Перейти до змісту

Вузьконаправлена передача WI-FI сигналу на 10 км.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можливо хтось підскаже, яке обладнання потрібно, щоб передати свій WI-FI інтернет з району фуршета всело Маяки. Є пряма видемість. Відстань приблизно 10 км.

Які краще антени вибрати?

Яке ще додаткове обладнання потрібно?

Підкажіть нскільки воно стабільно працює, чи сильно впаде швидкість?

Опубліковано

2 комплекти UBNT Rocket5M + Rocket Dish RD-5G-30

можна спробувати і на UBNT Nanobridge5M

стабільність та швидкість залежить від наявності завад в зоні Френеля.

• Адміністратори
Опубліковано

Консультації що до побудови радіо лінків законом не заборонені.

Консультація на форумі не означає, що цей лінк буде збудовано в супереч закону і встановленим ліцензійним правилам. :)

Опубліковано

приблизно прорахувати трасу,наявність перешкод,параметри сигналу і висоту антен можна тут - http://linktest.ru/

можу помилятись,але якщо не планується надання платних послуг, а потрібно тільки побудувати "міст", то треба тільки дозвіл на використання полоси в 22Мгц що не так вже і дорого... знайомі в іншій області саме так і зробили...

офф: В маяках досі нема нормального інтернету? казали інтертелеком норм тягне,чи триндять?

Опубліковано

Я таким комплектом передавал с Луцка в Милуши, расстояние 6км, но прямой видимости не было - преграда большое-густое дерево, и зона френеля была зашумлена.

Скорость была от 10 до 30 Mb.

http://board.lutsk.u...entry1052926808

Опубліковано

Чувак, купляй дві точкі доступу TP-LINK TL-WA5110G і дві направляючі антени, одну настроюїш на віддачу другу в селі на прийом. Антени бери ці http://www.technotrade.com.ua/Products/quantum-parabolic-27.php то точно пробє дерева.

Опубліковано

Можливо хтось підскаже, яке обладнання потрібно, щоб передати свій WI-FI інтернет з району фуршета всело Маяки.

Я колись із подібним "грався". От тільки Наноси в мене були гірші. І відстань менша.

Або можна з Мікротіком спробувати.

• Адміністратори
Опубліковано

Вибір обладнання в таких речах залежить від релігії людини яка будує канал.

Можна на убікюті на мокротиках і тд і тп. Головне щоб вмів вірно налаштувати.

Щоб працювало в межах дозволу на частоту а не займало 14 каналів :)

Створюючи перешкоди іншим.

P.S. Стабільність та швидкість на радіо каналах, залежить від правильного і чесного використання частотного ресурсу який є не гумовим!

Якщо пачка от таких оленів як декілька постів вище, натикають в ефір TL-WA5110G з антенами 27ками в n стандарті з суперпупер мегабустами на всі 14 каналах.

Уявляєте яка буде якість передачі даних в цій ефірній каші. :)

Тому, мінімум потужності, грамотно налаштоване обладнання, вужча діаграма направленості.

Убікюті і Мікротік для таких речей підходять максимально гарно.

Опубліковано

Вибір обладнання в таких речах залежить від релігії людини яка будує канал.

Можна на убікюті на мокротиках і тд і тп. Головне щоб вмів вірно налаштувати.

Щоб працювало в межах дозволу на частоту а не займало 14 каналів :)

Створюючи перешкоди іншим.

P.S. Стабільність та швидкість на радіо каналах, залежить від правильного і чесного використання частотного ресурсу який є не гумовим!

Якщо пачка от таких оленів як декілька постів вище, натикають в ефір TL-WA5110G з антенами 27ками в n стандарті з суперпупер мегабустами на всі 14 каналах.

Уявляєте яка буде якість передачі даних в цій ефірній каші. :)

Тому, мінімум потужності, грамотно налаштоване обладнання, вужча діаграма направленості.

Убікюті і Мікротік для таких речей підходять максимально гарно.

Все добре я порекомендував, читай що автор написав вище. Написав що пряма видимість, яка там має каша бути?

А дозвіл з радіочастот, якщо просічуть, діло наживне.

Опубліковано

Все добре я порекомендував,

Ну-ну.

яка там має каша бути?

Із таких от сигналів. топікстартер не один такий розумний, хто "стріляє" мережу за Луцьк. Уяви, що їх у тому напрямку десятки, а то й сотні!

От тобі і каша! Хоча.. що я розпинаюся.

Опубліковано

А дозвіл з радіочастот, якщо просічуть, діло наживне.

ага, випишуть штраф, разом із міліцією конфіскують обладнання і якщо створите перешкоди легальному оператору - можуть притягнути до кримінальної відповідальності за ст. 361 ККУ....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...