Перейти до змісту

Президент предложил Яценюку должность премьер - министра

vaskevi4

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Президент Украины Виктор Янукович предложил лидеру фракции "Батькивщины" Арсению Яценюку пост премьера-министра. Об этом по итогам встречи с оппозицией заявила министр юстиции Елена Лукаш, передает пресс-служба главы государства.

"Для обеспечения широкого общественного диалога Президентом Украины вызван на публичные дебаты Виталий Кличко, на которые тот дал свое согласие. Также Президентом Украины предложена должность премьер-министра Украины Арсению Петровичу Яценюку. В случае согласия последнего занять пост премьер-министра Украины Президентом Украины будет принято решение об отставке правительства. Должность вице-премьера по гуманитарным вопросам Президентом Украины предложено Виталию Кличко. Президент Украины убежден, что совместная работа вместе с оппозицией поможет государству объединиться и провести необходимые реформы для государства и общества. Президент Украины в очередной раз выразил сожаление по поводу всех трагических случаев, ранений, жертв конфликтов последних дней и подчеркнул недопустимость насилия. Мы осуждаем все радикальные сценарии и их последствия. Переговоры будут продолжаться по договоренности сторон", - рассказала Лукаш.

Источник

Опубліковано

Я так розумію падло хоче до себе всіх забрати, типу показати який він "хороший".

P.S. Я надіюсь у них вистачить розуму, щоб не зайняти ці посади, бо це ппц буде.

Опубліковано

я не думаю, що хтось з трьох богатирів 100% вірив, що їм вдасться повалити яника

але якщо яник дотримає слова (сміх в залі), по всіх пунктах, що були озвучені, то це буде нормальних компроміс

Опубліковано

Mustafa Nayyem

Оппозиция не приняла предложение Виктора Януковича.

АзЪм Есъм главное чтоб не передумали.

Опубліковано

"Янукович, твоя цукерка смачна - але смокчи її сам" (с) невідомий автор.

Не погодився ніхто, що можна було тупіше і цинішніше запропонувати, поторгувати посадами, коли народ на піку обурення.

Опубліковано

Цікаво, куди це Яник вже збирається запхати Азірова, якщо Яценюка на прем'єра....

Азірова він планує поставити керівником свого передвиборного штабу :_36:

Надіється на другий строк президенства :0166:

Опубліковано

Цікаво, куди це Яник вже збирається запхати Азірова, якщо Яценюка на прем'єра....

Читаємо статтю №106 Конституції України:

[Президент]

9) призначає за згодою Верховної Ради України Прем'єр-міністра України;

Він то призначить, а Верховна Рада не погодить. І президент не збрехав і прем'єр залишився той самий, а майдан то вже потухне... Чи вже забули чия більшість у ВР?

Опубліковано

Знаєте скільки коштують дві високі посади в Києві? Мінімум п'ять смертей пересічних Українців, тисячі побитих та затриманих, ще більше знедолених та виснажених.

так що...тільки в перед

Опубліковано

Уявляю реакцію Азірова))) Ех, блін, так накидаються його посадою.. От тобі і пАкращення))) А як же тепер його обіцянкки щодо вирішення питань житлових умов беркутівцям? Прийдеться до себе на дачу всіх забрати)

Опубліковано

Згідно теперішньої конституції, презик сам призначає ПМ, і сам знімає, аби Майдан розійшовся, так що це черговий "розвод котят".

Якщо він хоче дійти згоди, то список треба розширити, як мінімум щоб МВС і прокуратура відійшли оппозиції. Ну і відміна законів 16 січня однозначно, щось я не вірю в ригівську "коррекцію".

А взагаліто список того, чого треба відмінити (починаючи з конституційного перевороту) такий довгий, що простіше "відмінити" Янука.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...