Перейти до змісту

Персональна галерея Luka

Luka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Красиво. Картинка существенно отличается в лучшую сторону. Особенно, учитывая ISO 800, и 1/20 sec - выдержка. Интригует цветопередача. Сейчас смотрю борду у друга на SAMSUNG 770P, дома еще на своем посмотрю. Давай еще фоток.

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Світло мені теж не подобається, поки що користуюсь тим, що є, тобто підручними засобами. Світло- моя наступна покупка, просто поки не визначився, що мені потрібно.

Опубліковано

Ну, з світлом, тут ціла наука. Всяких модних штучок є стільки, що можна все життя перебирати, а буржуї тим часом знов нові придумують. :) І треба ще для цього добра місце мати, щоб якусь студію обладнати, і чи доцільно це взагалі ? Спалах зовнішній для початку б згодився, він і місця мало займає, на відміну від різних там софт-боксів і екранів, і взагалі в багатьох ситуаціях просто необхідний.

http://pentax.ru/catalogue/1248134676086785/

Мені подобається AF-360FGZ . Один недолік бачу, в неї башка в горизонтальній площині вроді не повертається, а це часом незручно. AF-540FGZ взагалі мегадевайс, але дорога, гадюка.

Опубліковано

Товариш Модер цього розділу зі штативом мені колись непогано допоміг. За що йому моє "дякую" (ти дарма рдав, що там мона повіситись - дійсно, на моє "тілло" менший був би слабким.

Відносно світла - дурниці. Просто тра розум, і бажання отримати результат за наявних засобів :unsure::rolleyes:

Опубліковано

Ага, спробували би! Всі фото робилися при люстрі на стелі (5*60Вт) і люмінісцентній настольній лампі 12Вт! За світло я розмовляв з FKCX_half, Funfoto, є думки. А зовнішній спалах хочу брати ось такий:http://www.intel-foto.ru/catalog/flash/vspyshki_pentax/546/ . Яка ваша думка з приводу цього пристрою?

Опубліковано

Та нормальний спалах ця SIGMA EF500 DG SUPER для Pentax, можна користуватись, потужний, надійний, але всі мої знайомі, хто мав Сігму з Canon i Nikon, чомусь попродавали сігми, покупляли Спідлайти 430, 550, SB-600, і ніхто не жаліє, навіть навпаки.

• 2 тижня потому...
  • Адміністратори
Опубліковано

супер.

ps: хм, а чи не цей дядько мене калічреанімував після того, як мені ножовка пальця на руці порізала а в першій поліклініці відмовились надати першу допомогу :angry:?

Опубліковано

Так лікував чи калічив? :) Пальців, травмованих ножовками( циркулярками, болгарками, фуганками, бензопилками) у нас проходить близько сотні за місяць. :rolleyes:

Ось ще одна.

post-855-1195685385.jpg

post-855-1195686505.jpg

Опубліковано

41 - перша робота - замальовуй бліки від джерела світла на обличчі...

На другій роботі Юля значно цікавіше. Ти її без хлопця її зроби :unsure: . І передай їй, нехай вона йому скаже не бути таким зосередженим, то фото не на паспорт ...

Опубліковано
41 - перша робота - замальовуй бліки від джерела світла на обличчі...

фон зробився класно, а от обличчя - трішки пересвічене. тре було на 0,5-1 ступінь прикрити діафрагму і потім кривими в фотожабі виправити фон...

• 11 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...