Перейти до змісту

Плани міської влади на 2014 рік

Dream

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А вот я думаю, что подземные переходы в Луцке совершенно не нужны. Это лишний сборщик мусора и грязи. А безопасность это только для тех, кто привык переходить на красный свет для автомобилей, а не зеленый для пешеходов, Плюс это уродство для архитектуры. Ну может возле Там-Тама как часть Порт-Ситти. Но думаю это задорого будет. Эти переходы пережиток совка. Неужели Вам так хочется загонять себя под землю. Позиция совершенно не понятна

Опубліковано

А вот я думаю, что подземные переходы в Луцке совершенно не нужны. Это лишний сборщик мусора и грязи. А безопасность это только для тех, кто привык переходить на красный свет для автомобилей, а не зеленый для пешеходов, Плюс это уродство для архитектуры. Ну может возле Там-Тама как часть Порт-Ситти. Но думаю это задорого будет. Эти переходы пережиток совка. Неужели Вам так хочется загонять себя под землю. Позиция совершенно не понятна

Чоловіче, на пішоходному переході НЕЗАЛЕЖНО від кольору сигналу світлофора , безпечно почуває себе водій в першу чергу.

Справжня безпека досягається максимальним розведенням різних потоків руху.Особливо різних категорій учасників руху.Якщо на автобані нема поворота наліво, то там ніякий дебіл , пяний чи просто людина яка заснула, або якій стало погано за кермомі не вилетить на зустрічну.

Опубліковано

+1 надземні треба робити

надземні повністю зіпсують весь архітектурний ансамбль. Не уявляю, наприклад, біля Променя. Бррр.
Опубліковано

планів у них завжди багато, тільки роблять через опу, а потім обурються чому це народ "бурує", нехай повчаться в міста Полатава.

Опубліковано

+1 надземні треба робити

надземні повністю зіпсують весь архітектурний ансамбль. Не уявляю, наприклад, біля Променя. Бррр.

біля променя можливо , а от біля там таму - нормчик і сам Бог велів

ну і, ви ж не думаєте що хтось збирається робити підземний перехід біля променя?

Опубліковано

Я вот никогда не думал, что можно сделать на Воли аптеку возле Приватбанка на пол тротуара или Наш Край такой же с выходом в подвал, а нет... могут

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...