Опубліковано

Я на калькуляторі порахував вартість проїзду по платним дорогам (М1) и видало 304400 зайчиків, що по курсу приблизно 341 грн. - 550 км

не можу сказати точно, але мені здається що маловато вийшло...

Опубліковано

не можу сказати точно, але мені здається що маловато вийшло...

Можливо десь помилка, але на карті показадо - від в"їзду на трасу М1 (Барановичі і до виїзду в РФ).

Опубліковано

можливо і правильно, бо я орієнтувався не на курс гривні до "зайцерубля", а на курс доллара (річної давнини), тому +/- правильно

Опубліковано

шо за приблуда??

та по якій контролюється чи ви заплатили за проїзд ;)

Напевно відеореєстратор.

шютнік да.. :_07::_07: :_07:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...