Перейти до змісту

Є.Тимошенко компрометує свою матір?

OlgaAlterEgo

Рекомендовані повідомлення

У змі з"явилась інформація, як дочка Тимошенко провела свій день народження за кордоном. Моя мама палко засуджує таку поведінку дочки екс прим"єрки в тяжкий для країни час. Хотіла б почути ваші думки з даного приводу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не переймаюсь з цього приводу.

Заслуги цієї родини клану відомі незважаючи на нові масті.

Їх сім'я для мене елемент минулого ... незворотнього минулого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да що ви лізите у приватне життя, гадити на юльку в політичних справах - да , но нащо трогати сімю? яка вам різница де гуляє її дочка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У змі з"явилась інформація, як дочка Тимошенко провела свій день народження за кордоном. Моя мама палко засуджує таку поведінку дочки екс прим"єрки в тяжкий для країни час. Хотіла б почути ваші думки з даного приводу.

А як вважаєте Ви, а не Ваша мама- на якому місці по важливості НА ДАНИЙ момент має стояти така тема в тяжкий для країни час?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як вважаєте Ви, а не Ваша мама- на якому місці по важливості НА ДАНИЙ момент має стояти така тема в тяжкий для країни час?

Я завжди уважно вивчаю спроби маніпулювання людською свідомістю засобами масової інформації, особливо зараз це виглядає дуже цинічно на фоні емоційного виснаження людей, невизначеності в країні, страху перед можливим повторенням насильницьких дій (наприклад з боку Росії) - усе це чудовий грунт для того, щоб посіяти додаткові сумніви учасників протестів, щоб підірвати і так не велику довіру до опозиційних партій, щоб дестабілізувати вкрай хитку ситуацію. Вороги України оговтались і взялись до своєї чорної справи, вони зрозуміли, що знищити досягнення нашої Революції можна за іншим сценарієм - більш тонким, більш продуманим, більш хитрим.

Саме трагічне в таких випадках, що йде реальна підміна понять, тобто "підкинуту вчасно" думку люди вважають своєю позицією, думають, що це саме те, що відображає і їхнє бачення ситуації, під розпечений звинуваченнями шквал емоцій потрапляють усі.

Що можу сказати ще? Ви бачили, як поводяться люди в Севастополі в Керчі? Думаєте вони всі хворі, бандити чи наркомани? Ні! Ці люди під впливом постійної пропаганди і вмілих маніпуляцій. Якщо у нас на Майдані не буде певного роз"яснення нагальності і доцільності ситуацій для людей, може початися хаос, кілька найнятих (наприклад Росією) підбурювачів "крикунів" зроблять свою справу - розхитають і розпорошать суспільство. Ви ж як і інші волієте заперечувати будь який вплив на свою свідомість, вважаючи себе достатньо розумним для того, щоб розпізнати і не піддатись йому, чи не так?

До чого тут Тимошенко? Та просто це зараз популярний маніпуляційний інструмент і він для мене як лакмусовий папірець суспільства.

П.С. Якщо не вірете у всемогутність психологічної маніпуляції напишіть мені на особисту пошту, я надам вам докази.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Топова тема,якраз це усіх нас турбує зараз найбільше.

Пропоную в наступній темі обговорити як Періс Хілтон купила собі сумочку за 100тик.

Люди,ну багаті люди не живуть в хостелах!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я завжди уважно вивчаю спроби маніпулювання людською свідомістю засобами масової інформації, особливо зараз це виглядає дуже цинічно на фоні емоційного виснаження людей, невизначеності в країні, страху перед можливим повторенням насильницьких дій (наприклад з боку Росії) - усе це чудовий грунт для того, щоб посіяти додаткові сумніви учасників протестів, щоб підірвати і так не велику довіру до опозиційних партій, щоб дестабілізувати вкрай хитку ситуацію. Вороги України оговтались і взялись до своєї чорної справи, вони зрозуміли, що знищити досягнення нашої Революції можна за іншим сценарієм - більш тонким, більш продуманим, більш хитрим.

Саме трагічне в таких випадках, що йде реальна підміна понять, тобто "підкинуту вчасно" думку люди вважають своєю позицією, думають, що це саме те, що відображає і їхнє бачення ситуації, під розпечений звинуваченнями шквал емоцій потрапляють усі.

