Перейти до змісту

Допоможу з приготуванням страв,банкетів,корпоративів,днів народження...

atec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Працював Шеф кухарем, можу допомогти з приготуванням страв, банкетів, корпоративів, днів народження... Від 4 до 30 осіб

Допомога полягає:

- Написання меню на вечір

- Складання списка закупів, а також допомога з нижчию ціною

- Приготування страв

Знаю такі кухні світу як:

-Україньська

-Російська

-Італійська

-Японьська: Суші

трішички свого:

-Авторська

а також мангал меню:

Шашлики, Стейки, Люля Кебаб....

Опубліковано

atec, раджу користуватись браузером Google Chrome, хоч він граматику тобі перевіряти буде і відразу підкреслювати помилки в написаному тобою тексті... Бо читаючи твоє "резюме" я б, наприклад, не довірив би тобі свій стіл...

Опубліковано

atec, раджу користуватись браузером Google Chrome, хоч він граматику тобі перевіряти буде і відразу підкреслювати помилки в написаному тобою тексті... Бо читаючи твоє "резюме" я б, наприклад, не довірив би тобі свій стіл...

дякою! буду переходити...хД

Джек якби ти знав як я не люблю таких вискочок (це легко) сказано як ти.... Замість того щоб допомогти відредагувати тему на орфографію, чи просто промовчати і блукати далі форумом, ти гадиш в темі... якщо ти такій собі домашній кухар тебе ж ніхто не змушує користуватись моїми послугами.... Якщо я виклав ці послуги у розділі -робота: звязана з приготування страв, я готую страви а не пропоную послуги компютерного набору... а ти на ці дрібниці тратиш мій свій і чужий час

Опубліковано

людина яка вміє смачно готувати і продає себе в цьому напрямі, їй взагалі не обов'язково вміти писати, та тимпаче взагалі говорити :) так що думаю придірки до граматики думаю недоречні взагалі - це моя думка.

Опубліковано

я тобі всього-навсього вказав, як тебе бачить твій потенційний клієнт, а ти собі вже роби висновки, якщо ти дійсно зацікавлений в замовниках.

До речі, якби ти просто виправив ті позорні помилки (які, між іншим, відштовхують потенційних замовників), я б просто видалив би своє зауваження, і все...

А так ти ще й показав, що якщо я, замовивши в тебе стіл, вкажу, що мені борщ не сподобався, то ти ще й мені розповіси, який я поганий гурман...

Опубліковано

А так ти ще й показав, що якщо я, замовивши в тебе стіл, вкажу, що мені борщ не сподобався, то ти ще й мені розповіси, який я поганий гурман...

Боїтесь що переконає?)))

Опубліковано

я тобі всього-навсього вказав, як тебе бачить твій потенційний клієнт, а ти собі вже роби висновки, якщо ти дійсно зацікавлений в замовниках.

До речі, якби ти просто виправив ті позорні помилки (які, між іншим, відштовхують потенційних замовників), я б просто видалив би своє зауваження, і все...

це звичайно флуд і далі думаю не варто... Але подумай сам, Перший пост - написано Працював Шеф кухарем як тоді:

1 може бути не смачно?

2 Так це дійсно помилки- позорні але я їх виправити не можу (час вийшов)

Для все ж таки зацікавлених дам купу номерів які підтвердять мою інформацію!

Опубліковано

Нічого страшного, що час вийшов, просто натисни "Жалоба" на своєму повідомленні і попроси модератора підправити повідомлення та підчистити тему. А я свої видалю.

Опубліковано

Нічого страшного, що час вийшов, просто натисни "Жалоба" на своєму повідомленні і попроси модератора підправити повідомлення та підчистити тему. А я свої видалю.

Джек і скажи, що неможна було зразу по людські так написати....... )

Працював Шеф кухарем

де саме?

Загальна кількість робочих мість 15-18 кафе,бари,ресторації....

Опубліковано

в зв*язку з чим така велика кількість змін робочого місця??? і як довго ви працювали на одному місці.

