Перейти до змісту

Хто пробував заробляти, або заробляє на bitcoin

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
В 12.08.2025 в 17:34, Harddriver сказав:

Підкажіть, є три фази і нічний тариф. Все це в прохолодному навіть влітку гаражі.

З чого почати?

З підйомника і набору ключів.

(Жартую, розігріваю тему) )))

Змінено користувачем nickel
  • +1 3
  • Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 12.08.2025 в 19:40, nickel сказав:

З підйомника і набору ключів.

(Жартую, розвгріваю тему) )))

Але гаражосервісокоїн таки набагато стабільніша валюта, хоч може і не така прибуткова...

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Я згідний, до майстрів черга кругом. Але в компах я більше розуміюся, чим в механіці. І сама ідея пасивного доходу мені подобається, особливо коли мова йде про койни. Давно пора розібратись з цією темою, деякі варіанти як заробляти вже видивився в Ютубі :)  Мова навіть не про майнінг, наприклад про Copy-Paste трейдінг.

Змінено користувачем Harddriver
Опубліковано
В 12.08.2025 в 22:54, Harddriver сказав:

Я згідний, до майстрів черга кругом. Але в компах я більше розуміюся, чим в механіці. І сама ідея пасивного доходу мені подобається, особливо коли мова йде про койни. Давно пора розібратись з цією темою, деякі варіанти як заробляти вже видивився в Ютубі :)  Мова навіть не про майнінг, наприклад про Copy-Paste трейдінг.

Правильно копітрейдинг, без пасти. Цікава штука, я в ній найбільше злив. Тут писав як, захочеш, знайдеш.

• Дякую! 1
Опубліковано

Бачив мужик асікі занурив в масло, і масло охолоджував через теплообмінник з системою опалення гаража. Як на мене хороший варіант для гаражів де багато пилу і повітряне охолодження буде швидко забиватись.

• Збентежений 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...