Перейти до змісту

NEED REALLY GOOD ADVICE

Dhany

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

privetik vsem......naverniaka y kazdogo iz vas svoji problemu i vriatli komy to xo4etsa sej4as 4itat moje soobwenije a yz tem boleje na nego otve4at!!!!!!prosto eto jedinstvennoje mesto gde ja mogy zdat xorowego soveta........na dywe xrenovo tak....vse nusli o dome o dryzjax..o nawem gorode!!!!!!!!kogda naxodiwsia na rastojaniji ponimajew naskoko eto vse vazno.....zdes daze vozdyx ne tot...i liydi ne te..vse kakije-to zamknytuje,zacuklenu na svojix problemax..i samoje glavnoje,4to im absoliytno pofigy 4to tu 4yvstvyjew.......no samoje obinoje to,4to oni xotiat 4to bu zabotilis i dymali o nix......eto menia ybivajet......neskem voobwe pogovorit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4to delat to,a?????pomogite pozalysta!!!!!!!!! :rolleyes:;):)

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
принципеально не читаю транслит )

УБЕЙСЯ аффтар )

не читаєш, то якого, вибач, хєра пишеш відповідь? Людина може не має кириличної клавіатури, а може і взагалі розкладки в систему не проінстальовані, пише з-за кордону. До того ж правилами форуму це не заборонено. А я б з більшою відразою читаю "албанські" вислови, а також слова, написані з помилками, наприклад твоє "принципЕально". І смайли в вигляді однієї тільки дужки ) мене бісять...
Опубліковано

УБЕЙСЯ аффтар )

не читаєш, то якого, вибач, хєра пишеш відповідь? Людина може не має кириличної клавіатури, а може і взагалі розкладки в систему не проінстальовані, пише з-за кордону. До того ж правилами форуму це не заборонено. А я б з більшою відразою читаю "албанські" вислови, а також слова, написані з помилками, наприклад твоє "принципЕально". І смайли в вигляді однієї тільки дужки ) мене бісять...

Thanks.....v mene dijsno nemaje kuruluci......dobre wo xo4 xtos rozymije!!!!!!!!!zrazy rozymijew wo take Lytsk...ce tobi ne USA de vsi tilku dijsno tyrbyjytsia pro sebe.........

Опубліковано

нехотел обидеть никого ...

http://translit.ru/

вам а помощь ...

моск плавиццо .. когда такое читаешь ...

З.Ы.

приветик всем......наверниака ы каздого из вас свойи проблему и вриатли комы то хо4етса сей4ас 4итат моэ сообщениэ а ыз тем болеэ на него отве4ат!!!!!!просто ето эдинственноэ место где я могы здат хорощего совета........на дыще хреново так....все нусли о доме о дрызях..о нащем городе!!!!!!!!когда находищсиа на растоянийи понимаэщ наскоко ето все вазно.....здес дазе воздых не тот...и лиыди не те..все какиэ-то замкнытуэ,зацуклену на свойих проблемах..и самоэ главноэ,4то им абсолиытно пофигы 4то ту 4ывствыэщ.......но самоэ обиноэ то,4то они хотиат 4то бу заботилис и дымали о них......ето мениа ыбиваэт......нескем вообще поговорит!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4то делат то,а?????помогите позалыста!!!!!!!!!

ЫыЫыЫы

чуть чуть потренероваться ) и все ок ) ы

Опубліковано

УБЕЙСЯ аффтар )

ну і ? мені написати тобі у відповідь те саме ? якого х.. ти відповідаєш мені ? правилами форуму це не заборонено .. бла бла бла ... і тд ...

Палм ... НЕ ПРИДЕРАЙСЯ до того як люди пишуть ...

мене пре .. неправильно писати НЕ рідною мовою

Опубліковано
Палм ... НЕ ПРИДЕРАЙСЯ до того як люди пишуть ...
придиратись до людини за трансліт почав ти. Якщо ти цього не помітив, то можу тобі відповісти твоїми ж словами:
УБЕЙСЯ аффтар
Опубліковано

Топікстартеру: Привіт, намагайся займати себе справами якогомога більше, тоді на нудьгу та ностальгію менше часу буде. Дивись наші ТВ канали (хоча що там дивитись...). Шукай в своєму місті людей з України -разом сумувати певно легше. Ну і, звичайно, приїждай на Батьківщину, вона завжди чекає на нас, де б ми не були. Може високопарно сказано, а я так думаю!

Удачі, тримайся!

Опубліковано

якшо тобі

21+

то я не розумію як мона сумувати в Гамериці ....

купи собі якусь тачку і покатайся ..

на океан глянь ..

