Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)


t0rik

Рекомендовані повідомлення

таке прізвище, до болю знайоме, ні?

Яценюк призначив замміністра економіки людину, яка дала «прокладкам» Єжеля наварити чверть мільярда на харчах для армії

06 жовтня 2014

Кабінет міністрів 1 жовтня призначив заступником міністра економічного розвитку і торгівлі Олександра Сухомлина.

Нагадаємо, Сухомлин раніше вже обіймав посаду заступника міністра економіки з березня 2010 року по квітень 2011 року. Тоді його було звільнено за ухвалення неправомірного рішення у сфері державних закупівель.

Сухомлин тоді дав дозвіл Міністерству оборони на проведення неконкурентних закупівель послуг харчування для армії на суму 621 млн грн. у фірм, пов’язаних з тодішнім міністром оборони Михайла Єжелем.

За даними екс-міністра оборони Анатолія Гриценка, дозволи Сухомлина могли коштувати державному бюджету 213 млн грн. у вигляді переплати за послуги приватних фірм.

«Своя» компанія харчуватиме солдата за ціною 42 гривні на добу. При тому, що готуючи тендер, Мінфін (Ярошенко) і Міноборони (Єжель) письмово погодили максимальну ціну солдатського пайка в 32 гривень 60 копійок. Таким чином, за 2011 рік «свій» один виконавець, обраний Єжелем, обійдеться бюджету (народу) на 213 мільйонів гривень дорожче. Згідно з нормами Кримінального кодексу, йдеться про «збитки в особливо великих розмірах» і про верхню планку міри покарання», – писав екс-міністр оборони у своєму блозі.

Після відсторонення Сухомлина від посади даних про порушення карних справ не було. А постачальники харчів для армії з тих пір досі залишаються підрядниками Міністерства оборони.

Також Сухомлин з 2010 по 2013 рік входив до складу Аукціонного комітету з реалізації енергоресурсів держкомпаній, який дозволив угрупуванню Сергію Курченка монополізувати ринок скрапленого газу. Генпрокуратура порушила карну справу з цього приводу.

Нагадаємо, нещодавно парламент прийняв закон про люстрацію, яким забороняється призначати на високі урядові пости чиновників, які працювали в уряді у час президентства Віктора Януковича з 2010 по 2014 рік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про очищення влади", ухвалений Верховною Радою 16 вересня. Про це у четвер повідомила прес-служба глави держави.

Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/poroshenko-pidpisav-zakon-pro-lyustraciyu-373048.html

На сайті

http://www.president.gov.ua/news/31363.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Denys Bigus

25 хв ·

Рубрика "прокрастинируй вместе с нами". Как известно, "Канцелярська сотня" переехала в интернет. В августе мы проводили альфа-тестирование сайта, на котором вы можете помочь нам с восстановлением шредированных документов Курченко (и не только). Тогда тестеры внесли полсотни пожеланий, все из которых реализованы в новой версии.

Так что премьера. Открытое бета-тестирование. Теперь, когда вам не хочется работать, вместо тупой онлайн-игрушки вы можете кликать мышкой с пользой. Пожалуйста, прочтите инструкцию, и помогите нам разгрести все эти маленькие кусочки. "Канцелярська сотня" ждет вас здесь: http://unshred.it/.

Если перепостите, и привлечете нам дополнительные руки и мозги - будет замечательно. Теперь не надо никуда ехать, достаточно полчаса в день покликать мышкой.

Вопросы, предложения и т.п. шлите на [email protected] Для программистов есть ссылка на гит (в правом углу сайта).

П.С. Сейчас в систему загружены фрагменты тестовой модели, но мы постепенно будем менять их на настоящие.

