Перейти до змісту

Власників Opel Vectra A

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт.

Маю автомобіль Opel Vectra A 1992 1.8i моновприск. Розхід автомобіля на 100 км. приблизно 14-15 літрів по місту. Катаюсь з Рованців до Фуршета. Заправляюсь на 100 грн, це виходить 10,3літри я проїжджаю на них 75-80 км. Як Ви думаєте це нормальний для неї розхід ? Автомобіль звичайно прогріваю на 5 хв.

Думаю замінити повітряний фільтр, а то він вже....... Можливо є ще ідеї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розхід великий. Маю старенький форд 1987 2.0 карб. - макс. 11л.

Пи.Си. Коробка яка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 ступка механіка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14-15??? купи краще бмв-всерівно розхід такий же)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не запитую що купити. Цікавить чим це можна виправити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось номер майстра( звуть Сергій) він шурупає в машинах добре, можете зідзвонитись, підїхати може дасть відповідь. колись свою пріору свою заганяв з таким же питанням, то пофіксив 0957981796

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую Вам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виправити це можна заміною розхідників та чисткою паливної системи. Одразу скажу, чистка інжектора задоволення не з дешевих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виправити це можна заміною розхідників та чисткою паливної системи. Одразу скажу, чистка інжектора задоволення не з дешевих.

Ви взагалі читаєте, що я пишу ??? Я десь писав, що у мене інжектор ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю автомобіль Opel Vectra A 1992 1.8i моновприск.

Буква *і* біля літража означає інжекторний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цього я Вам не скажу. Пише 1,8i (наклейка на багажникові) Можливо хтось вліпив...... Стоїть моновприск.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) chek горить? якщо так, то треба лямбда зонд замінити

2) розбери моновприск і подивись як форсунка розпилює при натисканні на газ, можливо там резинка під форсункою порвалася і бензин льє як з відра

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цього я Вам не скажу. Пише 1,8i (наклейка на багажникові) Можливо хтось вліпив...... Стоїть моновприск.

Моновприск - теж відноситься до "інжекційної" системи вприску, просто форсунка одна. Великий розхід - несправна лямбда, забита форсунка, насос нерозвиває достатнього тиску, збитий( вироблений) потенціометр, мала компресія, випрацьовані свічки... Причин мо бути багато...

2) розбери моновприск і подивись як форсунка розпилює при натисканні на газ, можливо там резинка під форсункою порвалася і бензин льє як з відра

Chek не завше буде горіти, лямда мо помирати, помилка не буде критичною, але дані буде давати невірні

Діагностика

z3SCt.jpg

Irtg3.jpg

Gat5s.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моновприск - теж відноситься до "інжекційної" системи вприску, просто форсунка одна. Великий розхід - несправна лямбда, забита форсунка, насос нерозвиває достатнього тиску, збитий( вироблений) потенціометр, мала компресія, випрацьовані свічки... Причин мо бути багато...

Chek не завше буде горіти, лямда мо помирати, помилка не буде критичною, але дані буде давати невірні

В мене в знайомого Вектра 2.0 повний інжектор з несправною лямбдою жерла 18-20 л газу по місту! А chec в нього і не горів ніколи - лампочка згоріла

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Компресія нормальна перевіряли, свічки я навіть і не знаю.....

chek не горить. бензину з вихлопної труби не чути. Сам крутити нічого не хочу, напевно поїду до спеціалістів. Хоча дивно, коли було тепло вона брала 9-10 по місту, так як зазначено у книзі, по трасі брала 6,5-7. Зараз виходить 14. Можливо це зв'язано з холодом?. Хоча все одно до спеціалістів заїду.

P.S. Який у неї має бути розхід реальний ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З такими питаннями можна звернутися на Владар авто в Ліпінах, там Руслан непогано розбирається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розбери моновприск і подивись як форсунка розпилює при натисканні на газ

Він судить про підкапотне по написам на багажнику, не може відрізнити карб. від інжектора, а ви кажете розібрати моновприск...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо чесно, то ніколи не задумувався що таке буква "І" Я написав і не вірно, але було вказано що МОНОВПРИСК. , а Ви пане бачу дуже розумний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

План моїх дій.

1 Замінити повітряний фільтр

2 Заправитись на іншій заправці, типу WOG, Лукойл. ( На даний момент заливав з Укрнафти) :)

3 Перевірити чи працює Лямбда зонд. Якщо ні тоді заміна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На даний момент заливав з Укрнафти

Заливайте на вог або окко. Про укрнафту взагалі забудьте. Єкономія в пару копійок на бензині обертається великим гемором. Дуже добре знаю з досвіду друзів, на собі не перевіряв)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

її реальний розхід зимою 10л. Моновприск почистити на 2 години роботи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо не справний лямбда-зонд,то має горіти чек!!!! краще поїхати до специаліста і все провірити!!!!!!!!

а краще провірити розхід так : залити до повного баку(не до вілсічки пістолета а під саме горло) проїхати 100км і заправитись на тій самій заправці і на тому ж пістолеті знов до самого горла і тоді буде зрозуміло точний розхід!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо не справний лямбда-зонд,то має горіти чек!!!! краще поїхати до специаліста і все провірити!!!!!!!!

а краще провірити розхід так : залити до повного баку(не до вілсічки пістолета а під саме горло) проїхати 100км і заправитись на тій самій заправці і на тому ж пістолеті знов до самого горла і тоді буде зрозуміло точний розхід!!!!!!

Лямбда не завжди горить, точніше лямбда видає сигнал, ось і ЕБУ мовчить. Заправляти під "горло" не раджу, дуже часто бачу, як вилівається бензин з під пробки. До першого відстрілу на одній заправці і одному пістолеті пору раз буде досить. З іншого боку зараз зима, в мене ланос, по місту літом 10, зараз 13,5 л., за містом майже 6л. Зимою перевіряти не зовсім корректно. Крім лямбди ще є регулятор холостого ходу і сам дросельний вузол. Якщо він забруднений, різко падає площа отвору для повітря, що теж впливає на розхід пального. А ще ВВ, свічки і т.д. Треба не думати, а діагностувати. Нажаль зараз сильні морози, мій гараж замерз, а так ласкаво просимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов цікаву інформацію про діагностування "Скрепкою" :)http://vectra-club.ru/forum/viewtopic.php?f=58&t=120715

Як Ви думаєте можна так пробувати ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...