Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 минуты назад, la20 сказал:

Я таку інфу зустрічав останній тиждень досить часто.

ну на Саакашвілівському ФБ таке не проскакувало, я точно не помічав.

• Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
12 хвилин тому, sergkots сказано:

Пофігу, що ще йде війна. Пишатись будемо на 100 000 грн.

Це не тільки війна - це зі сторони нашої влади, нейтралізація політично активної частини суспільства, яка реально становить загрозу для олігархів, що цю владу захопили.

Опубліковано

Кононенко=БПП=Петро Олексійович, єслічьо. Від Петра Олексійовича воняє все більше, шила в мішку не сховаєш. А він нам все про путіна і рассєю, як дімка кісєльов.

Опубліковано
14 хвилин тому, sergkots сказано:

Зате ти це знаєш напевно - методичка не бреше.

Ти хоч покажи як вона виглядає та методичка. а то всі знають а ніхто не бачив.

От про партію це сьогодні написане

CaR5e4zXEAAp3na.jpg

Але і раніше про це писалось неодноразово.

вже кононенко каже що готовий скласти мандат, какая в нього атвратитєльная рожа.

Опубліковано

Цікаво чим тепер будуть принаджувати виборця? Жити по новому? АТО кілька годин? Чи лякати повномасштабною війною?

Опубліковано

як завжди відкритими списками рехформаторів, вилами з коровою і тарифами................а ну і контрактною армією в межах села залупінське і устьзвіздійському районі.

Опубліковано
1 година тому, la20 сказано:

як завжди відкритими списками рехформаторів, вилами з коровою і тарифами................а ну і контрактною армією в межах села залупінське і устьзвіздійському районі.

ніколи не був їх фанатом - так що мимо :)

Опубліковано

З цими виборами буде все дуже просто. Хто йде з Міхо, той проходить, хто не йде - не проходить. Був час і кожен показав чого вартий, навіть чорного піару не потрібно) Якщо щось стається з Міхо - голосувати повністю втрачає сенс. Думаю в його списках буде і Єгорка Ну тут одного персонажа може обурити вплив грузина на українську політику, але краще грузин, ніж народжений тут гандон.

Опубліковано
9 хвилин тому, romaxa11 сказано:

З цими виборами буде все дуже просто. Хто йде з Міхо, той проходить, хто не йде - не проходить. Був час і кожен показав чого вартий, навіть чорного піару не потрібно) Якщо щось стається з Міхо - голосувати повністю втрачає сенс. Думаю в його списках буде і Єгорка Ну тут одного персонажа може обурити вплив грузина на українську політику, але краще грузин, ніж народжений тут гандон.

Ромаха, а кого після виборів і проходження, підтримає у ВР Міхо?

Порошенка? та це ж лютий пздц

Опубліковано
2 часа назад, alexvvv сказал:

Цікаво чим тепер будуть принаджувати виборця? Жити по новому? АТО кілька годин? Чи лякати повномасштабною війною?

А гречка ти бачив по чому зараз?

Опубліковано

Оскільки Україна зекономила на виборах порошенка в один тур, то чому би не провести ще і президентські вибори?

Опубліковано

Я не знаю. Саакашвіллі мені імпонує, але поки "одеського" дива не сталося. Я розумію, що є купа суб'єктивних причин, але ж...

Опубліковано

якщо на вересень будуть вибори то це буде така прекрасна популістська зрада, яка нарешті розвалить країну, збудуться мрії популістів-ідійотів.

Опубліковано
3 хвилин тому, la20 сказано:

якщо на вересень будуть вибори то це буде така прекрасна популістська зрада, яка нарешті розвалить країну, збудуться мрії популістів-ідійотів.

Чому розвалить? Якщо бпп не пролізе то це кінець світу?

