Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)


t0rik

Рекомендовані повідомлення

hromadske.tv

11 ч · отредактировано ·

Міліція затримала журналістів Громадського. Працівники МВС затягли їх в автозак під час зйомки поблизу нафтобази у Богодухові. Як заявляють активісти, на нафтобазі перероблюють нафту з окупованих територій.

Одному з активістів під час затримання міліціянти розбили голову.

ПОВНЕ ВІДЕО від Громадське Харків Hromadske.kh тут: http://goo.gl/LMHth4

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Чого мовчить Тимошенко

Чим мені подобається документальна журналістика, то тим, що це не робота, а хобі. Така собі гра: "Склади пазли".

Приклад.

На початку року був тендер на 350 млн, виграла мутна контора. Про всяк випадок розкрили тоді в іноземних реєстрах все, що могли. Так нічого і не дізнались конкретного.

Учора Сергій Лещенко дає список офшорів, які оплачують послуги для Тимошенко.

І тут - бінго: один з офшорів виявився співвласником тендерного переможця.

Тепер залишилось дізнатись, за чиєю "квотою" отримав після Майдану свій пост директор держкомбінату, який скинув офшорам мільйони. І стане ясно, хто з олігархів допомагав Юлії Володимирівні матеріально.

Раніше цей директор працював на Коломойського і на Мартиненка-Жванію. Третього не дано.

Рубрика "Складаймо пазли разом. Це весело"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлюся на Сєню і думку гадаю:

Чому я не куля, чому не літаю?

(підглянуто в FB)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Унікальний час. Все що змогла влада, вона вже показала за ті півтора-два роки. Суть вже зрозуміли: Україна єдина - це, блін, просто афігенсько, але це все, про що нас агітує влада. Більше нема чим похвалитись, але й на тому добре, бо могла б не агітувати, бо опозиція до влади, це просто йо...ний стид, кончєні вурдалаки, і інша нечисть, що дивним чином зберіглась в Україні під опікою тієї ж влади. Вроді тепер стає зрозуміло для чого. Саме для того - хочете опозицію, нате, не подавіться тільки. Значить у владу йде влада і скромно так, без обіцянок, просто собі йде, а люди просто собі йдуть на вибори влади, бо як не йти? Це ж не патріотично, не по громадянськи, та й обовязок, блін, перед країною, громадою. Ми обираємо річ в собі, яка розвинулась настільки, що їй вже в сраці чи голосуєте ви за неї, чи ні. Вона буде жити і процвітати в Єдиній Україні, а вам, друзі, вже ніхто нічого навіть не обіцяє. Як на мене геніально. І не треба рвати сраку за "нових людей". Ну, блін, ну не треба. Бо потім же ш буде встидно. Тому просто кажіть, що я новий і нічого не обіцяй - це нормально для Єдиної України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Петру Олексійовичу практично взагалі нічого не потрібно робити, оскільки ми досить нормально хаваємо образ жертви, лузера, людини з завязаними руками, яку підступно заставляють, змушують, шантажують. Тому пропаганда головним чином фокусується на мордашці Поршника, його ображених, сумних оченятах. Він ніби і хоче та не може, всюди зрадники, підступники, а він іде собі такий сумний по воді і оченята плачуть за Україну.

Але ж та жертва нефігово проламував все що його цікавило в законодавчому чи конституційному полі; те що він зробив з Мосійчуком не позволяв собі жоден вилупок-президент до нього: в один момент зняти депутатську, отримати вирок і посадити, при цьому не давши втекти) Непогано почуваються і рошенки, бізнес процвітає. Ех, сумненький наш президент, лузерок ти наш, жертвочка. Мої співчуття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не повіриш, якби не Майдан мені б на все що відбувається тут було б насрати, боляче, але б насрати, бо нічого доброго ми б не заслужили. Але я побачив, що українці змогли заслужити і на що вони здатні, якщо їм ножі в спину не пхати, з ними можна робити все що завгодно, реформувати як завгодно, тільки щиро. А це чмо смердюче навіть не намагаючись розібратись щось ж сталось з народом, взялося за свої смердючі рішання, прикриваючи їх то смертями Небесної Сотні, то війною, то важким становищем. Замість чітких сигналів до змін, реформ, ця смердюча жирна наволоч взялося облаштовувати собі кубельце обкладаючи його викопними рештками медведчуків, кучм. А замість змін виродило пропаганду про зміни, аналітєгів які без очного тіка тобі розпишуть чому жопа була є і буде. Перст Господній!

