usd1 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 14:12 #26 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 14:12 А вот я думаю, что подземные переходы в Луцке совершенно не нужны. Это лишний сборщик мусора и грязи. А безопасность это только для тех, кто привык переходить на красный свет для автомобилей, а не зеленый для пешеходов, Плюс это уродство для архитектуры. Ну может возле Там-Тама как часть Порт-Ситти. Но думаю это задорого будет. Эти переходы пережиток совка. Неужели Вам так хочется загонять себя под землю. Позиция совершенно не понятна
snouden Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 14:42 #27 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 14:42 +1 надземні треба робити
Nokian Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 16:04 #28 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 16:04 А вот я думаю, что подземные переходы в Луцке совершенно не нужны. Это лишний сборщик мусора и грязи. А безопасность это только для тех, кто привык переходить на красный свет для автомобилей, а не зеленый для пешеходов, Плюс это уродство для архитектуры. Ну может возле Там-Тама как часть Порт-Ситти. Но думаю это задорого будет. Эти переходы пережиток совка. Неужели Вам так хочется загонять себя под землю. Позиция совершенно не понятнаЧоловіче, на пішоходному переході НЕЗАЛЕЖНО від кольору сигналу світлофора , безпечно почуває себе водій в першу чергу.Справжня безпека досягається максимальним розведенням різних потоків руху.Особливо різних категорій учасників руху.Якщо на автобані нема поворота наліво, то там ніякий дебіл , пяний чи просто людина яка заснула, або якій стало погано за кермомі не вилетить на зустрічну.
Dream Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 18:30 Автор #29 Опубліковано 10 Лютого, 2014 в 18:30 +1 надземні треба робитинадземні повністю зіпсують весь архітектурний ансамбль. Не уявляю, наприклад, біля Променя. Бррр.
MACCEN Опубліковано 11 Лютого, 2014 в 08:13 #30 Опубліковано 11 Лютого, 2014 в 08:13 планів у них завжди багато, тільки роблять через опу, а потім обурються чому це народ "бурує", нехай повчаться в міста Полатава.
snouden Опубліковано 11 Лютого, 2014 в 08:35 #31 Опубліковано 11 Лютого, 2014 в 08:35 +1 надземні треба робитинадземні повністю зіпсують весь архітектурний ансамбль. Не уявляю, наприклад, біля Променя. Бррр.біля променя можливо , а от біля там таму - нормчик і сам Бог велівну і, ви ж не думаєте що хтось збирається робити підземний перехід біля променя?
usd1 Опубліковано 11 Лютого, 2014 в 08:40 #32 Опубліковано 11 Лютого, 2014 в 08:40 Я вот никогда не думал, что можно сделать на Воли аптеку возле Приватбанка на пол тротуара или Наш Край такой же с выходом в подвал, а нет... могут
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.