atec Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 20:06 #1 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 20:06 Працював Шеф кухарем, можу допомогти з приготуванням страв, банкетів, корпоративів, днів народження... Від 4 до 30 осібДопомога полягає: - Написання меню на вечір- Складання списка закупів, а також допомога з нижчию ціною - Приготування стравЗнаю такі кухні світу як:-Україньська-Російська-Італійська-Японьська: Сушітрішички свого:-Авторськаа також мангал меню:Шашлики, Стейки, Люля Кебаб....
jack74 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 23:54 #2 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 23:54 atec, раджу користуватись браузером Google Chrome, хоч він граматику тобі перевіряти буде і відразу підкреслювати помилки в написаному тобою тексті... Бо читаючи твоє "резюме" я б, наприклад, не довірив би тобі свій стіл...
atec Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 00:53 Автор #3 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 00:53 atec, раджу користуватись браузером Google Chrome, хоч він граматику тобі перевіряти буде і відразу підкреслювати помилки в написаному тобою тексті... Бо читаючи твоє "резюме" я б, наприклад, не довірив би тобі свій стіл...дякою! буду переходити...хДДжек якби ти знав як я не люблю таких вискочок (це легко) сказано як ти.... Замість того щоб допомогти відредагувати тему на орфографію, чи просто промовчати і блукати далі форумом, ти гадиш в темі... якщо ти такій собі домашній кухар тебе ж ніхто не змушує користуватись моїми послугами.... Якщо я виклав ці послуги у розділі -робота: звязана з приготування страв, я готую страви а не пропоную послуги компютерного набору... а ти на ці дрібниці тратиш мій свій і чужий час
MACCEN Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 08:14 #4 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 08:14 людина яка вміє смачно готувати і продає себе в цьому напрямі, їй взагалі не обов'язково вміти писати, та тимпаче взагалі говорити так що думаю придірки до граматики думаю недоречні взагалі - це моя думка.
jack74 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 10:18 #5 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 10:18 я тобі всього-навсього вказав, як тебе бачить твій потенційний клієнт, а ти собі вже роби висновки, якщо ти дійсно зацікавлений в замовниках.До речі, якби ти просто виправив ті позорні помилки (які, між іншим, відштовхують потенційних замовників), я б просто видалив би своє зауваження, і все...А так ти ще й показав, що якщо я, замовивши в тебе стіл, вкажу, що мені борщ не сподобався, то ти ще й мені розповіси, який я поганий гурман...
REVERS Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 10:30 #6 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 10:30 А так ти ще й показав, що якщо я, замовивши в тебе стіл, вкажу, що мені борщ не сподобався, то ти ще й мені розповіси, який я поганий гурман...Боїтесь що переконає?)))
atec Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 11:07 Автор #7 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 11:07 я тобі всього-навсього вказав, як тебе бачить твій потенційний клієнт, а ти собі вже роби висновки, якщо ти дійсно зацікавлений в замовниках.До речі, якби ти просто виправив ті позорні помилки (які, між іншим, відштовхують потенційних замовників), я б просто видалив би своє зауваження, і все...А так ти ще й показав, що якщо я, замовивши в тебе стіл, вкажу, що мені борщ не сподобався, то ти ще й мені розповіси, який я поганий гурман...це звичайно флуд і далі думаю не варто... Але подумай сам, Перший пост - написано Працював Шеф кухарем як тоді: 1 може бути не смачно?2 Так це дійсно помилки- позорні але я їх виправити не можу (час вийшов)Для все ж таки зацікавлених дам купу номерів які підтвердять мою інформацію!
jack74 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 11:20 #8 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 11:20 Нічого страшного, що час вийшов, просто натисни "Жалоба" на своєму повідомленні і попроси модератора підправити повідомлення та підчистити тему. А я свої видалю.
searcher Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 11:33 #9 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 11:33 Працював Шеф кухаремде саме?
atec Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 15:53 Автор #10 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 15:53 Нічого страшного, що час вийшов, просто натисни "Жалоба" на своєму повідомленні і попроси модератора підправити повідомлення та підчистити тему. А я свої видалю.Джек і скажи, що неможна було зразу по людські так написати....... )Працював Шеф кухаремде саме?Загальна кількість робочих мість 15-18 кафе,бари,ресторації....