Я був в той час коли та мерзота прижавши хвости вилазила з своїх люксових джипів, віддавала зброю тільки б не вбивали, як воно все тряслось, а зараз знову володарі життя і майбутнього цієї країни. Путін? Нє чувак, Порошенко.

Тихенько цей шмір одобрив кучмана з медведчуком представляти інтереси України і о диво, Мінські домовленості не співпадаються з інтересами держави, але ми зобов'язані їх виконувати. А хто там від України їх писало, призначало?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От цікава єйфорія по поверненню лугандону. Наше земля і всьо таке. З чого би то? А зачєм нам кузнєц? Нам кузнєц нє нужен. Для чого нам лугандон, та й ще й з такими правами, та заберай його собі, ремонтуй, годуй. Ні, Поршень приймає, більше того, мусить прийняти. Переграв. Україна виявляється без лугандону не може і не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

млін, от як так :) Майдан був один, а слід в головах лишив різний

Не повіриш, якби не Майдан мені б на все що відбувається тут було б насрати, боляче, але б насрати, бо нічого доброго ми б не заслужили.

Якби не Майдан, мені на те все було б не насрати. Але, дякуючи українцям і Майдану, я тепер сплю спокійно бо останні краплі надії були втрачені.

Висновки різні а ставлення те саме... як так ? :) усе що пишеш прям ну як ото моє рідненьке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соромітник, а що може писати людина , яка називає нинішню владу " хунтою" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81, щось ти погано мого поста прочитав певно. Ну та то таке.

А хунтою я б нашу владу не назвав бо то для неї був би комлімент.

Та і взагалі владою не заморочую собі голову бо завжди був певен що винен народ, який її обрав. Казати що влада погана але при цьому змовчувати що твій народ тупий – то не по джентельменські :) Завжди у всіх країнах вони варті одне одного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mykola81, щось ти погано мого поста прочитав певно. Ну та то таке.

А хунтою я б нашу владу не назвав бо то для неї був би комлімент.

Та і взагалі владою не заморочую собі голову бо завжди був певен що винен народ, який її обрав. Казати що влада погана але при цьому змовчувати що твій народ тупий – то не по джентельменські :) Завжди у всіх країнах вони варті одне одного.

Не говори про всіх, я впевнений що волинська самооборона не тупа і ось тобі доказ цього!

https://www.youtube.com/watch?v=RnwKlKIOLf0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я і Микола - двоє українців, я і Микола кожен по свому любить Україну, я і Микола в постійній ворожій дискусії. Чому? Ми з ним знаходимось не на паралелях, а в різних вимірах, що ніколи не перетнуться. Микола геополітик, він воює з кацапами в Сирії, накладає санкції разом з ЄС і США, щодо України його цікавить виключно зовнішній аспект - є Україна і добре. Що там в середині не важливо, бо це вторинні речі від зовнішніх факторів. Закінчиться війна, санкції завалять економіку ворога і Україні буде просто супер. Без образ, але десь так мислить отой середньостатистичний кацап, який оцінює свою москальщину виключно як геополітичну величину і спокійно кладе свій власний добробут на віввтар геополітичної значущості. Я не пхаюсь в геополітику, мене цікавить внутрішня Україна. От і вся різниця. Пропаганда зараз також б'є в зовнішньому геополітичному аспекті, де Україна тупий об'єкт і щось там вишукувати героїчного, ну це гівна варто.

Соромітник, ти чесно дивуєш отим: народ заслуговує таку владу і т.д. Це слова влади чоловіче. От найближчі наші сусіди-європейці цікавляться політикою на рівні нашої статистичної похибки: 10-15%. І живуть, щоб ми так жили, хоча за нашими ж переконаннями, вони зрадники свої країни. У нас же ш потужно голосує чуть не більшість виборців. То де там народ винуватий?

Давай метафорично.

Головна мета народу - вибрати кульку. От підходить народ до стола де розігрується вибір кульки. Стоїть десять горняток і дядько їх розкручує сюди-туди. Деколи навіть чути стукіт кульочки. Тільки головна проблема, що в момент вибору, кульки в жодному горнятку немає. Яке б горнятко народ не вибрав - помилка. Народ дибіл? Вибрав не те горнятко? Треба було вибрати інше? Максимум з чим я згідний по народу, це те, що не потрібно грати в шулерські ігрища, але інших ніхто й не пропонує. А хто такий той містичний народ, що у всьому винуватий. Простий дядько-сантехнік, електрик, якийсь грузчик, чи роботяга з заводу і то ці люди в день виборів йдуть до церкви в вишиванках помолитись за Україну, щоб вибрати хорошу владу. Щоб потім якісь пиздюки звинувачували їх у всіх карах і смертних гріхах. Особливо тим бавиться влада. Їй бач з народом не повезло, що заставляє її все знищувати і розкрадати під корін.