Що можу сказати ще? Ви бачили, як поводяться люди в Севастополі в Керчі? Думаєте вони всі хворі, бандити чи наркомани? Ні! Ці люди під впливом постійної пропаганди і вмілих маніпуляцій. Якщо у нас на Майдані не буде певного роз"яснення нагальності і доцільності ситуацій для людей, може початися хаос, кілька найнятих (наприклад Росією) підбурювачів "крикунів" зроблять свою справу - розхитають і розпорошать суспільство. Ви ж як і інші волієте заперечувати будь який вплив на свою свідомість, вважаючи себе достатньо розумним для того, щоб розпізнати і не піддатись йому, чи не так?

До чого тут Тимошенко? Та просто це зараз популярний маніпуляційний інструмент і він для мене як лакмусовий папірець суспільства.

П.С. Якщо не вірете у всемогутність психологічної маніпуляції напишіть мені на особисту пошту, я надам вам докази.

з чого Ви взяли що хтось з присутніх так вважає?

В принципі ви все правильно пишите. Але - це очивидні речі, особливо для користувачів даного ресурсу.

Якщо є бажання щось комусь довести - велком на "східні" ресурси - групи та форуми.

Там ви знайдете увагу та безліч опонентів (перевірено на власному досвіді).

А тут раджку перелючитись на діалог про конкретні дії в нашому регіоні. ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що Вам ваш лакмусовий папірець показав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобіш якщо я, завжди аналізуючи все і намагаючись зробити логічні висновки, спілкуючись зі спільними знайомими і т.п. дійшов давним давно до того що:

а) Юлька не канає за лідера...

б) всі до одного політики - продажні щури

в) якщо гнати - то всіх... любі друзі нам не друзі ніфіга

....

то це мені москалі навіяли ?

а якщо я вважаю навпаки - то мені гамерика навіяла ?

а варіант "моя особиста думка" взагалі в наш час неактуальний ? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобіш якщо я, завжди аналізуючи все і намагаючись зробити логічні висновки, спілкуючись зі спільними знайомими і т.п. дійшов давним давно до того що:

....

з вашого дозволу додам

а) і не тільки вона :_12:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а варіант "моя особиста думка" взагалі в наш час неактуальний ?

Ну так виклади свою особисту думку , ,,Хто винен,,вже закінчилось, значить пропонуй ,,Що робити,,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди милі, та невже то так важливо зараз як її дочка бухає, святкує, відмічає свій день народження? :_02: Вона і раніше не була білою та пухнастою :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....

Це означає, що ви хоч прочитали та не зовсім зрозуміли. Мова не йшла про переконання глибокі, які у людини були і є, мова йшла про використання даної ситуації задля ще більшої дестабілізації серед людей на Майдані.

Спробую пояснити на прикладі, це приблизно виглядає так : серед натовпу лунає крик "тримай злодія!" і видно людину, що втікає - яка перша реакція більшості людей? Якщо не ловити руками то хоч підніжку підставити, тобто саме в ту хвилину ніхто не з"ясовує чи справді це злодій, що і в кого він украв, це відбувається тому, що в такій ситуації досить того, що людина біжить (справжньої причини ніхто ж не знає) і чіткого і конкретного заклику до дій ("тримай, лови злодія!"). Все може вияснитись, а може і не вияснитись потім, тож подумайте, що все насправді виглядало так : десь у Луганську від тітушок втікав активіст, кинутий заклик люди на вулиці сприйняли як команду, доки активіст підіймався підбігли його кати, при цому він не встиг і сказати перехожим, що відбувається, йому дали під дих і зі словами, що повезуть в міліцію посунули до машини... Усе.

Ось так "любі мої" працює людська свідомість!

Потрібні слова сказані в потрібний час в потрібному місці можуть творити дива...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коханки Януковича, дочка Тимошенко. Що далі? Позашлюбний син Клюєва і Пшонки?

Забудьте, нарешті, про Юлю. Крім неї роботи вистачає, тільки б лікувалась в Німеччині тихенько.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайте тоді нарешті чітку відповідь- кому потрібна Ваша тема на цьому форумі в цей час?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мова не йшла про переконання глибокі, які у людини були і є, мова йшла про використання даної ситуації задля ще більшої дестабілізації серед людей на Майдані.

Вибачте, щось я не помітив неймовірного захвату на майдані від того, що Юля взагалі вийшла. Привітали тай по тому... До речі, чи не дистабілізував людей той факт, що у людини якій важко ходити, і яка пересуваеться в інвалідному візку, взуття на вісоких підборах? :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з чого Ви взяли що хтось з присутніх так вважає? В принципі ви все правильно пишите. Але - це очивидні речі, особливо для користувачів даного ресурсу. Якщо є бажання щось комусь довести - велком на "східні" ресурси - групи та форуми. Там ви знайдете увагу та безліч опонентів (перевірено на власному досвіді). А тут раджку перелючитись на діалог про конкретні дії в нашому регіоні. ІМХО.

