Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (30.01.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Фотозвіт з вчорашнього ...надцятого відвідування Майдану:

1. Ось такий куліш варять на Майдані.

IMG0213JPG_7588745_10918171.jpg

2. Червоно-чорний прапор біля табору ПС мирно співіснує з Сбербанком Росії.

IMG0236JPG_5859547_10918227.jpg

3. Слід від кулі Беркуту (знаю - багато було фото в інеті, але все ж таки це вражає)

IMG0255JPG_1939325_10918250.jpg

4. Бойова подруга Беркуту (якщо збільшите фото, то побачите даму в синій курточці та міліцейській "розгрузці")

IMG0305JPG_6586138_10918278.jpg

5. Прапор Волині на барикадах

IMG0333JPG_9892167_10918303.jpg

6. Спецназ Майдану і на другому фото спецназовець з сотником

IMG0337JPG_7917429_10918312.jpg

IMG0338JPG_9326447_10918328.jpg

7. Серйозний сотник

IMG0411JPG_2271038_10918380.jpg

IMG0412JPG_1634506_10918395.jpg

8. Бієць загону Самооборони "Волинська Січ" (до речі, батько дууууже відомої людині в Луцьку. Попросив не фоткати обличчя з зрозумілих причин)

IMG0414JPG_6160590_10918409.jpg

9. Креатив Майдану

IMG0445JPG_1631658_10918436.jpg

10. Бабульки на лавочках. Ну куди без них? Та нікуди! Вони завжди і скрізь! )))

IMG0448JPG_2915233_10918451.jpg
  • Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тепер невелика кількість (з загальної кількості зроблених фото) світлин з вчорашнього протистояння біля Київради:

1. Бійці Самооборони ВО "Свобода", які класно співали

IMG0498JPG_9557577_10918468.jpg

2. Представниці прекрасної статі в лавах Самооборони

IMG0503JPG_3037462_10918493.jpg

3. Представники Самооборони ВО "Свобода" заносять в приміщення Київради ракетниці, які б мали використовувати при можливому захисті від штурму інших представників Майдану (правда, через годину ракети винесли)

IMG0530JPG_5402899_10918502.jpg

4. І стар і млад в Самообороні

IMG0566JPG_8891691_10918533.jpg

5. Микола Коханівський (сотник загону УНА, який не є загоном Самооборони Майдану (як пояснили мені представники Штабу НацСпротиву), також він є головою Комітету Захисту Політв'язнів), загін якого вже був на "півкроку" від штурму Київради та бійки з загонами Самооборони ВО "Свобода". В цей момент він дає інтерв'ю Громадському ТВ

IMG0588JPG_2223102_10918545.jpg

6. Комендант Київради - Руслан Андрійко (представник ВО "Свобода"). Не зміг нормально та повно відповісти на жодне запитання преси щодо звільнення Київради та звільнення заручників (мається на увазі - щодо домовленостей з владою, бо він перебував на прямому зв'язку з О.Тягнибоком)

IMG0591JPG_7450773_10918605.jpg

7. Це загін "Вікінг" (ніхто не міг толком відповісти: Хлопці? А ви хто такі?). Цей самий загін сьогодні вночі штурмував Київраду

IMG0651JPG_6211806_10918666.jpg

IMG0667JPG_8593121_10918702.jpg

8. А прості та творчі люди в момент протистояння грали на піаніно

IMG0693JPG_8349894_10918710.jpg

Все. Загалом фото десь біля 600 шт. Вибрав такі, які більш-менш характеризують вчорашній день.

Опубліковано

Це загін "Вікінг" (ніхто не міг толком відповісти: Хлопці? А ви хто такі?). Цей самий загін сьогодні вночі штурмував Київраду

З таким самим успіхом можна запитати - а хто такі "Свободівці"? Особливо в контексті того що вони готові йти на побратимів виконуючи закон, про який їхній "центровий" Тягнибик сказав що це фіговий закон і що вони його виконувати не будуть. Я так поняв що саме "Вікінг" з "Нарінією" і ще дехто влаштував двіж на Грушевського.

Опубліковано

З таким самим успіхом можна запитати - а хто такі "Свободівці"?

Я абсолютно не захищаю ВО "Свобода". Але факт має місці - а хто вони ці "Вікінг" та Нарнія? До недавнього часу про них не чули. Яку ідеологію вони сповідують, на яких засадах об'єднались, хто члени цих загонів? Питань багато - відповідей немає. Вчора, коли "Вікінг" та Нарнія сперечались зі свободівцями, то кричали загальними гаслами, без конкретики. Свобода виконувала власний наказ. З цієї сторони їх можна було зрозуміти та зрозуміти свободівську аргументацію (це не означає, що я підтримую точку зору ВО "Свобода"). На відміну від "Вікінга" та Нарнії.

