Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

А гривні не варто міняти якщо іх не дуже багато, ... а то якщо їх зараз міняти на долари то більше втратиш ніж отримаєш.

Тобто долар буде дешевшати? Якось не в'яжеться з оцим:

якщо долари є то краще їх не тратити поки, бо потім будуть на вагу золота.

мав на увазі те що зараз гривні краще вкласти, в товари та послуги, бо потім ці товари та послуги будуть в два рази дорожчими і людина вже менше собі зможе дозволити, наприклад в мене була на протязі 3-років однакова зарплата, раніше я міг собі дозволити декілька разів відпочити за кордоном, зробити хороший ремонт за невисоку ціну, але я цього не робив, бо то ше молодим дурним був то трохи прогулював гроші, то позичав, займався непотрібними речами. А зараз я за ту зарплату неможу нікуди поїхати, і як уже мозок встав в правильне русло почав думати про майбутнє то зрозумів, що те, що я раніще міг купити за ту ж запралу в 4 рази більше, то зараз важко це собі дозволити, бо все подорожчало в декілька разів і продовжує дорожчати.

Змінено користувачем Asp77
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

я десь тут проявляв свою самовпевненісь? чи давав комусь поради що робити з грошима? Чи я казав що я розумний чи золотий медаліст, чи бізнесмен? я десь тут зазнавався?

та ні, ти просто тонко давав зрозуміти, що всі в кого є гроші, ОБОВЬЯЗКОВО нехороші люди, а ті , що не хочуть давати грошей на твої супербізнесплани - удвічі нехороші люди, а так нє, не зазнавався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж цікавить, бо цей чувак і ще один тут говорять і дають поради одні а потім лиють водичку і не відповідають за свої слова, і той хто їм суперечить то роблять ідіотом , аби відстояти свою безтолкову правоту. Корочє тема про курс, і щоб не було тут холіварства, то нехай дають прогнози і поради люди з відповідною освітою, або люди з владними звязками, бо деякі тут розумники, модератори, золоті медалісти, возомнили себе ходячою енциклопедією з правильним мишлением а все остальние дно, і той хто не так говорить як вони хочуть, стає ізгоєм. Вобщем рахую тако якщо ти фінансист, економіст, чи банкір, то можеш дати пораду людям що робити з грошами а якщо ні то пропусти тему аби не злити інших...

щось дуже знайома риторика, десь вже це я чув, ну то таке, життя айпішник покаже, з часом

Ви от мені скажіть якщо ви модератор, якщо ви розумніший за всіх, то чому ви постійно щось комусь доказуєте що ви праві і розумієтесь у всьому, і тролите часом ??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як нема універсальних ліків для всіх, так і нема одної поради для всіх, що робити з грошима.

В кожного свої інтереси, свої потреби, а ще дуже важливо-різна сума грошей.

Вважається, що коли людина може 30% свого доходу відкладати-то це вже є інвестор.

Тут вже вирішальним є як швидко і в якому обємі відкладені гроші можуть знадобитися.

Ну і знову ж яка сума.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я десь тут проявляв свою самовпевненісь? чи давав комусь поради що робити з грошима? Чи я казав що я розумний чи золотий медаліст, чи бізнесмен? я десь тут зазнавався?

та ні, ти просто тонко давав зрозуміти, що всі в кого є гроші, ОБОВЬЯЗКОВО нехороші люди, а ті , що не хочуть давати грошей на твої супербізнесплани - удвічі нехороші люди, а так нє, не зазнавався

Ви коли небуть самі пробували почати бізнес з нуля? пробували продвинути свою ідею ? пробували спілкуватися з мільйонерами хочаби? пробували шукати фінансову підтримку для свого бізнесу? Що ви мені тут говорите, що я автоматично безпідставно на всіх поставив ярлик нехороших людей. Половина ваших слів в ваших повідомленнях видумка суто вашого розуміння речей...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мав на увазі те що зараз гривні краще вкласти, в товари та послуги, бо потім ці товари та послуги будуть в два рази дорожчими і людина вже менше собі зможе дозволити,

Тобто долар таки подорожчає мінімум у два рази? То значить варто купити долар, а ти радиш не купувати. Тебе самого твої взаємовиключні поради не лякають?