Жоден народ в будь-якій країні не вникає в своє майбутнє, свій розвиток. бо просто немає часу і можливостей - вони працюють. Ці сенсти дають інтелектуали, політики які з ними співпрацюють. Так і рухається цивілізація. А ви хочете всі проблеми влади спіхнути на доярку Валю? То дибіл доярка Валя чи ви?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

частково ти ромаха правий, але частково й Соромітник. Ти правий в тому, що гіпотетично народ не винуватий, що влада така, й на таку не заслуговує, більшість просто хоче нормально жити й не забивати собі голову політикою, виховувати дітей, заробляти гроші, відпочивати й таке інше. З іншої ж сторони винуваті батьки, які не навчили своїх дітей чесності й порядності, й коли дивишся, коли людина поносить продажну владу й через годину чи добу, нагло бреше в очі іншій людині, то що очікувати від влади ? Кожен з таких, про кого я написав, попавши у владу, буде красти й брехати, й не тому, що він настільки поганий, а тому, що є така можливість. Поки батьки не почнуть вчити дітей, що брехати то ДУЖЕ погано, що брати чужого не можна ні при яких обставинах, достатньо того, що воно не твоє - до тих пір, в нас й буде така боротьба добра зі злом, або якщо більш предметно - волонтера з казнокрадом. Ніби обидва психотипи - діти схожих батьків, які родились в одній й тій же країні, ходили в однакові школи, але наразі умовний *казнокрад* перемагає умовного *волонтера*, що в політиці, що в душах людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З іншої ж сторони винуваті батьки, які не навчили своїх дітей чесності й порядності, й коли дивишся, коли людина поносить продажну владу й через годину чи добу, нагло бреше в очі іншій людині, то що очікувати від влади ? Кожен з таких, про кого я написав, попавши у владу, буде красти й брехати, й не тому, що він настільки поганий, а тому, що є така можливість. Поки батьки не почнуть вчити дітей, що брехати то ДУЖЕ погано, що брати чужого не можна ні при яких обставинах, достатньо того, що воно не твоє - до тих пір, в нас й буде така боротьба добра зі злом, або якщо більш предметно - волонтера з казнокрадом. Ніби обидва психотипи - діти схожих батьків, які родились в одній й тій же країні, ходили в однакові школи, але наразі умовний *казнокрад* перемагає умовного *волонтера*, що в політиці, що в душах людей.

Чого ж можуть навчити дітей люди, які виросли на ідеї "державне - значить не моє. не моє - значить можна вкрасти"?

Не знаю, чи дійсно так повинно бути, але Левко Лук'яненко колись в інтерв'ю сказав, що в Україні для змін повинно пройти хоча б два покоління. Надибав його ще в мережі, можете почитати при бажанні.

Сподіваюсь, що й дурнувата українська натура "головне, аби краще ніж в сусіда" теж з часом вимре. Від неї в нас зараз дуже багато проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соромітник, ти чесно дивуєш отим: народ заслуговує таку владу і т.д. Це слова влади чоловіче. От найближчі наші сусіди-європейці цікавляться політикою на рівні нашої статистичної похибки: 10-15%. І живуть, щоб ми так жили, хоча за нашими ж переконаннями, вони зрадники свої країни. У нас же ш потужно голосує чуть не більшість виборців. То де там народ винуватий?

Давай метафорично.

romaxa11, ти, можливо, не розумієш одну річ. є така штука - суспільний договір. Україна постійно в гівні саме тому, що він у нас не працює. А в Європі - працює.

Справа не в цікавості політики, а в можливості співіснувати не найобуючи співгромадян.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ko3bMa, ІМХО якщо рахувати від наших батьків включно, то більш як два покоління, того як народежні у 80 ідо майже кінця 90, теж попали під вплив совка. Хоча дивлячись на сучасних дітей, то інколи складається враження що ще багато поколінь має пройти, щоб шото змінилось, і чи взагалі зміниться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суспільного договору немає, бо немає вибору. Вибори і є самий шуллерський прийом. Люди які "обираються" завдячують своїй перемозі не суспільству, а партійним бонзам, схемі-системі і несуть відповідальність лише перед нею.Для того щоб політична сила мала вагу, вона має мати сильний звязок з владою, або навіть формуватись нею.. Який суспільний договір в такому разі можливий, коли суспільство зайве.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суспільного договору немає, бо немає вибору. Вибори і є самий шуллерський прийом. Люди які "обираються" завдячують своїй перемозі не суспільству, а партійним бонзам, схемі-системі і несуть відповідальність лише перед нею.Для того щоб політична сила мала вагу, вона має мати сильний звязок з владою, або навіть формуватись нею.. Який суспільний договір в такому разі можливий, коли суспільство зайве.