Я зараз про об'єктивність.

Опубліковано

Але факт має місці - а хто вони ці "Вікінг" та Нарнія? До недавнього часу про них не чули.

Наступного дня, у середу, 29 січня В 11:00 до будівлі МінАПК організованою групою увірвалися бійці самооборони Євромайдану, сформованої активістами ВО «Свобода». Ці загони базувалися в приміщенні КМДА і вже мали досвід протистояння з активістами «Спільної справи». Близько двох місяців тому свободівці, застосувавши кийки, сльозогінний газ та світлошумові гранати, вибили «Спільну справу» з приміщення КМДА.

Львівська сотня ім. Святослава Хороброго та штурмовий загін ВО «Свобода» під кодовою назвою «Нарнія» (складається з найбільш придатних до силових дій активістів ВО «Свобода») вибили двері Міністерства та за допомогою палиць, сльозогінного газу, гумострілів та світлошумових гранат.

Опубліковано

2 млрд. не вирішують проблем. Бюджет України десь під 50 млрд. баксів напридумували професіонали. Циферка гарно намальована, тільки хто її буде наповнювати змістом.

Еще недавно казалось, что Украина может выбирать между Западом, Россией и даже Китаем. Но сейчас уже ясно, что на самом деле никакого реального выбора у нашей страны нет. И для того чтобы это понять, Виктору Януковичу стоило договориться с Владимиром Путиным.

Эта кабальная договоренность не только разбудила украинское общество, став одним из факторов, приведших к массовым протестам против волюнтаризма Банковой. Она еще и показала бессмысленность российских денег. Три миллиарда растаяли как дым - даже за российский газ грантополучатели умудрились не заплатить. И я не сомневаюсь, что если Путин даст Януковичу еще денег - и эти растают. А потом российские деньги кончатся.

Механизм этого таяния ресурсов прост: идет переброска денег из одной коррумпированной системы в другую. Это и есть самая настоящая «распилиада», причем обе стороны не заинтересованы в прозрачности, даже если говорят об обратном. И не могут этой прозрачности обеспечить, даже если и хотят. Это как история с соратником Остапа Бендера, незабвенным Шурой Балагановым, который, получив от Великого комбинатора огромную сумму денег, немедленно спер кошелек в трамвае. Россией и Украиной сейчас управляют такие вот Шуры Балагановы - на наше счастье, между прочим, потому что если бы не этот кошелечный инстинкт, мы никогда бы от них не избавились.

Источник:http://censor.net.ua/r271034Источник:http://censor.net.ua/r271034

Опубліковано

Кхм, штурмовий загін Свободи? Ну тоді вони, Нарнія, мабуть, заколотники. Бо вчора вони на єдиний загін зі свободівцями не були схожі.

Зрозумійте, я розказую те, чому я був свідком вчора. А не те, що потім напише преса. Як приклад, ТРК "Україна" задавали питання Р.Андрійко такого штибу, що на голову не налазе: типу - а яка зараз ніч, а чи світить місяць і т.д. і т.п. Навіть колеги-журналісти (а там були з Громадського ТВ, Reuters, AP, Лівий Берег, УкрПравда, російські видання) почали обурюватись і казати: Які ви питання задаєте? Що за дитячий садок?

Дійсно. Інтерв'ювання Андрійка зі сторони ТРК "Україна" виглядало постановочним. На ці питання він не відповів, а відчеканив. А на інші питання: про Смалія, М.Москвич, про муніципальну дружину Київради (хто це такі, кому підпорядковуються, на підставі яких нормативних документів) та ін. - він не відповів. Після цього журналістів і понесло з претензіями до ТРК "Україна".

Знову ж таки: я в даному випадку нікого не захищаю, а просто констатую факт.

Опубліковано

З ФБ М.Найєма:

Предчувствие тревоги

Партии регионов кровь из носу нужен новый премьер-министр. Это одно из условий продолжения российского транша. Очевидно, в самой партии новый премьер так или иначе будет согласован. Остается договориться с оппозицией, чтобы она не мешала проголосовать нового премьера в парламенте и не нагнетала настроения на Майдане.

Между тем для оппозиции это еще один шанс заставить регионалов принять хоть какое-то решение по возвращению Конституции 2004 года. Хуже, если Партия регионов прибегнет к шантажу и предложит оппозиции голосование за нового премьер-министра в пакете с неким "договором о возможном возвращении Конституции 2004 года когда-нибудь" и/или, например, пост спикера парламента.