наприклад в мене була на продязі 3-років однакова зарплата, раніше я міг собі дозволити декілька разів відпочити за кордоном, зробити хороший ремонт за невисоку ціну, але я цього не робив, бо то ше молодим дурним був то трохи прогулюва гроші то позичав, займався непотрібними речами, А зараз я за ту зарплату неможу нікуди поїхати, і як уже мозок встав в правильне русло почав думати про майбутнє то зрозумів що те що я раніще міг купити за ту ж запралу в 4 рази більше, то зараз важко це собі дозволити, бо все подорожчало в декілька разів і продовжує дорожчати.

Так от чого ти на всіх обіжений. Але хіба ми тут усі винуваті що ти "молодим дурним був"?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви от мені скажіть якщо ви модератор, якщо ви розумніший за всіх, то чому ви постійно щось комусь доказуєте що ви праві і розумієтесь у всьому, і тролите часом ??

да я вам нічого не доказую, тим більше ніяким чином не давав зрозуміти, що я у ВСЬОМУ розуміюсь. Вам люди вже декілька раз (РІЗНІ ЛЮДИ) вказували на несоотвєтсвіє вашого словєсного поноса , а ви чогось конкретно до мене вчепились. Постараюсь більше до (і про) вас не писати, бо кількість матюків, які виникають в голові явно перебільшують кількість нормальних слів на квадратний сантиметр. Зірвусь, прийдется самозабанитись, наразі цього робити не хочется. Нехай щастить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, ну....

Або перенесіть у флейм....

Або зробіть прибирання...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мав на увазі те що зараз гривні краще вкласти, в товари та послуги, бо потім ці товари та послуги будуть в два рази дорожчими і людина вже менше собі зможе дозволити,

Тобто долар таки подорожчає мінімум у два рази? То значить варто купити долар, а ти радиш не купувати. Тебе самого твої взаємовиключні поради не лякають?

наприклад в мене була на продязі 3-років однакова зарплата, раніше я міг собі дозволити декілька разів відпочити за кордоном, зробити хороший ремонт за невисоку ціну, але я цього не робив, бо то ше молодим дурним був то трохи прогулюва гроші то позичав, займався непотрібними речами, А зараз я за ту зарплату неможу нікуди поїхати, і як уже мозок встав в правильне русло почав думати про майбутнє то зрозумів що те що я раніще міг купити за ту ж запралу в 4 рази більше, то зараз важко це собі дозволити, бо все подорожчало в декілька разів і продовжує дорожчати.

Так от чого ти на всіх обіжений. Але хіба ми тут усі винуваті що ти "молодим дурним був"?

Ну чи ви дурні чи що? ну допустім поміняєти ви зараз гривні на долари, потім схочете наприклад зробити ремонт, а ціну будуть в гривнях ще дорожчі,і ви ідете і міняєте долари на гривні і всерівно в плюсах не будете, то який толк їх міняти зараз на доллари, якщо від курсу залежить і ціноутворення на все підросте курс підростуть ціни і всерівно ви не будете мати користі з того що у вас будуть доллари бо ціни відповідно і підвищуться, і купівельна спроможність у вас буде та ж сама щой з гривнями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви коли небуть самі пробували почати бізнес з нуля? пробували продвинути свою ідею ? пробували спілкуватися з мільйонерами хочаби? пробували шукати фінансову підтримку для свого бізнесу? Що ви мені тут говорите, що я автоматично безпідставно на всіх поставив ярлик нехороших людей. Половина ваших слів в ваших повідомленнях видумка суто вашого розуміння речей...