Переглянути переклад

10291094_10202606077224396_3312568272734885728_n.jpg?oh=3d93d36806e8148f6591326d88797863&oe=54F88F45

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yulya Fistashka

9 год ·

У нас є сусід. Німець. Він одружився з нашою сусідкою і кілька років тому переїхав жити в Україну. Але на кожному кроці життя в Україні він часто бачить безвідповідальність і халатність. Він не бідкається що система не правильна. Він старається її змінювати чи впливати на неї всіма можливими законними способами. Як тільки запустили міські маршрутні автобуси, він не полінувався дізнатись скільки їх має бути на маршруті щодня і з яким інтервалом вони мають їздити. Потім зафіксував всі порушення графіків на фото на відео і написав заяву до міської ради. Він досі стежить чи вони їздять згідно графіку і якщо виникають порушення - повідомляє про них письмово. На винних навіть накладали штрафи за порушення графіків. І таких подібних прикладів у нього багато. 10 днів тому він поламав авто. Їхав по Львову і з привідкритого люка стирчав дріт, якого він не помітив, і той розпоров йому бензобак і пошкодив інші деталі авто. Він здав свій Opel в сервіс Opel у Львові. Досі авто не відремонтоване. У сервісі йому кажуть діставати запчастини самотужки, хоча він готовий всі послуги оплатити, досі не спромоглись йому знайти і замовити запчастини. Він написав листа в головний офіс Opel у Німеччину. З Німеччини на офіційний сервіс у Львові надійшла догана і зобов'язання окрім ремонту сплатити відшкодування. Пошук винних за дріт на дорозі також триває. І без сумніву він їх знайде, бо він звик добиватись правди навіть у країні в якій усі нарікають на систему. Якщо ми не закриватимемо очі на халатність, а робитимемо малі кроки - система зміниться. Бо систему творимо ми в першу чергу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справа журналіста Веремія: Скандали в кабінеті судді та в залі суду

15 окт. 2014 г.

https://www.youtube.com/watch?v=JA4OCzQCX0A&feature=youtu.be

Революція гідності відбулася точно не в Україні... Людину яка жорстоко вбила журналіста на Майдані випустили з залу засідань під домашній арешт і він зараз вільно гуляє Києвом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одесская трагедия 2 мая. Аудиозапись приема звонков в диспетчерскую 101

Це п*здець як працює наша МЧС...

В СМИ попала копия распечатки стенограммы телефонных разговоров ОКЦ, из которой следует, что звонки о начале пожара стали поступать уже 19:31. Пожарная машина прибыла на место пожара спустя 40 минут.

"За события в Одессе должны были присесть десятки человек, каждый кто готовил коктейль Молотова, каждый кто стрелял, туда же и менты, спасатели и прочие. Но всего этого нет, как и расследования расстрела на Майдане"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"... Если 30 ноября 2013 г. кто-то не отдал бы приказ разогнать студентов, которые собрались на Майдане, не было бы потом ничего — ни "небесной сотни" на Грушевского, ни отнятого Крыма, ни войны в Донбассе, ни сбитого Боинга, ни тысяч погибших, ни санкций и упавшего рубля. Ничего бы этого не было. Студенты побузили бы пару дней и разошлись. А в 2015-м вместо Януковича выбрали кого-нибудь другого. Вот ведь какая загогулина. Узнать бы, кто отдал тот приказ ..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єлизавета Жарікова с Анной Андрашко и еще 10

Губки бантіком, бровки доміком або суддя Веселе Падло

(На правах агента Кремля)

….І тут я офігіла.

Виявляється, що слідчий суддя у справі «провокаторів 14 жовтня» — зірка політичних справ часів Януковича, суддя Печерского районного суду Оксана Царевич.

Ось тільки короткий перелік її досягнень:

Брала участь у колегії суддів з розгляду справи Ю. Луценка, в якій його визнано винним та засуджено до позбавлення волі.

Була слідчою суддею у справі про вбивство Є. Щербаня, у якій Ю. Тимошенко визнано підозрюваною.

Уривок зі статті тих часів:

«Суд треба поважати. Цю аксіому нарешті довела до відома народних обранців та решти політиків суддя Печерського районного суду м.Києва Оксана Царевич. Результат — два штрафи, накладені на Юлію Тимошенко та її адвоката Сергія Власенка за неповагу до суду, а також рішучість у видаленні із зали нардепів, які намагалися перетворити засідання на балаган» (Газета «Закон і бізнес» №7 (1097) 16.02—22.02.2013)

З суддів Печерського суду, які були залучені до розгляду справ Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, лише наша пані Оксана Царевич отримала службову квартиру.

"Судді Царевич О.І. надано службову квартиру згідно ордеру на право зайняття службового приміщення від 08.11.2012 площею 34,3 кв. м. у Дніпровському районі м. Києва" ,- сказано у відповіді на запит Української Правди.