Діалог я вела не з Вами і зверталась не до Вас, я відповідала на дуже гарно поставлене питання яке мені сподобалось.

Вам доводити нічого не збираюсь. На "східних" ресурсах втілюю свої переконання без Вашого відома (вибачайте).

Конкретні дії у нашому регіоні для мене пріорітет і без Вашої поради. Разом із своїми колегами розробляю найбільш ефективні і найменш болісні методи подолання психотравматичних станів біосоціального походження (посттравматичний синдром, бойовий синдром, зняття напруги і агресії серед людей, що перебувають в стані напруження, безпричинної стурбованості або навпаки стурбовані і невдоволені усім на світі, і тд і тп. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з чого Ви взяли що хтось з присутніх так вважає? В принципі ви все правильно пишите. Але - це очивидні речі, особливо для користувачів даного ресурсу. Якщо є бажання щось комусь довести - велком на "східні" ресурси - групи та форуми. Там ви знайдете увагу та безліч опонентів (перевірено на власному досвіді). А тут раджку перелючитись на діалог про конкретні дії в нашому регіоні. ІМХО.

1. Діалог я вела не з Вами і зверталась не до Вас, я відповідала на дуже гарно поставлене питання яке мені сподобалось.

Вам доводити нічого не збираюсь. На "східних" ресурсах втілюю свої переконання без Вашого відома (вибачайте).

Конкретні дії у нашому регіоні для мене пріорітет і без Вашої поради. 2. Разом із своїми колегами розробляю найбільш ефективні і найменш болісні методи подолання психотравматичних станів біосоціального походження (посттравматичний синдром, бойовий синдром, зняття напруги і агресії серед людей, що перебувають в стані напруження, безпричинної стурбованості або навпаки стурбовані і невдоволені усім на світі, і тд і тп. )

1. Вибачте, але тут може висловити свою думку кожен бажаючий. Наприклад - я.

2, Цікаво почути про результати, успіхи. Чи може це теж не моя справа ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То що ви пропонуєте? Задля "високої ідеї" прикривати всі недоліки тих, хто зараз мітить в нову владу? То так ми виростимо нового януковича.

А про нового януковича це Ви гарно сказали!

Насправді я вивчаю настрої і реакції людей на певні (назвемо їх) подразники, картина звичайно не тішить. Рада за людей (які це продемонстрували),що вміють абстрагуватись від непотрібного і не важливого на даний час.

А от картинка людини з пістолетом на фоні смертей спричинених вогнепальною зброєю - погана ідея...

П.С. Ображати нікого не збиралась, а реакція ваша говорить сама за себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина задала питання, на яке сама не знає, або не хоче відповідати.

Видаліть тему будь ласка.

А то лише небо коптить даром.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайте тоді нарешті чітку відповідь- кому потрібна Ваша тема на цьому форумі в цей час?

Даю чітку відповідь - ця тема потрібна була мені! Якщо Вам була не потрібна чому на неї заходили? Якщо мені не потрібна тема про якусь техніку, то я туди не заходжу, ні в цей час ні в інший - логічно?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую за участь у неоголошеному експерименті. Особлива подякаCherman, за надзвичайний прояв культури та вічливості, а також за стриманість і розуміння.

Як ви самі бачите в суспільстві де банальне питання може викликати стільки агресії (в тому числі на особистісному рівні) напевне не все гаразд.

Можете закрити цю тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даю чітку відповідь - ця тема потрібна була мені! Якщо Вам була не потрібна чому на неї заходили? Якщо мені не потрібна тема про якусь техніку, то я туди не заходжу, ні в цей час ні в інший - логічно?!

А про наслідки цієї теми для психотравмованих станів біосоціального походження Ви подумали?Логічно припустити, що маючи такий досвід та розум Ви їх прорахували наперід.На живих людях досліди ставите? Ще й скромно прикрились мамою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А про наслідки цієї теми для психотравмованих станів біосоціального походження Ви подумали?Логічно припустити, що маючи такий досвід та розум Ви їх прорахували наперід.На живих людях досліди ставите? Ще й скромно прикрились мамою.

Я пишу абсолютно правдиві речі, моя мама так як і кілька знайомих вважають саме так, як я написала на початку. "Досліди" заключались в отриманні відповіді на досить просте питання, що в ньому Вас так образило?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...