б*я **************** с*ка ******************** та ну на *** ************* карочє, в приват напишу зараз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да я вам нічого не доказую, тим більше ніяким чином не давав зрозуміти, що я у ВСЬОМУ розуміюсь. Вам люди вже декілька раз (РІЗНІ ЛЮДИ) вказували на несоотвєтсвіє вашого словєсного поноса , а ви чогось конкретно до мене вчепились. Постараюсь більше до (і про) вас не писати, бо кількість матюків, які виникають в голові явно перебільшують кількість нормальних слів на квадратний сантиметр. Зірвусь, прийдется самозабанитись, наразі цього робити не хочется. Нехай щастить

різні люди, це ви і золотий медаліст Frank Cowperwood ))

Але я на вас зла не тримаю) І вам теж нехай щастить в житті ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не можна десь в налаштуваннях борди поставити галочку, щоб не вiдображались пости окремого користувача?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну чи ви дурні чи що? ну допустім поміняєти ви зараз гривні на долари, потім схочете наприклад зробити ремонт, а ціну будуть в гривнях ще дорожчі,і ви ідете і міняєте долари на гривні і всерівно в плюсах не будете, то який толк їх міняти зараз на доллари, якщо від курсу залежить і ціноутворення на все підросте курс підростуть ціни і всерівно ви не будете мати користі з того що у вас будуть доллари бо ціни відповідно і підвищуться, і купівельна спроможність у вас буде та ж сама щой з гривнями.

Ти ж сам писав що долари будуть на вагу золота)))), то по твоїй логіці мені за те золото такий ремонт зроблять що я зараз за ті гривні такого не зроблю))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як нема універсальних ліків для всіх, так і нема одної поради для всіх, що робити з грошима.

В кожного свої інтереси, свої потреби, а ще дуже важливо-різна сума грошей.

Я в іншій темі вже писав як вберегти свої заощадження. Вважаю свій метод більш-менш універсальним, незалежно від інтересів і потреб і сум. Вже другу кризу живу не дьоргаючись від зміни курсу гривні.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти ж сам писав що долари будуть на вагу золота)))), то по твоїй логіці мені за те золото такий ремонт зроблять що я зараз за ті гривні такого не зроблю))

не зробиш бо ціни будуть не такі, вже ціни на все і види робіт в тому числі в два рази зросли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

б*я **************** с*ка ******************** та ну на *** ************* карочє, в приват напишу зараз

Та мені тоже цікаво, пиши вже тут. :)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Asp77,

Чесно кажучи ваші пости особисто в мене викликають посмішку. Ви вже якось визначіться, треба купувати долар чи не треба.

ну допустім поміняєти ви зараз гривні на долари, потім схочете наприклад зробити ремонт, а ціну будуть в гривнях ще дорожчі,і ви ідете і міняєте долари на гривні і всерівно в плюсах не будете, то який толк їх міняти зараз на доллари, якщо від курсу залежить і ціноутворення на все підросте курс підростуть ціни

Взагалі-то, курс і ціна товару мають різні динаміки росту. Причому, чим менше товар включає в себе імпортних складників, тим повільніше його вартість корелюється з курсом долара.

Ваша проблема в тому, що ви берете завідомо хибні твердження і будуєте на них теоріії, які теж, як ви розумієте, будуть хибними.

Змінено користувачем Frank Cowperwood
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....збісилися...Холівар

де мій попкорн???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...і то прилізе якийсь свіжозареганий "вовк з Волл-стріт" і втирає, втирає, втирає, з понтом кращий учень Баффета і Сороса....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розвиток глобальної економіки відбувається циклами.До кризи 2008 був шалений підйом і гроші тоді не коштували нічого, в тому числі і долар був дешевий(відповідно дорожчало золото).Згадайте як тоді видавали кредити, їздив бус і оформляли прямо у ньому.Бо і навіть банкіри думали, що ріст буде ще довго і старалися розпихати свої кредити перед конкурентами.