Цікаво, що в 2011 році за участь у резонансних політичних справах Оксанка увійшла до списку 100 найвпливовіших жінок України, де посіла 79 місце.

Люстрація, кажете, шановне диванне воїнство? Ану спробуйте. Подивлюся, що вам відірвуть за цю елітну бойову ланцюгову сучку всіх режимів.

У січні 2014, під час Майдану, на підставі сфальшованого адміністративного протоколу, без доказів правопорушення, ігноруючи переконливі доводи адвоката та алібі позбавила на 6 місяців водійських прав Інну Царькову за порушення нею ПДД під час її здогадної участі в акції Автомайдану під Межигір’ям, на якій її насправді не було.

28 січня 2014р. прийняла рішення забрати у кореспондента Української правди Оксани Коваленко водійські права за сфальсифікованим рапортом інспектора ДАІ Козака.

Винесла рішення щодо позбавлення кореспондента “Української правди” Оксани Коваленко права керування транспортними засобами строком на 6 місяців.

У березні Вища кваліфікаційна комісія суддів порушила дисциплінарну справу щодо судді Печерського районного суду Оксани Царевич. Але то було в березні.

А вже у жовтні вона знову судить патріотів. Тобто, як ви кажете, провокаторів. І це не хвилює жодну там «Українську правду» чи ще якесь подібне видання, як і депутатів, яких вона недавно штрафувала за присутність в залі суду.

Суб’єктивне: О.Царевич розумом і почуттям гумору далеко не обділена. Під час засідань дозволяє собі коментувати політичні погляди та вишукано морально знущатися з в’язнів. Наприклад, до справи одного з них вона долучила фото з Вконтакті, де зображений П.Порошенко з цяткою на лобі, заклики до участі в «Марші героїв» і заборонила хлопцеві спілкуватися з тими, хто в нього в соцмережі позначений як друзі, під час цілодобового домашнього арешту. При цьому детально опитала підозрюваного з приводу його політичних поглядів і прокоментувала, що людина, яка закінчила лише школу, не має права критикувати дії голови держави і взагалі владу. Іншого хлопця довела до сліз принизливою пропозицією просити пробачення в батьків з клітки.

Підозрюваному Стемпковському, в якого на руках мала дитина, вона дала 2 місяці СІЗО, оскільки він не приховував своєї належності до одного з політичних об’єднань і не вважав це злочином, бо «він не переконав суд (тобто пані Царевич особисто), що йому так вже потрібна та робота, з якої він посмів відпроситися для участі в акціях 14 жовтня. А неповнолітнього Михайла Стрижку відправила в СІЗО за те, що з’їздив в АТО без дозволу мами. З цього випливає, що матір погано контролює дитину, на думку елітної судді Царевич.

І під час засідання О.Царевич іноді повторювала: «Суд сьогодні об’єктивний. Такий об’єктивний, що сам від себе в шоці». Після чого не віддавала на поруки депутатам чергового в'язня. Бо не всі букви в заяві ідеально формально правильні.

Я довго не вірила що таке можливо. Звіряла прізвище, фото, ім’я. Але воно так: суддя Царевич вже після вашої цієї, як її там, Революції Гідності відчуває себе недоторканною вершителькою доль людських. Спостерігаючи її поведінку, я прямо-таки отримала майстер-клас із вишуканого садизму.

Юрій Ноєвий запропонував називати її Суддя Веселе Падло. Непогано, як на мене.

Але насправді все набагато страшніше. Ви були на Майдані?

Завтра помстяться вам. Ви їздили в Межигір’я? Ваше прізвище досі занотоване. Ви розумієте, що щось не так і хочете чинити опір, не маючи тепленького місця в респектабельній партії? На вас вже чекає затишок Лук’янівки. І про це не напишуть в ЗМІ. Бо тепер є «правильний» патріотизм, спрямований на війну з окупантом, і він пропагується (так, це дійсно потрібно, не сперечаюсь), але є і «неправильний» – боротьба з ворогом внутрішнім, який завжди буде «на руку Кремлю», «провокація», «розхитування човна».

І з яких це пір викидання щурів розхитує човен?..

П.С. Якщо хтось дізнається щось цікаве щодо прекрасної жриці правосуддя, буду вельми вдячна. Хочу квіти на 8 березня занести. Також подякую за ідеї щодо можливого притягнення до відповідальності цієї вишуканої леді.

