Перейти до змісту

Чи працює митний перехід Устилуг-Зосін?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає, чи працює митний перехід Устилуг-Зосін? Казали, там ремонт...?

І ще почув такі байки, що пшецькі таможенники запитують, скільки бензину в баці... Типу, що не можна з повним баком їхати??? Брєд, звичайно, я не вірю, але ж фіг його знає...

І що там зара можна везти? Бо теж ББС казало, що вже не блок сигарет на людину, а лише пачку...

Опубліковано

Перехід працює, але там ремонт, тому прийдеться постояти.

На рахунок бензину: запитують і на Ягодині і на Устилузі, по закону можна повний(заводський) бак +10 л каністру- тому "морду валянком" і кажеш поляку мовляв їду далеко.

На рахунок сигарет: наскільки я знаю то обмеження тільки для тих хто їздить по картках( 30 км зона) тому якщо ти їдеш по візі і маєш не більше блока сигарет, питань бути не повинно.

Опубліковано

Скільки соляри везеш мене завжди питали, скільки в баку скільки в каністрі (не більше 10л).

Як будеш їхати з повним баком нічого не зроблять просто питають, головне щоб не було дадаткових сховок баків інших.

І не більше 10л в каністрі.

2 пачки сиг. на людину.Це вже давно так.

Опубліковано

Якщо вони захочуть загнати на яму, чи більш детально перевірити машину-не вздумай казати, що давай домовимся, а то ти купив квиток в одну сторону.

Головне щоб їхав не в Італію, з Німцями і польською візю)))) :_04:

Довше по часу бо черга, а так працює .Ягодин швидше.

Опубліковано

Подякував!

Перехід працює, але там ремонт, тому прийдеться постояти.

бо машин багато чи пропускають інтервалами?

Давно там їхав?

Опубліковано

Їхав там останній раз в грудні, то стирчав там цілу ніч, зараз знайомий з Нововолинська тудою їздить то каже, що години 3 -4 треба постояти.

Я їзджу через Ягодин бо там в черзі не стою, тай черга там рухається швидше, головне не попасти на перезмінку(прибл. з 07.30 до 09.30 і 19.30 до 21.30) бо тоді прийдеться постояти

найкраще їхати туди в обід, назад зранку.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Паро днів тому проходив Устилуг, правда автобусом. Поляки реконструкцію з розширенням смуг руху вже майже завершили. Всі смуги вже працюють (якщо не помиляюсь по 3шт. в кожну сторону), дороблюють супутню інфраструктуру, довстановлюють паркани, тощо. Загалом досить все привабливо, хоча масштаб митниці всеодно раза в 2 скромніше за Дорогуськ.

А вот з укр. сторони все так же по совдеповсі....Враження ніби в"їзджаєш з Європи 21ст. до СРСР кінця 80-их...

Великий мінус, який значно применшує заслугу поляків в реконструкції їхньої частини - це вузький односмужний міст через Буг. Обов"язково потрібно будувати ще один паралельний міст, інакше розширення особливого ефекту не принесе.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Апну тему. цікавить скільки часу займає зараз пройти митницю і чи варто їхати на Ягодин?

Опубліковано

В минулу суботу на Польщу пройшли легковим автомобілем через Устилуг за 20 хв., назад - за 15 хв.

Дякую за інфу!

Опубліковано

Прошу!

Просив би відписатися про твій досвід.

Планую їхати рано в ранці вівторка. Потім відпишусь.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Їхав 15.07 зранку. о 5.10 був на переході, о 7.20 виїхав. практично весь час зайняла українська сторона. поляків пройшов за хвилин 15. Повертатимусь в перших числах серпня. Згодом відпишусь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...