Перейти до змісту

Де у Луцьку можна выдремонтувати об,єктив?

JXL

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне кажучи, зіткнувся з проблемою у своєму об,єктиві Canon EF 50mm f1.4.

Періодично викидає помилку "ERROR 01". також потрібно його від,юстувати.

Можливо хтось знає чи є у луцьку де відремонтувати об,єктив?

Опубліковано

"ERROR 01" в цього об"єктива може бути по причині несправності механізму або двигуна діафрагми. Відремонтувати то ще можна пробувати, а від"юстувати тільки в Києві. В Луцьку відповідного обладнання нема, і напевне ніколи не буде.

А автофокус нормально працює по всьому діапазону? В цього об"єктива часто гнеться тубус і погано рухається фокусна лінза.

Опубліковано

"ERROR 01" в цього об"єктива може бути по причині несправності механізму або двигуна діафрагми. Відремонтувати то ще можна пробувати, а від"юстувати тільки в Києві. В Луцьку відповідного обладнання нема, і напевне ніколи не буде.

А автофокус нормально працює по всьому діапазону? В цього об"єктива часто гнеться тубус і погано рухається фокусна лінза.

На відкритих позначках діфрагми часто промахи автофокусу, десь від f1.4 до f2.5 та і різкість((((((((((((.

Саме головне для мене вирішити питання з "ERROR 01" і заодно кільце фокусування подивитися, а то не дуже мені подобається як воно ходить

У мене уже був досвід розбору 2-х таких об,єктивів ( добре що все пройшло успішно), але переконаний, що краще довіритися спеціалісту в цій сфері, так як робота дуже делікатна.

Опубліковано

Ех, на відкритих діафрагмах знімати, то ще треба вміти. По перше, як відомо, на повністю відкритій діафрагмі, світлосильні об"єктиви і за ідеальних умов не дуже різкі. А ще часто змаз різкості буває за рахунок кривих рук і довгої витримки. В непідготовлених фотографів на витримках довше 1/60 сек. часто нерізкі фото виходять, бо при натисканні спуску об"єктивом махають вгору-вниз. На тестових таблицях перевіряли? Фронт, бек фокус є?

Опубліковано

Згоден, є такий нюанс як криві руки,але себе частково відношу до категорії таких фотографів))). Із самокритикою у мене все гаразд. Сьогодні перевірю на фронт\бек, хоча на тушці є підстройка автофокусу))). Цікаво, скільки потянеремонт об,єктиву?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...