Простіть, хлопці, патріоти, які воюють, які гинуть, які сидять! Ми не доробили цю кляту революцію. Ми знову заспокоїлись і переклали все на чиїсь плечі. Ми знову зарано почали намагатися жити звичним життям.

10629584_682118701895903_5416774698286358317_n.jpg?oh=a9774beec1e65700226e42408f33e0e1&oe=54B1C857&__gda__=1421837232_ce47abc8c4dfec84a728703ddf458399

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith, бл*, ці бл*дські судді деб*ли? У них мозку не вистачає зрозуміти, що буде після Майдану?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith, бл*, ці бл*дські судді деб*ли? У них мозку не вистачає зрозуміти, що буде після Майдану?

Знаєте, sergkots, здається мені, що прекрасно ця сволота розуміє що буде після Майдану - нічого. Хоч одного, з тих хто приймав рішення про арешт наших хлопців з Майдану, притягнуто до відповідальності? Думаю, подальші коментарі не мають сенсу.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу свою думку щодо суддів: завдяки діячам "пжити по новому" ця наволоч суддівська знову підняла голову і клепає такі рішення, що це на голову не налазить. Як брали, так і беруть далі. На з'їзді суддів судді прийняли рішення, що люстрація суддівського корпусу - це тиск на суддів. Уявіть собі - фомула життя від Ківалова форевер. Вони сподіваються, що все закінчиться як в 2005 році. Ну-ну...

Пи,Си. До речі, останні 2 тижні Окружний адміністративний суд Києва охороняють "тітушки". Сам в шоці. Це ппц...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу свою думку щодо суддів: завдяки діячам "пжити по новому" ця наволоч суддівська знову підняла голову і клепає такі рішення, що це на голову не налазить. Як брали, так і беруть далі. На з'їзді суддів судді прийняли рішення, що люстрація суддівського корпусу - це тиск на суддів. Уявіть собі - фомула життя від Ківалова форевер. Вони сподіваються, що все закінчиться як в 2005 році. Ну-ну...

Пи,Си. До речі, останні 2 тижні Окружний адміністративний суд Києва охороняють "тітушки". Сам в шоці. Це ппц...

Дивно було б, як би вони прийняли інше рішення :_02: Певно, Smith що підняла голову та наволоч, безкарність породжує впевненість в безкарності( пардон за тавтологію). Нічого для них не змінилось. Так, "попісяли" в штані місяць-другий після майдану і все. Пройшов час, дій не яких. Абсолютно не здивуюсь, як що, відносно них, прийметься рішення про не люстрацію суддівського корпусу як такого.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їх одразу після Революції треба було брати "тепленькими". А тепер важче... Памятаю, коли після Майдану, буквально через пару днів, я приймав участь в засіданні Апеляційного адмінсуду Києва. Оскаржував постанову судді, який виносив рішення щодо Майдану, зокрема, щодо розгону. Так я виказав цим трьом суддям все, що думаю про суддівську систему і про цього суддю. Сиділи і голови не могли підняти, тільки головуюча сказала: "Ми вас розуміємо."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порошенко нагородив луцького антимайданівця Терещука

Президент України Петро Порошенко нагородив званням "Заслужений юрист України" начальника головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві Олександра Терещука.

Про це йдеться в Указі Порошенка на офіційному інтернет-представництві глави держави.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порошенко нагородив луцького антимайданівця Терещука

Президент України Петро Порошенко нагородив званням "Заслужений юрист України" начальника головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві Олександра Терещука.

Про це йдеться в Указі Порошенка на офіційному інтернет-представництві глави держави.

я давно зрозуміла,що й Порошенко нас розвів

другий Яник ,тільки в шоколадній обгортці і з красивою дружиною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хочу щоб вважали, що я став на захист колишньої системи, але зі слів працівників МВС в нашому Луцьку, які там вже працюють від 5 і до 15 років і побачили за свій час роботи з добрий десяток керівників управління, то Терещук був саме СПЕЦІАЛІСТОМ своєї справи..., а спеціалісти потрібні при любій владі... а в період майдану (до розстрілу людей) в нього просто вибору не було... там було або ти з нами, або ПРОТИ нас...