Вміння вибирати - це не просто поставити галочку в бюлетені раз на пять років. Це вміння приймати виважені і відповідальні рішення.

Поляки ухайдокали комуняк на раз, виважено і відповідально. Українці - ні, бо ж деж там, у того - брат, у іншого - сват, син, кум.

Ну і плюс, суспільний договір якраз і формує суспільство, а в нас не суспільство, а трайб, саме тому, що суспльний договір не працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вміння вибирати з кого? От Соромітник підтримує, а на вибори не ходить, бо блін нема з кого вибирати. Юлю? Петруся? Віталіка? Кожен кандидат в президенти в існуючій системі має бути підтриманий однією потужною. або навіть декількома олігархічними політичними течіями. Підтриманий потужною корупцією. То я й питаю: кого обирати? І чи винувата доярка Валя що у нас бездіяльний генпрокурор, бездіяльний міністр МВС і т.д.? Я говорю за нашу владу як за річ в собі, яка від вибору доярки Валі не залежить, навіть, якщо вона вникне у всі програми і розбереться з усіма обіцянками. Тобто конкретно у нас, в нашій країні зараз спокійно собі існує модель світового заговору, таємного уряду, масонських лож, каст і т.д. Виж все зводите до доярки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вміння вибирати з кого? От Соромітник підтримує, а на вибори не ходить, бо блін нема з кого вибирати. Юлю? Петруся? Віталіка? Кожен кандидат в президенти в існуючій системі має бути підтриманий однією потужною. або навіть декількома олігархічними політичними течіями. Підтриманий потужною корупцією. То я й питаю: кого обирати? І чи винувата доярка Валя що у нас бездіяльний генпрокурор, бездіяльний міністр МВС і т.д.? Я говорю за нашу владу як за річ в собі, яка від вибору доярки Валі не залежить, навіть, якщо вона вникне у всі програми і розбереться з усіма обіцянками. Тобто конкретно у нас, в нашій країні зараз спокійно собі існує модель світового заговору, таємного уряду, масонських лож, каст і т.д. Виж все зводите до доярки

Ти якось дивно сприймаєш поняття "суспільний договір".

Ось, наприклад, іду я до лікаря і плачу за прийом. Якщо лікарь лікує пагано і я це відчуваю, то я іду до іншого, а на цього подаю до суду і суд вирішить, вертати мені плату за прийом чи ні. Це, типу, правові відносини і вони, при всій шизанутості нашої правової системи, працюють. Треба тільки потратити час або гроші, або час і гроші - і проблема вирішиться.

А тепер інший приклад. Я живу на одній площадці із сусідом, що постійно смітить в загальному коридорі. Сусіда можна попробувати переконати в тому, що смітити не треба - але то марно. Можна тратити час чи гроші на прибирання сходової клітинки, але проблема лишиться - дебіл сусід не порозумнішає.

Чому? Тому що суспільний договір, який, по ідеї, мав би базуватися на повазі до обгрунтованих зусиль інших людей - у нас не базується.

Чому не базується? Тому що доярка Валя на любе зауваження про те, що непагано було би почати з того, щоб її брат перестав красти таблички на металолом, говорить наступне: "воно мені тра?"

І це вже вибір, прикинь - доярка Валя вже зробила вибір. А оті "бездіяльний генпрокурор, бездіяльний міністр МВС і т.д." - це доярка валя помножені на службові повноваження.

А "Юлю? Петруся? Віталіка?" - це не вибір. Це результат добровільної дебілізації більшої частини населення, яке кожен раз, коли треба вирішити, відстоювати свої права чи ні, говорить - "воно мені тра?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ,ви,забуваєте про графу в бюлетені"Не підтримую жодного з кандидатів".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибору нема, бо ніхто не хоче йти в депутати.

Ніхто з таких ярих критиканів, таких все знаючих та всебачащих, таких вимагаючих покарати, посадити, захистити ,підняти і тд.-САМ ЧОМУСЬ НЕ ЙДЕ У ВЛАДУ,

Там же прийдеться дійсно працювати та відповідати за свої слова.

Хочеш зробити щось добре(якісно)- зроби це сам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там же прийдеться дійсно працювати та відповідати за свої слова.

:0016:

Покарання винних у смертях людей на майдані, долар по 10, АТО за лічені години...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...