DMK Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 17:59 #1 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 17:59 Шукаю людину яка ВИЯВИТЬ мою аномальну проблему з підвіскою Автомобіль Opel Vectra C 2008 року. Суть проблеми заключається в тому, що в салоні стоїть скрип в передній частині авто, коли їду по нерівностям. Приїхав на сафрон, привіз підшипник опорний, попросив замінити зліва бо звідти йде скрип, а вони мені замінили правий. Купив ще один підшипник. Потрібен майстер, який чітко скаже в чому заключається ця проблема.
Davids Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 18:14 #2 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 18:14 Так заміни всетаки лівий)
arrival22 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 19:10 #3 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 19:10 В "крематорії" підвіски діагностує і ремонтує Андрій. Він працює сам на себе в орендованому приміщенні, тому не халтурить. Попередньо краще подзвонити, щоб в черзі не стояти. 0509066040
DMK Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 21:23 Автор #4 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 21:23 В "крематорії" підвіски діагностує і ремонтує Андрій. Він працює сам на себе в орендованому приміщенні, тому не халтурить. Попередньо краще подзвонити, щоб в черзі не стояти. 0509066040Дякую, завтра передзвоню.
jack74 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 23:46 #5 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 23:46 ...Приїхав на сафрон, привіз підшипник опорний, попросив замінити зліва ..., а вони мені замінили правий. ... і ти це так спустив?! Якщо вони зробили не те, що ти просив (а, певно, тому, що вони доводили, що вони краще чують), і ще й, тим більше, проблему не усунули своїм самоуправством, то ти мав заставити їх поміняти підшипник назад і переставити туди, де ти просив, БЕЗКОШТОВНО!!! Та ще й компенсувати змарнований час хоча б кавою!До речі, рипіти може і шарова опора.
DMK Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 23:58 Автор #6 Опубліковано 2 Лютого, 2014 в 23:58 ...Приїхав на сафрон, привіз підшипник опорний, попросив замінити зліва ..., а вони мені замінили правий. ... і ти це так спустив?! Якщо вони зробили не те, що ти просив (а, певно, тому, що вони доводили, що вони краще чують), і ще й, тим більше, проблему не усунули своїм самоуправством, то ти мав заставити їх поміняти підшипник назад і переставити туди, де ти просив, БЕЗКОШТОВНО!!! Та ще й компенсувати змарнований час хоча б кавою!До речі, рипіти може і шарова опора. Та я вже не хотів розводити паніку. Але на цей раз, я впевнився на всі 100% що то шарашкина контора, не більше
jack74 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 00:26 #7 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 00:26 підтримав на рахунок "шаражкіна контора", а от спускати такого їм я б не радив. Не проявляй слабохарактерності! Це ж ТВОЇ гроші!Я так бачу, вони на тому живуть.
AlNavi Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 08:27 #8 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 08:27 Діагностика і ремонт вузлів і агрегатів автомобіля. Гаражний кооператив Синтетик, напроти СОК "Адреналін Сіті", (050)5391935 Петро
Unknown Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 17:31 #9 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 17:31 Навпроти "Мотора" в гаражах хлопці підвіскою займаються. Дають гарантію на роботу, чув позитивні відгуки від різних людей. Тел. 0505461326, Микола. Ліричний відступ про Сафрон, той що на Карпенка-Карого Вони - дилетанти! "моториста в нас немає" - то нічого, що вони офіційний сервіс Пежо..."для діагностики двигуна у Львів їдьте" ... Як зливається охолоджуюча рідина з в блока двигуна Сітроен Джампі 2.0 HDI, вони теж не знають, точніше впевнено сказали, що не зливається. То фігня, що в системі за тех даними літрів 8 - 8,5, а вони кажуть "зіллється літрів 5 - 5,5". Батько (водій з 30 річним стажем, який з іномарками діла не мав) за 5 - 10 хв. розглядання піддомкраченої машини безпомилково вказав на пробку, якою ми в результаті успішно скористалися. Сафрон хотів 200 грн., щоб злити з радіатора стару рідину через нижній патрубок, і до залишків нову долити. Про промивку системи вони не чули, і пофіг, що стара рідина невідомо коли мінялася і темно бурого кольору ...
DMK Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 23:08 Автор #10 Опубліковано 3 Лютого, 2014 в 23:08 Навпроти "Мотора" в гаражах хлопці підвіскою займаються. Дають гарантію на роботу, чув позитивні відгуки від різних людей. Тел. 0505461326, Микола. Ліричний відступ про Сафрон, той що на Карпенка-Карого Вони - дилетанти! "моториста в нас немає" - то нічого, що вони офіційний сервіс Пежо..."для діагностики двигуна у Львів їдьте" ... Як зливається охолоджуюча рідина з в блока двигуна Сітроен Джампі 2.0 HDI, вони теж не знають, точніше впевнено сказали, що не зливається. То фігня, що в системі за тех даними літрів 8 - 8,5, а вони кажуть "зіллється літрів 5 - 5,5". Батько (водій з 30 річним стажем, який з іномарками діла не мав) за 5 - 10 хв. розглядання піддомкраченої машини безпомилково вказав на пробку, якою ми в результаті успішно скористалися. Сафрон хотів 200 грн., щоб злити з радіатора стару рідину через нижній патрубок, і до залишків нову долити. Про промивку системи вони не чули, і пофіг, що стара рідина невідомо коли мінялася і темно бурого кольору ... За те СТО що навпроти мотору - велика черга. А в мене вже нервів не вистачає нажаль( Та, сафрон то друга розмова. Навіть й говорити не хочеться) Одне що на сафроні - рекомендують електрика.
EleKtrik Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 08:37 #11 Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 08:37 За те СТО що навпроти мотору - велика черга. А в мене вже нервів не вистачає нажаль( Та, сафрон то друга розмова. Навіть й говорити не хочеться) Одне що на сафроні - рекомендують електрика.+1 За Вову. На рахунок підвіски - в Ліпіни на перехрестя біля лікарні, до Женіка на Мамсурова...
DMK Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 20:01 Автор #12 Опубліковано 4 Лютого, 2014 в 20:01 В "крематорії" підвіски діагностує і ремонтує Андрій. Він працює сам на себе в орендованому приміщенні, тому не халтурить. Попередньо краще подзвонити, щоб в черзі не стояти. 0509066040Дуже дякую за майстра. Адекватний чоловік, зразу ж встановив причину, і через пару годин - вже виїхав без лишнього звуку! Рекомендую!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.