Звичайно в нього було багато гріхів, як і в любого керівника такого рівня, який мав прикласти всіх зусиль, щоб виконати щомісячний план по $ перед міністерством... але спеціалістом він все ж таки був...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10359909_806683836054534_6769090806537166600_n.jpg?oh=9815f54638927d1068304f109afcf31c&oe=54EC72D0

Бачо Корчилава

Знаете что означает по настоящему делать реформы в армии и поддерживать её. Это не выступать перед солдатами, в красивой форме, это делить с ними их жизнь по настоящему, в такой же форме как они, и хотя бы бегать вместе с ними. Это фото 2007 года, Миша тренируется вместе с солдатами, бегает наравне 10 км. Лысый без шапки, чуть сзади, Начальник Генерального Штаба Вооруженных Сил Грузии генерал-лейтенант Деви Чанкветадзе. Бегали и жили с солдатами все... Даже многие министры, единственного кого не заставляли ни бегать и ни жить с солдатами Каха Бендукидзе. Вот так делались реформы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ZN.UA опубликовал документы, в которых АП приказывает привлечь к ответственности журналиста

24 октября в 10:00

Документ также содержит данные, которые не подлежат разглашению, поэтому они заретушированы.

Приведены доказательства, что Банковая приказывает привлечь к ответственности автора ЗН

rian.com.ua

В ответ на заявление президента Петра Порошенко о том, что не существует никакого поручения его администрации привлечь к ответственности журналиста "Зеркала недели" Дмитрия Менделеева, который написал статью о злоупотреблениях госкомпаний при продаже оружия, ZN.UA публикует полный скан протокольного решения по результатам заседания президента с силовиками, содержащий в пункте 20 данное поручение Генпрокурору Яреме.

"По результатам проведенной проверки в случае подтверждения наличия состава преступления по признаку подрыва обороноспособности государства привлечь к ответственности автора статьи о продаже оружия и военного имущества, которая была опубликована на сайте Интернет-издания "Зеркало недели", - сказано в п.20 протокольного решения.

Многие содержащиеся в протоколе президентские решения действительно актуальны по сей день и не подлежат разглашению, поэтому мы скрыли остальное содержимое документа.

Мы также публикуем письмо главы администрации президента Бориса Ложкина премьер-министру Украины Арсению Яценюку от 8 сентября 2014 г., сопровождающее протокольное решение по результатам совещания президента Украины с руководителями центральных органов исполнительной власти от 7 сентября 2014 г. в АП. Что подтверждает наличие упомянутого выше документа.

Напомним, опубликованный "Зеркалом недели. Украина" 18 октября материал Дмитрия Менделеева "Ложь убивающая" о незаконной торговле оружием предприятий "Укроборонпрома", ставший реакцией на судебный иск "Укроборонпрома" и Минобороны к еженедельнику, автору статьи и активисту-волонтеру Светлане Зварыч, — вызвал широкий резонанс в медиапространстве.

Судебные иски против ZN.UA со стороны Минобороны и "Укроборонпрома", а также поручение главы государства привлечь к ответственности автора статьи Дмитрия Менделеева в случае установления совершенного им "подрыва обороноспособности государства", вызвали возмущение в отечественных и зарубежных медиакругах.

Президент Порошенко до последнего отрицал, что Банковая дала поручение привлечь к ответственности журналиста. "...появилось фейковое сообщение, в котором от имени президента дается поручение привлечь к ответственности журналиста. Это — чушь!".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Ось так от стаття на "Хвилі" від Юрія Романенка

Хватит носиться с Майданом как дурень со ступой

В политических спора часто можно услышать мнение, что «украинцы вроде бы создали прецедент сверхколлегиального волеизхявления (майдан). Аппеляция к Майдану уже стала мантрой, которую произносят к месту и к не месту.

Ритуальные приседания, раскрашивание заборов в цвета национального флага и прочие внешние проявления майданного культа на самом деле обозначают проблему реализации целей, которые декларировались и мобилизовали массы на второй Майдан в ноябре 2013 года.

Поэтому, да, хватит носиться с Майданом, как дурень со ступой.

Ни одну из стоящих задач перед страной Майдан не решил. Ни в 2004, ни в 2013-2014 году. Можно точно сказать, какую задачу решил — задачу смену режима одних олигархов на других. Что в 2004, что в 2014. То есть, по факту Майдан — есть инструмент олигархов независимо от того, какие святые идеалы преследовали миллионы простых украинцев.

