Coding Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 19:30 #51 Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 19:30 Прошу на майбутнє, якщо вас цікавить певна робота - замовляйте її , звичайно якщо підходять ціни вище вказані, а не люди які створють без глузді пости.Окрім ціни, є ще поняття якості! А дивлячись на те, що ви викладає чужі фото, а видаєте за свої - підкрадається підозра про погану якість ваших робіт!так як тема була створена для обшорного виду надання послуг а не обсудження її. "Обшорні види робіт" ви собі рекламуйте на стовбах, а тут форум...Думаю до одного місця, щось тобі виписувати.Поясність будь ласка, чому ваших фото так багато в інтернеті? І викладені вони туди дуже давно.Щоб знати з вас усі підозри пропоную, щоб ви виклали ще кілька фото цієї ж кімнати з інших ракурсів, можна з меблями і т.д., котрих немає в інтернеті.
natalka) Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 22:39 #52 Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 22:39 хтось з бордівчан скористувався послугами ТС ? цікавлять види робіт / відгуки, а то з незрозумілих останніх повідомлень є сумнів щодо замовлення робіт...Колега з роботи наймала даних працівників - результатом не задоволена (стеля, стіни).
Coding Опубліковано 17 Жовтня, 2014 в 11:11 #53 Опубліковано 17 Жовтня, 2014 в 11:11 Колега з роботи наймала даних працівників - результатом не задоволена (стеля, стіни).ось вам і відповідь на попередні запитання!
mostwakeup Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 10:00 Автор #54 Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 10:00 Колега з роботи наймала даних працівників - результатом не задоволена (стеля, стіни).ось вам і відповідь на попередні запитання!Шановний, ну чому ж ви так радикально настроєні?Вас вражає те що ви можливо фото робіт ще де інше бачили? Так поставлю вас до відома, що ви заблукали. І я думаю з вами мову проводи не доречно.А тепер більш детальніше.Що стосується даного посту :хтось з бордівчан скористувався послугами ТС ? цікавлять види робіт / відгуки, а то з незрозумілих останніх повідомлень є сумнів щодо замовлення робіт...Колега з роботи наймала даних працівників - результатом не задоволена (стеля, стіни).То мені навіть прикро згадувати на яку людину ми працювали.Уточнюю.На даному обьєкті в 17 кв\м ( кімната ) проводились такі роботи як:Демонтаж дверей, відкосів, покрутка гіпсокартону ( Потолок ) , встановлення та проводка світла, розеток, шпаклювання стін ( під обої ), покладка та цикльовка паркету.Оскільки, робота в загальному просувалась біля 25 днів, з графіком від 10.00 до - 22.00 , все було успішно, дотих пір поки замовник ( жінка ) не почала сунути руки до роботи.Чим не задоволенна? Обьяню. Коли людина у віці на мою "колишню думку" була досвідченна, лізе у роботу та кожних 30 хв шукає якісь не доліки ( під час роботи ) то це якось не доречно? Не так? Помоєму, замовник від синоніма замовляти , просить про дану послугу, то людина чекає кінцевого результату, в разі не уподобання , людина відмовляється платити.Знову повторюсь, дана жінка неоднократно давила морально під час роботи, провіряючи людей " що і як " робиться. Також можна сказати пробувала нам допомагати, коли певний період часу, а саме в ранішній, без присутності майстрів робила нашу роботу, а потім потикала , що тут шось не так. То де людська логіка? В кінцевому результаті, людина була задоволенна всіма наданими послугами наших робіт. Та своєчасно її оплатила.Після завершення, приблизно 2 тиждні як пройшло з моменту квітки, почали поступати дзвінки від неї, що вона замовляла якихось там спеціалістів, щоб їй встановили люстру, а потім притензії, що вони щось там " кувиряли" в розетці, наче б то, хотіли від жили провести підключення, та в них не получилось , бо щось там почало в моменті горіти ! То як ви думаєте? Є в людей голова ? Що спихують нову вину експектів які робили ту люстру, на стару роботу майстрів??? Я думаю це не логічно в загалі.Мені шкода тратити час, та щось виписувати тобі AtmelПогана робота, це та за яку не платять, а в нас такого не буває. Я думаю тепер варто закрити з вами діалог.Ще одне, для переконання тобі.Робота з плиткою, 16 кв\м2 , людина наскільки я знаю задоволенна, покладкою. Однак єдиний мінус, що майстер не зробив отвір під розетку, поїхав за кордон.З цим ми і так владнаємо і зробимо якусь невеличку компенсацію.А вот і саме та людина, можете поцікавитись між собою. http://board.lutsk.ua/user/11839-lanser/І прошу на майбутнє, досить срати в даній темі, замовте роботу, не сподобається, так за свій рахунок переробимо. Тема знову актуальна.
