Перейти до змісту

Документы Б\Н. Что это и как работает?

V()V@n

Рекомендовані повідомлення

Всем доброй ночи!

Слышал много разговоров о без номерных документах на авто, мол, пригоняешь машину, делаешь доки за энную суму и ездишь без проблем. Как говорят, минусы такого дела это: не выезд такой машины за границу, ты единственный хозяин (на всегда, нельзя переоформить на кого-то) и ездить на ней кто-то другой может только по генеральной доверенности.

Тема очень интересная, но интересуют нюансы. Есть ли подводные камни, Может кто ездит так, поделитесь опытом? Надежно ли это? Как с гайцами?

Скажем, я пригнал машину, дальше что?

Заранее благодарен!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-перше, який в цьому сенс, якщо авто не крадене, по-друге, це, як і багато інших різних схем, буде працювати до пори-часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який в цьому сенс

Смысл - цена вопроса, если это легально и мне не надо за границу, авто для меня, зачем тогда плати все эти сборы...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо виникли такі питання - значить не варто (купувати) ... :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смысл - цена вопроса, если это легально и мне не надо за границу, авто для меня, зачем тогда плати все эти сборы...

Це не легеально. Це двійники. Якщо приїдеш, скажімо, в Дніпропетровськ,і там спинять, захочуть перевірити, а там у них так ж машинка зареєстрована... Конфіскують.

Просто не варто економити на цьому - завше дорожче виходить.

Краще докласти ту тисячу і купити авто без проблем з доками.

Тут є трохи інфи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Двійник, або як кажуть брат-сестра-1+1 це не Б\Н кузов!

Двійник є двійник, себто автомобіль нелегально підроблений і методом повторного видання номерів і ТП людина катається в одній області а в іншій їздить оригінал даного автомобіля :) Себто прикольно буде якщо власник реального авто по справам приїде до тебе в гості і припаркується біля тебе, адже машини мають бути ідентичні :)

А б\н кузов - це залишки колишніх автомобілів за часів коли можна було в МРЕО поставити відмітку в тех.паспорті про того-іншого роду проблеми в наслідок чого номер кузова затерся (напр. корозія) + такий авто з обліку в наш час не знімається!

Моє ІМХО: будь-який із даних варіантів купівлі є пустим викиданням грошей на вітер, себто авто у Вас можуть забрати або спаливши 1+1 або через якісь проблеми із виконавчою у власника на кому стоїть б\н кузов...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по ссылке предоставленной R01and, стало ясно, что все это теряет смысл, хотя еще поправки, я думаю, будут, так, как много таких авто ездит...

А так расскажу, как это представляли мне: пригоняется авто, нужным людям платишь $$$, тебе делают ЛЕГАЛЬНЫЕ доки на машину,номера, решение суда и экспертизу, где указывается отсутствие номера кузова (с понтом, проведена его замена), вырезается номер с кузова и ты спокойно ездишь, только не выезжая за границу.

Это ни какой не двойник!!!

Хотелось бы реальных владельцев услышать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Катався 5 років назад на двійнику щей Б\Н,робоче було авто(бус).Двійник був в нашому місті,але катався рідко,техпаспорт в мене був дублікат який пробивався по базі.На Волині не зачіпали,в інших областях по настрою.Було і за 150 відпускали,але 2 рази викладав і по 1000 наших українських.В основному були бувші експерти,які вираховують таке авто бистро.Не варто брати таке авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут трохи вже наплутали. Якщо купуєте авто з кузовом б/н, з нормальними, легальними документами, ніякого криміналу в цьому немає. До цього закону на ньому спокійно можна було кататися без будь яких проблем. Зараз ,щоб не штрафували, потрібно набити номери на кузов, в сантадорі. Це коштує десь 500 доларів. Можна зробити, якщо ви власник,або маєте генеральне доручення. Тим, що мають таке авто просто додаткові витрати. А якщо хочете таке авто купити, то варто додати відразу ще ту суму й згаяний час та нерви. Як на мене то краще докласти й купити відразу авто з нормальними документами.

Як варіант, зараз купують вбите авто з нормальними доками й до нього беруть нерозмитнене на запчастини. З першого лишають голий кузов, все інше перекидають з другого. Виходить такий собі капремонт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Легальні документи робляться тільки в мрео, а не якісь там люди роблять любі документи на любе авто.