На самом деле, Майдан - это проклятие Украины, потому что он берет свое начало от казацких восстаний 17 века. Это неудачная форма бунтов, которая никогда,. подчеркиваю, еще никогда не закончилась успехом.

Поэтому для того, чтобы мы стали на ноги мы должны перестать носиться с Майданом как дурень со ступой. Украина пойдет вперед не вследствие Майданов, а вследствие наличия нормальной хунты (связки силовиков, орговиков и интеллектуалов), нормальных партий, нормальной элиты, опирающейся на нормальный отвественный народ. А чтобы это возникло должна быть системная кропотливая деятельность, а не беготня под Верховную Раду с криками «Ганьба! Ганьба! Зрада!» и так далее.

Украинцы должны свыкнуться с мыслью, что успех - есть следствие долгого тяжелого труда, который окупится спустя десятилетия. А Майдан и «марення» о нем это вечные ожидания чуда, что згинуть наші вороженьки як роса сонці.

Даже кровавая развязка 20 февраля, даже война на востоке еще не вправила многим мозги. Украину спасет только одно чудо — чудо организации масс передовыми людьми с ясным видением будущего, ответственных и в меру циничных, способных быть увлеченными «игрой в созидание» с помощью институтов пересозданного государства на основе переформатированной и модернизированной экономики вместе с просвещенным и вытащенным из бездны совка, средневековых предрассудков, Русского мира и, просто невежества, народа.

В общем, качественные изменения начнутся тогда и только тогда, когда мы перестанем цепляться за Майдан и творчески переосмыслим его практики. Жертвы на Майдане не были напрасны, они открыли дорогу к качественным изменениям, но их можно достичь уже другими инструментами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага - тра сидіти далі тихенько, не протестувати і "ждати пАкрАщань!".....ще років зо100 ...да брєд! ....."другімі інструмєнтамі" досягти у нас в країні чогось без "радикалізму" по- моєму не вийде........А "писунів та размишлятєлів" у нас "уж задофіга")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

третій майдан буде...

Виявляється ми сплачуємо податки, частина з яких йде на фінансування лугандону.

Зокрема, Україна дарує лугандонцям електроенергію і газ. Просто дарує!!! І має намір далі дарувати!

Луцьк сидить на лімітах газу, лучани без гарячої води, Волиньобленерго в квитанціях повідомляє про ймовірність відключення електропостачання через недостатньою генерацією, а тим часом опалювальний сезон у Донецьку розпочинається раніше, ніж у інших містах України.

Україна витрачає дефіцитну валюту на закупівлю газу, молиться на те, що б не припинився реверс, йде на принизливі умови з газпромом, і цей газ потім дарує шанувальникам путіна. Це просто жах!

Як на оборону запланували витратити щось біля 800 млн грн, а на обігрів і освітлення проклятого лугандону біля 7 млрд. грн. Майже у десять разів більше!!! І це не за рахунок Лахметова, чи з особистих коштів Порошенка, Тимошенко чи Яценюка, а з податків українців. Вони що геть втратили розум чи совість?

Можливо нам ще міст через керченську протоку кримчанам побудувати? Чого ж. Там теж є поодинокі прихильники України.

Фігня, скинемось. Самі будемо відмовляти собі у їжі, аби підсобити сєпаратістам. Вони відразу розчуляться і захочуть повернутися в склад України. Моментально і усі!

Скільки можна знущатися з народу України, з її армії? Скільки можна принижуватися перед великорасейським шовінізмом?

Ах, да путін лякає, що кине на Україну ядерну боєголовку, якщо ми відключемо газ, воду і електроенергію лугандону.

Чули ми вже про таке від одного міністра оборони переляку.

Дістало!

Мали б виключити опалення у Луганську, але, напевно переплутали, і

Лучанам припинять теплопостачання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Skorpio76, ну мабудь щоб не давати туди енергоносії потрібно признати Лугандонію і Домбаве... навести кордон і тоді перекрити всі поставки. Хоча як на мене, то в тих районах ввже не лишилось людей, які все ж таки хочуть бути українцями, а от наша влада думає навпаки. Можно все ж таки пробні відключення робити, щоб там у повній мірі відчули пакращення від життя в параші..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...