мене тікі іжа їхня добиває .. паперовий хліб ... і тд ...

Опубліковано

Dhany ну ти даєш, просиш поради, а на приват до тебе нічого недозволяєш написати... Мож хтось... шось... дійсно цікаве підкаже....:)

Опубліковано

Ха, я був в США, можу багато цікавих занять порекомендувати...

Хоча тоді мені було лише 16, але відривались ми на повну! Вечірки, дєвочки, сигари, віскі, водка, пиво... просто клас!

Дуже весело згадати, як давали на тапки від "копов", які могли мене запросто депортувати за таке, якщо зловлять, адже студентам по обміну це все заборонено.... :-)

До речі, як ти туда попав? я теж дуже хочу на якійсь законній підставі туди поїхати, і забрати туди свою майбутню дружину :-) Там зв"язки, робота яка мене чекає, друзі, "host family" і т.д.

Хтось може щось підкаже?

Опубліковано

Skype рулит по общению. А если те действительно там так тошно то фига поехал туда, если лаве зарабатывать то работай, за работой любые чувства ностльгии пропадут, так как просто времени не хватит.

Опубліковано
Dhany ну ти даєш, просиш поради, а на приват до тебе нічого недозволяєш написати... Мож хтось... шось... дійсно цікаве підкаже....:(

vuba4 ale ja dijsno neznajy jak pruvat cej zrobutu...moze pidkazew?????? :)

Опубліковано

вот как же мне хорошо, что я в этой америке не был ... да и не тянет уже, в принципе :(

это все матрица!

matrix has you! :)

Опубліковано
Ха, я був в США, можу багато цікавих занять порекомендувати...

Хоча тоді мені було лише 16, але відривались ми на повну! Вечірки, дєвочки, сигари, віскі, водка, пиво... просто клас!

Дуже весело згадати, як давали на тапки від "копов", які могли мене запросто депортувати за таке, якщо зловлять, адже студентам по обміну це все заборонено.... :-)

До речі, як ти туда попав? я теж дуже хочу на якійсь законній підставі туди поїхати, і забрати туди свою майбутню дружину :-) Там зв"язки, робота яка мене чекає, друзі, "host family" і т.д.

Хтось може щось підкаже?

ta znajy ja pro ce vse.....ja tez STYDENTKA po obminy........ty toze vidruvajys...ale zaraz moment kolu syper xrenovo...ni4e ne dopomagaje......tu s cum zystri4avsia tam???

Опубліковано
Якщо хочеш поспілкуватися можеш писати на аську, я тобі в пм кинув

Thanks.....ja obovjazkovo napuwy ale na nastypnomy tuzni,ok???=)))))))))potim pojasniy 4omy=))))

Опубліковано
якшо тобі

21+

то я не розумію як мона сумувати в Гамериці ....

купи собі якусь тачку і покатайся ..

на океан глянь ..

мене тікі іжа їхня добиває .. паперовий хліб ... і тд ...

znajew,kolu tu stydent po obminy i v tebe v misiac vsiogo $125 to tu sulno ne vidirvewsia......tyt zvu4ajno inodi byvaje veselo...ale.....tu nikolu ciogo ne zrozymijew do togo 4asy poku ne vid4yjew...pered tum jak siydu pojixatu ja dymala tez KRYTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aga......bylo perwi 2 misiaci...a kolu po4unajew rozymitu wo tu v 4yzij krajini zovsim odna i vsim poxer (vuba4) na tebe......todi dijsno zgadyjew te,wo zdajetsia nikolu ne malo zna4ennia dlia tebe i rozymijew wo naspravdi ce dyze vazluvo......ny neznajy jak tobi ce pojasnutu......prosto todi nijaki rozvagu nevazluvi......jakwo tobi 21+ to tu povunen zrozymitu....

P.S. a za translit sorry!!!!!v mene vuxody bilwe nemaje...ny xiba wo angl. mogy vidpovidatu,tak krawe?????????????

Опубліковано
Топікстартеру: Привіт, намагайся займати себе справами якогомога більше, тоді на нудьгу та ностальгію менше часу буде. Дивись наші ТВ канали (хоча що там дивитись...). Шукай в своєму місті людей з України -разом сумувати певно легше. Ну і, звичайно, приїждай на Батьківщину, вона завжди чекає на нас, де б ми не були. Може високопарно сказано, а я так думаю!

Удачі, тримайся!

Djakyjy za poradu...nazal tyt ykr. teleba4ennia nemaje...jedune 4um zaraz vidvolikajys ce Horror movies....=))))))vze do takoji miru jix obduvulas,wo vonu meni vze sniatsa....a ce ne smiwno vze....=))))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...