Перейти до змісту

Війна

phantom

932 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В настоящее время начинает возникать проблема со свободными местами в СИЗО в населенных пунктах, куда свозятся задержанные экстремисты и диверсанты.

Нічого, не великі пани, стоячи нехай сплять! Дід розповідав, коли його і брата арештували за те, що переховували вояка УПА, в камерах спали по черзі. То чим це бидло краще?
  • Відповідей 6,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
ясно що відмовляються, щоб знов щось типу такого як "парєбрік" не ляпнути.

«Також треба закласти футляри для кабелів освітлення. Передбачається заміна бордюрів, поребриків і обрамлення квітників. Інженерні мережі закладаються вже, щоб потім до них не повертатися», - зауважив Казмірук.

http://www.lad-group...-post_3274.html

Добрий день! Підскажіть де в Луцьку можна купити якісну бруківку і поребрик за помірними цінами?

http://board.lutsk.u...2-vibr-brukvki/

Русские в Луцке?!

Опубліковано
Нічого, не великі пани, стоячи нехай сплять! Дід розповідав, коли його і брата арештували за те, що переховували вояка УПА, в камерах спали по черзі. То чим це бидло краще?

Почитайте "Сад Гетсиманський" Івана Багряного - там про наповнені камери є багато чого цікавого.

Опубліковано
Загін військових боягузів, які здали зброю буде розформовано- заява Спікера Турчинова

Як на мене їх потрібно віддати під військовий трибунал, дизбат їм світить по закону, а у військовий час штрафбат чи вирішення питання прямо на місці.

П.С Зрадникам не місце в наших лавах

Пам"ятник Кобзону (тому саому що до усрачкі підтримував путлера та військову агресію проти України) в Донецьку

b01f3d7922253add187e7ee92a367559.jpg

http://tyzhden.ua/News/107829?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

Опубліковано

Dieselsmart, ти ж не знаєш усього - можливо тим військовим погрожували, або їхнім сім*ям, а то і взагалі взяли в заручники.

розформування і все, але я би радив добавити туди вояків із Волині та інших західних областей, щоб підіймали дух та не давали здаватися.

Опубліковано

А от оцей хід від Коломойського дуже витончений.

В Україні PMC (в народі найманців) купа, заробітчани в гарячих точках, а тут фактично дома і 10к за живого побратима з Кацапстану, та це ж просто свято якесь. Вийшов/зловив/обміняв і не треба пхатись через півсвіту.

Чекаємо результати.

Опубліковано

діло у тому, що провокаторами будуть НЕ українці, або наглухо відбиті та п*яні дятли =(

я ж до того і веду. Якщо бійці "Правого сектору" чи "Самооборони" будуть охороняти те, що хочуть розгромити провокатори, та списати погроми на тих же бандерівців, ПС та інших українців, то в них нічого не вийде.... бо ж як так - на кого списувати, якщо вони охороняють? - лишається лише на Пукіна :).... Оцим і треба показати всім - що це все провокації....
Опубліковано
Загін військових боягузів, які здали зброю буде розформовано- заява Спікера Турчинова

Як на мене їх потрібно віддати під військовий трибунал, дизбат їм світить по закону, а у військовий час штрафбат чи вирішення питання прямо на місці.

П.С Зрадникам не місце в наших лавах

Десантників, які здали зброю сепаратистам, віддадуть під суд.

Військові 25-ї повітряно-десантної бригади із Дніпропетровська, які здали зброю сепаратистам у Краматорську будуть відповідати перед судом.

Про це на засіданні парламенту заявив спікер Олександр Турчинов.

"Я хочу вас проінформувати, що 25окрема повітряно-десантна бригада, військові якої проявили боягузтво та здали зброю буде розформована, а військові, які винні в цьому будуть відповідати перед судом", - заявив він.

"Відповідне доручення отримали Міноборони і Генпрокуратура", - додав Турчинов. Тиць

Опубліковано

В Мариупольском аэропорту приземлились пять военных вертолетов

В аэропорту Мариуполя приземлились 5 украинских военных вертолетов и один самолет.

Об этом 0629 сообщил источник, приближенный к официальному.

Из вертолетов вышли около 50 человек в военной форме. Сейчас они выгружают снайперские винтовки и гранатометы.

http://www.0629.com.ua/news/517829

Раджу мочитати комментарі і подивитись рейтинги в них. Зразу зрозуміло, які настрої у жителів Маріуполя. Так що, з Богом, хлопці.

Опубліковано

Dieselsmart, ти ж не знаєш усього - можливо тим військовим погрожували, або їхнім сім*ям, а то і взагалі взяли в заручники.

розформування і все, але я би радив добавити туди вояків із Волині та інших західних областей, щоб підіймали дух та не давали здаватися.

Так я не знаю усього, ти вдумайся в фразу "погрожували військовим" - за такі погрози відразу куля в лоб будь-кому і все вирішено, про які їхні сімї може йти мова, тих військових вони самі не всіх імена знають не то що звідки вони та їх сімї. Взяти військових з зброєю та технікою у заручники купці алкашів - сам хоч розумієш цю фразу. Воїни ВДВ апріорі не здаються, ці ж вояки не ВДВ, вони слюнтяї яким не місце в війську.
Опубліковано

Турчинов назначил Грищенко главой СБУ в Днепропетровской обл

Исполняющий обязанности Президента Украины, спикер Верховной Рады Александр Турчинов своим указом назначил начальником управления Службы безопасности Украины (СБУ) в Днепропетровской области Геннадия Грищенко. Об этом говорится в указе № 418/2014.

"Назначить Грищенко Геннадия Михайловича начальником управления Службы безопасности Украины в Днепропетровской области", - говорится в указе.

Опубліковано

У твіттері вже активно мусолять тему

В Донецкой области восемь диверсантов задержано при поддержке местного населения, которое получит вознаграждение

В Донецкой области при поддержке местного населения было обнаружено восемь диверсантов, у которых обнаружено оружие. Об этом сообщают источники в области.

Жители, с помощью которых были обнаружены сепаратисты, обратились к руководству Днепропетровской области. Они в скором времени получат свое обещанное вознаграждение. Источник сообщает, что это только начало и что многие из населения готовы таким образом обогатится, так как это легкие деньги и эти действия направлены не против государства, а на защиту его. В самом правоохранительном ведомстве эту информацию отказались комментировать.

Напомним, на днях Игорь Коломойский назначил награду - по 10 тыс. долларов за каждого "российского диверсанта".

http://kvedomosti.com/6339-v-doneckoy-oblasti-vosem-diversantov-zaderzhano-pri-podderzhke-mestnogo-naseleniya-kotoroe-poluchit-voznagrazhdenie.html

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...