Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (20.01.2014)

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

http://vk.com/wall36895201_54 Відео Козака якого роздягнув беркут

Це відео викликало в мене змішане почуття. Або людина не може викласти те що вона пережила через глибокий шок, або... читає папірець.... Або просто не розумію це через діалект

Я бачив відео ннн-ою кількістю постів вище... У голові не вкладається, просто в ах..ує. Якщо це правда, не фейк, не провокація, то таких захисників нам абсолютно не треба...

Опубліковано

уровєнь маразма зашкалює http://vk.com/id239930789

"блокуєм", "скаржимся"

Чого ви звертаєте увагу на усіляке лайно. Воно й так вже обділене розумом від природи, тож на недоумків немає чого ображатись.

Вакарчук якраз на громадському в студії........про УЛЬТРАС говорить......

Не бачив. Можна коротко про що була мова?

Опубліковано

Тягнибок: "В понедельник мы будем все сидеть в СИЗО"

«Мы (в ходе переговоров, - ред.) получили идеальный вариант спасения наших людей, прекращения братоубийства... А сегодня после нашего решения и Дзиндзю не отпустят, и тебя, и меня не отпустят... В понедельник мы будем все сидеть в СИЗО», – сказал Тягнибок.

«Были определенные договоренности. Ситуация была бы урегулирована. Кто кричал «позор»?» – обратился Тягнибок к толпе.

«Ну, не слушайте нас. Завтра тысяча людей будут арестованы», – добавил он.

«Сегодня ему звонил Обама (на самом деле - вице-президент США Джозеф Байден), Меркель. Он был точно также готов решать вопрос. Но мы вышли из переговорного процесса по вашему желанию», – раздраженно отметил Тягнибок.

запам'ятайте це інтерв'ю. цей герой, коли майдан був мирний, кричав "влада хоче війни, вона її отримає".

а ще один там є, кулявлоб...

Опубліковано

Леся Оробець

янукович твердо став на шлях кривавих провокацій

Щойно повідоми про вбивство співробітника Державної служби охорони біля, о дивне співпадіння, біля гуртожитку беркуту. "При собі зброї не мав, йшов з чергування".

Зрозуміло почерк представників "русского міра". Кров і страх. Зрозуміло мета провокації. Меседж ментам: ці фашисти убивають наших, і вас усіх з сім'ями повбивають, і хати попаляти. Стійте насмерть і убивайте їх!!!

Якщо не хочуть помирати за януковича, то хай думають, що захищають себе. Не сумнівайтесь, командири і комісари вже все як треба донесли до особового складу і пояснили: "Ну ви ж відітє, ми хатєлі па харошему, а ети как… Давить их всех!!!"

Їм пофіг, скільки вони таким чином уб'ють "хахлов", в формі і без. Чим більше, тим краще для трону Путіна.

Месидж громадянам і світу: ось, всі побиття, викрадення і вбивства, громіння машин, показові тортури - вони обнуляються. Чекаємо доказів, що це майданівці. Хвиля чорної ненависті має вилитись зараз, але в основному на ранок.

Діємо і будьмо пильні.

П.с. P.S. Правильно підказують друзі в коментах - Фюле в Києві. Треба йому продемонструвати тероризм і екстримізм. ФСБ - наше усьо.

Пухом земля безневинному хлопцю;(

Опубліковано

Або це спробувати вирішувати мирно, хоч як комусь це й не подобається шляхом перемов, або воювати.

Можете наставити мені енну кількість мінусів, якось це переживу, але задайте собі одне питання:ЩО МИ ХОЧЕМО ВІД ВЛАДИ ЗАРАЗ?

Мені не подобається ця влада. Про звірів у погонах, які знущаються з людей, голими та босими виставляючи на лютий мороз, я взагалі мовчу. Це є нелюди, яких тре судити! Але! Яка мета зараз у майдану? Ви що думаєте що влада так просто піде? Не отримавши нічого, окрім переспективи в'язниці? І беркут так просто здаси своï позиціï? За переспективу бути разформованим та у остраху за життя своïх близьких? Та вони почнуть землю зубами гризти щоб таке не допустити!

Не треба думати що влада тримається тільки на беркуті. Є досить багато людей з промитими мізками, які підтримують цю владу. Для них майдан це є купка оскаженілих бандерівців з Заходу. А все що показують про знущання беркуту над людьми, тощо то є монтаж чи провокація! (Сам особисто спілкувався з таким...екземпляром). І, якщо не доводити це ïм фактами доказами тільки мирно! то матимемо у переспективі громадянську війну!

Це все є моє та тільки моє імхо...

Опубліковано
Kostiantyn Usov @KostiantynUsov

Субота, 16:00.

Регіоналів у Києві зженуть на таємну вечерю. Пошук голосів "за" введення надзвичайного стану. Постараюсь дізнатись - де.

https://twitter.com/KostiantynUsov/status/426844075774738433

...