П.С. те що ви назвали ( або і правда являєтесь ) шеф поваром поки що ніяк не переконало мене як можливого клієнта вкажіть перелік страв фотографії накритих столів розрекламуйте себе

Опубліковано

скільки вам років, якщо не секрет, і який загальний досвід роботи кухарем взагалі?

22 років стаж 4

Опубліковано

в зв*язку з чим така велика кількість змін робочого місця??? і як довго ви працювали на одному місці.

П.С. те що ви назвали ( або і правда являєтесь ) шеф поваром поки що ніяк не переконало мене як можливого клієнта вкажіть перелік страв фотографії накритих столів розрекламуйте себе

В свої 18 я зрозумів, що в цьому житті крім мене самого, мені ніхто не допоможе...

Тому:

1. Я Вибрав собі спеціальність

2. Поставив ціль

3. Йшов до цілі,

Розповім про свою спеціальність: В мої професії потрібно багато знати, вивчати, грубо кажучи розвиватись постійно, а також мати швидкість і логіку ( Що за чим і до чого).

На першій роботі я працював заготівельником (підготовка овочі ітд..) на других роботах я почав пробувати себе на *Холодному* це закуски та салати, плавно перейшов на *Гарячій* цех.... і пішло поїхало.

Їздив декілька разів у Крим а також Буковель.

Опубліковано

шановний ТС з вашої розповіді я не побачив де саме ви стали шеф поваром.

якщо я в загальному будівельник вже понад 7 років і так само починав з підсобника на даний момент володію певними навиками майстра і можу виконувати багато робіт самостійно то це ще не значить що я майстер вищого профілю. я в кулінарії не розбираюсь і в ваших рівнях майстерності але доводилось дивитись шоу шеф повар. я зрозумів що звання "шеф повар " це те саме що в армії генерал

Опубліковано

шановний ТС з вашої розповіді я не побачив де саме ви стали шеф поваром.

якщо я в загальному будівельник вже понад 7 років і так само починав з підсобника на даний момент володію певними навиками майстра і можу виконувати багато робіт самостійно то це ще не значить що я майстер вищого профілю. я в кулінарії не розбираюсь і в ваших рівнях майстерності але доводилось дивитись шоу шеф повар. я зрозумів що звання "шеф повар " це те саме що в армії генерал

на 2-му сезоні в Криму 2013 м.Алушта ресторан Водолій, знаеш хтось працює 10років і залишається на місці, я таких людей багато бачив....

Друже PPArhange а от на рахунок тебе і твого 7-річного стажу на будівництві я дійсно сумніваюсь, що ти в 15 років працював, це були одноразові підробітки........

Форумчани в кого є ще запитання прошу звонити по тел. 0993618433 Досить флудити!

Опубліковано

дійсно сумніваюсь, що ти в 15 років працював, це були одноразові підробітки........

Як сказати. Клеїти шпалери чи шпаклювати стіни - легесенько. Про вкладання плитки чи монтаж підвісної стелі з гіпсокартону - згоден.

Я б хотів тобі сказати, що "зустрічають по одежині". Я б також домахався до орфографії. Але менше з тим.

Склади резюме приблизне, де працював, ким, фотки, і т.д. (подай себе) і я його розміщу в першому пості - всі решта постів - грохну.

Опубліковано

дійсно сумніваюсь, що ти в 15 років працював, це були одноразові підробітки........

Як сказати. Клеїти шпалери чи шпаклювати стіни - легесенько. Про вкладання плитки чи монтаж підвісної стелі з гіпсокартону - згоден.

Я б хотів тобі сказати, що "зустрічають по одежині". Я б також домахався до орфографії. Але менше з тим.

Склади резюме приблизне, де працював, ким, фотки, і т.д. (подай себе) і я його розміщу в першому пості - всі решта постів - грохну.

ок дякою десь 08.02.2014 напишу зараз у відряджені

Опубліковано

Молодець, що дав оголошення.

Клієнти знайдуться-але портфоліо-не завадить.

Обовязково колись скористаюся твоїми послугами. :0135:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...