Перейти до змісту

Який "тазік" вибрати

arimantaras

Який "тазік" вибрати?  

114 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Купляйте п'ятидверний фіат уно з півторалітровим мотором. Запчастини до нього вже не проблема, можна з польщі цілого взяти про запас за тисячу доларів. Кузов хетчбек, задні сидіння складаються, багажник бомба-двокамерний норд входить))) витрата палива в змішаному режимі 5. 5-6. 5л.

На рахунок машин, що в голосуванні. . . Краще дійсно взяти новішого жигуля дев'ятку. Вже перевірили на власному досвіді. Іномарка з таких років це постійна викачка грошей з кишені. Звичайно, комфорту в жигульові ноль, їдеш як на табуретці. Зате, коли за пів року розіб'єте підвіску на наших гарних дорогах, за сто доларів купите все нове й знову поїдете. На іномарку один підшипник 50 доларів коштуватиме, й під заказ, або на шроті шукати. Те ж саме й з кузовним ремонтом. Пом'ялось в жигулі крило- за сто гривень нове взяв без проблем. З іномаркою так не вийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь

Але ж цей УНО манюююююсінький...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але він був в хорошому стані і кузов у нього був "лужоний" Луджений Оцинкований у прямому розумінні у німців з'явився тільки з 4ого покоління, це десь 1995-97 рік модельного ряду.

Ви помиляєтесь, підніміть технічну документиацію, і ви побачите, що наприклад автомобілі audi с3(100), були з Луджений ну добре Оцинкованим дном кузова(по замовленню робили повну цинковку) до 85 чи 86 року не помню, а потім випускали з повністю оцинкованими кузовами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Uno зверху здається малим, а в середині місця достатньо, точно не поступиться 99)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після уно в дев'ятці мені було мало місця. Це в нього вигляд такий, обманчивий. Мій родич вагою 140кг й зростом 215см казав, що навіть не влізе за руль. В результаті він прокатався в місто, а я отримала проспорену ним коробку цукерок)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

параметри фіат уно

Довжина 3645-3689 мм

Ширина 1549-1562 мм

Висота 1405-1422 мм

Вага 711-910 кг

параметри ваз 2109

Довжина 4006 мм

Ширина 1650 мм

Висота 1402 мм

Вага 945 кг

дані з вікіпедії. П'ятидверний уно на 32см коротший від дев'ятки. Але в дев'ятці довший моторний відсік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що скаже ТС? Коло "підозрюваних" звузилось?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жигуль є жигуль.

Опеля бери.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу дискусія вийшла досить запекла, в мене напевно такий же ж сумнів як і в більшості про те, чи кращий на десять років старший жигуль від іномарки, типу Опеля чи Форда якогось, до цього часу їздив тільки на жигулях, починаючи від копійки, потім шістка, потім дев'ятка а остання була десятка, так як їздив на батькових машинах іншого і не знав, а от для себе що купити вже задача...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що скаже ТС? Коло "підозрюваних" звузилось?))

мабуть нічого нескаже, пів року неможе визначитись :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого, що значить не мав авто і ніколи не заглядав особо в цю гілку!

Автор виявляється клонує теми пачками!

Я для прикладу, не мав авто ніякого, але в якості пасажира їздив на різних. Багато чого можу сказати із відгуків власників.

Як перше авто вибирав практичне, дешеве в обслуговуванні і щоб було не шкода навчитися.

Наступне буде явно не 9-ка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з багатьох моїх знайомих які пересіли з 9-ки навіть на Ланос, зітхнули з полекшенням :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого, що значить не мав авто і ніколи не заглядав особо в цю гілку!

Автор виявляється клонує теми пачками!

Я для прикладу, не мав авто ніякого, але в якості пасажира їздив на різних. Багато чого можу сказати із відгуків власників.

Як перше авто вибирав практичне, дешеве в обслуговуванні і щоб було не шкода навчитися.

Даваж Женя швидше пересідай, і напевно ти відразу відпишешся "Блін чому я раніше цього не зробив")))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і напевно ти відразу відпишешся "Блін чому я раніше цього не зробив")))

Ні не відпишуся. Крок був свідомий і буде свідомий.

Єдине що скажу - "Нарешті" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і напевно ти відразу відпишешся "Блін чому я раніше цього не зробив")))

Ні не відпишуся. Крок був свідомий і буде свідомий.

Єдине що скажу - "Нарешті" :)

Ну тоді чекаєм нову тему "Нарешті" автор "Zheny@",а в ній "Ну що купив я нарешті BMW X5, ))))) або Лексус ))) ну пацани капєц! не має що рівняти з жигуликом))

Ладно пошутили і хватить,що не купиш все твоє і якщо як ти кажеш свідомо то по любому має бути щось краще)).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Беріть Opel Vectra A тільки з мотором 1,8 - 2,0. У машини дуже хороша динаміка, сам на такій катаюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А кузов? Вектри славляться корозією,особливо арок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 років тому шукав Opel Vectra A на нашому авторинку. Кілька разів виходив - нічого живого знайти не вдалося. Все або гниле, або вже роблене аби як. Знайомого така машина з мотором 2.0 наїздила вже з пів мільйона кілометрів. Стоїть газове обладнення, розхід пального не напрягає, зато мотор тяговитий і живучий. В іншого колись була 1.6, то ресурс в нього значно менший.

Сам тоді купив Mercedes-Benz 190D (W201 кузов). Дуже задоволений. Відкатав 4 роки без особливих проблем.

Головне натрапити на живу машинку. Якщо вона в'їзджена, то що мерседес, що опель, що жигулик - все смоктатиме гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головне натрапити на живу машинку.

Є нюанси. Знову ж.

Є передній привід, є задній. Я заднього не люблю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пом'ялось в жигулі крило- за сто гривень нове взяв без проблем. З іномаркою так не вийде.

Ніколи не розумів, не розумію і, мабудь, не зрозумію людей, які вибираю ваз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головне натрапити на живу машинку.

Є нюанси. Знову ж.

Є передній привід, є задній. Я заднього не люблю.

У справжнього автомобіля має бути кардан :0031:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У справжнього автомобіля має бути кардан :0031:

ну і вихлопна труба.Аля - Самец! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У справжнього автомобіля має бути кардан

У справжнього авто повинен бути водій, а не прокладка між кермом та сидінням, і пофіг, є там кардан чи нема, і яка емюлема красується на капоті!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки маю водійське посвідчення стільки і часу на опелі. Кузов - в них головна болячка, але найти авто таких років з нормальним кузовом не складе проблем. Зато я бачу тільки великі жирні плюси:

- Підвіска, якщо хороший майстер буде служити рік півтора на наші дороги і не стукати

- Двигун, тільки заміна мастил.

- Ну і комфорт порівняно з ТАЗ ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку потрібно купувати такий автомобіль який буде подобатись / в якому буде подобатись їздити.

Стосовно прямої теми - в тих роках з іномарок треба брати мазду - вони дешевші від інших старих іномарок, то можна взяти новішу.

Сам раніше мав Мазду 626 аж 84 року випуску, проблем з кузовом ні із запчастинами не було.

Зараз маю Мазду МХ-3 - всі запчастини є на Японському автораї, стосовно кузовщини - все є на Алегро.

При виборі автомобіля - головне щоб кузов був в гарному стані - все інше можна поміняти в крайньому випадку.

Кожна стара іномарка, як і вітчизняний автопром, будуть мати деякі проблеми. Але хочеш кататись - люби і саночки возити.

Щоб не вкладати гроші в ремонт автомобіля - треба їздити на маршрутці :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...