Опубліковано

http://vk.com/wall36895201_54 Відео Козака якого роздягнув беркут

Це відео викликало в мене змішане почуття. Або людина не може викласти те що вона пережила через глибокий шок, або... читає папірець.... Або просто не розумію це через діалект

Я бачив відео ннн-ою кількістю постів вище... У голові не вкладається, просто в ах..ує. Якщо це правда, не фейк, не провокація, то таких захисників нам абсолютно не треба...

Про який папірець ви говорите? при чьому тут папірець? він розказує все як було, просто по-своєму, по простому

Опубліковано

опа, шо я знайшов)))) https://vk.com/wall239851880_66

Афтар ше й до того всього проффакатор. розсилаэ людям інфу про напади на відданих ВФермахту людей. тут уже я думаю варто якось прореагувати.

доречі Дуров пішов з контакту, на скільки зрозумів, то він його продав. Ше на скільки памятаю він підтримав Євромайдан. можливо я помиляюсь

"Правий сектор", і "Бандерівець" проінформовано! Взято до уваги і реакція пішла

Опубліковано

ПРАВИЙ СЕКТОР

У «звільнених» областях вимагайте, нехай військові і міліція присягають на вірність українському народові і виконають свій обовязок – підуть захищати людей у Києв! В них і техніка, і зброя, і обмундирування – хай захистять народ перед цими іродами! Нехай формують загони добровольців!

Опубліковано

Не розумію. Навіщо знову загострювати? Якщо міліція не наступає,

Холодно стало? :)

Гриценко казав,що серед майданівців є заслані козачки,думаю вони й починають двіж.

Опубліковано

На Лидавской просят подкрепления. Там много выходов и лазов, на все посты людей не хватает

Опубліковано

А ви помітили що прокурори по всіх справах мітингувальників зовсім молоді?

Це що кидають молодняк в це місиво, яке не відомо чим закінчиться?

P.S. Гайда на Лідавську, змініть нічну варту, дайте їм відпочити!

Опубліковано

Ольга Богомолець

ПРОШУ ПЕРЕПОСТ!

МОРОЗ! ПОРАДИ ЛІКАРЯ!

Перша допомога при відмороженні -

• Зайдіть в тепле приміщення, побудьте там декілька годин, допоки зможете з’ясувати ступінь відмороження, поїжте, попийте теплого пиття!

• Дотримуйтесь у лікуванні принципу «внутрішнього зігрівання» уражених тканин – пийте якомога більше теплої рідини, крім алкоголю!

• Після відновлення кровообігу – накладіть на уражену ділянку термоізолюючу пов’язку – ватно-марлеву чи бавовняну.

• Якщо шкіра при поступовому повільному зігріванні у теплому приміщенні почервоніла – це добра ознака – кровообіг відновлюється! Це відбувається переважно через 15-20 хвилин! Можете продовжити зігрівання сухим компресом чи легким масажем і не виходьте ні в якому разі на мороз!!!

• Якщо через певний час на шкірі з’явилися пухирі – це свідчить про більш тяжку ступінь відмороження – пухирі після висихання потрібно обробляти не спиртовими дезінфікуючими засобами, а найкраще звернутися по допомогу до лікаря.

• Пришвидшити загоєння ран при відмороженні можуть мазі чи креми траумель, бепантен, левомеколь або інші місцеві засоби, які мають протизапальний, протинабряковий та регенераційний ефекти.

• Більш важкі ступені відмороження потребують лікування в стаціонарі! Не гайте час на самолікування 3-4 ступенів відмороження – це може призвести до тяжких і навіть фатальних наслідків!

Опубліковано

Гайда на Лідавську, змініть нічну варту, дайте їм відпочити!

вдень, надіюсь, люди підтягнуться. бо у нас уже є готові "помітингувати" в більш-менш комфортних умовах. ну надіюсь...

а я хочу також звернутись до тих, хто зголоситься їхати зі мною на ніч (з 00 й до ранку).

гайда допоможемо в нічну зміну. готовий підібрати по дорозі людей в таких районах міста, як володимирська, львівська, червоного хреста, центр, київський майдан, істфак, п'ята школа, плюс мінус пару кварталів...

пишіть в приват, а то минулого разу жодного патріота не зголосилось, ні тут, ні в фейсбуці.

Опубліковано

Отак щоразу, надіємось що підтягнуться, а народ спить.

На першому пункті зараз стоїть тільки троє ще з ночі!

Агов, вашу мать, просніться! Бо у мене вже ласки не вистачає!

Опубліковано

Агов, вашу мать, просніться! Бо у мене вже ласки не вистачає!

я так зрозумів, тут усі хто хоче щось реальне робити, уже робить.

а інші клавіатурні патріоти...може проїхатись містом порозклеювати по всяких спальних районах оголошень?

конкретно, що на лідавський постійно потрібні люди, не будь гавном. з усіх інших питань телефонуй туди та туди...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...