В любом случае, молчаливое согласие оппозиции на любого премьера-регионала (например, путем выхода из зала в знак протеста) будет означать сдачу позиций и пассивное ожидание очередного обещания Банковой о Конституции 2004 года. Если же оппозиция заблокирует работу парламента, у регионалов останется два выхода: либо проголосовать нового премьера в атмосфере вакханалии как это было с законами 16 января, либо устроить выездное заседание парламента.

И в том и в другом случае новому премьеру грозит очередной всплеск настроений на Майдане. И это может случиться уже завтра.

Опубліковано

Smith, про "Вікінг" і "Нарнію" чув відтоді як почав "стояти" майдан, тобто місяця 2 назад. Я так зрозумів що вони відрізняються від Свободи меншою поміркованістю і незалежністю від політичних рішень.

Про Правий Сектор взагалі нічого не було чути до 19.01, і нічого.

Опубліковано

Вадиме, я не сперечаюсь щодо цього

про "Вікінг" і "Нарнію" чув відтоді як почав "стояти" майдан, тобто місяця 2 назад.
. Я маю на увазі, що вони не мають стосунку до Свободи. Крім того, як підтвердження моїх слів - вчорашнє відео:

Власне, хотів підсумувати: пішов потихеньку розбрат. Невеличкий, але пішов. І це є прикро. (((( Намагаюсь усю інфу з інету фільтрувати та дивитись через призму того, чому сам є свідком. Але гнильця та поганий запах пішов саме від Свободи, від їхніх дій.

Опубліковано

Андрей Дзиндзя

УВАГА!!!! ВСТАНОВЛЕНИЙ БЕРКУТІВЕЦЬ

Беркутівця який бив авто Ярослава Гончара, його звати Роман Тимків , він є шофером і шавкою у начальника Беркута , живе він у Львові на Лівандівці ‪#‎AUTOMAIDAN‬

1912364_644179878952897_1302538245_n.jpg

1902871_644179882286230_859510194_n.jpg

• 1800178_1394032164194583_811418853_n.jpg

• 1798449_592532044161779_273603098_n.jpg

• 1897830_1394032380861228_54483465_n.jpg

• 1795685_1394032617527871_747917819_n.jpg

Свою сторінку Вконтакті він видалив, але у Google є кеш - http://webcache.goog...om/id108592236+

А це запис з відеореєстратора автомобіля Ярослава Гончара -

Опубліковано

львівянин. весело йому буде додому повертатись...

Це точно! Один з коментарів на Фейсбуці :

Ото на тобі, чудо си раз копнуло, а вийшло так, що на "всю оставшуюся жізнь".
Опубліковано

Олександр Бригинець

Щойно Кужель вийшла від Рибака – ми намагаємося змусити його зареєструвати Постанову про повернення до Конституції 2004. Рибак сказав, що ні в якому разі не зареєструє Постанови, бо він мусить сьогодні відкрити сесію і оголосити, що опозиція нічого не подала і розглядати нічого. Насправді, ми вже кілька днів намагаємося зареєструвати Постанову, але всі або вмерли, або полетіли в космос, або просто регіонали))

Опубліковано

живе він у Львові на Лівандівці ‪#‎AUTOMAIDAN‬

Боже, це - прекрасно. Трапляються і в цей скрутний час краплини радості. Не знаю, чим цей день скінчиться, та хоч на годину настрій пакращений.

Опубліковано

Анатолій Гриценко

Як виїхати з Ради додому?

Це найголовніше питання, яке зараз задають одне одному депутати від ПР і КПУ у будівлі ВР. Ніяк! Майдан оточив кільцем усі ваші антимайдани, разом з ВВ, беркутятами і мерседесами. Хіба що увечері, під покровом темряви, пішки, через парк по схилам до Дніпра. Думайте, хлопці - кажу їм - і визначайтеся! Бо ваш патрон у логові під охороною полку Беркуту, а вам через кордони розлючених людей треба йти?! Думали, двотижневе перемир'я з імітацією пошуку рішення заспокоїть людей? Ні, бо ваша влада їх дістала! Вважаєте свого Януковича сильним лідером? То нехай той сильний оголосить дострокові вибори - іде й перемагає! Порадьте йому це по-дружньому, не зловживайте терпінням людей на вулиці...

Опубліковано

Мені цікаво - от перекрита вузька вулиця, що веде до ВР 10-15 рядами ВВ і "Беркуту"...

Люди підійшли впритул... і в ряди міліції, що щільно стоїть - прилітає 10-15 коктелів ... що далі ? Хто туда добереться їх потушити ? Та ніхто... вони ж самі роблукують ту вулицю і розбіжаться... і дорога до ВР вільна...

P.S. Доречі коктелі там вже літають...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...