Якшо машину через границю буду пропихати як кажуть " воздухом" тому, що розмитнення невигідно, то

це вже протизаконно і на цей автомобіль вже ніяких законних документів не зробиш. Томушо воно появилось з "ниоткуда"

мав досвід в такій справі можемо обсудити, пиши приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант, зараз купують вбите авто з нормальними доками й до нього беруть нерозмитнене на запчастини. З першого лишають голий кузов, все інше перекидають з другого. Виходить такий собі капремонт.

Ідеальний варіант. :) Авто донор везуль з-за кордону і не розмитнюють. Просто розбирають. Або ж ввозять частинами. Як макарони на продаж з Італії. Законом не заборонено.

Подумую, собі замовити за 300 у.о. донора з Прибалтики чи Росії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайомий говорив, що з прибалтики треба добре дивитися, що береш. В них висока вологість, тому ржавіє все, що може поіржавіти. Те ж стосується й північних районів росії. Не знаю наскільки то правда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подумую, собі замовити за 300 у.о. донора з Прибалтики чи Росії.

За 300$ це донор чого? Москвича 200 років?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже дотепно...

Зорієнтуся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вбите авто не рівнозначне вбитому кузову(ну за винятком тих випадків, коли ним город горали або тягали все підряд) в більшості випадків голий кузов знаходиться не в такому плачевному стані, як може здатися, коли дивишся на автомобіль. З проблем зазвичай лишається гниле днище й пороги. Можна купити нові, можна вирізати з донора. До того ж, якщо авто випускалось довгий час або з незначним рестайлінгом(в багатьох марках новіші версіі деякий час йшли на старих кузовах) можна взяти донора значно молодшого. В результаті фактично матимемо цілком легально новіше авто.

А якщо ще взяти до уваги ціни на запчастини та ремонт автомобілів, то вигода очевидна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже дотепно...

Зорієнтуся.

До чого тут "дотепно", мені цікаво, та я не розумію, яке нормальне авто можна взяти за 300$, ще й щось з нього "донорувати".

В посиланні, яке ти надав, дешевше ніж 1150 ойро нічого немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже дотепно...

Зорієнтуся.

За 300$ "повітрям" ? З Германії? Хто так доставляє? Можна контакти ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В посиланні, яке ти надав, дешевше ніж 1150 ойро нічого немає. Сообщение отредактировал vaz75: Сегодня, 21:22

Те авто, що було в якості прикладу, купили :)

Інше, приблизно, щоб зорієнтуватися.

Посилання вище.

Або ось. Зорієнтуватися від і до. На кшталт нашого авто.ріа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В посиланні, яке ти надав, дешевше ніж 1150 ойро нічого немає. Сообщение отредактировал vaz75: Сегодня, 21:22

Посилання вище.

ї

Я про те, що ціна на сайті, це ціна там. А щоб авто було тут "повітрям", потрібно добавити ще біля 600$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання вище.

те авто що ти дав силку прочитай уважніше моторшаден що називається мотору капец, по друге воно бензинове нікому не потрібне. але я не те хочу сказати можна знайти за 300 євро машину але не забувай що до кожної машини треба плюсовати:

доставку 500 євро (нема різниці чи сам приженеш чи привезуть на лаветі розходи почті ті самі)

до границі і 600 доларів воздух і плюс мелкі розходи бензин менти це ще 100 зелених і буде в тебе в дворі.

Люди не тіште себе цінами в мобіле де, даже сама дешева машина буде в вас в дворі 1800-2000 баксів мінімум.

З польші трохи дешевше доставка і воздух, зате трохи дорожчі машини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та що ж так туго то га?

те авто що ти дав силку прочитай уважніше моторшаден що називається мотору капец, по друге воно бензинове нікому не потрібне. але я не те хочу сказати можна знайти за 300 євро машину але не забувай що до кожної машини треба плюсовати:

мені двигун наф не впав. Я це до того вів, якщо ніхто не зрозумів, що можна поїхати в ту ж прибалтику за 200-300 баксів привезти авто на розбор. На бензин і інші витрати додати ще стільки ж. Хай 1000 стане. Але це все оно дешевше, аніж тут купувати вбитого зламка вдвічі дорожче (на донора). А розумніше - розрізати їх там на частини 2-3 штуки і привезти в бусі. 8 дверей, 4 порога, капоти, коробки, скло... і т.д.

та що ж я розжовую вам...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ребят, время от времени привожу с другом машины под заказ, не знаю где и что вы там на смотрели, но одну нашу таможню переехать c иностранной машиной, чтоб она на вас не повисла обходится в среднем 300-400$ Не верти сказкам, что за пару баксов можно пригнать что-то... И не важно, корчь, не корчь, везешь - плати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...