Перейти до змісту

Хто пробував заробляти, або заробляє на bitcoin

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
В 12.08.2025 в 17:34, Harddriver сказав:

Підкажіть, є три фази і нічний тариф. Все це в прохолодному навіть влітку гаражі.

З чого почати?

З підйомника і набору ключів.

(Жартую, розігріваю тему) )))

Змінено користувачем nickel
  • +1 3
  • Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 12.08.2025 в 19:40, nickel сказав:

З підйомника і набору ключів.

(Жартую, розвгріваю тему) )))

Але гаражосервісокоїн таки набагато стабільніша валюта, хоч може і не така прибуткова...

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Я згідний, до майстрів черга кругом. Але в компах я більше розуміюся, чим в механіці. І сама ідея пасивного доходу мені подобається, особливо коли мова йде про койни. Давно пора розібратись з цією темою, деякі варіанти як заробляти вже видивився в Ютубі :)  Мова навіть не про майнінг, наприклад про Copy-Paste трейдінг.

Змінено користувачем Harddriver
Опубліковано
В 12.08.2025 в 22:54, Harddriver сказав:

Я згідний, до майстрів черга кругом. Але в компах я більше розуміюся, чим в механіці. І сама ідея пасивного доходу мені подобається, особливо коли мова йде про койни. Давно пора розібратись з цією темою, деякі варіанти як заробляти вже видивився в Ютубі :)  Мова навіть не про майнінг, наприклад про Copy-Paste трейдінг.

Правильно копітрейдинг, без пасти. Цікава штука, я в ній найбільше злив. Тут писав як, захочеш, знайдеш.

• Дякую! 1
Опубліковано

Бачив мужик асікі занурив в масло, і масло охолоджував через теплообмінник з системою опалення гаража. Як на мене хороший варіант для гаражів де багато пилу і повітряне охолодження буде швидко забиватись.

• Збентежений 1
Опубліковано
В 12.08.2025 в 17:34, Harddriver сказав:

Підкажіть, є три фази і нічний тариф. Все це в прохолодному навіть влітку гаражі.

З чого почати?

Зарядку для електромобілів))) По 10 грн/квт))

Опубліковано
В 12.08.2025 в 22:54, Harddriver сказав:

Не відразу дійшло. То ти ще не визначився як хочеш заробляти? Бо я через гараж і двозонний лічильник, в першому повідомленні подумав, що цікавить лише майнінг. 

Опубліковано (змінено)

Так і є, нічний тариф з 23-ї до 7-ї    -  2.16 грн за квт. В інший час - 4,32.  Які початкові вкладення, і чи варто взагалі?

Там іще якщо щось майнити, то бажано в пулі,  зазвичай майнять якісь гівнокойни, які не вимагають ASIC, як біток, коротше я би примкнув до якогось пулу, шукаю компетентних людей щоб разом заробляти.

Змінено користувачем Harddriver

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...