mostwakeup Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 10:05 Автор #55 Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 10:05 На даний момент є вільні майстри для : Плитки - 70 грн кв\м Паркет укладка 30 грн м\2Паркет цикльовка, лаковка 35 грн\м2Та електрики.
Coding Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 10:10 #56 Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 10:10 Мені шкода тратити час, та щось виписувати тобі AtmelА ви так і не відповіли, чому вкрали фото і сказали, що воно ваше?Інших питань у мене немає.
mostwakeup Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 10:20 Автор #57 Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 10:20 Мені шкода тратити час, та щось виписувати тобі AtmelА ви так і не відповіли, чому вкрали фото і сказали, що воно ваше?Інших питань у мене немає.Ніхто нічого не крав, чому ви так заїлись? Тут працює бригада , і кожен дає фото робіт, які проводяться чи проводились! Досить буятини.
Coding Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 10:22 #58 Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 10:22 Ніхто нічого не крав, чому ви так заїлись? Тут працює бригада , і кожен дає фото робіт, які проводяться чи проводились! Досить буятини.Я не буяню. Просто ця фото - робота не ваших майстрів, і хочу щоб ви це визнали!
mostwakeup Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 10:23 Автор #59 Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 10:23 Я до стіни пишу..
Coding Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 10:24 #60 Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 10:24 Як до стіни.Взяємно!
mostwakeup Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 10:34 Автор #61 Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 10:34 На даний момент є вільні майстри для : Плитки - 70 грн кв\м Паркет укладка 30 грн м\2 Паркет цикльовка, лаковка 35 грн\м2 Та електрики. також є мастри з муровки газо\піно блоків , заливки фундаменту, моноліту. В ПП.
natalka) Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 20:41 #62 Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 20:41 mostwakeup,відчуваю що щось маю написати у відповідь на твій пост...По-перше дивує, що ти так швидко ідентифікував замовника (єдиний твій замовник за останній час????). Впевнений що вгадав (можливо це було ще раніше?)? По-друге, я лише написала два слова: "не задоволена" і все.. Ти ж у відповідь настрочив купу тексту, і як на мене, дость образливого! Я, до речі, не розповідаю про всі деталі вашого ремонту і Ваші особисті якості... Хоча, ще подумаю, можливо і зроблю цю антирекламу! І по-третє, почитавши твої повідомлення, такі як: "Думаю до одного місця, щось тобі виписувати" та "що ти за вискочка? і чому сюди нос суєш, тут послуги а не оффтоп" і т.д. , враховуючи що це повідомлення до потенційних клієнтів!!!! - нехай ти був би супер-майстром, я б ніколи не замовила б твої послуги!!!!
mostwakeup Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 08:54 Автор #63 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 08:54 Ну мовчати я теж не збираюсь.Як вище було написано клієнт завжди правий, то я посміюсь з цього. Добавлю лиш одне, панами бувають, але певний період часу. Всі люди рівні.
Natalia Blagovirna Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 09:48 #64 Опубліковано 21 Жовтня, 2014 в 09:48 Люди, невже вам в житті більше проблем не має, щоб тратити свій час на сварки "онлайн". Ну, добре, чуже фото, обманув. не сподобалось, "редиска, а не человек", висказались, проходьте далі, не замовляйте роботу.....для чого кожень день "я дурак, сам дурак". Я сама в процесі ремонта, ванну майстер робив, ледь пережила, ту роботу, заплатила, порощалась і забула. Кухню з чоловіком самі начали робити, і все успішно проходить, при тому, що з ремонтом зіткнулись перший раз.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.