Перейти до змісту

Board-зустріч з Ігорем Гузем?

kudrom

Чи хотіли б Ви взяти участь в зустрічі з Ігорем Гузем?  

130 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Думаю, більшість з форумчан, які бувають в цьому розділі, вже чули про такого хлопця, як Ігор Гузь - депутат Волинської облради, ну і активіст в т.ч. Євромайдану. Щодо нього є різні думки - політик-популіст, свідомий громадянин, хоче попасти в наступну ВР депутатом, має якісь там свої інтереси і т.д. Ну і він зараз якраз найчастіше фігурує у всіляких політ-новинах.

Якщо вдалася зустріч з Клімчуком, то може було б доцільно неформально поспілкуватися з іншою стороною "барикад"? Зрештою, пряме спілкування часто знімає багато питань. Одне діло - слухати виступ зі сцени, де мають бути якісь гасла, заклики і т.д., а інше - безпосередньо. Крім всього іншого, це буде і думка представника нинішньої опозиції - як вони бачать стан справ і напрямки для дій.

Запропонувати поспілкуватися саме неформально, без сцени і залучення інших депутатів, щоб не переводити це в якусь агіт-компанію

(я не є членом БЮТ чи ще якихось партій єслі шо, ну і не є довіреною особою Гузя, спілкувався хіба коментами в неті)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А він візьме з собою трилітровий слоїк молока?

Якщо так, хай приходить

Якщо без іронії - жодного сенсу від зустрічі не бачу, традиційно - багато балаканини, дій нуль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна його запитати :) А що, хочете поговорити про молоко? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не дивлячись на всю його активність (в більшості схожу на клоунаду), немає довіри до нього взагалі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після колядування, багато хто не знав про Борду взнають і піде навала новеньких користувачів - політиків.))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що, хочете поговорити про молоко?

Він вбив таким "креативом" у своєму монолозі\відео-батлі до Івахіва.

Не вартий уваги і потраченого часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вартий уваги і потраченого часу

Однозначно не вартий.

Поки що немає такого волинського політика, який би заслуговував такої уваги та довіри. Можливо тому, що їм цього і не потрібно. Сучасні політики на ціннісному рівні просто не здатні мислити державотворчими категоріями, їм "начхати" на суспільний розвиток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При всій повазі, не бачу в ньому людину за якою піде народ. Кричить-свариться - а толку? Перший раз побачив його на Бандерштаті і аж якось соромно стало і за нього і за себе. Чувак хоче стати вождем, але зараз, за допомогою бездумних криків "Бандееера", вождем не стане ніхто. Народ хоче розумного, виваженого і "правильного" вождя. Можливо, в голові в нього все чьотко, але треба дорослішати. Тепер народ не піде за лозунгами. Поменше радикалізму і побільше конструктиву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю такі зустрічі це не його рівень. Потрібно буде дати конкретні відповіді на конкретні запитання. Не думаю,що йому це вдасться.Хоча.якщо він має розум,то для нього буде це більш корисним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вас умоляю, у него амбиции на уровне президента, а на деле он ничего не делает, только языком умеет молоть и говорить как его постоянно притесняют. Смысла не вижу пиарить этого человека такой встречей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Написав йому на ФБ. Гузь на зустріч погодився

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я, власне, станом на цю хвилину головну проблему майдану пояснюю однією помилкою - туди пустили політиків, всі решта невдач - від того, що ним керувати взялися політики. Такі як Гузь. Як казала одна хороша знайома - щоб стати успішним політиком, спочатку треба стати успішним в роботі - на підприємстві, в бізнесі... Гузь же розпочав одразу з політики, тому мені нічого нового він не розкаже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як не прикро, але "майдан без політиків" я вже бачив, 29-го листопада, що сталося з ним 30-го - всім відомо.... Немає в Україні настільки сильного громадського об'єднання, щоб рівнятися за впливом з будь-якою з опозиційних партій. Хочеться надіятися, що "поки що".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна сформувати до нього зо два десятки запитань... чи на Борді... чи на його сторінці в соціалках... нехай дасть відповідь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голосувалка говорить сама за себе - "за" лише 22,22%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чи зробити чат із ним... типу запитання - відповідь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чи зробити чат із ним... типу запитання - відповідь...

Для чого, що нового ви хочете почути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нього плохая карма, почему ви ето не чуствуєте, ніпанятно.

зате в клімчука хороша

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А толку? Та і заради чого? Життя занадто коротке, щоб його тратити на слухання брехні політиків, зокрема і на таких як Ігор Гузь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kudrom, а який формат зустрічі ти йому запропонував?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на що Гузь одразу погодиться? ^_^

1742481.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зустріч в реалі, без інших політиків, в форматі питання-відповідь.

Ну і думаю без камер і журналістів (щоб не вийшов піар).

Можете пропонувати свої формати, це спонтанна ідея, мені не дуже принципово, як саме це буде, аби не було шоу чи мітингу зі сцени

В мене є свої зауваження, може я помиляюсь, може ні. Зрештою, це депутат облради, ми можемо йому висловити свої побажання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Kudrom = Ром, не трать на нього свого часу він цінніший, якщо хоч щось типу обєднання створити то давай створимо, в мене у голові така ідея вже давно літає :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Kudrom = Ром, не трать на нього свого часу він цінніший, якщо хоч щось типу обєднання створити то давай створимо, в мене у голові така ідея вже давно літає :)

В мене багато ідей в голові літало, в т.ч. і щось схоже на це. Але я не хочу робити якийсь "майдан без політиків" як протиставлення, я хочу бачити політиків інструментом в руках людей, а не навпаки. А для цього треба принаймні пробувати з ними спілкуватися, розуміти, що вони можуть, що ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...