Ну це як людина коли гроші заробляються легко і швидко-починає думати, що так буде мінімум довго,якщо не завжди.

В результаті починає залазити у кредити, бо ж получається віддавати.і життя прекрасне.

Потім розвиток економіки починає пригальмовувати, але людина цього ще не помічає, бо кількість надрукованих грошей все ще зростає, так як і пік літньої спеки наступає тоді, коли сонце вже місяць як іде на спад.

Далі більше , раптом приходить криза ( ну як зима, котру якось завжди не ждуть)-обвалються банки, іпотека ,мрії та курси.

Гроші знову стають дорогими, бо насправді залишаються лише та їх кількість, що забезпечена золотом та внутрішнім валовим продуктом.

Люди спускаються з небес на грішну землю , затягують паски і починають працювати, кленучи все на світі, хоча почати варто із себе.

Ті що притримали свого часу грошики, вкладають їх тепер якнайвигідніше.

Чим краще ми навчимо цьому своїх дітей- тим спокійнішими будемо за майбутнє онуків.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не зробиш бо ціни будуть не такі, вже ціни на все і види робіт в тому числі в два рази зросли.

В гривнях будуть не такі, а вдоларах ??? вони ж будуть на вагу золота!!!!

Чи ти думаєш зробити ремонт в кімнаті наприклад покласти 1м2 плитки зараз коштує 100грн а коли долар буде на вагу золота то буде коштувати 100 доларів, чи як???? поясни, чи ти вже забрихався, чи твій мозок сам заглючив))???

П.С. То потвоїй логіці вообще тоді саме краще йти вчитися (вкладувати гроші) на плиточника для прикладу))) буду золотом заробляти, під час інфляції чи девальвації))

Змінено користувачем Galiant
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто не хоче залазити в кредити, той без крайньої нужди й не залазить, ні при піку росту економіки, ні при спаді, бо образно кажучи, зламав ногу й все, сімейний бюджет рухнув, а ті що постійно залазять в кредити, про таких в народі кажуть : свиня болото скрізь знайде

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В гривнях будуть не такі, а вдоларах ??? вони ж будуть на вагу золота!!!!

Чи ти думаєш зробити ремонт в кімнаті наприклад покласти 1м2 плитки зараз коштує 100грн а коли долар буде на вагу золота то буде коштувати 100 доларів, чи як???? поясни, чи ти вже забрихався, чи твій мозок сам заглючив))???

якщо доллар буде по 25 то ніхто тобі плитку не кластиме за 100грн бо тоді буханка хліба коштуватиме 20грн і ніодин поважаючий себе спеціаліст не буде тобі працювати за такі гроші, ціни піднімуть на все.

А поговорка на вагу золота, то так у народі говорять коли все дорожчає в рази, не сприй все так буквально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо доллар буде по 25 то ніхто тобі плитку не кластиме за 100грн бо тоді буханка хліба коштуватиме 20грн і ніодин поважаючий себе спеціаліст не буде тобі працювати за такі гроші, ціни піднімуть на все.

А поговорка на вагу золота, то так у народі говорять коли все дорожчає в рази, не сприй все так буквально.

Ну і????кщо при доларі 16 плитка 100грн

при доларі 25 хай плитка 150грн

то в чому смисл не переводити гривні у валюту??? в гривнях я втрачу 100%, а вдоларах не програю точно, а виграти шанси великі!))

Чи все таки порекомендуєш вкладувати гроші у навчання і йти вчитися на плиточника, щоб потім урвати куш???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже вахливий момент.Долар може коштувати 25 грн тоді, коли буханка хліба коштуватиме 12 грн.

А цього не буде , поки зарплата не стане удвічі вища.Бо інакше голодний бунт., революція і тд.

Тому долар 25 грн ближчим часом і не буде ніяк.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...