Перейти до змісту

Євро - 2016

Michaylo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А ХФоменко щось взагалі піддає аналізу?!

От тренер Словенії щось да аналізує, готується...

Сречко Катанец: «То, что Украина не забила Словакии и Испании, о чем-то говорит...»
  • Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нові технології змусили Ракицького заспівати гімн України

Захисник національної збірної Ярослав Ракицький заспівав гімн України.

Це сталося в останній версії популярної комп'ютерної гри Pro Evolution Soccer 2016, де гравці збірної України разом співають гімн перед матчем.

Розробники не зробили виключень і національний гімн заспівав навіть захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький, тримаючи руку на серці.

http://www.ua-football.com/ua/blogs/multi_media/1447269784-novi-tehnologiyi-zmusili-rakickogo-zaspivati-gimn-ukrayini.html

Опубліковано

Нові технології змусили Ракицького заспівати гімн України

Захисник національної збірної Ярослав Ракицький заспівав гімн України.

Це сталося в останній версії популярної комп'ютерної гри Pro Evolution Soccer 2016, де гравці збірної України разом співають гімн перед матчем.

Розробники не зробили виключень і національний гімн заспівав навіть захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький, тримаючи руку на серці.

http://www.ua-football.com/ua/blogs/multi_media/1447269784-novi-tehnologiyi-zmusili-rakickogo-zaspivati-gimn-ukrayini.html

Хахахах, мені здається він буде до суду подавати)))

Опубліковано

У Словенії також проблеми з нападом - не гратиме один з основних їхніх напів Беріч з "Сент-Етьєна", це той, що Дніпру забивав.

Опубліковано

У Словенії також проблеми з нападом - не гратиме один з основних їхніх напів Беріч з "Сент-Етьєна", це той, що Дніпру забивав.

Але щоб не було так: "Ви забивайте скільки хочете, а ми заб"ємо скільки потрібно (дома)" Я вірю в перемогу, але якщо вона буде легкою, то може зіграти злий жарт в матчі-відповіді. Може повторитися поєдинок з Францією, дома 2-0, а в гостях 0-3. Головне, налаштуватись рівноцінно на два поєдинки.

Опубліковано

Але щоб не було так: "Ви забивайте скільки хочете, а ми заб"ємо скільки потрібно (дома)" Я вірю в перемогу, але якщо вона буде легкою, то може зіграти злий жарт в матчі-відповіді. Може повторитися поєдинок з Францією, дома 2-0, а в гостях 0-3. Головне, налаштуватись рівноцінно на два поєдинки.
Дома необхідно вигравати кров з носу. Тоді в грі-відповіді словенці будуть змушені розкриватись, а на контрах з Коноплянкою і Ярмолою розганяючими навіть Будківський шанси буде мати... А от якщо пропустимо першими, то "лупатимемо сю скалу" довго і не факт, що результативно...
Опубліковано

А от деякі наші ЗМІ "патріотично" налаштовані... Почему Украина не выйдет на Евро

В перемогу вірю, в Фоменка - ні. Про тренера в статті згоден на всі сто.
Опубліковано

До сьогоднішнього дня я Угорщину і за команду всерйоз не сприймав, а вони в кінці першого тайму першої гри ледве наступні 3 тайми не перетворили у формальність... А так у норгів ще є шанси...

ЗІ. Обов"язково подивіться на перший гол угорців в грі... Це вже претендент на найкращий гол ігор плей-офф...

Опубліковано

До сьогоднішнього дня я Угорщину і за команду всерйоз не сприймав, а вони в кінці першого тайму першої гри ледве наступні 3 тайми не перетворили у формальність... А так у норгів ще є шанси...

ЗІ. Обов"язково подивіться на перший гол угорців в грі... Це вже претендент на найкращий гол ігор плей-офф...

Дивлюся, футбік кльовий)) Норвежці почали добре,але умудрилися пропустити,і да в кінці чуть не догралися,кароч цікаво.

Опубліковано

Ось вам і перша сенсація плей-офф: Норвегія-Угорщина 0:1. Хоча є питання до судді по непризначеному пенальті у ворота угорці на початку 2 тайму.

Глянув склад захисту угорців і які клуби вони представляють: воротар - Холодаш, захист - Пушкаш-Академія, Вісла, Відеотон, Лех.

І цей захист норги пробити не змогли.

Як на мене ця пара претендент на звання "найслабшої".

Але грають цікаво і весело)

Опубліковано

Наш склад, без несподіванок...

Через годину на Арені-Львів розпочнеться матч плей-офф Євро-2016 між збірними України та Словенією.

Українська команда вийде в наступному складі: П'ятов, Хачеріді, Шевчук, Федецький, Ракицький, Рибалка, Сидорчук, Гармаш, Коноплянка, Ярмоленко, Селезньов.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...