PPArhangel Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 16:50 #11 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 16:50 в зв*язку з чим така велика кількість змін робочого місця??? і як довго ви працювали на одному місці. П.С. те що ви назвали ( або і правда являєтесь ) шеф поваром поки що ніяк не переконало мене як можливого клієнта вкажіть перелік страв фотографії накритих столів розрекламуйте себе
Kiodinn Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 20:11 #12 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 20:11 скільки вам років, якщо не секрет, і який загальний досвід роботи кухарем взагалі?
atec Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 20:50 Автор #13 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 20:50 скільки вам років, якщо не секрет, і який загальний досвід роботи кухарем взагалі?22 років стаж 4
atec Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 21:28 Автор #14 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 21:28 в зв*язку з чим така велика кількість змін робочого місця??? і як довго ви працювали на одному місці.П.С. те що ви назвали ( або і правда являєтесь ) шеф поваром поки що ніяк не переконало мене як можливого клієнта вкажіть перелік страв фотографії накритих столів розрекламуйте себеВ свої 18 я зрозумів, що в цьому житті крім мене самого, мені ніхто не допоможе...Тому:1. Я Вибрав собі спеціальність2. Поставив ціль3. Йшов до цілі,Розповім про свою спеціальність: В мої професії потрібно багато знати, вивчати, грубо кажучи розвиватись постійно, а також мати швидкість і логіку ( Що за чим і до чого).На першій роботі я працював заготівельником (підготовка овочі ітд..) на других роботах я почав пробувати себе на *Холодному* це закуски та салати, плавно перейшов на *Гарячій* цех.... і пішло поїхало.Їздив декілька разів у Крим а також Буковель.
PPArhangel Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 08:25 #15 Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 08:25 шановний ТС з вашої розповіді я не побачив де саме ви стали шеф поваром.якщо я в загальному будівельник вже понад 7 років і так само починав з підсобника на даний момент володію певними навиками майстра і можу виконувати багато робіт самостійно то це ще не значить що я майстер вищого профілю. я в кулінарії не розбираюсь і в ваших рівнях майстерності але доводилось дивитись шоу шеф повар. я зрозумів що звання "шеф повар " це те саме що в армії генерал
atec Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 10:27 Автор #16 Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 10:27 шановний ТС з вашої розповіді я не побачив де саме ви стали шеф поваром.якщо я в загальному будівельник вже понад 7 років і так само починав з підсобника на даний момент володію певними навиками майстра і можу виконувати багато робіт самостійно то це ще не значить що я майстер вищого профілю. я в кулінарії не розбираюсь і в ваших рівнях майстерності але доводилось дивитись шоу шеф повар. я зрозумів що звання "шеф повар " це те саме що в армії генерална 2-му сезоні в Криму 2013 м.Алушта ресторан Водолій, знаеш хтось працює 10років і залишається на місці, я таких людей багато бачив....Друже PPArhange а от на рахунок тебе і твого 7-річного стажу на будівництві я дійсно сумніваюсь, що ти в 15 років працював, це були одноразові підробітки........Форумчани в кого є ще запитання прошу звонити по тел. 0993618433 Досить флудити!
Zheny@ Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 16:07 #17 Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 16:07 дійсно сумніваюсь, що ти в 15 років працював, це були одноразові підробітки........Як сказати. Клеїти шпалери чи шпаклювати стіни - легесенько. Про вкладання плитки чи монтаж підвісної стелі з гіпсокартону - згоден.Я б хотів тобі сказати, що "зустрічають по одежині". Я б також домахався до орфографії. Але менше з тим.Склади резюме приблизне, де працював, ким, фотки, і т.д. (подай себе) і я його розміщу в першому пості - всі решта постів - грохну.
atec Опубліковано 5 Лютого, 2014 в 03:30 Автор #18 Опубліковано 5 Лютого, 2014 в 03:30 дійсно сумніваюсь, що ти в 15 років працював, це були одноразові підробітки........Як сказати. Клеїти шпалери чи шпаклювати стіни - легесенько. Про вкладання плитки чи монтаж підвісної стелі з гіпсокартону - згоден.Я б хотів тобі сказати, що "зустрічають по одежині". Я б також домахався до орфографії. Але менше з тим.Склади резюме приблизне, де працював, ким, фотки, і т.д. (подай себе) і я його розміщу в першому пості - всі решта постів - грохну. ок дякою десь 08.02.2014 напишу зараз у відряджені
konva Опубліковано 5 Лютого, 2014 в 12:35 #19 Опубліковано 5 Лютого, 2014 в 12:35 Молодець, що дав оголошення. Клієнти знайдуться-але портфоліо-не завадить. Обовязково колись скористаюся твоїми послугами.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.