Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 22.11.2015 в 08:58, la20 сказав:

крім борди полазь по інших сайтах і побачиш що пишуть

На заборі, теж "дещо" написано, але це ж не означає, що там воно є!

Судити треба по конкретних справах людини, а не по чиїхсь словах чи симпатіях!

А взагалі, Парасюк непоганий хлопчина, просто він став заруником, жертвою великої політичної системи країни, яка рано чи пізно, будь що і будь кого перетворює в гавно. І, з вами, так само трапилося, якби ви полізли в політику, з справді щирим бажання щось змінити на краще!

• Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 22.11.2015 в 12:21, vaz75 сказав:

Для мене Парасюк - це стан народу, який вже готовий наплювати на етику і, піддавшись емоціям, бити з ноги.

+1 Абсолютно вірно, тільки народ не з ноги буде бити, а зі зброї.

Опубліковано
  В 22.11.2015 в 13:06, Rock сказав:

а погроми будуть ?

в всіх заворушках перші відхватують жиди

,традиція така.

ну потім, як завжди, виявляється, що то були не жиди, але... "а чьо вони такі дєрзкі були?"

Опубліковано
  В 22.11.2015 в 13:06, Rock сказав:

а погроми будуть ?

в всіх заворушках перші відхватують жиди (літературний вислів),

традиція така.

Це ти в кого питаєш?

Опубліковано
  В 22.11.2015 в 12:21, vaz75 сказав:

Для мене Парасюк - це стан народу, який вже готовий наплювати на етику і, піддавшись емоціям, бити з ноги.

Для мене парасюк веде себе як кончене бидло прикриваючись недоторканістю. в раді він через скільки радів сидить від ригів, 3 ряди, щось я не бачив щоб він хоч одного перевалив просто не з ноги. Ачкує лоб в лоб, а за спини то да це ж так по підорські.

Опубліковано
  la20 сказав:

Якби і був чиєюсь маріонеткою, я нічого не вирішую, як парасюк, якого роБЛЯТЬ прям месією.

О! Він ВИРІШУЄ! Він сам вирішив зробити такий поступок! Розуміючи, ЧИМ йому це загрожує.

la20 сказав:

Для мене парасюк веде себе як кончене бидло прикриваючись недоторканістю. в раді він через скільки радів сидить від ригів, 3 ряди, щось я не бачив щоб він хоч одного перевалив просто не з ноги. Ачкує лоб в лоб, а за спини то да це ж так по підорські.

Він то за це відповість. І він розумів, чим це загрожує. А ВИ ОБА б так змогли?! Генерала СБУ!Вистачило б заліза в яйцях?! 

Сумніваюсь. 

Опубліковано

Треба просто провести перевірку на митниці.

Тільки не сбушну, а реальну перевірку.Патріотичними силами.

І якщо виявиться , що котлети досі возяться в Київ-очільники ГПУ та СБУ мають без ніяких поясненнь йти у відставку.

Опубліковано
  В 22.11.2015 в 16:37, jack74 сказав:

la20 сказав:

Якби і був чиєюсь маріонеткою, я нічого не вирішую, як парасюк, якого роБЛЯТЬ прям месією.

О! Він ВИРІШУЄ! Він сам вирішив зробити такий поступок! Розуміючи, ЧИМ йому це загрожує.

la20 сказав:

Він то за це відповість. І він розумів, чим це загрожує. А ВИ ОБА б так змогли?! Вистачило б заліза в яйцях?! 

Сумніваюсь. 

Справа не в яйцях а у недоторканості. Немав би недоторканості не впливав би він.

Опубліковано
  В 22.11.2015 в 16:44, Nokian сказав:

І якщо виявиться , що котлети досі возяться в Київ-очільники ГПУ та СБУ мають без ніяких поясненнь йти у відставку.

Котлети возять а митники в наглу вимагають мзду.
Опубліковано
  la20 сказав:

Справа не в яйцях а у недоторканості. Немав би недоторканості не впливав би він.
недоторканість не пожиттєва! І він це добре розуміє.
Опубліковано
  В 22.11.2015 в 17:47, jack74 сказав:

la20 сказав:

Якщо не сяде достроково то коли буде закінчуватись термін він випарується з України

Україну обміняли на Сирію, кричали "патріоти"......................

Лідери європейських країн домовилися продовжити санкції щодо Росії у зв’язку з агресією проти України на шість місяців — до липня 2016 року.

Про це повідомляє агентство Reuters, посилаючись на високопоставленого європейського дипломата.

Домовленість була досягнута в Антальї, незадовго до завершення саміту «Великої двадцятки».

Зокрема, на зустрічі президента США Барака Обами, канцлера Німеччини Ангели Меркель, прем’єр-міністра Великобританії Девіда Кемерона, прем’єр-міністра Італії Маттео Ренці та глави МЗС Франції Лорана Фабіуса, західні лідери підтвердили, що перш ніж може йтися про пом’якшення санкцій повинні бути виконані Мінські угоди, а також, що важливо підтримувати тиск на Росію аж до проведення виборів на сході України.

Дипломат також зазначив, що на це рішення не вплине необхідність тіснішої співпраці з президентом Росії Путіним у боротьбі проти «Ісламської держави».

Опубліковано
  В 22.11.2015 в 18:56, la20 сказав:

В 22.11.2015 в 17:47, jack74 сказав:

la20 сказав:

Якщо не сяде достроково то коли буде закінчуватись термін він випарується з України

Кожен судить, в міру своєї розпущеності.

Опубліковано
  В 22.11.2015 в 16:44, Nokian сказав:

Возять . 100%

Опубліковано
  В 22.11.2015 в 16:47, la20 сказав:

Справа Мусійчука, вже всім всьо показала про недоторканість, нє ?

Опубліковано

конгнитивний диссонанс нє ? То ти говориш, про недоторканість й ВИКЛЮЧНО ізза цього він так поступає, то тут же зразу пророчиш йому достроковий строк. Але в любому випадку варто запамьятати цю твою цитату, щоб як прийде час, зробити висновки. Можливо й дійсно ти розумна й далекоглядна, недооцінена людина.

Опубліковано
  В 23.11.2015 в 09:12, MANJAK11 сказав:

конгнитивний диссонанс нє ? То ти говориш, про недоторканість й ВИКЛЮЧНО ізза цього він так поступає, то тут же зразу пророчиш йому достроковий строк. Але в любому випадку варто запамьятати цю твою цитату, щоб як прийде час, зробити висновки. Можливо й дійсно ти розумна й далекоглядна, недооцінена людина.

Проти нього зараз є 4 чи вже 5 кримінальних справ, тобто є всі шанси недобути до кінця каденції. Як по мосійчуку тут може і не спрацювати, не факт що проголосують. Ну і є йому офіційних обвинувачень ніхто не висував, поки допити з яких він робить цирки і все і відповідно не було звернень про зняття недоторканості, щоб притягнути до відповідальності. А там поживем побачим.

Опубліковано

0+0 взяли дно риють далі

Найлєпша падругєла мозкового в студії

CUejACRUwAAbiiM.jpg

я пам’ятаю  те що вона про майдан писала, курва

CUei9MgUcAESLUY.jpgкоменти для найбільш патріотичного каналу, яким володіє найбільший патріот України

CUecN8nWoAAoPy9.png

CUecN9zWwAAl6hh.png

Цікаво кого чекати наступного вєлікого чезахарченка?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...