Опубліковано

Публічне а-та-та українській владі, вже друге після Байдена, від послів 10 країн. http://www.swedenabroad.com/en-GB/Embassies/Kyiv/Current-affairs/News/Statement-on-the-Resignation-of-Minister-of-Economic-Development-and-Trade-Aivaras-Abromavicius-sys/

Опубліковано

В мене аналогічна асоціація з 2005 р. - заява Зінченка і все, що за тим послідувало:

Спойлер
Sonya Koshkina
3 godz. · 
Александр Зинченко 1957-2010 
В 2005-м году стал двигателем "коррупционного скандала", похоронившего "Оранжевую команду", созданную первым Майданом. 
В 2005-м Зинченко был Госсекретарем. Далее, чтоб меня не обвинили в предвзятости, цитирую Википедию. "Источник" тот еще, конечно, но - в данном конкретном случае - для освежения памяти, самое оно. 
Итак. "3 сентября 2005 года подал в отставку, обвинив в коррупции ближайшее окружение Виктора Ющенко (Петра Порошенко, Александра Третьякова и др.), это спровоцировало кризис власти и отставку правительства Юлии Тимошенко". 
Что было дальше, вам известно.

"Причем тут Зинченко?", - спросите вы. Знаете, начиная с 25-го мая 2014-го года, я все думала: кто и когда станет "новым Зинченко" относительно действующей власти? Кто и когда. 
То, что это произойдет в принципе, сомнений не возникало. Просто в силу особенностей процесса. Увы((. 
Прошлым летом зародилось подозрение: Valentyn Nalyvaichenko. Но, нет. 
Теперь ответ очевиден: "новый Зинченко - Абромавичус". 
И последствия будут, увы, куда губительнее, чем в 2005-м

Опубліковано

Я б не драматизував, що ми можемо втратити? В нас же по суті і держави немає, є якийсь сурогат міфів, вірувань, пропаганди. Суцільний ерзац для виклянчування грошей з міжнародних і внутрішніх лохів. Ні мети, ні майбутнього. Чи хтось вірить що пропаганда дає майбутнє? Спитайтесь в кацапів. Короче переживати не варто, максимум одні мудні заміняться іншими, але є шанс і на щось краще.

Опубліковано
1 година тому, romaxa11 сказано:

Я б не драматизував, що ми можемо втратити? В нас же по суті і держави немає, є якийсь сурогат міфів, вірувань, пропаганди. Суцільний ерзац для виклянчування грошей з міжнародних і внутрішніх лохів. Ні мети, ні майбутнього. Чи хтось вірить що пропаганда дає майбутнє? Спитайтесь в кацапів. Короче переживати не варто, максимум одні мудні заміняться іншими, але є шанс і на щось краще.

А ти часом не путаєш х... з пальцем? В параші всі канали займаються пропагандою а в нас всі канали навпаки розказують про злочинну владу так що те що ти пишеш це все куйня на посному маслі.

Чи ти говориш по пятий канал, та в нього аудиторія 200 людей мабуть.

Опубліковано

Прочел сегодня сотню похожих постов: "Если, после скандала вокруг Кононенко, Порошенко не начнет...", "Если Порошенко не поймет...", или "Если Порошенко не прекратит..."
Воу-воу-воу, коллеги! Он не поймет, не начнет, и не прекратит. Потому что со временем люди умнеют. Или глупеют. Но они не меняются.
И Порошенко не изменится. Он, и его алчное окружение этот скандал воспримут не как тревожную сирену перед падением на землю. А как неблагоприятное изменение бизнес-среды и просто подстроятся по неё. Станут крысить чуть тише и строить более замысловатые схемы. Но они не изменят своего отношения к управлению страной. Волк никогда не станет вегетарианцем.
Я пишу это, чтобы у вас не было напрасных ожиданий. Пишу, потому что мне уже тошно от моих сбывшихся прогнозов. Хотя для того, чтобы делать прогнозы о решениях Порошенко или Яценюка не нужно быть Вангой или политологом. Достаточно здравого смысла. 
Полтора года назад, я написал, что Порошенко - это Янукович, улучшенный на 30%. Сегодня мы видим подтверждение этому во всей красе: схемы, смотрящие, откаты, заносы. Разве что сын президента миллиардером не стал. Да и сам президент не несет хрень, вроде "Анны Ахметовой". 
Поэтому, не стройте иллюзий и напрасных надежд. Никто из этих упырей не превратится в лилового пони. И все, что нам остается - это борьба с ублюдками на каждом сантиметре жизни. Просто давайте ебошить их дальше.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...